Мангъров: Да се заразим с маймунска шарка, е като да ударим джакпот от тотото

Няма да умрем, но ако установим мехурчест обрив, температура, подути лимфни възли - да се прегледаме, препоръча инфекционистът

Обратно в новината

Коментари - Мангъров: Да се заразим с маймунска шарка, е като да ударим джакпот от тотото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама че разбирач е г-н Магъра, че то само в Англия са 179 случая, да не коментираме колко БГта живеят около тях, и колко ще си дойдат на село скоро през лятото

НАЙ-МНОГО СЛУЧАИ СА УСТАНОВЕНИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ?! АКО НЕ СЕ ЛЪЖА, ТОЧНО ТАМ СЕ МАКСАХА НА 80% С МАЙМУНСКИТЕ ВАКСИНИ НА АСТРА ЗЕНЕКА, С АДЕНОВИРУСИ ОТ ШИМПАНЗЕТА! А СЕГА: ЛЕЛЕ МАЛЕ, КО СТАНА?! АМИ СТАНА НЕЩО ЛОГИЧНО-СТАНАХТЕ НА МАЙМУНИ!

Като стане скучно и излиза Мангъров или Николета Лозанова. Или някоя идиотия или цици.

По принцип, не е зле всеки да се "прегледа"

"но ако установим мехурчест обрив, температура, подути лимфни възли - да се прегледаме" Добра препоръка, никой нямаше да се сети. Добре, че е Мангъров!

Колко жалки медии! Колко жалка журналистика! Веднага натякнаха за отношението към Мангъров в началото на "ковид" пандемията, но пропуснаха да отбележат колко излезе прав накрая и как всичко стана както го е казал в началото?

Какво казал? Че е грипче и ще мине, ама след като умрат 40 000 българи ли? От тези 40 000 поне 30% трябва да тежат на съвестта на "професора", който през цялото време неглижираше проблема. Колкото до джакпота - в съседми държави всеки ден 5-10 души "печелят от тотото", и явно вериятността е по-голяма. Мангъров е за съд!

Като следа линията на мисленето ти, ако има такова, при хрема веднага да се изолира, да се затворят границите и обяви епидемична обстановка. Проф Иво Хростов за първи път не беше съвсем точен, не са 80% , а повече от 95% са, може би все пак искаше да даде някаква по-леко поносима присъда!

е значи Тошко Африкански с псевдоним Йорданов, вече е станал тото милионер.

2 в Гърция, мъж и жена, до там с идиотските хомофобиски теории :]

Защо да е край с хомофобските теории? Може пък да са двама, един гей и една лесбийка? Може да са били бисексуални и да са участвали на запад в някоя оргия? Да не си им светил, че да слагаш край на теориите?

По лошото е, че и това правителство е заразено с АНТИБЪЛГАРСКА ЕДРА ШАРКА. А Мангъров пак ще излезе прав.

Всички путинофилски руски утайки дето се кефят на подчовека Мангъров дано идът на х*й веднага

е Върхът на човешкото падение, без значение какъв си по политически убеждения. По-нисшо ниво на съзнанието и ума просто няма.

Ти си боклук

кога на Нормално мислещите хора се казва, че са путинофили и т.н. Нещо си нервен,а? - или имаш симптомите на маймунската шарка, джендърче

защото няма нормален човек- путинофил

Тази "суха пръчка", лъжлив професор, пак ли се появи в ефира? Моля уволнете го и не го канете повече в никакви предавания. Поредният професор Вучков

мангъра никога не е бил и не може да бъде професор

От маймунската шарка боледували САМО ГЕЙОВЕТЕ. Както съобщават световните медии. Ето как ще лъсне кои са обратни. Няма да могат да се крият и отричат. Истината ще излезе наяве.

Благодаря, ДОКТОРЕ!

И Ковид беше грипче, което щяхме да лекуваме с чайчета според препоръките на д-р Мангъров, пък бая хора измряха...

просто каза, че ваксините няма да имат очакваният ефект, защото това е респираторен вирус и при респираторни вируси досега няма успешни ваксини.

няма стихване, което и точно така стана.

Лъжеш. Мангъров каза че това е просто грипче и винаги казвал че ваксините няма да помогнат. Фактите говорят че е Мангъров е некомпетентен лъжец.

И както "излъга" Мангъров, короната беше спряна от великите ни управляващи, а не от масовия имунитет, когато почти всички го изкараха, нали? Изобщо не мина всичко под короната при делта и омикрон.

НЕ МОГАТ ДА СКРИЯТ ДОРИ ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ И ИНСТИТУЦИИ. И ТО БЕЗ НИКАКВО ВАКСИНАЦИОННО ПОКРИТИЕ В 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО В БГ! Е КОЙ ВИКАШ Е БИЛ ПРАВ?! В СРАВНЕНИЕ СЪС ЗАПАДНИТЕ ВАКСАНИ ДЕБИЛИ?!

Това, което е казал не важи за него, тъй като той прилича много на шимпанзе и вероятността да се зарази при него е 100 процента!

Маймуни и тикви колко щеш шарка ке има.

Мангъров каза, че няма полза от ваксини те и това, което видяхме през изминалата пролет в Германия беше, че в периода на най-много ваксинирани имаше най- много заразени. Щяха да го съдят за пропаганда и подвеждане на народа... Превете си само изводи...

мангър...дребна монета, нещо с малка стойност. С две думи доктор-мижитурка.

която се осмели да каже истината във вихъра на масовата истерия и безумие... Аз пък го тълкувам - "мангър" - нещо дребно, обаче малкото камъче, което обръща колата на статуквото!

И каква беше истината която каза? Я прочети интервютата му от тогава и виж колко неверни неща е казал - измислени числа на заразени, каза, че няма да има втора вълна и ще си скъса дипломата и др. страшни тъпотии.

И каква истина ти каза? Че трябва да умреш и че на него не му пука. Този е малоумен гъз, който няма виждане върху голямата картина и е брутално неспособен на съчувствие и да оцени човешкия живот. Ако правилно си спомням каза "Да хора ше умрат, но ще се създаде стаден имунитет", което се оказа абсолютна глупост, защото вирусът мутира няколко пъти. Ако го бяха послушали, заразените щяха да са в пъти повече, отколкото здравната система може да поеме и жертвите щяха да са стотици хиляди повече.

Предлагам за министър на здравеопазването ветеринар! Маймунска шарка, птичи грип, свински грип,луда крава и т.н

Споко и при нас ще дойде лятото-английски туристи, сър!

Щом Мангарката пропагандира това - ПАЗЕТЕ СЕ!

От Украйна иде

Тя нали лази по педалите.Тоя е в рисковата група

Винаги в десятката! Фен съм ти!

Много е прецизен в изказа си. Според него, щом се разболееш от тази шарка, ще ти наложат няколко десетки хиляди лева данък печалба, ще се сдобиеш с нови приятели и хората ще започнат да ти искат пари назаем. Същото, като да удариш дажакпот от ТОТО-то.

става въпрост за приликата във вероятностите да прихванеш едното и да удариш другото, ама карай.. ;)

Е, като става въпрос за "приликата във вероятността", защо не го е казал? Това е все едно да те викне учителката на дъската да отговориш колко е 5+2 и ти да напишеш "8 милиона" и после нясой да се провикне от класната стая "Според мен той искаше да каже колко е населението на България". Хайде без такива, културни хора сме, очаква се, че можем да формулираме елементарни мисли, без да ни подсказват "съучениците".

Как да ти вярва човек, като и за ковида говори, че е грипче, а погребахме един град от 40000 жители???

Ужасяващо заболяване като Еболата ли?

с бръснатите краченца и обикновената настинка е жестока трагедия.

Много прилича на маймунче този ….. не може човек вече да им вярва….

Над 25 хиляди умряха а този срам няма и продължава да ръси простотии. Заради такива като него не маймунска а и прасешка може да се появи.

Почти 40 хиляди умряха.

над 36000

Щом Мангъров е казал така, значи е така. Ето, каза че коронавируса е безопасен и само едни 6 300 000 жертви по-късно, вече не е. Обаче маймунската треска се предава при полов акт между мъже, така че се притеснявам за Костя Копейкин.

Това е за над две години и два месеца корона, за година са починали 9 милиона от замърсен въздух. Тоест мръсният въздух е по-опасен.

Хайде, пак карантии, локдауни и ваксини! На маймуни ни обърнахте, та сега ще ни хони и маймунска шарка!

Трябва да се прави точно обратното на това, което казва този псевдолекар. Зависеше ли от мен, отнемане на правата, затвор, отнема на гражданството и директно за Сибир.

Прави обратното, не си чий ръцете и не спазвай елементарна хигиена

лапам всякакви, ваксиниран съм!

Мангър, кажи как да се отървем от чумата, про100 Киро?

ПАК ЛЪЖЕ!!! МАЙМУНСКИЯ ГРИП Е ОТКРИТ 100% ПРИ МЛАДИ, ДОБРЕ ХРАНЕНИ ХОРА, ПОВЕЧЕТО МЪЖЕ НА ПО 30 ГОДИНИ!!! ТОЗИ ЛЪЖЕ НА КИЛОГРАМ! ДОГОНВА КИРО!

Той ти казва, защо в Африка някои хора умират от това заболяване, ти пак си знаеш твоята!

Докога ще му дават думата на този?

Докато има комплексари които да му вярват

Гледам тук, доволно плиткоумни, до болка комерсиализирани, руси парчета, се опитват да изпреварят майнуните по интелект. Да, ама не им се получава. Това което каза Мангъров за коронката, това и се случи в държавата на Абсурдите. Колкото и да не им се иска на някои изключително комерсиализирани и доволно тъпи парчета, фактите са си ФАКТИ. С около и под 25% набодени в Абсурдистан, ние имаме стадният имунитет, и в ОГРОМНА част от населението ни, няма вмешатество на експериментални препарати в телата ни. Комерсиализъма е много по-опасен от коронката.

А най-опасна е тъпотията

ЕСТЕСТВЕНИЯТ ИМУНИТЕТ Е, РАЗБИРА СЕ , ПО- ДОБЪР ОТ ВАКСИНАЦИОННИЯ, НО ВЗЕМА ДОСТА ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ! ТОЕСТ - ЦЕНАТА МУ Е ВИСОКА!

"Мангъровата шарка" е по- заразна и от маймунската!

Мангъра е вечно в грешка, сега вече се притеснявам за тая шарка след като каза че няма нищо страшно.

Личи си че само изкофели старци и някакви със средно образование му се връзват на мънгъра.

Ричи си, че не си изкуфял и си с най-малкото с "виШо."

Ивинете, ако съм досаден, ама. Мангъра е вечно в грешка, сега вече се притеснявам за тая шарка след като каза че няма нищо страшно.

Мангъров е велик! Статистиката показва, че в момента заболеваемостта от Ковид във ваксиниранат част на Европа е от 10 до 100 пъти по-висока от заболеваемостта в България!

Това е стакмистика в БГ! На запад за хремав нос ходят на лекар и си правят ковид тестове! В БГ трябва да се е тръшнал на легло, че да го направи бай Ганя умника!

Майоре, щом за хремав нос ходиш на лекар, твърде вероятно е да си обратен :)))

това да не е като да се набоцкаш с 20...и кой си бустер.

Не помня, скоро писал ли съм, че: Мангъра е вечно в грешка, сега вече се притеснявам за тая шарка след като каза че няма нищо страшно.

Много са го закъсали щом вече ви подбират такива!

О, тоя ептен е изперкал.....

Самите еврогейци си казаха - заразява предимно хомосексуалисти. Така че, за болшинството от българите няма проблем, прав е Мангъров. Въпреки това малко се притеснявам за правителството.

Само за сведение .... при самураите мъжките ласки са били върховно изживяване....

Като при теб ли?

Мангъра е вечно в грешка, сега вече се притеснявам за тая шарка след като каза че няма нищо страшно.

факта че бустеросаните ковид идеоти се изявяват в форума значи отново си прав

Маймуната ги знае тия работи.

Тая болест върлува сред гейовете основно! Сами си направете сметката какъв е мангъро-дебила! ХИ ХИ ХИ

Затова няма нито един случай в България.

Бих казал - еврогейове и педеровци :)))

Пази се, че си от рискова група!

но ги разбираш тия работи,личи си.

Мангъра е вечно в грешка, сега вече се притеснявам за тая шарка след като каза че няма нищо страшно.

За сметка на това Мутафчийски и Кунчев дето си преобращаха мнението през 10 дена, не са в грешка никога!

Това да си променяш мнението с нова информация показва мисъл, това да си идиот който вярва че всичко западно е зло и на някакви като мангъра въпреки всичката информация показва липса на мисъл. Като не знаете как се работи в научна среда е нормално да не ви е ясно че всичко е динамично.

Щом си мислиш, да повтаряш като папагал нарежданията е мисъл ОК.

Мангъропитека иска да удари джакпота с мъжка натопорчена горила! БУХАХАХАХАХАХА

Не, това е баща ти, който иска този джакпот.

Като те знаем, колко си сбъркан, нормално е да си и ковидиот :)))))