Реформаторският блок взе мандата за нов кабинет

Реформаторският блок прие от президента мандата за съставяне на нов кабинет в рамките на този парламент. Формацията се надява на подкрепа от ГЕРБ за министри.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторският блок взе мандата за нов кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРИМАТА ОТ ЗАПАСА.

като искате доброто за България, което само вие и особено бай Радан - псуващия като каруцар - да ме прощават, може да ни дадете, като това е мисията на живота ви - ами влезте ПРЕЗ ГЛАВНИЯ ВХОД , не през задния като Орешарски.

българи в чужбина ритат жените по стълбите, други "умрат" да управляват държавата с един файтон хора избиратели :))))) Мале, мале !!

Не бяха ли в деформирания кабинет на ГРОБ у коалиция? Е докога?

Има ли документ да го вземе? Дей Радан?

Е, тия саа се намуаа яко!

Вчера дойдоха да си направят едно копие и рамка, за да си го имат за спомен през следващия четвърт век. Как изобщо е възможно маднат за съставяне на приветелство да се дава в ръцете на доказан уличен убиец?!?! Европа. 21 век!

РБ освен да го лапат на Боце, за друго не стават. Добре, че ДСБ се махнаха от там.

Първо му го мажат с мед и масло. Тия са най-жалките, политически несътстоияли се типове в бг политиката.

Еииийй, многоооууу мераклии за "солунската митница"!

никога няма да видят власт тия непрокопсаници от РБ,сега им е паднало......

и снесли запъртик,ха ха ха

Реформатор! - Разсипник!

Народа не иска Баце, Реформаторите го искат... ей жалко за СДС, тази борба за да останат още малко във властта ще им изяде главите плиткоумни. За Кунева нямам думи, тази трябва да бъде линчувана.

плевнелиев поне работи и казва нещо по разни неща а други се крият и не правят дори и това

герберски келеш, я въри си изтискай пъпките първо, после удари една злобарка и след това си лягай... или искаш да те успокои кметът на Симитли?

От майстора на електронни хороскопи за наивни деца и старци. Тоя е топ версия на телефонните измамници/

Така, както е тръгнало ГЕРБ и БСП ще управляват заедно, а готовите за мръсни поръчки реформатори и патриоти ще им вършат черната работа.

Злобна и гнусна борба за власт на гърба на народа! Избирателят, много ли ти е хубаво да ти вземат отпечатъци от пръстите , и да те оперират, без да си болен? Благодари на доктор Менгеле. Патерицата на ГЕРБ. Докато единият се прави на мъжкар и подава оставка, са се договорили да лапат пак.

Ако не си осигурен отиваш по дяволите. Ако си осигурен пак там , но по клинична пътека!

СДС се изложи пак. Кокала.......

БОГ С ВАМИ. Цяла България Вазе гледа.

Сеира ! Жалко, че цената на мизерното шоу ни е прекосили.

стар котарак и младо коте седели на един покрив и гледали шарена котка ама било много студено котето попитало котарака какво правим сега тука в това студено време котарака отговорил е....ем след малко котето казало абе бате айде да пое...ем още малко и да си ходим че умрех от студ бе

Навремето Имаше един лаф от Тодор Колев-В България има трима Тошковци(Тодор Живков,Тошко Козарев-великолепен цирков артист и Тодор Колев-.Двамата разсмиват България а един я разплаква.Та като гледам снимката вече може да са трима без да има общо нито с имена нито с политически убеждения,трима я размиват и на финала батко я разплаква

abasador

моята, баба бе необразована (за времето си имала завършено 4 то отделение) но доста мъдър човек. В квартала всички я уважаваха и идваха за съвет при нея и стари и млади... накрая винаги завършваше с някаква пословица, поговорка или нещо подобно. Сигурен съм, че ако бе жива... за случая. щеше да каже.... видяла жабата, че коня се подковава и вдигнала крак! Лек ден.

:)Минавал старият пинц покрай езерото където навремето бил срещнал жабата ,която когото я целунал се превърнала в принцеса.Хубаво му било да си спомня за малдите години и не щеш ли чува глас от блатото-Принце спомняш ли си за мен аз съм онази жаба дето навремето ме целуна и бях принцеса,целуни ме пак и вече ще съм ти вярна до гроб,ще те обичам,ще прявя каквото ми кажеш.Старият принц естествено ,че признал,че я помни(все пак кралска кръв тече във вените му)приласкал жабата,но е бил откровен до болка-няма да те целуна-Вече повече ме кефиш като говоряща жаба

А СЕГА НА КЪДЕ???

Към коалицията герб и бесп.

:)))) Еххх да беше Доньо Донев да Ви опише и да направи нов фил с неговите герои но вече с вашите имена

Разрез на снимката:-Плевнелиев-аз моят дълг си го изпълних ,пари не ми трябват,от тук на там се оправяйте сами,все пак сме от едно котило и от едно и също място идват парите

Ураааа,оправихме се и без вазелин.Министър председател Лукарски,министър на МВР Москов(той вече оправи здравеопазването),министър на земеделието Румен Данев(той в раните години пак беше такъв и на зов за помощ за селските стопанстава казваше-аз съм сложен да разкажа игарта на стопанствата а не да им помагам)по негово време се раздаваха животни от стопанските дворове без никой да каже на селяните ,че животните са бременни.Виждалили сте как стари хора плачат когато извадят от заклано животно плод?Другите министри и без мен ще се сетите кои ще са

Нищото наречено Реформаторски блок е най-голямото доказателство, че в българският политически живот наименованието няма нищо общо със съдържанието. Днес обаче е добър ден за българската демокрация, защото тези смешници си напаравиха дългоочакваното политическо харакири.

Защо Борислав Великов на преден план!?!?

Е ти с Румен Данев кой друг освен Борислав Великов очакваш:))

Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ.Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски Генерал Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на ЦаряЛюбка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... Искров от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет...

Novae

Преди 24 години, когато предложихме Кирил Йорданов за премиер на мястото на Филип Димитров, СДС отказа да се съобрази с нас и ..ядоха тоягата, защото пак предложиха Филип и сбъркаха много.По същия начин постъпиха и от ГЕРБ, като не приеха Станислав Благов.

Тези толкова обичат властта, че са готови на всичко само и само да са там.

И ся ко праим ? Любовницата на Лунгурски шъ го нарита щото нема пара пък е и дъртичък за нея,Мамунева ко праим със стипендиите на циганетата и кривосъдната реформа амчи тя устата и ептен шъ съ изкриви.А лудото Московско чудо на кого шъ продава скапани ваксини?Ужас,Ужас ......

Плевнелиев - на мен ми прилича на един персонаж от "Трагедията на Титаник". Там един от офицерите - страхлив и нищи духом, без капка Морал, се намъкнал в спасителна лодка с Жени и Деца - само и само за да отърве кожата, изоставяйки кораба с останалите все още живи. Документирано е - и в писания и във филми. Та Росен Плевнелиев сега, в момента, е точно, като този "офицер".

преди да си тръгне Росенчо се наака ,за последно всеки си има прякор и Росенчо не е останал назат той е -магарето на Борисов

Това Не е ЦИРК, това е ТрагиКОМЕДИЯ. Та тия са По-Зле и от ГЕРБ-арите. И искат да правят с тях някакъв "тюрлю-гювеч" само и само да се "намъкнат за малко във Властта" и то, като патерица на ГЕРБ. Що за Измишльотина? Та нима не знаем, що за стока са Румен Христов и Сие - яли сме им "екпертната попара". Тия искат съвсем да ни "загробят" преди изборите. Ами тя "държавната цистерна" е готова Гръмнала, ако тез нещастници влязат в Министерския Съвет и Държавната администрация.

РБ прие връчения от президента трети, последен мандат за съставяне на кабинет, като по този начин протакайки съставянето на служебен кабинет прави услуга на действащия президент не той а следващия президент да състави служебен кабинет.

Стига циркове. Има по-важни въпроси сега отколкото "проба-грешка"

ЛОШО Е ЧОВЕК ДА Е КАТО МЕНЕ ТЪП,НО ОЩЕ ПО ЛОШО Е ДА СИ КАТО ТЕЗ ТРИМАТА ТЪП И УПОРИТ.НАРОДА ИМ КАЗВА ЧЕ ОТ ГОМНОТО ШОКОЛАД НЕ СТАВА , А ТЕ НЕ ,СТАВА , СМОТАНЯЦИ.

е, те смятат народа за г......, а себе си за различни.

БСП-ту .Хем плюят Бойко,хем се молят и стискат палци да не се ядоса,че да се разбере със РБ,ПФ и другите парламентарно представени партии/и без ДПС и АБВ/ и да си изкара мандата това Народно събрание.

да се ядоса......да се разбере. За божество ли говорим....

банкянската мутра и му нареди да прави правителство с Реформаторския Блок, инак еврофондовете нанай.

Надявам се, че Борисов няма да подкрепи правителство на РБ. Това ще бъде удар и разочарование за всички привърженици на ГЕРБ. Моля Ви, г-н Борисов не се подавайте, защото на следващите избори много от сега поддържащите Ви ще си останем в къщи.

милиционерска мутра могат да бъдат само абсолютни изкуфелници, отрочета на комуноидни номенклатурци.

Попова, щом си привърженичка на ГЕРБ, е време преди всичко да помислиш за психичното си здраве, после за другото. За другото привържениците нямате акъл.

Ако не беше трагично, щеше да е смешно... "Лидерът на СДС Божидар Лукарски обаче заяви, че Бойко Борисов е най-подходящ за премиер." Ами, той и сега си е премиер в оставка, докато се избере ново правителство напролет!...

да, наистина е трагикомично...........колко много демократи и обичащи България - блазе й.

Е, тези не се наядоха с власт, та още искат!Нищо няма да се получи, но само бавят назначаването на служебно правителство!

Да ни е честит новият ръбест кабинет с министър-председател от ГЕРБ (поне такова е желанието на мандатоносителите)! В нашето мило отечество какви ли не чудеса са ставали и стават, та и това да не се случи.

тия се нагнездиха, честито... а сега е време за крадене....

Ей тоя Лукарски бе....ноктите си изпочупи да стиска здраво властта,че следващия път ще я види през крив макарон

АБЕ ЗНАМ ,ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ ,АМА ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВРЕМЕ ДА МАСКИРАМЕ НЕОСЪЩЕСТВЕНИ СЛАДКИ СДЕЛКИ

ЗАЩО НЕ ДОЙДАТ АВСТРИЙЦИТЕ,СЪРБИТЕ,УНГАРЦИТЕ ЧЕХИТЕ,ПОЛЯЦИТЕ ДА ПАЗЯТ БЪЛГАРО-ТУРСКАТА ГРАНИЦА.ЯВНО НАШИТЕ ТИКВЕНИЦИ СА СТАНАЛИ БАКЛАВИ И ГИ КОМАНДВАТ ОТ ТУРСКОТО И ХАМЕРИКАНКИТО ПОСОЛСТВА.

НЕ