Президентът връчи мандат на Орешарски. Кабинетът готов до 7 дни

Президентът Росен Плевнелиев връчи мандата за съставяне на правителство на кандидата на БСП за премиер Пламен Орешарски. Очаква се неговият кабинет да бъде готов и гласуван във вторник-сряда. Орешарски каза, че поема най-голямото си предизвикателство.

Обратно в новината

Коментари - Президентът връчи мандат на Орешарски. Кабинетът готов до 7 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плевнелиев ще подпише и пакт с дявола само и само да не го изритат от това незалужено заемано място. А той е просто вреден за държавата, защото е издигнат от вредни за дрържават хора.

Що не направиха като Бойко?? За 30 минути- и кабинет и оставка!!! Ама паричките пропиляни по изборите за циганските гласове искат връщане!! Олигарсите чакат последните хапки от баницата , консултант- специалистите от ДПС чакат хонорари, дупедавеца Болен Сидеров- и той чака кихане за "клякането""!! Еййй , ако не ги изхвърлим от Парламента ни се очертава ТЪМНО бъдеще!! Вън, комунистите и турците от Парламента!!! В Ъ Н ! ! !

Тия дни чета книга и в нея се споменава Леа Иванова. Каква певица е била... А аз се сетих, че дори и човек като нея вашите бащи и дядовци са вкарали в лагера в Белене. Нямате морално право да ходите по тази земя, а вие се натискате да вземете мандат да упрявлявате държавата. Да крадетее. Пфу ! БАШИБОЗУК !

е сега една партия в пипман коалиция ще приватизира приходите на държавата, а разходите ще остави народа да ги плаща. УКРАИНОТУРСКОЦИГАНСКА коалиция ще ни закопае

интересно дали сега първо ще ni спрат еврофондовете като предупреждение или направо ще ни отсвирят от европеиския саюз. парвото вече беше направено, значи е по вероятно да бъде второто. с този хитър ход руския агент сатана-шефф ще ни откъсне от европа и насади обратно там, кадето ни е местото - при мужиците алкохолици с които се братуваме.

сагласен сам с теб на 100% всички балгари трябва да разберат че докато не се освободим от руските слуги на путин и комунистите балгария няма да направи нито крачка напред.правителството на гея станишев ще се старае да вкара балгария в огромни далгове и финансови зависимости с които да не можем да се справим години наред.ще трябва да плащаме за белене и всякакви други договорни измами на гоце,р.овч. и така нататак. този филм сме го гледали.

комунист е душа дава за народа за свобода, но не своита душа братя, а душата на народа.

на снимката: тримата глупаци, които ще докарат новата, наи ужасна и последна национална катастрофа на псевдодържавата българия.

на снимката: тримата глупаци, които ще докарат новата, наи ужасна и последна национална катастрофа на булгария.

С новия кабинет поздравявам всички протестиращи хаирлия да е...

Умен, знаещ и практичен човек. но как ще управлява държавата когато навсякъде е тиква до тиква , простак до простака. Първо му трябва здрава санитария. Тия ,които тук го плюят са по топлите герберско- просташки местенца. Трябва да посанитари тези кърлежи.

Тази фурнаджииска лопата я изгониха от СДС защото имаше нерегламентирани контакти с олигарсите /справка: В.Б/ Този през 2008 тръбеше, че кризата ще заобиколи БГ и вместо да вземе мерки за задаващата се безпрецедентна икономическа рецесия, Вкара бюджета в огромен дефицит, като сключи договори с ФИРМИТЕ ОТ ОБРЪЧА, за да ограбят държавния бюджет и да могат да изкарат кризата. При този ЕВРОПА се отказа от България като най-крадливата държава и ни спря всяко финансиране. Но това не попречи договорите с ОБРЪЧОВИТЕ ФИРМИ да се финансират от Български бюджет след, като европа не щя да им плати. БРАВО ПЛАМИ ДАНО ЗА 4 ГОДИНИ СИ ЕВОЛЮИРАЛ И СИ СТАНАЛ ЧОВЕК. Дано си първия прецедент, който от червен крадец се е превърнал в светец.

Бързо Свий Парите Докато Паплачта Стачкува

При Станишев хората забогатяваха, доходите, включително и пенсиите бяха нагоре, държавната хазна все по-пълна, държавните дългове все по-малко. При Бойко доходите намаляваха, държавната хазна се изпразни, а държавния дълг се увеличи. Да не забравя, че при Станишев покрихме ВСИЧКИ изисквания за пълноправно членство в ЕС, а при Бойко не ни допуснаха нито в Шенген, нито в ЕРМ2. А вие, герберастите сте ПЪТНИЦИ. И ми е КЕФ как квичите от болка, когато ви мандръсат!

Напълно съгласен. Само да добавя, че при Борисов няколко пъти ни намаляваха рейтинга разни рейтингови институции, което е ясен знак, че Бойко тотално се провали!!!

и не се забелязваше нито кредитния балон , нито кризата. за кого нямаше криза тогава !? за орешарски и за кого още !?

"Най-голямото наказание е управлението от лош човек, когато добрият сам не желае да управлява"

Гарантирам, че водицата им се дръпна! Гражданска няма да правим , просто като начало ще натупаме червените си съседи! Шибаме самара за да се сеща магарето!

Назаретяните са били една еврейска теистична комунистическа секта, която споделяла и разделяла всичко поравно. Жените си смятали за движимо имущество и също си ги сменяли. Между назаретяните и фарисеите, които са били богаташи

Добре ли си , бе , графоман?

Целият житейски път на човечеството е основан върху предпоставката, че индивидът е по-висш от държавата, че индивидът съставлява държавата и че държавата съществува единствено с целта да служи на народа си. Това разбиране е дълбоко внедрено.

напиши нещо свое!

чети

Няма нищо по-лошо от това, да се връща доминиращата роля на държавата в икономическия живот на страната! Това беше типично за времената от властването на член първи от соц Конституцията, за върховенството на САМО една партия, САМО една идеология (нищо, че е ретроградна), облагодетелствуване САМО на партоизбрани номенклатурчици!! Опасявам се, че това правителство заченато в епруветките на КГБ, ДС и Петата колона ще ни върне ВЕКОВЕ назад в развитието ни и ако (недай Боже) все пак се пръкне конституционно, ДЕТРОНИРАНЕТО му ще се реализира не с "вота" на парламентаристите, А с МНОГОМИЛИОННИЯ вот (СПРАВЕДЛИВ ритник) на СУВЕРЕНА!!

Къде сте червени бабички? Да не отидохте на манифестация??

Хората, които ценят живота, мислят, че целта на държавата е да служи на индивида, а не обратното.

Колко много примери имаме за червени индивиди!

Според системата на Хегел държавата е абсолютна и изисква пълно подчинение от индивида - поданика. Индивидът не съществува за себе си в тази "органическа система", а съществува само за да изиграе някаква роля в действията на държавата. Неговата свобода се състои само в подчинението пред държавата, т. е. само в подчинението на тези, които го управляват

В чест на 24 май, това тук става "Червен алманах"! НО, другарите подпийват и нещо не могат да се включат!

Не че пиша, но много запомням и рецитирам, преповтарям.......... С тази поезия са закърмени поколения българи ,позната ви е! На ползу роду! /Но не и народу/ С ален фес и посиняла блуза, ярост в погледа гори! Синя кръв по издрасканата буза в тънка ивица струи! Хей, другарю/ господарю/, ти какво реши с лиценза, с долен трясък- компромат? Аз ли? Фотоволтаик ще струпам тука , в таз чужда нива за бъдни черни дни! ................................ А тази поезия вече претворена в дела!

Майка ми е неуспяла поетеса . Но нищо . На мене малко ми се отдава литературата- плакати, поезия... Не че пиша, но много запомням и рецитирам, преповтарям.......... На ползу роду! /Но не и народу/ С ален фес и посиняла блуза, ярост в погледа гори! Синя кръв по издрасканата буза в тънка ивица струи! Хей,Господарю/ другарю/, как получи ти лиценза, с долен трясък- компромат? Аз ли? АЕЦ ще да струпам тука- новичък - за старини! ................................. Пятят за тази поезия вече е открит за претворяване в дела!

Силното оръжие в ръцете им е пропагандата. Възможно е да се промени за много кратко време самия начин на мислене в цяла държава. Достатъчно е само да се действа с добре скалъпени и лансирани идеи от определен източник. Човек винаги е склонен да приеме по-лесно нещата, които са по-леки и благоприятни за него, без да се замисля, че трудното е по-доброто. Използвайки именно такива кръстосани течения, скритите лидери имат способността да създават омраза между слоеве от хора, която разстройва цяла държава.

Накрая винаги печели бат Бойко!Най добрият! Набийте си го в кухите кратуни най сетне!

Господ, да ни е на помощ.

Помогни си сам за да ти помогне и Господ!

Заслужават специално внимание четири революции от историята на човечеството, защото методите и начините на изпълнението им показват пълно сходство (с изключение на техническите средства, които с течение на времето са усъвършенствани). Те са Кромуеловата в Англия, Френската, Руската и Испанската от 1936 г

Не искахте агент Буда? Избрахте агент Павел :)

До кога с тия измислени от ПЕС-а ви лъжи?? Той сега ще иска всичко това да се забрави, защото го компрометира!

Дори и да е така, въпреки че никъде не излиза информация за картонче на ББ, практически се върнахме на партията командвана задколистно от агент САВА с лице агент Павел. Добре поне че Гоце се махна от президетството ...

ДУПЕ ДА НИ Е ЯКО.....

Агент Буда се лиши от архидии, защото си ги изяде от яд, бог да го прости, ако може.

Само отявлвен дебил(разбирай избирател на бсп) може да повтаря ''агент Буда'',без да прави разлика между БОП и ДС.Друго си е агент Гоце,агент Павел...Да търсиш разум в комунистическа чутура...По-скоро ще намерят на Марс...

Тежичко ще излезе на българина управлението на новата 3-на коалиция!!! Получените ОГРОМНИ количества пари - искат ВРЪЩАНЕ!!!! А ще ги връща българския труженик - не СерГейчо!!!Като не искате Бойко , то нека ви опъват турците

Така му натриха носа на мутрата, че почна да срича като първолак.

Посланниците ясно и демонстративно показаха какво е и какво ще бъде отношението към новото управление.Сега следва преразглеждане на договорените средства,после и други санкций арсенала е много богат.

Важно е отношжението на народа български, чуждопоклоннико!

А какво е отношението на народа български? А избирателите от ДПС част ли са от него?

Какви ти посланици! Слагат Дянков да отпуска европарите на изтока, защото е запознат с далавераджиите!

Правят го, защото са със съзнанието, че имат властта да управляват или разорят човешкия живот - изопачени същества, които получават удоволствие от самата игра.

При такава власт те, естествено, могат да правят почти всичко, каквото поискат. И го правят! Не само от алчност и ненаситност - движи ги невероятна арогантност. Доволни са, изпитват удоволствие,

Истината е, че те държат у себе си по-голяма власт отколкото всички държавни управления, събрани заедно! По йерархия те са над управленията. За тях българинът Кръстю Раковски в затвора Лубянка в Москва казва "Силата, чието име дори не трябва да се спомене".

Стартира ГОЛЯМОТО крадене!!! Новата тройна коалиция ще доведе страната най-после до дъното!! Срам и позор за всеки честен българин- допуснахме комунисти и, турци и лудия Сидеров да управляват/прощавайте - да крадат/!!! Време е да излезем на улицата и да кажем -НЕ на тези крадци!!!

Май си отчаян от собствената си простотия понеже трябва да си малоумен,не само сляп и глух за да не знаеш,че вече сме на дъното.

На дъното ще сме когато другарите фалират държавата,както им е навик.И когато ти тапосат някой като Чичибаба за министър на земеделието,например.Помниш ли го,знаещ?Тъпи комунисти,откъдето минат-трева не никне!

Тези хора не нарушават законите - те правят законите. Те нагласяват наредбите, които другите са длъжни и трябва да изпълняват

Да го разбираме ли като "...на 7 дни от рестарт на голямото крадене"?

както има една реплика: "Нека краденето да започне сега!"

Такова крадене като при мафиотите на мутрата няма да има със сигурност.

Кога главната мярка ще бъде осъществена - Боко и Цоко -разследвани, арестувани и вкарани в затвора. За мен това е най-важното.

Хехе и хората ще станат по-богати и хладилникът ще им е пълен. Реваншистки тапанар.

Дамян

С двата милиарда на тиквоча задължително ще станем по богати.

Ще станат по-здрави. Положителните емоции се отразяват добре на кръвното - снемат стреса.

Разследвани за какво по-точно? Те за разлика от предишната тройна коалиция не си гласуваха закон освобождавеащ ги от отговорност.

От хиляди години голямата мечта на всеки човек е да живее в световно общество, управлявано от мъдра администрация, изпълняваща безупречно общоприетите човешки закони, да се сложи край на войната и потисни-чеството и да се удовлетворят основните потребности за живота на всяко човешко същество; и досега тя остава само мечта. Макар и обща мечта, тя не се осъществява Нали всеки нормален човек отхвърля войната, глада, болестите, несправедливостта? Ако съществуваше идеално общество, каквото го описва Платон, човешката мечта не би била утопия. И в наше време не биха раздавали Нобелова награда за мир, носеща името на изобретателя на динамита.

Маркс в "Капиталът" третира капитализма като теза, а комунизма - като антитеза. Нито историците, нито марксистите можаха да разберат, че каквото и да е сблъскване между двете сили не може да доведе до власт на една от тях, а резултатът следва да бъде синтеза от противоположните сили - едно ръководно общество. Тази нова синтеза по теорията на Хегел ще отрази идеята, общата представа за държавата като Бог и личността, изцяло подчинена на всесилната единствена държава. При положение на личността като изпълнител и подчинен се обезсмислят парламентите, конгресите. Те са формации за представяне на личността, на нейното мнение. Когато държавата е Богът на земята, личността не същес твува

Философските идеи на Карл Маркс, както и на Хитлер, имат общ източник - Хегел. Той именно учи, че държавата е Богът, както и че единственото задължение на гражданина е,служейки на държавата си, да служи на Бога. Система на Хегеловата философия е основа и на историческата диалектика - всички исторически събития изникват от конфликти между противоположни сили (теза и антитеза).

Основното в т.н. философия на Карл Маркс е диалектическия материализъм, нещо като дървено желязо, което е едно опростачване на диалектиката на Хегел

Слаба държава, ...! 90% от коментиращите тук са фашизоиди, половината от крайните националисти са с дефекти в използването на българския език, а със сигурност са последователи на първите от поговорката "Крадецът винаги вика "Дръжте крадеца!"" Със сигурност собствениците на този сайт не допускат мнения, които критикуват националистическите изявления тук. Правителството на г-н Орешарски ще е СПАСЕНИЕ за България от ПРОСТАЩИНАТА!

Съобразно Хегеловата теория, която тези организации са възприели, съществуваща сила, означена като "теза", поражда противосила - "антитеза"; конфликтът, който произтича от характера на двете сили, създава "синтеза". Процесът е непрекъснат: теза - антитеза, в резултат - синтеза. Търсената от господстващата върхушка синтеза е така

Кабинет "Опустошарски" от експертен или програмен, премина в политико-експертен. Тея като лъжат и мажат, мислят ли си, че ние лапаме мухите и не разбираме какво се случва. Наесен ще го усетят.

Бивши комунисти пребоядисани в социалисти-утописти ще управляват капиталистическа България! Истеричен смях в залата! Социалисти-утописти обещават всеки работен ден да разкриват по 1000 нови работни места! Припадъци от смях в залата!

ТЕОРИЯТА НА ХЕГЕЛ ТЕЗА+АНТИТЕЗА=СИНТЕ

Оруел, който говори за "по-големия брат" и предсказва бъдещето, пише: "Ако желаете да видите картина на бъдещето, си представете ботуш, стъпкал човешко лице - завинаги".

Кампанията срещу борисов и герб е точно копие на тази през 2001г. срещу костов и сдс.

Омръзнаха ни вече тия циркове. Съвсем ясно е, че, ако АТАКА не даде поне един депутат, няма да има правителство на двойна коалиция. Но тя ще даде. А и това, което Борисов заяви, не ми харесва: Щял да даде един двама депутати да се състави правителство?!? Ами, тогава, защо не поемат ясна отговорност да съставят правителство с БСП? Естествено, че няма да стане - Борисов го поддържа ЕС, а Станишев- Русия. Това са два абсолютни антипода, а нашите момчета са куклите на конци.Има само една разлика: На ЕС не и пука, какво ще стане с нас, докато Русия има какво да губи ако БСП и Сидеров загубят. И забележете, никой не говори за програми, тоест нищо няма да се прави за спасението на България (макар, че не виждам, какво да се спасява и това ясно се показа при протестите.)

Борисов в момента не е поддържан от никого. Даже германските фондации, които дадоха пари и политическа индулгенция за създаване на партия ГЕРБ се дистанцираха от мафиотското управление на мутрата, както и тези от САЩ. Никой не иска да се дискредитира демонстрирайки връзки с престъпници.

Станишев го поддържа Русия? Голям виц! Виж ако кажеш някои кръгове на влияние в Русия би изглеждало по реално но не може да казваш за цялата държава.