Крадци пребиха игумен на манастир за 200 лева

Двама крадци душиха и биха игумена на манастир „Свети Архангел Михаил” край софийското село Кокаляне. Взели са 200 лева и телефона му.

Обратно в новината

Коментари - Крадци пребиха игумен на манастир за 200 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Високопроходими са им конете! Еййй съвсем узверяха тия туземци бреее. това и по турско го е нямало...

Затвор за тези убиици.Проклети да са

Да бе да ги храним? За изродите северния полюс!

Попчето дали ще продължи да моли бог за помощ, или молитвата оттук нататък ще е изпъстрена с попържни?

Е що на мен минусите? Слагайте ги на бога, дето позволява на божите служители да им се случват такива неща!

Крадците са Ц-И-Г-А-Н-И ! Толкова ли е трудно да го напишете

Да ама от хелзинския комитет са се обадили и са променили заглавието ,защото вчера новината беше точно така ,цигани обраха манастир.

Чета коментарите и си мисля...дали някой освен нас които коментираме написаното като новина се интересува от мнението на народа или г-да управляващите са заети с "по-важни"дела...не ги интересува ккво мисли народа за тях и тяхното управление ???...няма сигурност,няма справедливост,цари беззаконие...пресъпници на свобода ,а мирните граждани се чудят как да оцеляват...на това ли се казва демокрация ???

Сакън да не напишете, че са били ЦИГАНИ!!!

И още нещо. Какво лошо има в това, че човекът бил полицай и станал игумен. Даже похвално - обърнал се към духовното. Обаче дайте да му се подиграваме тука и ръсим хули - педераст бил, такъв бил. Хора, мислете малко за резултатите от думите си. От това безгранично ръсене на простотии, съзнателно или не, настройвате обществото срещу духовниците. Дано повечето хора са достатъчно умни, да не си формират мнението по написаното във форуми. Иначе тежко и горко ни.

За да е достоверна статията трябваше да бъде "Мръсни, миризливи ЦИГАНИ пребиха и ограбиха...."

Така. Тази новина няма да я коментирам - поредният абсурд от целия абсурд, в който живеем. Обаче едно нещо ми боде очите всеки път, когато има подобна новина. "Крадци пребиха игумен...за 200 лева". И какво като са били 200? А ако бяха 2000? А 20 000? По-оправдано ли ще е престаплението? Същото е и когато пребият някоя бабичка за 20 лева - някак си ми се стува, че се натяква, че проблемът е, че са я пребили за 20 лева, а не, че са я пребили по принцип. Малко размисли само, за тези, които пишат новините

щото като няма щети за една минимална заплата - 420 лева, и не го съдят, щото щетите били минимални . пълен абсурд. кой ни отказва правосъдие, като слага минимум на щетите ? ако ще и два катинара да са ти разбили, това е щета. няма ли адвокати тук ??

Ами не точно, щото като те пребият и нищо да не ти вземат, пак си е телесна повреда. Или не?

"ПрестЪплението"! Извинявам се за грешката

куче ще има, разбира се. ако е ротвайлер, ще стигне до крадците за 3 сек. ако сте на СОТ - ще дойдат евентуално на следващия ден. а кога ще има закон за притежаване на средства за самозащита, както и ясни правила , кога можем да се самозащитаваме ??

пълна анархия навсякъде!!! Няма никакъв ред!!! Обикновените хора са беззащитни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Понеже е полицай, чрез туристи се добрал до телефон? Нещо не схванах. Той си няма телефон ли? Турстите са гледали как го бият и после са му дали телефон ли? Написано е неясно, според мен. Другото, което ме съсипа е, че са му подарили куче да го пази. Кучето, свен да вдигне аларма, ако влезне крадец, друго не може да направи, дори и да успее да ухапе някой, това ще е последното му действие на горкото (а какво го чака после, ако ухапе някой ... не е истина). Куче лесно се отстранява, ако си решил да крадеш.

1.Странно, но новината е от миналия петък, пък сега я пускат-нямаше място във вестника цяла седмица ли? 2. Какви са били крадците, мутри ли, мангали ли, не се споменава. P.S. Да помогна малко на разследващите - крадците навярно високо проходима техника имали. Елементарно, Уотсън, всеки интегриран има каручка за събиране на дърва, желязо и т.н.

Мутрите ако четеш по медиите не са кокошкари да разкарват скъпи джипове и джобят манастири за 1 телефон и 200лв а се занимават с едър бизнес и много често дори правят дарения на манастири. Мисля че сумата и самият начин на грабежа показват много какви са били нападателите - гладни , оскотели животни /по всяка вероятност рецидивисти/ и по всяка вероятност са познати на службите. Още повече ако са оставили телефона включен на игумена може да бъде спокойно проследен по начина на свързването си към клетките и да се направи грубо изчисление на маршрутът им въз основа силата на сигнала към дадените клетки. Ако се пазят и документи с ИМЕЯ още по лесно ще се стигне до бандюгите след включването на телефона. Да се надяваме само да влезнат и полежат по-дълго време.

И двата ми въпроса са риторични, но щом си се заел насериозно да отговаряш, няма лошо. Отговори по същия начин и на първия въпрос.

Мангали лиса били тия безбожници?

Ако Ислямска държава дойде тук - такива неща няма да се случват повече!

Такива не, но ще се случат много по страшни неща! И не е успокоение, че мангалите ще ги изтребят и подчинят.

Знаеш ли колко години затвор е това което написа бе главорез на ИДИЛ? Човешки сърца ядеш ли,или си на к..рове само?

Този да го разследват за подбуда към тероризъм и връзки с ИДИЛ. Все някой следи какво се пише по форумите. Ако се окаже някой дребен тарикат, който се прави на интересен- да му дойде акъла в главата поне :)

Къде е Господа сега? Той гледа ли неправдата? Минете на Диджитъл -цифровизация ,така да се каже. Най използвани числа 7.62, 9.2, 9,00 Пара, 45- Томиган. Цифровизирайте случките и Господ ще даде Упокой на душите Ви.Математика, само математика. Любимо число на видния НЙЧикагски математик Алфонс изчислявал в периода 1910 -1930г.

Доста добър коментар! Математиката е всичко!

да се намерят циганите и да им се пребият ръцете,та друг път да не посягат .Господ да ги убие.Тая мръсна циганска сган.И ако ме изтриете,това значи ,че ги подкрепяте.А ако ги подкрепяте тия животни,тогава давайте,пребийте и унищожете беззащитния народ български и да ви хранят циганите.

Хората станаха изключително прости, злобни и глупави от гледането на интригантски сериали, които запълват нещастния им живот. Все повече простаци отглеждат простаци.

Отец Геврасий, който е бивш полицай, е и хомосексуалист, блудствал е с циганите но не е искал да им плати и те са му взели насила парите

Ай стига бе игуменът е бивш полицай!!! А и друго ме впечатли "Манастира вече си има куче, което да пази!" Ей става ясно ,че кучетата били нужни брех! Няма ли да пуснах охранителна техника или кучето върши почти същата работа ,ама за по-малко пари, стига да е подходящ размер за охранител, щото е ясно ,че йоркшир не става за целта, пък бил той и с якенце и обувчици.

Такива изроди които посягат на манастир и игумен заслужават не затвор а брутално и зверско пребиване до пълно осакатяване. Лошото е че заради прогнилата ни съдебна система в 99% от случайте подобна с*ан се разминава само с обществено порицание и условно.

Не искам оставката на Бъчвата. Искам да я пратят сама за 1 месец в някое ловешко или габровско село, с по 20 лв. седмично, без телефон.

Браво, биячите на украинци ги заловиха и осъдиха за един ден. А интегрираните, които обраха манастира и душиха игумена в Кокаляне чак след една седмица ни съобщават, че са извършили престъпление и даже не се знае кои са. В България май е по-добре да си украинец вместо българин, е най-добре от интегрирано малцинство с културни особености.

Това е моят свят! Предишните не давали на свещениците да съществуват,а при нас съществуват за да ги бием и да ги крадем! Дано да няма Господ......

.

Правилно е Гервасий, а не Геврасий /раннохристиянски мъченици Гервасий и Протасий/

Европейска България! НАТО и ЕС в едно.

Няма ли сега Банкянската мутра пак да се изтъпани и да каже: "Ма кво толкова, махленска свада..." Пък недоразумението-министърка на ВР нежно да зареди поредните си глупасти...

Това са тъмнозелените избиратели на ГРОБ-БСП-ДПС!

Също и на атака