И Малта разреши еднополовите бракове

Малта става поредната западна държава, узаконила еднополовите бракове.

Обратно в новината

Коментари - И Малта разреши еднополовите бракове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това вече не е новина.Виж,ако някъде ги направят задължителни,вече е друго.

МАЛТА! АФЕРИМ! РЕШИ СИ ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ И ТАЗИ СТРАНА!!! НИЕ СМЕ СЛЕДВАЩИТЕ,ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА,СКОРО ЩЕ СЕ ПОСТАВИ НА ОБСЪЖДАНЕ В НС,ПОД ВЪНШЕН НАТИСК! ТОВА Е "ПРОЗОРЕЦЪТ НА ОВЕРТОН"!!!

не ме интересува кой къде бърка под завивките си, но много ме интуресува защо някой ненормалник ще се облича неприлично и ще прави неприлични жестове на улицата, ще "бърка" в моите очи и най-вече в очите на детето ми. И на всичкото отгоре аз трябва да го харесвам?

поредната наша глупост човешка! А що се отнася до бог, ако не е искал да има мъже и жени, тогава да ни е създал всички еднакви - безполови същества!

поредната наша глупост човешка! А що се отнася до бог, ако не е искал да има мъже и жени, тогава да ни е създал всички еднакви - безполови същества!

Никой тука не се противи срещу лезбийки.... щото не го касае. Обаче имат голЕм страх да ме станат педита и за това рИват срещу тях. Който знае че е мъж като МЪЖ дори се кефи че има педита.... така има повече жени за мен. Ха ха ха

Догодина се планира в Малта браковете между мъжете да станат задължителни. Ето това вече висшата форма на демокрация и благоденствие

Педерастията е явление от най-дълбока древност.При това в мащаби много по - големи от днешните. Ползва се със снисхождение днес в ислямските страни.При християните все още това явление е завоалирано,но и при тях е силно разпространено.Порок ли е педерастията?Разбира се,че е порок, но той се дължи на сбъркания преход на човечеството от еднополови към двуполови същества.За това много мъже се чувстват повече жени и обратното т.е нещо в човешката генетика куца.

ВРЕМЕ Е ВОЛЕН ПАВИАН И МАНГАЛИ СИМЕОНОВ ДА СИ УЗАКОНЯТ ВРЪЗКАТА ... ТЕ СА СИ ИНТИМНИ ПРИЯТЕЛЧЕТА ОЩЕ ОТ ЯМБОЛСКАТА МАТЕМАТИЧЕСКА :))

ТОЧНО СИМЕОНОВ И СИДЕРОВ СА ТИ ПРОБЛЕМЪТ НА ТЕБЕ?! НИЩО НЕ Е ЗАПОЧНАЛО, НИТО Е СВЪРШИЛО С ТЯХ!!!

Много жалко.

Всичко е ясно. Скоро, много скоро, белият човек, ще живее в гета. Честито!

Ако Адам беше гей, а Ева лесби, как ли щеше да се развие историята?

Печатайте банери срещу хомо-браковете и хом пропагандата. Нека педарасите във властта са наясно, че Българина има вяра в Бога и няма да допусне тая отврат да ни унищожи. Щерев е пример до какво води педерастията.

Протестирайте както намерите за добре срещу Педал пропагандата! Това е наш дълг да защитим нашите деца от посегателствата на перв.ерзниците хомосексуалисти.

Малта става поредната ЗАПАДНАЛА държава ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ В МАЛТА

- Господине, защо искате да емигрирате от България? - Вижте, преди години хомосексуализмът се наказваше със затвор, после само с принудително лечение, после започнаха да го смятат за нормален, напоследък започнаха рекламни гей-паради. Искам да се махна, преди да е станал задължителен!

Може да съм гей, но съм умен и красив. Ха-ха-ха

Иванчо отива при баща си и му съобщава тържествено: -Тате аз съм гей!!! -Чакай малко сине - отвръща бащата- ти пари имаш ли? -Ми не-казва Иванчо. -А известен ли си? -Не съм... -Значи си чист педераст мойто момче!!!

преди три години се били въздържали вече не се въздържат сигурно са им пръснали дупатата това не вярвам някой да е взел рушвет да го прокара баси продажното ко.е.е ще е .

В канадския парламент, самият представител на хомосексуалистите който е бил поканен за да изкаже мнение за проектозакона за бракове и осиновявания от тях, направи вносителите на проекта на маймуни, казвайки, че той е хомо, но това не значи, че ще застане зад закон който го превръща в посмешище и ненормалник!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Законопроектът е под въпрос относно осиновяването..... Иначе, въпрек неговото изказване ,приели правото на брак!! това, за да разберете какво правят и защо!! В Германия закон за зоофилите, в Холандия с решение на върховния съд педофилите могат свободно да агитират за узаконяване на секса с деца..... Май ще излезе вярно, това което компартиите говореха на времето!! Западът гние от вътре и прави всичко възможно за да докаже, че са били прави!!!

Аз като католик съм си мислел да емигрирам в Малта, защото живта в България е значително по-жесток към християните, отколкото към обикновените хора. Сега и малтииците ме разочароваха. Знамето и химна им са много повлияни от християнството и това решение е позор за тях.

Защо тази гадост не се приема с референдуми? Уж демокрация,а всъщност терор на всякакви малцинства.

тука га ще узаконя моя приятел?

Не мога да го разбера това. Все по малко двойки мъж / жена сключват бракове, а предпочитат да живеят на семейни начала. За сметка на това обратните се втурнаха бракове да сключват. Надявам се да не доживеем момента в който думата сватба ще се свързва най вече с тържеството на обратни под звуците на Менделсон. Е, на такива сватби няма да свирят и известната сватбарска песен "таз година булка, догодина люлка."

Връзката на обратните е непълноценна, затова имат нужда някой от страни да ги забелязва и да вярва, че е пълноценна - от там и театъра с парадирането.

Говорите глупости. Идеята е да се узакони осиновяването, да се уреди наследствеността, да може да се ползват всички социални облаги и помощ, която получават хетеросексуалните семейства. В момента, гей и лесбийка сключват фиктивен брак и осиновяват, или започват инвитро процедура. Междувременно продължават да живеят с партньорите си. Всичко това са все пречки и губене на време, излишни маневри за да се получи семейство накрая. Така че... хората които искат, го постигат и без да е легализирано. За това е добре тези бракове да се легализират, за да им е по-лесно на хората и да имат пълноценен живот като всички останали.

а браковете с животни, трупове, деца... - кога?!

Много жалко за решението на Малта, след като немалко протестантски страни остъпиха, сега една традиционно католическа страна решава да обърне гръб на Божията воля. Припомянм думите на свети Яков: "Прелюбодейци! не знаете ли, че приятелството със света е вражда против Бога? И тъй, който иска да бъде приятел на света, става враг на Бога." По-лошото е че света от отсъпва от традиционият морал и християнски цености и се ориентира към неговата замяна с хедонизъм, морален упадък и корупция.

Брееееее, нещата отиват на там, че след 2-3 години в ЕС ще стане задължително да бъдеш пе*ал.

ЧАКАМЕ ДОТОГАВА! ДА ИЗЛИЗАМЕ ВЕДНАГА!!!

Ебати Европа с всяка година все повече хора обръщат резбата . Вместо да има повече стандартни семейства внасяме от арабските страни готови момчета ама те нещо не щат да работят

и да обръщат резбата

аз лично съм "обръщал резбата" на вносно момче... сега вече не ходи на джамия... научих го че всяко тяло, в което влиза е джамия (храм) на бог... ПС хейтъри - като няма кой да ви огрее мастурбирайте по-добре отколкото да злословите по адрес на хората, които се обичат (и това е карма)... да живее любовта под всички форми

едва ли е западна държава

А РАЗРЕШЕНО ЛИ Е НАПРИМЕР ДОГАН ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА НЕЗАКОННИЯ СИ СИН СВИНЧО ПЕЕВСКИ ???

След като човек спазва законите, плаща си данъците и е добросъвестен граждани защо държавата да му се бърка под завивките? А и тези хора имат обща собственост, общи мечти, много от тях искат и да имат деца, редно е това да се узакони и регламентира. Така е във всички развити демокрации и свободни общества, разбира се в арабският свят и дивата Путинова Русия тези хора биват дамгоствани и преследвани.

Узаконяването на гей бракове е тревожно с това, че иска да насади в мисленето на хората, че извратеното и неестественото е нещо нормално. Нормалните хора нямаме нищо против гей двойките, но даването им на съпружески права и особено осиновяване е безумие!

И защо да не им се разреши да осиновяват? Има толкова домове за изоставени деца в България. Да не би тия деца да израстват в по-добра среда в такъв дом, отколкото в семейство, които ако не друго, поне иска да отгледа дете. Докато в домовете никой нищо не иска, освен да си получи заплатата.

защото това е узаконяване на педофилията, която е често срещано явление и при политиците, не само в католическата църква. знам, че за вас няма нищо свято. то инак нямаше как да поставите своите най-низки инстинкти над разума.

покварени в душите си морално бедни наблъскали се с мангизи от лакейство .Това ли е свободата която може да дадат свобода малцинстевните групи да бъдат толерирани и да загубим свободата си на нормални и цивилизовани .Разградят ли обществото трудно да го вкарат в граници понеже малцинствата звзигат най много шум.Да започнат да лекализиран и снушаването с животни с кучета .

Няма ден без да има статия за педераси.

управниците бягат от ангажираност по осигураването на прехраната и душевните терзания на болните се превръщат в бум.Понеже са изпуснали проблем да бъде решен карат по нанадолнището и узаконяват.Тези болни същества и безотговорни управници са плод на незаинтесованост и неспособност да решат проблемите.

Констатацията е много правилна и вярна. Но не е това причината...

кой от двамата пендели пръв ще абортира след като абортите са вече разрешени:)))

Абе защо още няма тази модерна работа в България?! Нали България е част от семейството ЕС.

"Новият закон разрешава на всички сключили брак двойки да осиновяват деца.". задната вратичка на закона, която узаконява педофилията. те и зелените за това се бореха така неистово.

Европа затвърждава упадъка си.

Църквата спите ли ?Заспали сте сигурно ? няма ли да се събудите и да анатемосате които превърнаха просперираща България в пустиня и са менторите без да чуват волята на широката общественост?

Той Господ ще наказва и ръквата му е тежка, това опит го знам, въпреки че съм християнин. Трябва молитва, а не анатесмоване сега. увеярвам, че като малкото хората които се молят виждам как Бог може да променя нещата, обаче има твърде много неща които се нуждаят от много молитва и индивидулната свелина на хрситиянини е като светлина на светулка - не достатъчна за промени огромния мрак който ни обгражда, повече хора трябва да водят християнски живот и да се молят, за да я има положителната промяна.

Ако бяха живи рицарите от ордена на хоспиталиерите, борили се векове срещу враговете на християнството...щяха да издавят педалите и техните агитатори в морето...а премиера щеше да бъде разчекнат.

Рицарите са си ги пипали...Ти си измислен рицар...

За съжаление го няма вече духа на рицарството.

Не, че нещо, но великите ви рицари в исторически план са били нагли, безобразни престъпници и изнасилвачи, които са смятали, че всичко им е позволено, защото видиш ли, те навремето са се смятали за еквивалента на танк. Затова цар Калоян ги е изклал. Ако искаме морал, трябва да гледаме нашите предци, а не чуждите, защото много по-отдавна сме цивилизация от тях и напоследък си мисля, че все още сме, нищо, че сме се набъкали с кърлежи и въшки на всички етажи от властта.

Европо деградираш и се разграждаш по подобие на господаря в НАТО.Ценностите са ти това от което предпазвахме децата си и от което е важно да ги предпазим ако искаме да бъдат свестни .

Ами съжалявам да го кажа, но ако трябва да избирам м/у комунизъм и гей-общество, ще се озова в нерешима дилема.

Къде го видя пък ти този комунизъм?

Вече живеем във века на педерастията. И в буквален,и в преносен смисъл.

Честито, по- скоро и ние да имаме такива права!

Малта става поредната ЗАПАДНАЛА държава ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ В МАЛТА

Е, това ще реши всички световни проблеми, поздравления.

Това се случи не само в Малта, но и в други страни със силно католическо влияние. Но явно в света вече има сили, по-силни и влиятелни от католическата църква. И това се случва само в християнски свят, очевидно вървящ към гибел под нечий диктат.