Макрон разгневи Киев и балтийските страни с искането за гаранции за сигурността на Русия

Украйна би направила това при 4 условия: Москва да напусне нашата страна, да плати репарации, да накаже всички военнопрестъпници, да предаде доброволно ядрените си оръжия, заяви Давид Арахамия

Обратно в новината

Коментари - Макрон разгневи Киев и балтийските страни с искането за гаранции за сигурността на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо толкова са се възмутили? Каква е алтернативата? Макрон да обяви война до пълното унищожение на Русия ли? Хайде коригирайте си стратегията вие в Балтика. Гледате на нещата прекалено тесногръдо и късогледо - само личния си краткосрочен интетрес. Евролидерите се опитват да прекратят войната.

"Да си предадяла ДОБРОВОЛНО ядрените оръжия ..." - Това какво ще рече - Да отвори базар и който има мерак да идва да си взима - така ли ?! А ако случайно допуснем възможността , че не се съгласят , остава варианта някой да отиде и да им ги вземе насила ?!

Проруските пачаври пак се РАЗКВИЧАХА! Иначе , че Макрон е ПУТКА е ясно на всички! Важното е да дава качествено оръжие на Украйна за да не спира трепането на тия изроди, а пък да плещи квото си ще!

Макрон? Кой още ? Може би Шолц? А какво да кажем за Италия? Ами Австрия? Да не споменаваме Унгария.... Че то 90% от Европа е на макронската позиция. А вие кои сте и защо смятате, че сте последна истнация на истината?

|В Киев Давид Арахамия, депутат и член на преговорния екип на Украйна по времето, когато се провеждаха преговори с Русия, каза, че Украйна е готова да даде на Русия гаранции за сигурност, стига да бъдат изпълнени четири условия. "За тази цел ще бъде достатъчно: да напусне територията на нашата страна, да плати репарации, да накаже всички военнопрестъпници, да предаде доброволно ядрените си оръжия", написа Арахамия в Телеграм, като добави: "След това ние сме готови да седнем на масата на преговорите и да говорим за гаранции за сигурност".| Четвърта точка кърти мивки Да предаде оръжията? на Зеленски ли? Или на САЩ направо?

направо да се застреля с тях

GO AHEAD PUTIN!

Русия като тръгне да си предава ядрените оръжия ще го комбинира с промоцията за безплатна доставка до дома на клиента.:-) А рекламата на Ракетните войски на Русия е: Ние не сме Газпром, но можем да доставим светлина и топлина във всяко кътче на земното кълбо! :-)))

Тъпунгерите дето се противопоставят на разумното предложение от Макрон ще се сетят за него, но ще е безвъзвратно късно.

От Украйна не остана нищо. Нито хора, нито територия. Ако продължават така до година ще са с населението на България. Най-добре да сядат да преговарят да спасят и малкото, което е останало киевските инатчии. Иначе не Русия, За ПАДът ще им тури тапата.

Абе ти какво четеш и какво гледаш? Или си уникално тъп , или си сляп и глух! Второто е за съжаление!

Така става ясно къде са най-тъпите и злобни управници. А в Киев чупят ТЪПОМЕРА. Тия си съсипаха страната от злоба и напук. През 1962 САЩ за една бройка да започнат ядрена война заради 3 ракети в Куба. А тъпанарите от Киев искаха да вкарат ядрени ракети на 20 минути от Москва. И пак имат късмет, че не ги бомбардират със стратегическите бомбардировачи. Русия досега кого е нападнала че не се сещам. А САЩ - Корея, Виетнам, Югославия, Либия, Сирия, Ирак .. Да не продължавам. И всички угоднически мълчаха, а? Там може, а? В момента Турция бомбардира Сирия а Иран бомби Ирак. И всички мълчат нали? Защо Япония бомбардира Пърл Харбър? Заради американските санкции. Четете историята.

А тъпанарите от Киев искаха да вкарат ядрени ракети на 20 минути от Москва. И пак имат късмет, че не ги бомбардират със стратегическите бомбардировачи. Абсолютно вярно. Заради западната наглост се стигна дотук. И все пак колкото и да са прости и нагли тъпаците от киевската хунта трябваше за ПАДът да отнесе хурката. Но не е късно.

На криминални престъпници гаранция не се дава. Дава се присъда.

Укроландия е тотално зависима. Ако НАТО им резне снабдителните линии за 3 месеца няма да имат какво да ядът камо ли с какво да стрелят.

останалите нацисти които не са съгласни да се подредят и под строй при товарищ Путина за по една свирка!

2022-12-05 09:58:06 Нюланд (нерегистриран) За тва пак отиде да раздава кокаин в Киев. Щото иска мир ли? Глупости. Никой не връзва вече на прогнилата англосаксонска ционизада. Редяха схеми и се наиграха. Израелската хунта си заминава. Дали доброволно или принудително се тая. Ще се научат, че не са богоизбрани и копоят им САЩ няма сила да им налага гео-политическите проекти. Да си взимат зануляването на Европа и да млъкват. Абсолютно. Но явно има много прости хора, че и държави. Помислиха си, че западналите ще влязат в огъня заради тях. Еми няма как да стане.

Големият, силният не иска гаранции, той няма нужда от тях! Не си спомням САЩ някога с някого да са подписвали пакт за ненападение . Не си спомням САЩ изобщо някога да са искали гаранции за сигурността си от която и да било държава. Силният е силен, защото не се нуждае от гаранции. Такива са необходими за слабите държави, които сами не могат да гарантират сигурността си. Затова не можете да си представите колко несъстоятелно е да слагате минуси под поста ми. Затова си мисля, че предложението е кръвоносна обида за Путин - с това Макрон нарежда Русия до слабите държави, нуждаещи се от гаранции за сигурността си. Всичко друго е просто словестен онанизъм.

Да бе, ама като видяха руските в Куба се насраха, нали ! Сега всичко е с обратен знак, НАТО допълзя чак до Украйна.

...ракети...

Да, ама не точно. Доктрината "Монро" какво е? Както и самото създаване на който и да е военен съюз. По твоята логика силния и при най-малка, дори илюзорна заплаха за сигурността си трябва да "запуква" директно с ракетите.

Затова всеки път когато нападат друга държава излизат с предлогът за национална сигурност. Под този предлог нападнаха Сърбия, Либия, Ирак, Афганистан.... И всеки път е артикъл 4 от устава на отан. Дори и сега се опитаха някои да минат с този номер.

Урко фашистите не сте вие които ще поставяте условия на путин

И тоя украинки ''умник'' като Зеленикаквия е скаран отдавна с реалността и продължават да искат ли искат като малоумните ...които искат нещо ама незнаят какво е то...

Франсетата взеха да реват на умряло. Да видим, кога ще започнат истински преговори и какво ще остане от държавата Украйна накрая. Украинците да неплямпат много, защото те няма да са поканени изобщо на тези преговори.

Путин се наслуша на лъжите им на тези, обкръжиха и пресоваха Русия отвсякъде и сега на какви се правят? Че и ядреното си оръжие да предаде, на кого да го предаде? На Украйна може би? От нагли по-нагли, че и прости. Може би заради Украйна трябва да пламне Европа, че и света в голяма война?

Евала франсето, та какво стана с гаранцийте поети към Украйна от Франция??? По един "договор" дето трябваше заедно с Германия да "гарантират" нещо някога май? Ей и тези от "нашето" външно министерство дето "подготвиха" меморандума със Скопие ( френски вариант с почти еднакво съдържание) сега не им стигали парите???!!! Vive la france

Дали Макрон е агент на Путин? Защо се държи така??? На Украйна трябва да се подпомага толкова колкото е необходимо. Нещо много съмнително че Путин е успял да се домогне до западните политици. Макрон е русофил.

Макрон предава американската позиция Гръмни се

По повод бабата-обича да му разказват вечер приказки щото е инфантил...

То оттам идва лафа гаранция франциЯ. Путин се наслуша на лъжите им. Какъв изрод трябва да си за да челастриш 80 годишна баба.

още не е навършила 70.

не е ли? А зашо изглежда на 90 ?

35 батальон на ВСУ..спецназ се е предал на руснаците Френската Франция 24 предаде репортаж Как Зеленски е разпоредил в атака на танковете да се заваряват люковете и вратите на бронираните коли Украинците обаче обръщат дулата назад,бавно приближават ръшъските позиции и пукат от вътре три пъти дълго,три пъти късо и три пъти дълго SOS Руснаците къртят заварките и ги изваждат. Французите твърдят че вчера са се предали 12 танка у 7 бронирани коли

Французите са комунисти в кръвта си.Не им слушайте лъжите.

Комунизма построи 18 царски Българии

Да има заварени люкове. За такова нещо дори Ислямска държава не се бяха сетили. Пред украинските терористи ИДИЛ заприлича на съботе кръжок.

Туй вече го писа. И вече ти се смяхме на простотията. Дай нещо друго.

Някой помни ли с какво Русия накърни интересите,заплаши или предизвика запада, който атакува Русия със Санкции,масирано военно въвличане в конфликт който няма нищо общо със ЕС и САЩ? Питам защото се чудя,каква беше причината рязко и дълбоко да заживеем толкова по зле?!?!

Накърни го с това, че руските природни богатства се намират географски в "зоната на интереси".

Нападна суверенна държава в Европа. Други въпроси да имаш?

Само дето не е държава, а територия.....

Е ми, за който не е разбрал.. цялата работа е театър …. май! “Русия да си предаде, ядреното оръжие. Ако това беше война, и ти мислиш за хората, за мъката, за съраданието….. Условията ти, щяха да са различни! Тука има няква грешка! Жалко за бедните и надъхани Украинци……. Останалите са по наще хотели, Европа и Северна Америка….

Ха ха ха ха Още едно условие Путин да предаде лично на Байдън ключовете от от града герой Севастопол и военноморската база! Ха ха ха ха Обаче това с ядрените оръжия направо кърти. Ха ха ха ха И Китай също да ги предаде

А така, всички да ги предадат, само краварите да си ги запазят!

Явно САЩ се наиграха. Разбраха, че повече няма смисъл да упорстват. Сега Европа ще го духа... пак. А Украйна, ням какво да я споменаваме - нея вече я няма...

Ще им дойде акълът, но не става изведнъж...

Също така Макрон е казал,че Путин трябва да бъде съден за военните престъпления на рашисткият башибозук.

Следователно и на украинския... Понеже заради украинския започна войната.

Както се вижда, на никой не му пука, какво казва Микрончо... Колкото и да се гушка с Байгън, резултатът е един - ЕС официално са прецакани, а и сами се прецакаха!

Изпраща ме ви ги по въздух, дръжте гиии

Щом Киев реве значи Москва действа правилно

ядрените оръжия? Насипно и по въздух?

За тва пак отиде да раздава кокаин в Киев. Щото иска мир ли? Глупости. Никой не връзва вече на прогнилата англосаксонска ционизада. Редяха схеми и се наиграха. Израелската хунта си заминава. Дали доброволно или принудително се тая. Ще се научат, че не са богоизбрани и копоят им САЩ няма сила да им налага гео-политическите проекти. Да си взимат зануляването на Европа и да млъкват.

Това изказване на МИкрон, след срещата му с БайГън, само доказва, че вече са осъзнали, че Русия, просто няма как да не спечели тази война... Полека започва отдръпването на големите от това, което организираха, осъзнавайки, че и този път не им се получи, да ликвидират Русия, чрез прокси-война. Но това не е краят – ще мислят нови планове, просто им трябва време. Обаче, екзалтираните кученца и васалите още не могат да го осъзнаят, а самите укро-нацисти от Зеленчуковата хунта продължават с малоумните изказвания, което е само в тяхна вреда. Нищо, с времето и те ще разберат...

2022-12-05 09:37:04 Дсса (нерегистриран) +1 -0 Ами да погледнем назад. През 70-те години капитализмът биеше по всички показатели комунизма. Някои се подлъгаха и отрекоха комунизма. Днес Поднебесната (комунизмът) бие капитлизма по почти всички показатели. Така, че на капитализма дните наистина са преброени! _------+++ В Китай има комунистическа партия по име, но няма комунизъм, няма дори социализъм. Ако ти си работи 6-7 дни седмично по 12-14 часа и да живееш в общежитие закрепено за фабриката, чиито прозорци са омрежени да не се хвърлят на земата, моля заповядай в Китай.

А нееее, мене ми се живее в България и ми се работи събота и неделя без нормирано работно време, че да може шефът да заведе новата си любовница на Карибите. Също така и в Германия ми се работи - същите тия 12 часа 6,7 дни седмичнп, за общежитие можеш само да мечтаеш - живееш дето намериш. Обаче решетки на прозорците няма-швабите казват ако искаш. Е те това е то демокрацията...

Пак нещо си преписвал за загнилия запад, от тезисите на другаря Тодор Живков.

Я копни нещо от тезисите на господин Иван Костов да ги видим. Приватизация, реституция, пазарна икономика и нещо от сорта

Ааа, не, така не е в Китай. Така работят нашите ягодоберачи в Нанобритания.

Дали е самосиндикална инициатива на Франсето или чичко сам говори с неговия глас?

Който ще да говори умре Марко...това важеше до 20.2 Всичко отдавна вече е измислено - въпросът е как ще стане...по лесния или по трудния начин. Руска Новорусия, неутрална Малорусия около Киев и бандеровското котило Галиция... Тя да ходи в ЕС, НАТО, на Марс или на майната си...все тая

Много повече прилича на разпад на затвора на народите, на независимо феодално княжество Московия до към Урал, може и със столица Питер. И нататък независими от главния феодал държави.

Забрави да завършшиш със - и три дни яли пили и се веселили .... както завършва всяка приказка

Балтииските джуджета да не врякат че след Украина са следващите... И не че някой му дреме за разни латиши или ести.. Рига е важната...Петър я купи за 2 млн в сребро от шведите... изконно руски град и до днес населението повечето е руско или поне рускоговорящо

Те затова врякат, фашист!

Да са мислили по рано... докато тормозеха и все още тормозят руското население там...

От де ви изравят бе. Бил см в Литва, Латвия и Естония. В която и да е държава ако се опиташ да кажеш че сме братя славяни ще ти отрежат квитанциите. Те са потомци на викинги и нямат нищо общо със "изконно съвецките хора." Та толкоз за твоята теория. Да, има хора които говорят на руски, но това са поколението преди 1990. От там на сетне пробвай се на руски ако смееш. Изобщо не си запознат с историята, всъщност познаваш само онази, която ни я порубтваха през годините на социализма. Пак тогава, бяхме братя с Никарагуанци, Либийци, Нигерийци и всекакви други бро.

сетне пробвай се на руски ако смееш Ми точно...то и в Украина беше така...и после реват И кога съм казвал че са братя!?Ти писан текст разбираш ли!? Има хора дето говорят руски е слабо казано - руснаците са почти половината от Латвия и повечето от Рига... Една трета от Естония и почти половината от Талин... Безправни в центъра на Европа...безгражданство...без право на език...без право на държавна служба и т.н. Не те знам ква история познаваш мо по акъл не се различаваш от никарагуанците и нигерииците които споменаваш...

Е , на Макрон май му светна, че тази война трябва да спре веднага. Виж за върхуката в Киев е неприемливо да спрът да се къпят в американски долари и да купуват имоти в екзотични кътчета.

През последната година Русия е вече напълно наясно ,че със Западните Колониални Хиени ...може да се разговаря Само след като те бъдат Наранени!!! Финансово,икономически,енергийно.... Както е в момента. ...... Още тъжното за Запада ,е че той Сам започна санкционната преминала в реална Война,срещу Русия!! Русия не направи Нищо заплашително или некоректно действие срещу ЕС или САЩ! .... Запада планира дълго и искаше Бърза криза за Русия,и повторение на разпадането на СССР!! Запада получи Събудена Русия,и Дълбока Вечна криза в собствената си къща! Видя се и пълната импотентност на Западното Плашило за дребни гарги... НАТО и страните в него! .... Запада потъва заради своята Политическа, военна, Колониална АРОГАНТНОСТ! Политическата загуба на Образ на Запада обаче,е най непосредственият силно негативен резултат от войната на Обединеният колониален Запад ,срещу Русия! Светът се промени Вече! Запада Загуби,ЕС стои пред почти затворен прозорец на възможността си да оцелее в сегашния си,но дълбоко реформиран вид. 12 без 1 минута е.....

Нема оръжие вече Европата. Почват да ровят от запасите. Ракетите не свършват. А атаката още не е почнала. Не е лошо запда да се събуди и да търси дипломатическо решение от ситуацията. Ако иска въобще да му остане нещо да цица от Укрия. Ако не, Руснаците ще си се погрижат за нещата. А шефовете в Давося не искат война. Ще им попречи на плановете за дране на стадото и новите модели на съществуване. Балъците тука от метавърса нямат никва идея за какво става дума. Реалните бойни действия не могат да бъдат емулирани с тренировки в 3д или по ученийца. А в момента Руската армия има натрупан опит с логистика. Европа няма никакъв шанс. Америка не може да поддържа толкова отдалечена бойна линия, ще срещне проблеми в океаните.

Украйна я унищожиха отвътре част от самите украинци.Както и България и вече над 30 години сме най бедните в Европа

Част от Украйна и цяла България са окупирани от Московската руска КГБ мафия.

Ми не... цяла България и част от Украина са окупирани от вашингтонската ЦРУ мафия. Скиваш ли колко лесно е да пишеш общи приказки и празни лозунги!? Много ви е паднало нивото в хамерика за бълхария...то не че някога е било високо де... драги ми хистерико

Верно е паднало само ЕДНА хамерика за България си имат. А Путин плаща за 180 русофилски дружества и за хиляди орки и тролове.

Ми богата Русия плаща...

Не плаща лебедче. Колкото и странно да ти звучи, не всички сме само с основно образование, и за разлика от теб сме чели история.

Ха ха ха "западните им партньори" им го начукват на украинските фашаги !!! Ще има бой до басираме и молби за пощада !!! Когато запада ти е "партньор" ,враг не ти трябва !!!

Русия да разчисти ядреното си оръжие, та да го сложите вие злобни укронацисти

окачени на Крещатник

Такава ядрена ракета ще им подарят в центъра на Киев, че ще има да и се радват, радват

Ядрена ракета ще има по Москва. От цялата китайска широка душа.

И още ходят като наакани... Нали си историк, или си като македонските историчари

Китай е цивилизация но 5000 години.

Ще ядете бой. Защота наглоста и цинизма ви нямат граници. Бой по мръсните укропитеци

Колко плащат за такъв дебилизъм?

Колкото на македонски историк, толкова

Укронацистите махат паметниците от съветско време. Разчистват за нови на Путин, Шойгу, Песков

Болшевиките са разрушили паметниците от Царско време.

Да си предаде ядреното пръжие??? Най-голямата ядрена суперсила?? Укрофашистите напълно изперкаха. Много кока, без ток, без светлина, без топло. Ето резултата. Тежки мозъчни увреждания.

Браво Макрон , Браво ! Защо ние Българите когато се гневим , никой не пиши за това и не озвучава протестите ? Аз и поне 90% от Българите сме против подържането на войната в Украйна и даването на Оръжия ! Тези 90 % са против Украйна и Укрите които окупираха България и ние ги Хрантутим , всеки нормален Българин от 90 % се моли Русия по-бързо да Победи и да се нормализират Отношенията с Русия и получаване на Евтин Газ и Петрол без да слушаме Лъжите на Фон ден Лайнен и около нея Имитаторите войнолюбци !

Ха ха ха ха Ха ха ха ха Да си предадат ядрените оръжия Ха ха ха ха

Ще предават, ако искат социални помощи от Запада и да им гарантира, че Китай няма да си вземе само 1 милион квадратни километра в Приморския край. За 100 години САЩ ПЕТ ПЪТИ са спасявали милиони руснаци от глад. Американци са изградили тежката промишленост на СССР. История трябва да се чете!

Ти в кой свят живееш бе брат - “Запада” вече почти няма ресурси и едни напечатани хартийки им останаха - средния американец преди 40г сам издържаше жена, къща, 5 деца и 2 автомобила - сега двамата родители бачкат на по 2 места да вържат ипотеките…

На Китай тези територии не му трябват. Той си е заграбил територии от другата страна на Голямата вода. Наричат се Чайна таун, има ги в почти всички големи американски градове и там американските закони не важат.

Аз не ви разбирам! Хем искате Путин да махне ядрените оръжия на Русия, хем като предупреди, че ще ви ги изпрати и нададохте вой до небесата! Хайде решавайте какво искате вече!

Я смени дилъра

Виждам, че сте чукча писатели, но никой книга не е чел през живота си. Безкнижници!