17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления за снимката

Тъй ами! Жълтите жилетки като нямат хляб, да ядат пасти.

Давай президент Макрон-цяла Франция е с теб плюс отвъдморските територии!Бий по главите тея лумпени,дето срещу парите на късоръкото и късокрако кремълско жуже трошат имущество на държавата!На 14 февруари тази година-свети Валентин няма да има и едно жилетче!Привет на президент Макрон от далечна Австралия!!!

вторник сряда четвъртък петък ЖЪЛТИ ЖИЛЕТКИ неделя

Тъкмо мислех, същото като коментара по-долу, на "Ох". Разбирам протест. Разбирам повечето неща. Но 1% измерващ се в центове като причина е смешно. Забелязах обаче, че Макрон нещо се опълчи на Тръмп и не подаде (Иран). Забелязах, че Меркел не подаде за някои неща (Северен Поток, Иран). И какво виждаме протести. Уведомителни (заплашителни) писма до немски фирми. Дизелгейт... (дали пък и американските коли не са същите - о извинете, те са извън всички останали), като не успяха да сринат политически Германия с имигранти, дизелгейт, политически сътресения, сега икономически санкции за немски фирми. В крайна сметка, ако често и обективно напишем на един лист, през последните 20 год. конфликтите по света - ще видим просто нещо - неудобна позиция на някоя държава към Голяма държава (САЩ), намиране на причина за нападение на съответната държава, ако няма причина - санкции, дестабилизация и т.н. и последващ хаос - Ирак, Либия, Сирия, Венецуела, Бразилия, Сърбия, Косово... са едни от тези, които се сещам. Да не говорим за всички онези, за които не се сещаме и са по назад във времето. В името на"демокрацията", срещу "комунизма". Жалко, че държавите са разединени. Защо не тропнат по масата и не направят реципрочни санкции на САЩ, на американски фирми? Дали дълго ще издържат. Или да си поискат САЩ да си платят дълговете.... защо един срещу всички може, а обратното не става? Сещам се за една книга на едни фантаст - социалните мрежи - манипулация на масите - управляваш и в дългосрочен план постигаш твоите цели, икономически санкции - когато не може военни (по обективни причини - обитаваме в момента една планета), изолация ... Мдам, добър фантаст. Тъжното е, че в книгата е за доброто на човечеството и да се запазат знания.. Тук е просто за хегемония и мания за величие.

Макрон си е чиста проба комунистче. Образивано, плиткоумно, нула мисъл за градивни ценности, всико само за икономиката и либералност до извратеност. Спонсора Ротшилдивци, спонсори и на болшевишката революция.

Ей,ОХ, а нас кой ни пита за нещо?

И най-умният си е малко прост. Ей, франсета, не виждате ли, че ви прилагат до болка познатия краварски модел "майдан" за дестабилизиране на великата, да Франция е наистина велика, не напъваща се, кряскаща да е велика, държава. Не разбирате ли, че искат да ви сринат. На САЩ не и е необходима силна Европа и силни европейски държави. Вие сте французи, бе! Бъдете умни!!! Това дето го потрошихте за няколко седмици, пак от народния джоб ще се плаща. А вие ще ставате все по-бедни и слаби. Макрон сбърка малко, избърза с някои действия, но той е силен мъж-политик, обича държавата си и народа, който му се е доверил. БЪДЕТЕ УМНИ И ПРОЗОРЛИВИ, ФРАНЦУЗИ. Вижте добре, кой ви причинява размириците и какво цели с тях. ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!

"той е силен мъж???-политик, обича държавата си и народа, който му се е доверил." И как ги обича? Като ги поставя в невъзможност да изкарат месеца, така ли? Или като им натриса лесбийски и педерски бракове. Утре и децата им ще тръгнат да отнемат като ония изперкалите скандинавци. Ами да, не мълчат хората, точно защото Франция е велика държава затова не мълчат.

Жълтите жилетки ще питат до къде стигна плана "Мобилност 1"! Докога френските шофьори ще са подложени на социален дъмпинг?

Човекът е Макрон!Държавата е Франция!!Европа е Света!!!Слава,чест и почитания!

Глей братчет не ставаш. Бъди мъж и бегай да идва следващият.

Ти си следващият!!!

Макарончо да хваща баба Меркел и Тереза Мей под ръчичка и тримцата да си подават дружно оставките !

Е сега те послушаха-ха ха ха!!!

Никой няма да преговаря с пудел на каишка.

А с тебе ли ще преговаря,бре???Верно си смешник!!!

Само ще разходи пичите въшки дето ги е пипнал от баба си!!!

По-добре от нея отколкото от теб,112!!!

Макрон призовава французите да участват в дебата за "жълтите жилетки"; "Жълтите жилетки" призовават французите за масово теглене на спестяванията от банките. Интереснооо...Не се знае кой-кого. ... "От дебата са изключени всякакво подлагане на въпрос на абортите, на смъртното наказание и на брака на хомосексуалните двойки." Последната ценност е НАЙ-ГОЛЯМАТА евроценност, която всички "демократи" бранят със зъби и нокти... ГАДОСТ!

И какъв е този дебат, в който няма да участват "жълтите жилетки" ? Ами дайте да изключим и правителството от него ! И защо от него отпада най-важния за Франция въпрос - за брака на хомосексуалните двойки ?

Защото е много важно за педерастите да сключват бракове, а нормални хетеросексуални бракове ДА НЯМА.

Които не е разбрал ,че диалога е на улицата да чете докато разбере.

Това са ненормални хора, ве! Как не го досрамя тоз объркан човек, този мъж който е/бе толкова възрастна жена, че и арогантно и показно се жени за нея, как не го е сТрам да се показва пред хората! Що за хора са ф/ранците та го избират, и то за президент. А са били колонизираща държава, и те са цоцали нафта и богатства от черния континент. А ние тука сме били наведени пред търкския рязан х/уй. Когато са ни насилвали жените, дъщерите , че и децата разпасаните измекяри, нашите съседи, онези извратеняци от запада са източвали богатствата на изостаналите народи, не ги е срам, мръсни лицемери.

Жеви, знаеш ли, че французите са признати за велика нация от всички, включително и от руснаците? А за българите, ти вече го каза!

забравяш че сега източват нашите ресурси, нещо ти се губи 10г как запада ни цица и каква бананова република сме им.

До жеви!Който си може си го може,бре!Така и трябва да бъде-великите западняци са богати,защото са умни!А вие сте бедни,щото сте глупави,бре!Как не те е срам жеви-ако беше умна,нямаше да си бедна!

Много си прав! А ограбваните не са ограбвали не защото са били по-благородни, а защото не са могли да ограбват те!

Макрон не се ли поучи от Тръмп, че идва нова вълна. Дебат не щат, искат той да си върви и да дойде човек с нова политика.

Макрон , Тереза и Меркел са вече пътници.Че и Орбан, Вучич и гърчето ,както и зайчето .Тръмп тоже.

Микрон, очевидно, не е дори посредствен управник, щом собствените му хора не го харесват.

И ЕС да оправя.Той в личният живот е извратен, та как можаха да го изберат,както и ние си патиме

Кои сте вие...