Коментари - Макрон пристигна в разтърсваната от насилие Нова Каледония (снимки) | Днес.dir.bg

Макрон пристигна в разтърсваната от насилие Нова Каледония (снимки)

Очаква се френският президент да настоява за подновяване на преговорите между местните лидери, разделени от въпроса за независимостта от Франция

Обратно в новината

Коментари - Макрон пристигна в разтърсваната от насилие Нова Каледония (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО БУНКЕРНИЯ ДРЕБОСЪК ПУРКИН СЛАГАШЕ 20 МЕТРОВА МАСА МЕДЖУ НАС , КОГАТО ХОДЕХ В МОСКВА ? АМИ ПОНЕЖЕ РАЗБРА КОЙ СЪМ И ЧЕ НЕ МИ ПУКА ОТ НЕГО ДА НАТИСНА ЯДРЕННИЯ БУТОН , ОЩЕ ТОГАВА МУ ВЗЕХ СТРАХА ! НАЛИ ВИДЯХТЕ КАК ДРУГАРЯ СИ ЦИНПИН ИДВА НА ЧЕРВЕНОТО ПАРИЖКО КИЛИМЧЕВЪВ ФРАНЦИЯ ДА МОЛИ ЗА ПОЩАДА И ДА МИ СЕ ОБЯСНЯВА !

Бай Макроне , наистина си голема работа , накара Китаеца да ти дойде на крака , а после Путкин отиде на крака с подвита опашка при Китаеца да моли за купичка ориз и малко халва грис :))))

Няма срамна просия ..просих в Пекин ..сега ще ида да прося и в Пхенян при Ракетния Ким :))))

Крайно време е тоя смешник да бъде сритан в топките !!!

Американо-афганският доносник-аматьор Хасиб лапа ли африкански паламарки???Чакат ли го талибаните у Кабул да му пръснат джама??

канаките да му отпорят високомерният колонистки жабарски пърдялник......

Кого ли е оставил в патронажа да го замества

Най-смешно в цялата новина е как се променят думите, описващи ситуацията, в зависимост от маркетинговите насоки. Когато някоя колониална държавица реши да обяви независимост от колонизатора, той веднага заминава да "въдвори ред" и да спасява населението от "тежкото насилие". И това е "най-демократичния" колонизатор, който зове за "братство, равенство и свобода", но само за себе си. Робите трябва да се държат в ред с 3000 тежко въоръжени колониални войски, които да стрелят по несъгласните с робството.

Това е то- - "Демокрацията"... Ти как си го представяш?

На 4 ноември 2018 г. , на проведения Референдумът, се решава Нова Каледония да остане в зависимост от Франция. Демек БОЛШИНСТВОТО от имщи правото на глас жители на Нова Каледония са гласували ЗА Франция.

са повече от тези дето имат право на глас, нали;)

Чакайте малко, нали демокрация, човешки свободи и т.н. Къде останаха тези приказки

Да крият бабичките каледонците.

Макрон си мислеше, че ще го ударят лятоска на местна почва и се фокусира да охранява игрите. Оголи фланговете и китайците и руснаците го удариха там. Си дойде да пие кафе с него и като не получи каквото искаше, бам... Нова Каледония пламна и ще бъде скоро под китайска ръка

Аз мисля, че ние, европейците демократи, трябва да подкрепим желанието за независимост на местното население, така както го подкрепяме навсякъде другаде по света. Хората имат право да избират свободно бъдещето на своята страна. Вън на диктаторите, които с пушки охраняват избирателните секции, за да се гласува както на тях им харесва. Стоп на асиметричното използване на сила! Каква е следващата стъпка ? Геноцид като в Газа?

"френските сили за сигурност, които се опитват да възстановят реда" Под "ред" дали имат предвид робство или колония?

Колониализъм в действие. Разгледайте снимките. Само бели. Няма НИТО ЕДИН от местните, нито един от тях с униформа или с оръжие. Дошъл белият колонизатор от 16 000 километра да им говори за мир и спокойствие. Ама първо пратил 3000 войници да го пазят от благодарното местно население. Така де - защо недоволстват, когато такъв виден демократ ги граби?!

ЗАПАДА продължава да е безкрайно нагъл и алчен! Щял да възстановява диалога.... ей диалог се възстановява между хора, които поне си имат доверие, а тези са колониалисти и изтребват местното население. САЩ, Австралия избиха местните и сега ще им се извинявали... за какво бе идиоти? Франция иска да наподобява англосаксонския модел, но са келява бивша колониална държава и много от подтиснатите взеха да се събуждат. Иначе щял да изпраща войски в Украйна... какво ще дирят там и защо до границите на Русия? Явно трябва малко да поизбият прехвалените им военни, за да си седнат на задниците и да плюят на ученията на Сорос!

100+

изтърва тотално ситуацията в африканските държави и затова е решил ударно да въдворява ред със сила. Такъв слаб президент като него не е имало в следвоенната история на Франция, това е факт.

ДОБРЕ МИ Е ТАКА , ДОБРЕ МИ Е ТАКА В БУНКЕРА , НЕКА СЕ БИЕ ЗА МЕН РУСКАТА РАЯ !

малоумитета на Козяк сте като кретенчета от детска градина за бавно развиващи се... все едно си също си повтаряте: самоолеет, без билеет... кога сте видял Путин въобще в бункер????? За какво по дяволите му е да ходи в бункер, новини от осрайна гледате ли??

Очевидно,че гледаш на боб...

Защо пътува без МАМА,ами ако го напердашат,кой ще му бърше сополките?

сега ще долетя, сваляй гащите

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КВИ АНАЛОГОВИ ДЪРВОДЕЛЦИ СА МОСКАЛИТЕ ЗА ДА МОГАТ УКРАИНЦИТЕ , КОИТО СА БЕЗ ФЛОТ ОСВЕН НЯКОЛКО КАТЕРА ДА ИМ ПОТОПЯТ РАКЕТНИЯ КРАЙЦЕР МОСКВА И ОЩЕ ДВЕ ДУЗИНИ РУСКИ КОРАБИ ! РАКЕТНИЯ КРАЙЦЕР МОСКВА БЕШЕ ФЛАГМАНА НА РУСКИЯ БОЕН ЧЕРНОМОРСКИ ФЛОТ ! ТОЙ ПАЗЕШЕ СЪС СВОИТЕ ПВО С-300 И ПРО РУСКИТЕ ЧЕРНОМОРСКИ ВОЕННИ КОРАБИ ! КРАЙЦЕРА МОСКВА БЕШЕ ЕДИНСТВЕННИЯ РУСКИ БОЕН КОРАБ , КОЙТО МОЖЕШЕ ДА СЕ ИЗЕЖИ ПОНЕ МАЛКО НА НАТОВСКИТЕ КОРАБИ В ЧЕРНО И СРЕДИЗЕМНО МОРЕ ! ПРИ ПОТЪВАНЕТО МУ СА ЗАГИНАЛИ ОСВЕН РЕДОВИТЕ МАТРОСИ НАЙ МАЛКО 40-50 ВИСОКОПОСТАВЕНИ РУСКИ ВОЕННОМОРСКИ ОФИЦЕРИ , ЗАЩОТО НА ФЛАГМАНА СЕ Е НАМИРАЛ ОПЕРАТИВНИЯ ВОЕННОМОРСКИ ЧЕРНОМОРСКИ ЩАБ ОТ КЪДЕТО СА СЕ КОМАНДВАЛИ ВСИЧКИ РУСКИ ВОЕННОМОРСКИ СИЛИ ! САМО СЕ ПОМИСЛЕТЕ КВО ШЕ ОСТАНЕ ОТ РУСКИТЕ БОЙНИ КОРАБИ , АКО 6-ТИ АМЕРИКАНСКИ ФЛОТ ИЗДУМКА САМО ВЕДНЪЖ ? ПО ДАННИ НА ВОЕННИ СПЕЦИАЛИСТИ НА БОРДА НА ПОТЪНАЛИЯ КРАЙЦЕР Е ИМАЛО И ЯДРЕНИ БОЙНИ ЗАРЯДИ , КОИТО СЕГА СА НА ДЪНОТО НА ЧЕРНО МОРЕ !

Сбърка темата, а?

Нищо не е сбъркал олигофрена, заработва извънредно. Насрали са се и стягат редиците от драскачи, инфлуенсъри и всякаква джендърска измет.

великия морския флот едвам спаси самолетоносачите с бягство

КОГАТО МЮСЛИАТА С ИРАНСКИТЕ ДЖАПАНКИ МИ ПОТОПЯТ ФЛАГМАНСКИЯ КОРАБ ..МИ СЕ ОБАДИ ..АПРОПО КВО СТАН ОНЯ ДЕН С ЕДИН ХЕЛИКОПТЕР БРЕ ..МАЙ ДНЕСКА ИМА НЕКВО ПОГРЕБЕНИЕ ?! БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ !

Няма да си жив,за да го видиш ...

трябва да подкрепим подтиснатите каледонски братя

А МЕНЕ ПУРКИН МЕ ПРАТИ ЧАК В СТАРА КАЛЕДОНИЯ У ШЕСТА ГЛУХА НА ТРУПЧЕТА !

...а настъплението пак не спря. Кофти, а? Ако си укронацист, имам предвид.

да наистина голямото селско настъпление продължава и не спира ..аз не съм имал такова настъпление ..това е грандиозно..епохално без аналог в Света настъпление :))))

Бягащите укронацисти очевидно и те така смятат.

Демократични ценности, свобода, независимост, право на самоопределяне!...

Канаките са в паника, заключиха бабите в мазетата.

+ + + + + + +

Кои са двамата в профил на последната снимка ?!

Свобода за Нова Каледония! Вън френския фашистки ботуш. Не на робството! Пълна подкрепа за борците за независима Каледония.

войските в Украйна, а Макарончо?

Там са и трепят орки ,тролчо!

еврогейчески сънища, боклучо..

Очевидно не се справят много добре, а?

Макарончо да не дойде да си нагледа колонийката, дето цуца от нея на аванта.

познайте кой ще дойде за вечеря????

д-р Ханибал Лектър?

Ти си мисли, че дъжд вали !

Кой , Путкин ли го плювкат бре ?

Да, доста, и все по-истерично и безсилно, и сами не усещат как те сами си затъват в плюнките. То затова им викат и зомбита.

Разкарай се от там, бабоеб. Не си у дома си ....

И като си тръгнат грансетата, какво ще се случи с Нова Каледония? ЩЕ почнат проблеми в пъти по-голени от сегашните и протести по-големи и от сегашните. Тия са под 300 000. Смешна работа. Вместо да се разберат, стоят и се дърлят.

кога сои тръгнат москалите от кавказия , тогаз ше си тръгнат и францетата от каледонийка

А ако си тръгнат руснаците, какво ще се случи с Украйна? Тия и без това са затънали в корупция и вече са под 2 милиона. :))

Нова Каледония има богати залежи на никел. Ще я прилапат китайците щото им е близо....

Май една шепа канаки искат да оакат работата. Живеят с излюзията, че ако не са част от Франция, ще живеят по-добре или просто си изнудват, за да може хем да не правят нищо, хем д аполучават повече помощи? На този свят има едни народи, които работят и просперират и едни които само мрънкат и стоят на помощи.

Искаме свобода за Нова Каледония! Долу френското брутално средновековно колониално владичество! Макрон, спомни си за Диен Биен Фу през 1954, преди 70 години, когато гиниалният генерал Во Нгуен Зиап унищожи френския гарнизон и донесе победа на Виетнам

КАНАКИТЕ СА КАТО МАОРИТЕ И ЖИТЕЛИТЕ НА ХАВАИТЕ ... .... БАЯ ЗОР ГИ ЧАКА ФРАНЦЕТАТА

ЗОР..ЗОР..КОЛКО ДА Е ЗОР ..НА МОСКОВИЯ ЗОРА Е ПО ГОЛЕМ ОТИ УКРАИНЦИТЕ НА СА МАОРИ ..И МУЖИЧЕТАТА СМЪРТТА ГИ МОРИ ВЕЙКЕ ДВЕ ГОДИН ОТ КАК ЗАПОЧНА ПУРКИНСКАТА ТЪПНЯ НЕРЕЧЕНА СВО !

точно така.. и за да не си дават зор укрите, миналата година се отказаха да правят контраофанзива. като гледам и тая ще се откажат. за какво да си дават зор? а и за какво им е тая територия, която губят всеки ден?

А бабата къде е?!

МАКРОН КАТО УЧАСТВА В ПОТУШАВАНЕТО НА БУНТОВЕТЕ В НОВА КАЛЕДОНИЯ, ФРЕНСКОТО ЯДРЕНО КУФАРЧЕ Е В РЪЦЕТЕ НА ПАРИЖКИ ПИДЕРАСТИ :)

канаките, вече ритуално притоплят казана..... в очакване на менюто...... Раздвоението между тях е, с картофи ли или с кисело зеле.....

Да изритат франсетата в тихия океан.Китай и Русия трябва да дадат оръжие на местните и да им помогнат,майната му на геронтофиля,чий го дири на 16 000 км от Франция.

На последната снимка тоз хипстър по средата с брадата-катинар направо кърти мивки!

Свобода за Нова Каледония, вън френския агресор от там.

Макрон призова (Русия) за спиране на войните по време на Олимпиадата, ама той самият ще воюва дори през юли и след това... Типично западно лицемерие!

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО БУНКЕРНИЯ ДРЕБОСЪК ПУРКИН СЛАГАШЕ 20 МЕТРОВА МАСА МЕДЖУ НАС , КОГАТО ХОДЕХ В МОСКВА ? АМИ ПОНЕЖЕ РАЗБРА КОЙ СЪМ И ЧЕ НЕ МИ ПУКА ОТ НЕГО ДА НАТИСНА ЯДРЕННИЯ БУТОН , ОЩЕ ТОГАВА МУ ВЗЕХ СТРАХА ! ВИЖТЕ КАК ДРУГАРЯ СИ ЦИНПИН ИДВАШЕ СЪВСЕМ СКОРО НА ЧЕРВЕНОТО ПАРИЖКО КИЛИМЧЕВЪВ ФРАНЦИЯ ДА МОЛИ ЗА ПОЩАДА И ДА МИ СЕ ОБЯСНЯВА !

Прекрасен си, просто гениален! Ние всички тук се гордеем с теб, ти си нашата гордост! Обичаме те!

Тук сме!

А къде е бабата ?

Сега САЩ трябва да даде оръжие на канаките в борбата им за независимост от френския окупатор! Както направи с косоварите. И да се организира референдум за отделяне от Франция.

И да започне да бомбардира Париж .

това с референдумите само руснаците го умеят

Какво правят френските педали на майната си в Тихия океан да грабят островите в 21 век ? Русия води справедлива война на собствената си граница за да се предпази от НАТО бази и фашисткия бандеровски режим тероризираш руските граждани и малцинствата в Украйна . Тия френски мърши още колонизират на хиляди мили разстояние

Френските окупатори на съд в Хага за сегрегация и робство.... Да връщат всичко заграбено с наказателни лихви.

Франция не спира да "осъжда" руската агресия в Украйна, но с какво право тя владее земи на другия край на света? Това не е ли агресия спрямо населението там? Западното лицемерие и двойни стандарти са безгранични.

Не на колониалните окупатори и вън френските педали от Нова Каледония . Целият свят да бойкотира олимпиадата в Париж докато тия окупатори не се оттеглят

нас мюсюлманите от Кавказ ..москалите ни освободиха от турско мюсюлманско робство :)) през 1878 г ( виж рускотурската война 1877-1878 ) и до сега стоим под руско робство !

През 1853 г. островът е завладян от Франция, а от 1860 г. става колония и същевременно каторга на Франция. Тук са изпратени през годините около 49 хил. затворници, като 4 хил. от тях са дейци на Парижката комуна. Още в първите години на френското владичество местното население – канаките, започва борба за своята независимост. През 1879 избухва първото голямо въстание, което е жестоко потушено от френските власти.

Никога в световната история не е имало такова мирно и коретно разделяне на мощна и обединена държава както Съветския съюз. Разбира се това се оказа огромна грешка и измама от страна на САЩ. Така че, мюсюлманино в Русия, Кавказ по-точно, ти си имаш Чечня, Дагестан, Азербайджан, ако искаш... Турците нямат нищо коренно тук.

СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ЗА ПОРОБЕНИТЕ ОТ ФРАНЦИЯ НАРОДИ ПО СВЕТА!!!

Айде стига колониализъм и робство! Време е и Макрон да разбере че не е император, а Франция е просто една второстепенна държава!

Заглавието трябваше да е - Микрончо на визита в отчаян опит да си запази колония.

21 век .....и робство ....

Коментари - Макрон пристигна в разтърсваната от насилие Нова Каледония (снимки) | Днес.dir.bg

Макрон пристигна в разтърсваната от насилие Нова Каледония (снимки)

Очаква се френският президент да настоява за подновяване на преговорите между местните лидери, разделени от въпроса за независимостта от Франция

Обратно в новината

Коментари - Макрон пристигна в разтърсваната от насилие Нова Каледония (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО БУНКЕРНИЯ ДРЕБОСЪК ПУРКИН СЛАГАШЕ 20 МЕТРОВА МАСА МЕДЖУ НАС , КОГАТО ХОДЕХ В МОСКВА ? АМИ ПОНЕЖЕ РАЗБРА КОЙ СЪМ И ЧЕ НЕ МИ ПУКА ОТ НЕГО ДА НАТИСНА ЯДРЕННИЯ БУТОН , ОЩЕ ТОГАВА МУ ВЗЕХ СТРАХА ! НАЛИ ВИДЯХТЕ КАК ДРУГАРЯ СИ ЦИНПИН ИДВА НА ЧЕРВЕНОТО ПАРИЖКО КИЛИМЧЕВЪВ ФРАНЦИЯ ДА МОЛИ ЗА ПОЩАДА И ДА МИ СЕ ОБЯСНЯВА !

Бай Макроне , наистина си голема работа , накара Китаеца да ти дойде на крака , а после Путкин отиде на крака с подвита опашка при Китаеца да моли за купичка ориз и малко халва грис :))))

Няма срамна просия ..просих в Пекин ..сега ще ида да прося и в Пхенян при Ракетния Ким :))))

Крайно време е тоя смешник да бъде сритан в топките !!!

Американо-афганският доносник-аматьор Хасиб лапа ли африкански паламарки???Чакат ли го талибаните у Кабул да му пръснат джама??

канаките да му отпорят високомерният колонистки жабарски пърдялник......

Кого ли е оставил в патронажа да го замества

Най-смешно в цялата новина е как се променят думите, описващи ситуацията, в зависимост от маркетинговите насоки. Когато някоя колониална държавица реши да обяви независимост от колонизатора, той веднага заминава да "въдвори ред" и да спасява населението от "тежкото насилие". И това е "най-демократичния" колонизатор, който зове за "братство, равенство и свобода", но само за себе си. Робите трябва да се държат в ред с 3000 тежко въоръжени колониални войски, които да стрелят по несъгласните с робството.

Това е то- - "Демокрацията"... Ти как си го представяш?

На 4 ноември 2018 г. , на проведения Референдумът, се решава Нова Каледония да остане в зависимост от Франция. Демек БОЛШИНСТВОТО от имщи правото на глас жители на Нова Каледония са гласували ЗА Франция.

са повече от тези дето имат право на глас, нали;)

Чакайте малко, нали демокрация, човешки свободи и т.н. Къде останаха тези приказки

Да крият бабичките каледонците.

Макрон си мислеше, че ще го ударят лятоска на местна почва и се фокусира да охранява игрите. Оголи фланговете и китайците и руснаците го удариха там. Си дойде да пие кафе с него и като не получи каквото искаше, бам... Нова Каледония пламна и ще бъде скоро под китайска ръка

Аз мисля, че ние, европейците демократи, трябва да подкрепим желанието за независимост на местното население, така както го подкрепяме навсякъде другаде по света. Хората имат право да избират свободно бъдещето на своята страна. Вън на диктаторите, които с пушки охраняват избирателните секции, за да се гласува както на тях им харесва. Стоп на асиметричното използване на сила! Каква е следващата стъпка ? Геноцид като в Газа?

"френските сили за сигурност, които се опитват да възстановят реда" Под "ред" дали имат предвид робство или колония?

Колониализъм в действие. Разгледайте снимките. Само бели. Няма НИТО ЕДИН от местните, нито един от тях с униформа или с оръжие. Дошъл белият колонизатор от 16 000 километра да им говори за мир и спокойствие. Ама първо пратил 3000 войници да го пазят от благодарното местно население. Така де - защо недоволстват, когато такъв виден демократ ги граби?!

ЗАПАДА продължава да е безкрайно нагъл и алчен! Щял да възстановява диалога.... ей диалог се възстановява между хора, които поне си имат доверие, а тези са колониалисти и изтребват местното население. САЩ, Австралия избиха местните и сега ще им се извинявали... за какво бе идиоти? Франция иска да наподобява англосаксонския модел, но са келява бивша колониална държава и много от подтиснатите взеха да се събуждат. Иначе щял да изпраща войски в Украйна... какво ще дирят там и защо до границите на Русия? Явно трябва малко да поизбият прехвалените им военни, за да си седнат на задниците и да плюят на ученията на Сорос!

100+

изтърва тотално ситуацията в африканските държави и затова е решил ударно да въдворява ред със сила. Такъв слаб президент като него не е имало в следвоенната история на Франция, това е факт.

ДОБРЕ МИ Е ТАКА , ДОБРЕ МИ Е ТАКА В БУНКЕРА , НЕКА СЕ БИЕ ЗА МЕН РУСКАТА РАЯ !

малоумитета на Козяк сте като кретенчета от детска градина за бавно развиващи се... все едно си също си повтаряте: самоолеет, без билеет... кога сте видял Путин въобще в бункер????? За какво по дяволите му е да ходи в бункер, новини от осрайна гледате ли??

Очевидно,че гледаш на боб...

Защо пътува без МАМА,ами ако го напердашат,кой ще му бърше сополките?

сега ще долетя, сваляй гащите

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КВИ АНАЛОГОВИ ДЪРВОДЕЛЦИ СА МОСКАЛИТЕ ЗА ДА МОГАТ УКРАИНЦИТЕ , КОИТО СА БЕЗ ФЛОТ ОСВЕН НЯКОЛКО КАТЕРА ДА ИМ ПОТОПЯТ РАКЕТНИЯ КРАЙЦЕР МОСКВА И ОЩЕ ДВЕ ДУЗИНИ РУСКИ КОРАБИ ! РАКЕТНИЯ КРАЙЦЕР МОСКВА БЕШЕ ФЛАГМАНА НА РУСКИЯ БОЕН ЧЕРНОМОРСКИ ФЛОТ ! ТОЙ ПАЗЕШЕ СЪС СВОИТЕ ПВО С-300 И ПРО РУСКИТЕ ЧЕРНОМОРСКИ ВОЕННИ КОРАБИ ! КРАЙЦЕРА МОСКВА БЕШЕ ЕДИНСТВЕННИЯ РУСКИ БОЕН КОРАБ , КОЙТО МОЖЕШЕ ДА СЕ ИЗЕЖИ ПОНЕ МАЛКО НА НАТОВСКИТЕ КОРАБИ В ЧЕРНО И СРЕДИЗЕМНО МОРЕ ! ПРИ ПОТЪВАНЕТО МУ СА ЗАГИНАЛИ ОСВЕН РЕДОВИТЕ МАТРОСИ НАЙ МАЛКО 40-50 ВИСОКОПОСТАВЕНИ РУСКИ ВОЕННОМОРСКИ ОФИЦЕРИ , ЗАЩОТО НА ФЛАГМАНА СЕ Е НАМИРАЛ ОПЕРАТИВНИЯ ВОЕННОМОРСКИ ЧЕРНОМОРСКИ ЩАБ ОТ КЪДЕТО СА СЕ КОМАНДВАЛИ ВСИЧКИ РУСКИ ВОЕННОМОРСКИ СИЛИ ! САМО СЕ ПОМИСЛЕТЕ КВО ШЕ ОСТАНЕ ОТ РУСКИТЕ БОЙНИ КОРАБИ , АКО 6-ТИ АМЕРИКАНСКИ ФЛОТ ИЗДУМКА САМО ВЕДНЪЖ ? ПО ДАННИ НА ВОЕННИ СПЕЦИАЛИСТИ НА БОРДА НА ПОТЪНАЛИЯ КРАЙЦЕР Е ИМАЛО И ЯДРЕНИ БОЙНИ ЗАРЯДИ , КОИТО СЕГА СА НА ДЪНОТО НА ЧЕРНО МОРЕ !

Сбърка темата, а?

Нищо не е сбъркал олигофрена, заработва извънредно. Насрали са се и стягат редиците от драскачи, инфлуенсъри и всякаква джендърска измет.

великия морския флот едвам спаси самолетоносачите с бягство

КОГАТО МЮСЛИАТА С ИРАНСКИТЕ ДЖАПАНКИ МИ ПОТОПЯТ ФЛАГМАНСКИЯ КОРАБ ..МИ СЕ ОБАДИ ..АПРОПО КВО СТАН ОНЯ ДЕН С ЕДИН ХЕЛИКОПТЕР БРЕ ..МАЙ ДНЕСКА ИМА НЕКВО ПОГРЕБЕНИЕ ?! БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ !

Няма да си жив,за да го видиш ...

трябва да подкрепим подтиснатите каледонски братя

А МЕНЕ ПУРКИН МЕ ПРАТИ ЧАК В СТАРА КАЛЕДОНИЯ У ШЕСТА ГЛУХА НА ТРУПЧЕТА !

...а настъплението пак не спря. Кофти, а? Ако си укронацист, имам предвид.

да наистина голямото селско настъпление продължава и не спира ..аз не съм имал такова настъпление ..това е грандиозно..епохално без аналог в Света настъпление :))))

Бягащите укронацисти очевидно и те така смятат.

Демократични ценности, свобода, независимост, право на самоопределяне!...

Канаките са в паника, заключиха бабите в мазетата.

+ + + + + + +

Кои са двамата в профил на последната снимка ?!

Свобода за Нова Каледония! Вън френския фашистки ботуш. Не на робството! Пълна подкрепа за борците за независима Каледония.

войските в Украйна, а Макарончо?

Там са и трепят орки ,тролчо!

еврогейчески сънища, боклучо..

Очевидно не се справят много добре, а?

Макарончо да не дойде да си нагледа колонийката, дето цуца от нея на аванта.

познайте кой ще дойде за вечеря????

д-р Ханибал Лектър?

Ти си мисли, че дъжд вали !

Кой , Путкин ли го плювкат бре ?

Да, доста, и все по-истерично и безсилно, и сами не усещат как те сами си затъват в плюнките. То затова им викат и зомбита.

Разкарай се от там, бабоеб. Не си у дома си ....

И като си тръгнат грансетата, какво ще се случи с Нова Каледония? ЩЕ почнат проблеми в пъти по-голени от сегашните и протести по-големи и от сегашните. Тия са под 300 000. Смешна работа. Вместо да се разберат, стоят и се дърлят.

кога сои тръгнат москалите от кавказия , тогаз ше си тръгнат и францетата от каледонийка

А ако си тръгнат руснаците, какво ще се случи с Украйна? Тия и без това са затънали в корупция и вече са под 2 милиона. :))

Нова Каледония има богати залежи на никел. Ще я прилапат китайците щото им е близо....

Май една шепа канаки искат да оакат работата. Живеят с излюзията, че ако не са част от Франция, ще живеят по-добре или просто си изнудват, за да може хем да не правят нищо, хем д аполучават повече помощи? На този свят има едни народи, които работят и просперират и едни които само мрънкат и стоят на помощи.

Искаме свобода за Нова Каледония! Долу френското брутално средновековно колониално владичество! Макрон, спомни си за Диен Биен Фу през 1954, преди 70 години, когато гиниалният генерал Во Нгуен Зиап унищожи френския гарнизон и донесе победа на Виетнам

КАНАКИТЕ СА КАТО МАОРИТЕ И ЖИТЕЛИТЕ НА ХАВАИТЕ ... .... БАЯ ЗОР ГИ ЧАКА ФРАНЦЕТАТА

ЗОР..ЗОР..КОЛКО ДА Е ЗОР ..НА МОСКОВИЯ ЗОРА Е ПО ГОЛЕМ ОТИ УКРАИНЦИТЕ НА СА МАОРИ ..И МУЖИЧЕТАТА СМЪРТТА ГИ МОРИ ВЕЙКЕ ДВЕ ГОДИН ОТ КАК ЗАПОЧНА ПУРКИНСКАТА ТЪПНЯ НЕРЕЧЕНА СВО !

точно така.. и за да не си дават зор укрите, миналата година се отказаха да правят контраофанзива. като гледам и тая ще се откажат. за какво да си дават зор? а и за какво им е тая територия, която губят всеки ден?

А бабата къде е?!

МАКРОН КАТО УЧАСТВА В ПОТУШАВАНЕТО НА БУНТОВЕТЕ В НОВА КАЛЕДОНИЯ, ФРЕНСКОТО ЯДРЕНО КУФАРЧЕ Е В РЪЦЕТЕ НА ПАРИЖКИ ПИДЕРАСТИ :)

канаките, вече ритуално притоплят казана..... в очакване на менюто...... Раздвоението между тях е, с картофи ли или с кисело зеле.....

Да изритат франсетата в тихия океан.Китай и Русия трябва да дадат оръжие на местните и да им помогнат,майната му на геронтофиля,чий го дири на 16 000 км от Франция.

На последната снимка тоз хипстър по средата с брадата-катинар направо кърти мивки!

Свобода за Нова Каледония, вън френския агресор от там.

Макрон призова (Русия) за спиране на войните по време на Олимпиадата, ама той самият ще воюва дори през юли и след това... Типично западно лицемерие!

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО БУНКЕРНИЯ ДРЕБОСЪК ПУРКИН СЛАГАШЕ 20 МЕТРОВА МАСА МЕДЖУ НАС , КОГАТО ХОДЕХ В МОСКВА ? АМИ ПОНЕЖЕ РАЗБРА КОЙ СЪМ И ЧЕ НЕ МИ ПУКА ОТ НЕГО ДА НАТИСНА ЯДРЕННИЯ БУТОН , ОЩЕ ТОГАВА МУ ВЗЕХ СТРАХА ! ВИЖТЕ КАК ДРУГАРЯ СИ ЦИНПИН ИДВАШЕ СЪВСЕМ СКОРО НА ЧЕРВЕНОТО ПАРИЖКО КИЛИМЧЕВЪВ ФРАНЦИЯ ДА МОЛИ ЗА ПОЩАДА И ДА МИ СЕ ОБЯСНЯВА !

Прекрасен си, просто гениален! Ние всички тук се гордеем с теб, ти си нашата гордост! Обичаме те!

Тук сме!

А къде е бабата ?

Сега САЩ трябва да даде оръжие на канаките в борбата им за независимост от френския окупатор! Както направи с косоварите. И да се организира референдум за отделяне от Франция.

И да започне да бомбардира Париж .

това с референдумите само руснаците го умеят

Какво правят френските педали на майната си в Тихия океан да грабят островите в 21 век ? Русия води справедлива война на собствената си граница за да се предпази от НАТО бази и фашисткия бандеровски режим тероризираш руските граждани и малцинствата в Украйна . Тия френски мърши още колонизират на хиляди мили разстояние

Френските окупатори на съд в Хага за сегрегация и робство.... Да връщат всичко заграбено с наказателни лихви.

Франция не спира да "осъжда" руската агресия в Украйна, но с какво право тя владее земи на другия край на света? Това не е ли агресия спрямо населението там? Западното лицемерие и двойни стандарти са безгранични.

Не на колониалните окупатори и вън френските педали от Нова Каледония . Целият свят да бойкотира олимпиадата в Париж докато тия окупатори не се оттеглят

нас мюсюлманите от Кавказ ..москалите ни освободиха от турско мюсюлманско робство :)) през 1878 г ( виж рускотурската война 1877-1878 ) и до сега стоим под руско робство !

През 1853 г. островът е завладян от Франция, а от 1860 г. става колония и същевременно каторга на Франция. Тук са изпратени през годините около 49 хил. затворници, като 4 хил. от тях са дейци на Парижката комуна. Още в първите години на френското владичество местното население – канаките, започва борба за своята независимост. През 1879 избухва първото голямо въстание, което е жестоко потушено от френските власти.

Никога в световната история не е имало такова мирно и коретно разделяне на мощна и обединена държава както Съветския съюз. Разбира се това се оказа огромна грешка и измама от страна на САЩ. Така че, мюсюлманино в Русия, Кавказ по-точно, ти си имаш Чечня, Дагестан, Азербайджан, ако искаш... Турците нямат нищо коренно тук.

СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ЗА ПОРОБЕНИТЕ ОТ ФРАНЦИЯ НАРОДИ ПО СВЕТА!!!

Айде стига колониализъм и робство! Време е и Макрон да разбере че не е император, а Франция е просто една второстепенна държава!

Заглавието трябваше да е - Микрончо на визита в отчаян опит да си запази колония.

21 век .....и робство ....