Коментари - Макрон предупреди, че "има опасност Европа да умре" | Днес.dir.bg

Макрон предупреди, че "има опасност Европа да умре"

Според френския президент трябва да създаде Европейска военна академия, която да обучава военнослужещи, а също да се укрепи капацитета в киберсигурността, както и собствената си отбранителна индустрия.

Обратно в новината

Коментари - Макрон предупреди, че "има опасност Европа да умре" | Днес.dir.bg

Коментари

Ама надали

Благодарение на подлоги, продажници и предатели като меркел, макрон и много други подобно наистина Европа е пред тази опасност с всяка година е все по-близо.

Доброволна ли ще е или по новия демократичен принцип и по модел на Украйна ще стане задължителна?

Да пази Господ от ниски мъже с къси ръчички като Микрон, Зеленски, Хитлер, Наполеон и т.н. ...

Европа няма да умре, ЕС ще умре и не са Макрон, Урсула, Борел, Шолц и останалите сектанти хората, които могат да го спасят.

Че ще умре , ама ще е от мюсюлманските нашественици!

Европа е континент. Също и спътник на Юпитер се казва Европа. ЕС не е Европа и никога няма да бъде. Русия от преди държала 38% от територията на Европа. Дори част от Казахстан е в Европа - там свърша Урал. Ако не Европа сложиш меридиани, то централния като нищо ще минава през България и София ще е дори в западната част. Реално България е в южна Европа, а не политическото източна или югоизточна - полу географски. Мир ще има при победа за Русия. Най-бързо след капитулация. После могат да направят военно-икономически съюз на руснаците - Русия ,Украйна/Малорусия , Беларус. Ако ще гонят и други да не го кръщават на руснаците. НАТО и ЕС ще са много против, но това значи мир! Пък било и тип "много студена война", но мир. Русия произлиза от Киевска Русь и Киев, майката на руските градове, си е към Русия до някъде ПСВ и така назад почти 3 века. При Приднестровието са се менели граници между Румъния и Русия. А украинците са викали, че те са руснаците, а другите наричали москали по Москва.

Пропуснал си и един друг къс, ама не ти е цел да си обективен.

Като нищо. Преди година или повече вече в коментари писах, че като нищо в държави като Франция, Белгия и подобни, ще има войни отвътре от имигранти.

Да започнат с депортирането на всички нелегално пребиваващи мюслита. А това с кибер сигурността и военните сме го чували още преди и след 11-ти септември...

Гнома ли?

"Макрон предупреди, че "има опасност Европа да умре", допълва БТА. "Основната опасност за европейската сигурност е войната в Украйна, а задължително условие за нашата сигурност е Русия да не спечели войната" За да не умре Европа, Русия трябва да умре и за това трябва всички да умрем.

Макрон хем ни съобяава за опасността, хем в последното изречение ни показва че знае как се е стигнало до тука! Защо не направиха нищо за да може Европа да не е васал на САЩ??? Сега се опитва да обвинява други за проблема. В случаят Русия. Русия нито иска, нито пък може...дори и да иска, да атакува Европа. Нема нужда Макрон да лъже хората. Проблема е хегемонията на САЩ и действията които предприемат за да запазят доминацията си през последните 30 години.

С толкова зелени и розАви понита, със сигурност.

Надгробно слово значи! Ще мине още време докато им уврат тиквите как САЩ и Англия изработиха Европата

Европа вече умря, вие се гаврите с трупа и, драги ми наследници на Наполеон.

Не Европа ще умре, а ЕС, бабоеб нещастен. И то не заради Русия която е част от Европа а заради безконтролното приютяване на други етноси и религии, неподлежащи на социализиране ....

Не Европа, а Раша вече е заминала - просто не гое осъзнала защото сигналите бавно пътуват от огромното разложено туловище до микроскопичния мозък.

изпусна пютинчо

Макарончо да внимава да не умре на хуя на дядо си Бриджит!!!

И кой го казва. Прикрит педал който назначи любовника си за премиер. Отврат.

Не е , а БЕШЕ - трън, вече изваден и хвърлен на боклука.

Ами хайде Макрон и другите такива войнствени политици да си пращат семейството и децата да работят във военните заводи и да служат в армията. Ама не, на политиците роднините само говорят за вя ойна ама никой не се занимава с такива военни неща, а все енергия, газ, борси, акции и т.н.

Макрон все пак е малко по-стеснителен, според Зеленски целия свят има опастност да умре ако руснацито го заловят и обесят.

Ами внасяйте още "Марокански скакалци" и продължавайте да наливате в бездната Украйна, па после "кой ми с.р.а в гащите"...

САЩ и Великобритания са най-големите врагове на Европа, а тоя капут искал точно с тях да ни сближава. Абе ей неадекватен бабоклатец такъв вземи се скрий някъде и потъни вдън земя. То бива неадекватна работа ама тоя е най-жалкия френски президент, който помня. Защо не вземе да си погледне страната, че я превзеха тарамбуките отвътре ами тръгнал света да оправя. Като отиде в Китай се отнесоха с него като с прислуга, от Африка го изритаха, В Близкия изток даже не го пускат да се покаже от самолета. Кой си ти и на каква страна си лидер щом 2/3 от света те смятат за палячо и дори не искат да се срещнат с теб.

ще се гътне бабичката му

беше 'васал' на САЩ, щеше да се е отказала от руския газ още преди 20 години, а не в 2022-23. А Раша щеше да обикаля и проси милостиня, с извадени ядрени зъби. Но споко, грешките ще бъдат поправени!

Макарон лъже?

Точно този френски идиот е един от най-големите васали на САЩ.

АКО ЕВРОПА Е РАЗНИ ПЕДАЛИ-ИЗВРАТЕНЯЦИ КАТО ТОЯ,ДА УМРЕ Е ДОБЪР ИЗХОД! НО НЕ Е! ЕВРОПА Е ПРЕВЗЕТА ВРЕМЕННО ОТ ПОДОБНИ НА ТОЯ-САТАНИСТИ!

Галактиката е застрашена :)

маленкий медвежонок

ПЕДАЛИТЕ СА НАПАСТ!!!! КАК СЕ ПРИМИРИХМЕ ОТ МЪРЗЕЛ,ТИЯ ОСИХОПАТИ ДА НИ ОПРЕДЕКЯТ ЖИВОТА? !

Европа загива не заради неспособността да се защитава. Никой няма намерение да я напада. Тя се самоизяжда в резултат на недалновидни политики през последните 25 години. Омешиха различни култури, които реално ни мразят. Вързаха се на "зелените" лъжи. Направиха врагове Русия и Китай, за да угодят на САЩ. Макрон знае тези неща, защото е водещ в тези политики, но сочи в друга посока.

Още малко и франсетата ще трябва да учат арабски и да носят чалми и да се молят на Алах. Превземат ги отвътре без съпротива, а те бълнуват за някакви измислени руски заплахи, което доскоро изобщо не беше проблем докато не започнаха да ръчкат баба меца. Как може да са толкова заблудени овцете?

Шило

Тоя се оправи с проблемите във Франция, тръгнал и проблемите на ЕС да решава!

Но Европа е и ще бъде васал на САЩ. Така е от 50-те години и така ще е още дълго време. Европа изпусна влака.... Трябваше да приобщи Русия 2000-2005. Вместо да се заиграва с неоконсерваторите в САЩ и да е част от плана за пълно подчиняване на Русия. Сега е късно.

важното е поне с други мъже да се оправя

Васалът рече "да не ставайме васал на САЩ". Западна Европа така се е навела пред САЩ, че в момента ни пердашат и с "Евроатлантически ценности", със "Слава Украйна" и със "Источна Европа да се готви за война с Русия, че сте по близко пък и не ни пука за вас". И нашите намагнетизирани политици са готови да обслужат по всички тези направления.

Еманюел Бонапарт сега ще поведе и ще оправи Европа. Казано на прост език, режима на управляващите САЩ сатанисти се опитва да пласира Бонапартчо като новия лидер на васална Европа. Трябва им фигура, която да обедини Европа и да я поведе на война на изток. Глобалистите спукаха гумите и сега нямат евролидер. А времето изтича.

С такива кат Макроня Европа скоро няма да я има - хора без деца, самовлюбени в себе си, пълни нарциси, ползващи тежки субстанции ни тикат към една тоталитарна диктатура, евровариянта на Социалния модел в Китай. За жалост населението се опростачи, вярва на тези шарлатани, няма собствено мислене, глупоста надвзе връх.

Капитализмът си отива! Спете спокойно, деца!

Тя не умре ли вече? С такива като тоя, Мърсула, и подобните им нема как иначе.

С лидери, като Макарон, Урсула, Жан и другите посредствени слабаци - Европа си е жива умряла! С какво е известен Макрон? С това, че се оженил за учителката си от гимназията. С какво е известна Урсула - с лакейството към САЩ, с това, че не и дадоха стол в Истанбул.. С какво е известен Жан? На мен не ми е известна даже фамилията му... Ако добавим и Англия - с какво е известен Борис Джонсън - с пиянските си танци. С такива лидери в комбинация със скандалният зелен преход, безумната политика на нулеви емисии и политиката на милионите мигранти - Европа сама се приключва себе си.

Няма такава опасност. Тя вече е умряла.

Най-голямото нещо в живота си което е направил е, че е опънал учителката си, която била майка на негов съученик.

агресивен геронтофил. или с други отклонения. Брей голям страх от Русия, да не би да превземе Украйна. И какво ще стане, ако я превземе? Ще мине поне известно време преди руснаците да решат да превземат следващата държава. Да - Европа няма армия , И? Тепърва да възстановява армията си? от педали и геронтофили ли? И за какво й е на Европа такова чудо - този именно играе по свирката на САЩ с тези идеи, а свирката на САЩ е да изгори много народ във войната - далавера ще има. За какъв чеп му е да се организира европейска армия, то трябваше навремето да не се разпускат армиите, сега за какво да се възстановяват - мисията е невъзможна. По друг начин трябва а се бият и ограничат руснаците. Европа да се изтощи икономически, това е май идеята, ама няма да мине. Европейците не пасат трева.

В момента светът е Америка, Китай, Русия и всичко останало. Европа няма да умре, просто ще мине в графа "всичко останало".

Макрон е неадекватен с подобни изказвания. Европа има икономика, която превъзхожда Русия на Путин с пъти и може да си позволи да я смаже. Все пак говорим за една страна с икономика колкото на Испания по дяволите. С население една трета от това на Европа и ... с алкохолен проблем. Отделно с военната мощ на САЩ отзад и с един нажежен регион от Балтика до Черно Море, който ше даде всичко за да спре Путин. Няма нужда Европа да се самоубива, за да спре някакво джудже. Пък и да го спре къде? На село Мърдивка в някаква забутана провинция на Украйна? Айде стига глупости, той с целия си зор не може да завземе 5 села на кръст, а ние европейците трябва да се скършим на две. Абсолютно неадекватно

Коментари - Макрон предупреди, че "има опасност Европа да умре" | Днес.dir.bg

Макрон предупреди, че "има опасност Европа да умре"

Според френския президент трябва да създаде Европейска военна академия, която да обучава военнослужещи, а също да се укрепи капацитета в киберсигурността, както и собствената си отбранителна индустрия.

Обратно в новината

Коментари - Макрон предупреди, че "има опасност Европа да умре" | Днес.dir.bg

Коментари

Ама надали

Благодарение на подлоги, продажници и предатели като меркел, макрон и много други подобно наистина Европа е пред тази опасност с всяка година е все по-близо.

Доброволна ли ще е или по новия демократичен принцип и по модел на Украйна ще стане задължителна?

Да пази Господ от ниски мъже с къси ръчички като Микрон, Зеленски, Хитлер, Наполеон и т.н. ...

Европа няма да умре, ЕС ще умре и не са Макрон, Урсула, Борел, Шолц и останалите сектанти хората, които могат да го спасят.

Че ще умре , ама ще е от мюсюлманските нашественици!

Европа е континент. Също и спътник на Юпитер се казва Европа. ЕС не е Европа и никога няма да бъде. Русия от преди държала 38% от територията на Европа. Дори част от Казахстан е в Европа - там свърша Урал. Ако не Европа сложиш меридиани, то централния като нищо ще минава през България и София ще е дори в западната част. Реално България е в южна Европа, а не политическото източна или югоизточна - полу географски. Мир ще има при победа за Русия. Най-бързо след капитулация. После могат да направят военно-икономически съюз на руснаците - Русия ,Украйна/Малорусия , Беларус. Ако ще гонят и други да не го кръщават на руснаците. НАТО и ЕС ще са много против, но това значи мир! Пък било и тип "много студена война", но мир. Русия произлиза от Киевска Русь и Киев, майката на руските градове, си е към Русия до някъде ПСВ и така назад почти 3 века. При Приднестровието са се менели граници между Румъния и Русия. А украинците са викали, че те са руснаците, а другите наричали москали по Москва.

Пропуснал си и един друг къс, ама не ти е цел да си обективен.

Като нищо. Преди година или повече вече в коментари писах, че като нищо в държави като Франция, Белгия и подобни, ще има войни отвътре от имигранти.

Да започнат с депортирането на всички нелегално пребиваващи мюслита. А това с кибер сигурността и военните сме го чували още преди и след 11-ти септември...

Гнома ли?

"Макрон предупреди, че "има опасност Европа да умре", допълва БТА. "Основната опасност за европейската сигурност е войната в Украйна, а задължително условие за нашата сигурност е Русия да не спечели войната" За да не умре Европа, Русия трябва да умре и за това трябва всички да умрем.

Макрон хем ни съобяава за опасността, хем в последното изречение ни показва че знае как се е стигнало до тука! Защо не направиха нищо за да може Европа да не е васал на САЩ??? Сега се опитва да обвинява други за проблема. В случаят Русия. Русия нито иска, нито пък може...дори и да иска, да атакува Европа. Нема нужда Макрон да лъже хората. Проблема е хегемонията на САЩ и действията които предприемат за да запазят доминацията си през последните 30 години.

С толкова зелени и розАви понита, със сигурност.

Надгробно слово значи! Ще мине още време докато им уврат тиквите как САЩ и Англия изработиха Европата

Европа вече умря, вие се гаврите с трупа и, драги ми наследници на Наполеон.

Не Европа ще умре, а ЕС, бабоеб нещастен. И то не заради Русия която е част от Европа а заради безконтролното приютяване на други етноси и религии, неподлежащи на социализиране ....

Не Европа, а Раша вече е заминала - просто не гое осъзнала защото сигналите бавно пътуват от огромното разложено туловище до микроскопичния мозък.

изпусна пютинчо

Макарончо да внимава да не умре на хуя на дядо си Бриджит!!!

И кой го казва. Прикрит педал който назначи любовника си за премиер. Отврат.

Не е , а БЕШЕ - трън, вече изваден и хвърлен на боклука.

Ами хайде Макрон и другите такива войнствени политици да си пращат семейството и децата да работят във военните заводи и да служат в армията. Ама не, на политиците роднините само говорят за вя ойна ама никой не се занимава с такива военни неща, а все енергия, газ, борси, акции и т.н.

Макрон все пак е малко по-стеснителен, според Зеленски целия свят има опастност да умре ако руснацито го заловят и обесят.

Ами внасяйте още "Марокански скакалци" и продължавайте да наливате в бездната Украйна, па после "кой ми с.р.а в гащите"...

САЩ и Великобритания са най-големите врагове на Европа, а тоя капут искал точно с тях да ни сближава. Абе ей неадекватен бабоклатец такъв вземи се скрий някъде и потъни вдън земя. То бива неадекватна работа ама тоя е най-жалкия френски президент, който помня. Защо не вземе да си погледне страната, че я превзеха тарамбуките отвътре ами тръгнал света да оправя. Като отиде в Китай се отнесоха с него като с прислуга, от Африка го изритаха, В Близкия изток даже не го пускат да се покаже от самолета. Кой си ти и на каква страна си лидер щом 2/3 от света те смятат за палячо и дори не искат да се срещнат с теб.

ще се гътне бабичката му

беше 'васал' на САЩ, щеше да се е отказала от руския газ още преди 20 години, а не в 2022-23. А Раша щеше да обикаля и проси милостиня, с извадени ядрени зъби. Но споко, грешките ще бъдат поправени!

Макарон лъже?

Точно този френски идиот е един от най-големите васали на САЩ.

АКО ЕВРОПА Е РАЗНИ ПЕДАЛИ-ИЗВРАТЕНЯЦИ КАТО ТОЯ,ДА УМРЕ Е ДОБЪР ИЗХОД! НО НЕ Е! ЕВРОПА Е ПРЕВЗЕТА ВРЕМЕННО ОТ ПОДОБНИ НА ТОЯ-САТАНИСТИ!

Галактиката е застрашена :)

маленкий медвежонок

ПЕДАЛИТЕ СА НАПАСТ!!!! КАК СЕ ПРИМИРИХМЕ ОТ МЪРЗЕЛ,ТИЯ ОСИХОПАТИ ДА НИ ОПРЕДЕКЯТ ЖИВОТА? !

Европа загива не заради неспособността да се защитава. Никой няма намерение да я напада. Тя се самоизяжда в резултат на недалновидни политики през последните 25 години. Омешиха различни култури, които реално ни мразят. Вързаха се на "зелените" лъжи. Направиха врагове Русия и Китай, за да угодят на САЩ. Макрон знае тези неща, защото е водещ в тези политики, но сочи в друга посока.

Още малко и франсетата ще трябва да учат арабски и да носят чалми и да се молят на Алах. Превземат ги отвътре без съпротива, а те бълнуват за някакви измислени руски заплахи, което доскоро изобщо не беше проблем докато не започнаха да ръчкат баба меца. Как може да са толкова заблудени овцете?

Шило

Тоя се оправи с проблемите във Франция, тръгнал и проблемите на ЕС да решава!

Но Европа е и ще бъде васал на САЩ. Така е от 50-те години и така ще е още дълго време. Европа изпусна влака.... Трябваше да приобщи Русия 2000-2005. Вместо да се заиграва с неоконсерваторите в САЩ и да е част от плана за пълно подчиняване на Русия. Сега е късно.

важното е поне с други мъже да се оправя

Васалът рече "да не ставайме васал на САЩ". Западна Европа така се е навела пред САЩ, че в момента ни пердашат и с "Евроатлантически ценности", със "Слава Украйна" и със "Источна Европа да се готви за война с Русия, че сте по близко пък и не ни пука за вас". И нашите намагнетизирани политици са готови да обслужат по всички тези направления.

Еманюел Бонапарт сега ще поведе и ще оправи Европа. Казано на прост език, режима на управляващите САЩ сатанисти се опитва да пласира Бонапартчо като новия лидер на васална Европа. Трябва им фигура, която да обедини Европа и да я поведе на война на изток. Глобалистите спукаха гумите и сега нямат евролидер. А времето изтича.

С такива кат Макроня Европа скоро няма да я има - хора без деца, самовлюбени в себе си, пълни нарциси, ползващи тежки субстанции ни тикат към една тоталитарна диктатура, евровариянта на Социалния модел в Китай. За жалост населението се опростачи, вярва на тези шарлатани, няма собствено мислене, глупоста надвзе връх.

Капитализмът си отива! Спете спокойно, деца!

Тя не умре ли вече? С такива като тоя, Мърсула, и подобните им нема как иначе.

С лидери, като Макарон, Урсула, Жан и другите посредствени слабаци - Европа си е жива умряла! С какво е известен Макрон? С това, че се оженил за учителката си от гимназията. С какво е известна Урсула - с лакейството към САЩ, с това, че не и дадоха стол в Истанбул.. С какво е известен Жан? На мен не ми е известна даже фамилията му... Ако добавим и Англия - с какво е известен Борис Джонсън - с пиянските си танци. С такива лидери в комбинация със скандалният зелен преход, безумната политика на нулеви емисии и политиката на милионите мигранти - Европа сама се приключва себе си.

Няма такава опасност. Тя вече е умряла.

Най-голямото нещо в живота си което е направил е, че е опънал учителката си, която била майка на негов съученик.

агресивен геронтофил. или с други отклонения. Брей голям страх от Русия, да не би да превземе Украйна. И какво ще стане, ако я превземе? Ще мине поне известно време преди руснаците да решат да превземат следващата държава. Да - Европа няма армия , И? Тепърва да възстановява армията си? от педали и геронтофили ли? И за какво й е на Европа такова чудо - този именно играе по свирката на САЩ с тези идеи, а свирката на САЩ е да изгори много народ във войната - далавера ще има. За какъв чеп му е да се организира европейска армия, то трябваше навремето да не се разпускат армиите, сега за какво да се възстановяват - мисията е невъзможна. По друг начин трябва а се бият и ограничат руснаците. Европа да се изтощи икономически, това е май идеята, ама няма да мине. Европейците не пасат трева.

В момента светът е Америка, Китай, Русия и всичко останало. Европа няма да умре, просто ще мине в графа "всичко останало".

Макрон е неадекватен с подобни изказвания. Европа има икономика, която превъзхожда Русия на Путин с пъти и може да си позволи да я смаже. Все пак говорим за една страна с икономика колкото на Испания по дяволите. С население една трета от това на Европа и ... с алкохолен проблем. Отделно с военната мощ на САЩ отзад и с един нажежен регион от Балтика до Черно Море, който ше даде всичко за да спре Путин. Няма нужда Европа да се самоубива, за да спре някакво джудже. Пък и да го спре къде? На село Мърдивка в някаква забутана провинция на Украйна? Айде стига глупости, той с целия си зор не може да завземе 5 села на кръст, а ние европейците трябва да се скършим на две. Абсолютно неадекватно