Макрон и съпругата му купили с държавни пари скъпи сервизи за храна

Френският президент обвинен в двуличие и презрение към бедните в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последните 10 000 години е така !

Защо някои си мислят, че бабо@ба е различен? Същият боклук е като останалите... Никой читав човек не става политик ...

светът се управлява от хора,които са сексуално извратени ,имат психически отклонения или физически недъзи,но най-вече са неграмотни мунчовци.всички сме парле ву франсе.

Проблема е морален ,ясно е че ще се купят с държавни пари ,но е неморално да се дават половин милион за чинии и паници ,чинията може и да не е 420 евро а и за 20 евро има много качествени чинии ,но тук вече се усеща снобизма на бабата която вероятно е избрала скъпите сервизи.

какво очаквате от тоя ч........... с баба му????? гледа си животеца а французите да го д......... такива боклуци управляват Европа

Вие не знаете ли, че това не проработи - на всекиго според потребностите - от всекиго според възможностите. Не може!

Бабата ми прилича и на травестит... А Макрон има детска физиономия. А иначе... халал да са им сервизите, естествено че с държавни пари ще ги купуват, естествено че ще са скъпи и специални. Не това е проблемът на политиката му, и не тези пари липсват на социалните във Франция. Проблемът и на Макрон, и на Меркел, и на нашите, е че не водят политиката, за която са се цанили, а че ги командват едни други, чиято цел е тая смрад в Европа - на всяко ниво и във всяко отношение.

На бесилката!

Всички са от един дол дренки!КРАДЦИ и то от КЛАСА!!!

бабоебът е голяма работа (колкото поне 2 по-малки работи)

МакАрон... К'во да го правиш...

разбирам го човека , даскалицата е казала : искам нов сервиз , ама от най-скъпите та да види оная на оня . да бебче , ще купим, казал макарончо до като си мислил как да помогне на бедните .

Французин и двуличие?! Не може да бъде!

Ех, де да можеха и нашите управници да минат с по един сервиз!

Сега ако си имаха французите изтъкнат изследовател и човек който е на ти със архивите и документите като нашия гн Антон Тодоров вече ще знаеха от фактурата колко е струвал и от кой магазин е купен този сервиз.

Красимир Тодоров, Материала е тенденциозен. Сервизът е купен за Елисейския дворец. Не е купен за Макрон. Естествено, че ще е купен с държавни пари. И нормално е да е толкова скъп и да съответства на естетиката на двореца. Проучвайте повече материалите и се учете как се пишат новини. Все едно аз да напиша "Красимир Тодоров всеки месец харчи пари на ДИР за лични нужди" Това е истина ?

Че кой материал не е тенденциозен?!

А кой е Красимир Тодоров ? И каква е връзката с баба макарон и сервизите и ? Дира е частен , не е на данъкоплатците . За парите на дира питайте Красен Георгиев , Владимир Жеглов , Моника Станишева и т.н.

Ами с какви други пари да ги купят? Нали са им част от представителните разходи! Макрончо, Макрончо, откато се отърка около източно-европейските политици веднага прихвана евтините номера

Макарон е един некадърник с много лош вкус за жени. Има някакви психични отклонения, но без да съм специалист не мога да кажа повече. Той не става за президент. На Франция е нужен колаборационистки режим под диригентството на Меркел.

Съгласна, само да ни кажеш кой би бил добрия вкус за жени? Някое празноглаво русо маце с големи силиконки?

е, друго нещо си е добрия вкус на другаря радев за жени...

Това Рашките ли са го скалъпили - прилича ми на тяхна работа. Този сервиз да не е от 6 части - пълни глупости.

Ти Рашо сиганинът ли си ?

Е какво да направи Макарон? Да продаде Елисейския дворец и да се премести в някой апартамент в гетата, за да е близо до бедните. Бедните малко да се напънат, не им е виновен президента.

Вие представяте ли си, чисто хипотетично и теоретично, ПО КОЛКО СЕРВИЗА ОТ ПО 50,000 ИЛИ 500,000 ЕВРО МОЖЕ ДА КУПИ НАПРИМЕР Сорос или някой като него (да не говорим за такива, които имат достъп до държавните средства и бюджета на държава) ... НА ВСЕКИ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ В Европа, а и в света!?!?! Барбар с обкръженията им, и най-близките им хора, любовници, тъщи и отрочета...

Когато много пъти ви казвах, че корупцията е най-страшният бич и най-голенмият проблем (и зависимостите, разбира се, НЕЛЕГИТИМНИТЕ И ПРЕСТЪПНИ ЗАВИСИМОСТИ) на всички нива на управленията на държавите, и че е много по-страшен (като по-устойчив и масов) проблем дори и от тероризма, и че всъщност от известна гледна точка е ВИД ТЕРОРИЗЪМ НАД ГРАЖДАНИТЕ, много от вас не ми вярваха, а! А този дори и не е от най-лошите примери! Тук става въпрос САМО за десетки или стотици хиляди евро! Няма дори и милион:)

Защо мислиш, че само ти имаш достатъчно акъл да го видиш това? На повечето ни е ясно, че корупцията е най-голямата заплаха не просто за отделната държава, а за цялата ни цивилизация и почти всички останали заплахи са пряко следствие от нея. Фактът, че западните общества, към които горе-долу се причисляваме и ние са толкова беззащитни към нея покозва колко са слаби и пропаднали, поради което крахът им няма да е чак такава загуба. Демокрацията е една от най-големите измами в историята, щом като гласът на някой, който "бире джилезу" и не може да си напише името има равен принос към избора на държавна политика с този на някой хирург, инженер или икономист. В такава среда разни хераковски селтаци, прочели половин "Винету" стават мултимилиардери и затриват цели държави.

А кой и кога, къде е казал, че само аз мога да го видя! Аз просто много пъти съм го посочвал, ако и ти си на това мнение, просто кажи тук кога и къде си го посочил, и не се опитвай да се дърляш по този тъп пубертетски начин. Щото аз нещо не се сещам, да не говорим за изрично акцентиране! Тук акцентът не е върху мен, ако и това не зацепваш -просто има начин на изразяване и никога не съм претендирал за абсолютна прецизност, а дори и да бе така, какво значение всъщност има по отношение на темата, бе! И изобщо защо непрекъснато с този пуберитетски или тролски (или и двете) манталитет непрекъснато се опитвате да отклонявате вниманието от темата и да го докарате до лични нападки и мерене на пи.ки? Не ми отговаряй, това е риторичен въпрос...

Кефят ме журналята с какви новини занимават хората. Не ви ли се плаче, че това трябва да ви е работата?

Сервизът се купува за Двореца, а не лично за президента и ще остане там, когато на власт ще е друг президент. Та с какви пари да го купят освен с държавни и защо само манипулирате хората, май само това можете. Естествено, че за Двореца ще купят най-доброто и ще поддържат имиджа на Франция или да купят от пазара.

Отдавна е казано: Сития на гладния не вярва!

Европейските "политици" от години са просто кукли на конци. Елементарни хора с интелектуален капацитет толкова колкото да могат да реализират идеите на задкулисието. Последният истински независим политик на Франция беше генерал Шарл дьо Гол. Решението е - национални държави в равностоен съюз.

Е как така баба и внуче ще са крали?? Нали те бяха EU примерът за всички ?? Нали те бяха идеалната двойка и всеки, който им се смееше беше анатемосван, че не е либерал, европеец и демократ. Нали младия Макарон, възпитаник на банките Ротшилд, въплащаваше новото, прогресивното, демократичното и какво ли още не? И какво се оказа? Станал президент, за да пълни гушите на френските олигарси, да л@би баба, защото има комплекси, когато го вдиг@, да си купува чинии за половин милион. А това, че Франция заприличала на зоологическа градина, както и цяла Европа - на кого му пука. Жалка и грозна картинка. Затова франсетата събориха бастилията и създадоха толкова много работа на доктор Жозеф Игнаций ... Гилотин.

Кой наивник е очаквал друго от този парашутист? От университета - директно началник при Ротшилд, дават му готови сделки, за които няма принос, но обира миолинните бонуси и после го правят президент. Отгоре на всичко е и геронтофил. С такъв профил - толкова. А иначе, Гилотен е бил хуманист и е имал напълно основателно становище относно екзекуциите, които тогава са били несандартизирани и всякакви касапи са се цанили, при което работата е била мътна и кървава - буквално. Традицията е била осъденият да дава рушвет на палача, че онзи да си е бил наточил брадвата хубаво и да внимава какво прави, щото иначе често са ставали големи "имровизации". Гилотен иска стандартизация и премахване на "човешкия фактор" и сакатлъците, в резултат на което изобретяват онова нещо, което взема неговото име, без той изобщо да го е проектирал.

властта в ЕС навсякъде е завладяна от дребни душици и упадъка е страшен

Абе след като са се разплакали бедните, значи са тези които живеят на гърба на държавата. В тази страна Франция има толкова висок стандарт, че само мързеливите са бедните.

Даскалица Пена се обзавежда ............

Опа. Микронът и баба му чопнали от държавната хазна половин милиард. А за нашите какво да кажем? Тук, в Циганистан дори не се изчислява колко пари са откраднали колосаните бандити от държавата. Без съмнение - повече.

Ако това е вярно и този и жена му са купили с ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА сервиз за 50 000 или 500,000 евро ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА, а е плакал, че държавата давала твърде много пари за социални помощи, значи и ТОЗИ НЕ СТАВА! И този е решил явно, каот много други подобни, че е хванал Господ за шлифера!

На чужд гръб и 100 тояги са малко!