Макрон и Конте се обединиха за нова система за разпределение на мигрантите

Според френския президент страните от ЕС, които откажат да участват, трябва да бъдат "сериозно наказани"

Обратно в новината

Коментари - Макрон и Конте се обединиха за нова система за разпределение на мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сами си се избират, сами решават от името на народите, без да ги питат! Такива важни въпроси трябва да се решават само с референдум. Както е тръгнало, половин Азия /бедните страни/ и цяла Африка ще се преселят в Европа с надеждата някой да ги храни, защото те от поколения не умеят да се грижат сами за себе си. С такива политици начело европейците няма да оцелеят дълго.

Кога се скараха, кога се оправиха... е това е европейското - да се решават нещата в движение... Ако бате оправи и нашите тираджии така- цена няма да има.

Да си ги разпределят тия дето ги викнаха , защото когато някой покани някого не го праща при съседите да го обгрижват:((((((

idio

хохоох бой! който няма топки да брекзитне, това го чака! те ви гей ценности, и свобода

Или да си понесе особено тежкото наказание. Дайба тяхната мама.

Който си е поканил гости да си ги посреща

Добре са си се разбрали, да си ги разпределят както си искат помежду си, тяхна си работа. Ама да смятат че ще някой е длъжен да се събразява с техните договорки...нещо са се объркали! Пък и да наказвали даже... Бабоебеца съвсем се е взел насериозно. Май по добре СИВ отколкото ЕС...

Емануела да и запълнят всички дупки десет малки нергърчета с шпекови салами,долни евро гейове.

И двамата са на хранилката на Сорос... Анатема!

що беше този зор Либия да се доведе до враждуващи групировки? Като не се мисли, защо поне не се слуша какво говорят хората. Едно е ясно, проблемът няма да се решава, а ще се разпределя на по- малки проблемчета, а докога?

Един бивш шеф на парламента и служебен премиер написал в книгата си с хуморески, че военната индустрия осигурявала ангажираност и доходи за 4,5 милиарда от населението на земята и ако не се произвеждало от тая сфера какво ли щели да правят хората, демек за създаването на военни конфликти трябва да сме благодарни, че някой ги създава.

Написал е самата истина.....

разпределението да става в тия държави, които са имали колонии в Африка

да бе, само те ли да си оправят демографския проблем

Демократични наказания, демократични принудителни разпределения, демократични диктатори налагащи личните си интереси над общността. Все демократични ценности към които ние се стремим вече тридесет години.

Ама, който си осигури прилична заплата, си му е гот да е фалшиф. Е, какъвто трябва. Като човек, що да прави ... Нищо ново под слънцето

време им е на тия да им спретнат един JFK не ни трябват такиви