Станишев събира премиери и лидери от Западните Балкани

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев събира левите премиери и лидери от Западните Балкани на двудневна среща в Подгорица и Тирана.

Обратно в новината

Коментари - Станишев събира премиери и лидери от Западните Балкани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срещата ще премине под девиза Джендъри от всички страни - обединявайте се!

Прекрасна инициатива! Дали ще бъде придружена с гей прайд за да се смесим с ръководителите ни и те да почувстват нашата безкрайна любов?

Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА МЕЖДУНАРОДНА КОНСПИРАЦИЯ !!! ОТ КОМСОМОЛЕЦ - НАПРАВО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, БЕЗ 1 ДЕН ТРУДОВ ,НЯКАКЪВ СТАЖ! И ПОСЛЕ, СЛЕД НАТВОРЕНИТЕ ПОРАЗИИ - ВЪРХОВЕН "ПЕС"-овец !!!

Левите ще смазват резбите

Горкичкият. Ще е разочарован - никой не му ще ИК на Балканите.

Джендъри, от всичи страни съединявайте се.

Като видя образа на Станишев, сещам се, че около милата на сърцето му Истамбулска конвенция цари у нас странно затишие. Ни ти Конституционен съд, ни нов превод, ни обществено обсъждане. Последната информация май беше, че тя си върви за съгласуване на нещо си по институциите, а след това - тишина ... И като зная, че Брюксел нервно чака, а Борисов е твърд и последователен в непоследователността си ... И че закусилия Цецо зорко надзирава мислите и действията му ... А Станишев от своя страна укорно го ръчка ... Мисля, че Станишев трябва да бъде разочарован на всяка цена!

видяхме как въздигна България и какво направи като премиер. сега се опитва да играе на политик на Европейско ниво. хайде стига глупости, смешник!

от дете и юноша са ме научили - ако искаш да постигнеш нещо събирай са със силни ученици, с постигнали нещо хора, учи се от тях и избягвай слабаците, от тях не може да се учи! Сравнявай се със силните.

Все зяпнал - астматик е!!!

браво на Станишев само той ще въздигне ЕС, той е кадърен мъж след като са го избрали за шеф на ПЕС, само такъв политик ще оправи България и ЕС неговата харизма привлича много свестни хора от ЕС той е пример за велик партиен лидер браво Станишев ти си голям лидер!

На мен вече не ми минават лакърдиите му, откак взе да ни натрис Истанбулската пачавра.

Ми то тогаз той е против Съвецкия съюз щот те нещат да се разширява ЕС

kirchevo

Пак това МЕКОТЕЛО. Ей гьонсурат и това сие то.

Ама недей така бе, ще засегнеш Хар- моника С танишева

СТАНА??????????????????????????

ГО ПРЕМЕСТИЛИ ОТ ЛЯВО !

Ей, недей да обиждаш така албанската мафия- ми тяхната столица е най- достойна за срещи на тези- нали трябва да им се даде вътрешна информация.

Айде тоя джендер да го махат по-бързо и изобщо тоя ПЕС да се разпада, той е куха структура на политически джендери.

СЪВСЕМ СКОРО ТОЗИ И НЕГОВИТЕ АВЕРИ ЩЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ БЕЖАНЦИ В ДРУГ КОНТИНЕНТ !

АЙДЕ ЧАО !

то за лидери , ясно! в соцпартиите лидери да искаш! ама кои са премиерите?? дане би курнелия да е поканена като премиер??

Партията на европейските социалисти винаги е подкрепяла страните от региона в тяхната евроатлантическа ориентация. Станишев пак ще обяснява,че в цяла европа си пердашат жените и ги дърпаме назад защото в БГ още не ратифицираме истанбулската простотия

тоя е чист амбреаж

Коя болна глава постулира--че Западните Балкани трябва да са в ЕС и НАТО?:))))) ...пита ли някой НАРОДИТЕ им, не лидерите на уж-социалистическите партии?:))))) .... НЕ, я!:)))))

ЩЕ ГИ ОБЛЪЧВАТ ДО ОБЕЗУМЯВАНЕ И ИК ЩЕ БЪДЕ ПОДПИСАНА, РАТИФИЦИРАНА И КАКВОТО ОЩЕ ИЗБЪЛВАТ МАЛОУМНИЦИТЕ !!!! БОЖЕ, НЕ ДОПУСКАЙ СЪСЕЛИТЕ ДА НИ ГРИЗАТ НЕРВИЧКИТЕ - НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ !!!!

дава акъл за приватизация,а станишко ще им казва как я е уволнил за корупция,странно нещо е съдбата

Хаха и когато каже добър ден, да внимават дали е луна блеснала или бие градушка. :) Патологичен лъжец!

Така ги учат в ЕУ и НАТО

кюме леви лидери и ще си разменят леви идеи,щото станишко е проводник ба левите идеи