Скопие отрича шпионски акции против Сърбия

Македония не е извършила разузнавателни действия против Сърбия, заяви външният министър Никола Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Скопие отрича шпионски акции против Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та, както се бяха разсърдили люто сръбските дипломати се връщат утре като победители. Какви са уроците за БГ 1. Какъв е смисъла да подписващ, като не можеш медийно да покриеш събитието. Егати дрисливите служби. С една дума ялова работа. 2. Вучик взе да се гаври "Ние Ви волиме, ама Вие самите не се волите". С една дума договора. Следват срещи Димитров-Дачик, Заев- Брнабич. 3.Тиквата да престане да се прави на Голем Дипломат. Да скръцне със зъби поне за Босилеград. Ама, забравих, че е фен на сръбкия турбо-фолк. Мълчахме като насрани без един коментар, разкекерчената не е в час. Какво ще кажат малкото останали БГ в Мк. 3.Какъе е този договор след като на датата на подписването Националната им телевизиядаде сигурно за Н път "Трето полувреме"- явно антибългарски. Та рапортувахме договора ОК., ама без един човек при подписването. Той, и началника на мк караула гледаше ББ страшно, ха-ха да го млатне със сабята (те УБО са подменили сигурно от мукава - вижте видеата) С една дума товаа е реванща на сърбите, рекетираха с гражданско вълнения, Запада ги подкрепи негласно (да се оправят помежду си_), Цар Борис Тиквата мълчеще дори и Шишкото,

Тия Ни мразят още от 1885,от Сливница... Трябваше да чукаме по кратуните, ама по леко... Не могат още да го забравят, ама ще го израстът Яд ги е, за договора, за договора ги е яд, това е истината.

Няма ли някакъв що годе анализ на това което става в МК след подписване на договора.. С две думи театъра на Вучик не бе толкова безсмислен 1. Показа на Запада кой командва в МК. 2. Окуражи сръбските и просръбските сили, да не губят надежда. Имаше призиви за демонстрации с насилие. 3. Заев се сниши.слаб е, няма поддръжка от СМИ, държавният апарат /МВР не е прочистено. СМИ плачеха"Кому ни оставящ Сърбио, наша закрилница, ние те "волиме". 4. Тиквата закономерно мълчи. Организира чистенето на Варна. Дано е разбрал къде ни набута. 5. Според мене Вучич дадезнак на Запада, кой е силния на дена в МК, и че е готов да изостави Русия, ако се запазят сръбските интереси в част от Бивша Ю - Косово, Мк, Сръбска Босна. Доколкото разбирам и ЕС и САЩ нямат нищо против това само Русия да я няма. С една дума май че пак го ядохме дедовия.

Всички виждат, че Путин стои зад инвазията на пълчищата от Сирия, а крез агентката си Меркел даже им отваря вратите на Еверопа. Путин управлява Асад и Меркел. Единия избива народа си, за да го накара да емигрира, а Другия прави всичко, за да унищожи Европа. Само НАТО може да ни помогне

Заев реагира доста уплашено. 70 % от пресата е просръбска, то не бяха клетви за любов "Братя сърби, обичамв ви" и т,н, Вучикги заплаши, че ще им срине икономиката. Вероятно е така. Годининаред те бяха Господарите на тази изстрадала земя. Ние сме по плямпането, но Америка , смятам, че ще им даде добър урок, те са заплюли МК за НАТО. Какво може да очакваме. Сеира ще е голям. 1. Груевски и камарилата в затвора . 2. Разцепване на ВМРО с про-американски хора. 3. При опит за размирици ( вчера имаше такива призиви от про сръбски сили- вкарване на умиротворители и извънредно положение. Там царува голям страх. 4. Е,те тогава ще стане интересно.

То в Скопие може и да не знаят, но да попитат "началниците", Те може и да знаят нещо.

Точно сега е моментът македонците да скъсат с внушаваният им и надъхван и култивиран непрекуъснато АНТИБЪЛГАРИЗЪМ от руските и сръбските служби и управници, от Москва и Белград И ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ НИЕ И ТЕ СМЕ БРАРТЯ И ЧЕ ВИНАГИ МОГАТ И ТРЯБВА ДА РАЗЧИТАТ НА НАС, НА БЪЛГАРИТЕ, ДА НИ ОБИЧАТ И ТАЧАТ ТОЧНО КАКТО НИЕ - ТЯХ, ЗАЩОТО СМЕ БИЛИ И СМЕ ЕДНО, говоря за хората, а не за правителствата! А сърбите - да си е.ават майката и да си се пипат по дупките с руснаците! И да вземат и да ни се извинят за всички гадости, лъжи, мърсотии, репресии, преследвания и убийства на българи и българщината през последните 60-70 години!

Между другото само да вметна тук и да напомня, че сърбите, сръбските правителства и служби ОТ МНОГО ГОДИНИ И ДЕСЕТИЛЕТИЯ СА ИЗВЕЛИ АНТИБЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА КАТО ОСНОВНА И КРАЙЪГЪЛЕН КАМЪК НА СТРАТЕГИЯТА ИМ НА БАЛКАНИТЕ, като започнем още от Междусъюзническата война и ролята и на Русия в нея и провокирането й! Едва ли е тайна за някого още и че докато сръбските правителства и служби упорито и методично, планомерно и последователно работеха СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И БЪ;ГАРЩИНАТА, СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ, ПРЕСЛЕДВАХА ГИ И ГИ РЕПРЕСИРАХА,... то зад кулисите българските комунистически велможи и особено службите им МНОГО ДОБРЕ СИ ВЗАИМОДЕЙСТВАХА В МНОГО СЛУЧАИ! ТАка например ако си спомним първите години след 10 ноември 1989 година и как комунистическите ДС велможи създадоха организираната престъпност в България, ТЯ СИ ДЕЙСТВАШЕ ОТЛИЧНО И СЪС СРЪБСКАТА МАФИЯ, КОЯТО КАТО ИМАШЕ СЪЩИЯ ГЕНЕЗИС В СЪРБИЯ - КОМНУИСТИЧЕСКИТЕ ИМ УПРАВНИЦИ И СЛУЖБИ! И ако си спомняте кога точно българската организирана престъпност набра сили и скорост, и по-голям ресурс и самочувствие (вкл. чрез каналите на ДС) по време на ембаргото, ТОВА СТАНА ПРИ ГОЛЯМО И МНОГО БЛИЗКО "ПАРТНЪОРСТВО" И "ВЗАИМНА ПОМОЩ" МЕЖДУ БЪЛГАРСКАТА И СРЪБСКАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ! МНОГО ВНИМАТЕЛНО ОБГРИЖВАНИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ И СРЪБСКИТЕ СЛУЖБИ! И РАЗБИРА СЕ ОТ РУСКИТЕ, НА КОИТО СЕ ОТЧИТАТ!

наете ли какво ще стане ако наистина се отворят и направят публично широко достояние на обществото ВСИЧКИ АРХИВИ И ДОКУМЕНТИ, САМО ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА НАСАМ, да кажем! БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА! И понеже това рано или късно все пак ЩЕ СТАНЕ, и нещата макар и бавно и трудно, с МНОГО ГОЛЯМА СЪПРОТИВА - познайте от кого о кои! _ ВЕЧЕ СТАВА ЕЖЕДНЕВНО, вкл. с Интернет и социалните мрежи, НЯКИ ХОРА СА МНОГО СИЛНО ПРИТЕСНЕНИ И РАЗТРЕВОЖЕНИ. Това са глобални процеси!

Наивник, ти да не мислиш че компрометиращите документи не са унищожени вече и никога няма да видят бял свят.

Сърбите врещят, но са като насрани и затова преиграват. Но никога няма да се съгласят да се разследват и разгласят публично нещата и цялата история, защото отлично знаят че ако това стане ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ МНОГО И ОТВРАТИТЕЛНИ НЕЩА И ФАКТИ, НО НЕ ЗА МАКЕДОНЦИТЕ, А ЗА ТЯХ САМИТЕ И СЛУЖБИТЕ ИМ! И това е пределно ясно на всички запознати, вкл. и западните, и руските служби! Затова и се опитват с крясъци да преиграна, прекомерна рекация, издаваща нервността и тревогата им да приглушат страховете си.

Виж ти, аз пък мислех че сръбските тайни служби работят в Македония почти официално. Сега излезе че е обратното, те били следените. Да се чудиш какво искат сърбите! Малко ги настъпиха и те изреваха като на умряло!

Просто е - проблемът им, и не само на тях..., огромният им проблем е, че СЛЕД ОСВЕТЯВАНЕТО НА ТЕЗИ ПРОЦЕСИ, дори и чрез обвиненията им към македонските служби - така или иначе се приковава общественото внимание към тези иначе много скрити и конспиративни техни процеси и действия, пазени в дълбока тайна, ТЕ ПОВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ГО ПРАВЯТ И ЗАТОВА ТАКА РЕАГИРАТ КАТО УЖИЛЕНИ! Иначе те най-добре, и руските им господари знаят, че това са си съвсем нормални неща и работа на службите, СТИГА ДА СА В ЕДНИ ВЪЗПРИЕТИ ЗА НОРМАЛНИ ГРАНИЦИ, КАКВИТО СЪРБИ И РУСНАЦИ НИКОГА НЕ СА ПРИЗНАВАЛИ!

Има си хас скопие да признае че са действали по препоръка на сащ??Може би са прави в твърдението си че ''не са те''защото дефакто други са ползвали данните от послушването..

Аз не виждам какъв голям е тук проблемът - Македония е млада и очевидно все още слаба държава, не може да не е под нечие влияние и опека, проблемът им на тези е че вече не иска да е под тяхната - на Сърбия и Русия! МАкедония е суверенна държава и тя реава кого да слуша и следва! Не е зле Путин и капиите му да вденете най-сетне тези неща, независимо дали ви харесва или не, това е положението, свиквайте! Така ще е от сега нататък, събирайте се, консултирайте се (като сръбските послканици), анализирайте и го стоплете накрая! Много по-интересно ще е когато излезнат фактите и доказателствата чве сърбите действат заедно с руснаците в много държави на Балканитге за да манипулират и да се мешат във вътрешните им работи по много агресивен и недопустим, арогантен и отвратителен начин! Няма проблем Македония да действува с помоща на САЩ за никого, освен за Путин и сръбските му мекерета, да видим защо и как сръбските червени капути от десетилетия играят по свирката на Москва и диктаторите й, на Балканите, И КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТОВА!

В Скопие работят ЦРУ, в Белград - ГРУ. Нормално е бушоните да гърмят от време на време.

Колкото повече се разкриват нови факти и събития от историята, и как са били манипулирани те досега, толкова повече Русия и Сърбия ще им се налага да си събират посланиците и консулите в различните държави за ... консултации и уедняквяване на становищата им, и за инструкции. В момента и в България, и на Балканите, и в Европа, и по света ТЕКАТ ПРОЦЕСИ НА ТОТАЛНА ВОЙНА СРЕЩУ ФЕЙК НЮЗ И ФАЛИШИВИТЕ НЕ САМО НОВИНИ, НО И ЛЪЖИ И ИНТЕРПРЕТАЦИИ В ИСТОРИЯТА, А ТЕ НЕ СА ОТ ДНЕС ИЛИ ВЧЕРА, ТЕ СИ ТЕКАТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНОТ ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ И ДЕСЕТИЛЕТИЯ! Ролята на руските, респ. сръбските управлници и управления, И ОСОБЕНО СЛУЖБИ, които са и бяха ТОТАЛНО МАФИОТИЗИРАНИ, тепърва ще се разкрива напълно! Вкл. тяхмата АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА, КОНСПИРАЦИИ И ДЕЙСТВИЯ!

осъзнавате ли как се променя ситуацията на балканската шахматна дъска? Противоборството е отново САЩ - Русия. Обърнаха се нещата в Черна Гора. Сега лека полека се обръщат и в Македония. Сърбите гаС пикая. Руснаците са свикнали на това, те ще се оправят някакси. В този случай, за нас е добре, че в БЮРМ се разви така ситуацията. Ние разбира се, както всеки път с нищо не сме допринесли това да се случи така, всеки път независимо дали ни клецат или не , ние сме само наблюдатели. Сега руската политика е в ДЗъЛБОК разрез с нашите интереси в Македония. Така беше и през 44-та когато ги създадоха като нация. Интересно как някои епизоди от историята се повтарят....

Сърбите имат прости политици, слава Богу. Те не могат да проумеят, че в първата половина на 20-ти век сръбската държава беше във възход, не заради качествата на своята армия или поради някаква богоизбраност на народа им, а защото бяха избрали правилните външно-политически съюзи. Антантата направи Сърбия велика. И наследниците на Антантата я сринаха в наши дни. Глупавите сърби си помислиха, че са голямата работа, а бързо забравиха колко бой са яли на бойните полета от българите. Същата работа и с Путин: колкото пъти Русия залага на Сърбия, толкова пъти губи и катастрофира. Заради псевдо-славянофилските амбиции и великоруски имперски шовинизъм Русия влезе в първата световна война, без реално да имаше необходимост да го прави. Последицата: болшевишка революция и унизителен Брест-литовски мир. Руснаците така и не проумяха, че на тях им върви само, ако не са против България. В противен случай ги застига тежка карма, защото благодарение на България и азбуката й, имат държава, култура, писменост и религия. Така ще стане и в бъдеще: Русия и Сърбия вървят към собственото си унищожение. Докато Путин размахва пръст срещу европейците, отзад Китай вече го хваща в смъртна хватка. След 50 години Сибир ще е китийски. Помнете ми думата.

лично аз съм сългасен с това което си написал, с изключение на последното - Сибир никога няма да бъде китайски. И на Китай ще му намерят цаката, помни ми думата. Китай не ти е Римската империя, и никога няма да бъде (т.е. завоевател) . Ако ще и 5 млрд да станат.

Руснаците пак всяват раздори на балканите , този път чрез сръбската си колона!

вине въобще не сте американски мекерета,... като нас...

Народ, който продължава да избира политици с мислене великосръбски шовинисти отпреди 100 години, не заслужава уважение и затова сърбите ще продължат да патят. Явно не са си научили уроците от 90-те години. Руски троянски коне в ЕС никой не иска. Заради 10-20 руски танка и десетина стари миг 29 тъпите сърби ще живеят в мизерия следващите 50 години. Бяха светлинни години преди нас. Сега са супер зле. Извън Белград всичко е пълна мизерия.

Не са десетина МиГ-а, а точно ШЕСТ броя МиГ-29, втора ръка. Поне да бяха новите 35-тици.... никой в днешно време вече не дава с пълни шепи, както беше едно време.

ДОКТРИНАТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕИ ? АМИ ИЗБОРИТЕ В ДАДЕНАТА СТРАНА ДА ЗАВИСЯТ ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА НЕГРИТЕ , МЮСЮЛМАНИТЕ , ТУРЦИТЕ, ЛГБТ, ОБИКНОВЕНИТЕ КХХХВИ ИЛИ РОМЛЯНИТЕ :)))) ... МОЖЕМ ДА Я НАРЕЧЕМ "ДИКТАТУРА НА МАЛЦИНСТВОТО"

А В МАКЕДОНИЯ ИЗБОРИТЕ ЗАВИСЯТ ОТ АЛБАНЦИТЕ .....

Този Външен не е задължително да знае затова е външен. А нашата Външна кво прави на фотото,тя знае повече защото е на ти напр. с ЦРУ и албанците индиректно.Тази кукла калинка на конци Каракачанов да я вземе за секретарка, ще му отива на осанката.

аз признавам от името на македоня че сме ви подлушвали и ние македонците ще продължаваме да ви послушваме защото вие сърбите сте неспособни да говорите македонски език , а вашя да си го заврете там откъдето идвате ,,,, неразумни плескавици такива ???

ПЪТЯ НА МАКЕДОНИЯ КЪМ "ЕВРОПА, СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА " МИНАВА ПРЕЗ ИСТАНБУЛ И ТИРАНА :))) ... НА ВЛАСТ ТАМ СА АЛБАНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ :))

Сърбите винаги и традиционно са били Троянските магарета на Русия и имперската й политика на Балканите! И не само те - другите нейни катъри, но много по-дискретни са гърците, и по-точно някои от гръцките магнати, но това е една друга история! Аз съм с дълготрайни впечатления, че от всички българомразци като че ли най-посветените и големите са ... ТОЧНО СЪРБИТЕ, И ПО-ТОЧНО РУСОПРОДАВНИТЕ ИМ УПРАВЛЯВАЩИ МЕКЕРЕТА, И ТО ОТ МНОООГО ГОДИНИ, ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ!

"Македония не е извършила разузнавателни действия против Сърбия, заяви външният министър Никола Димитров." ================== Там им е грешката! А е трябвало, и то много отдавна, и не само против Сърбия, ни о против Русия, която е зад Сърбия в проникването на Балканите и намесата им във вътрешните работи на други държави! Шегувам се, разбира се:) Както отлично знам, че се шегуват и македонците! А що се касае до сърбите, дето ореваха орталъка - МАЙ Е КОФТИ ДА ТЕ МЕРЯТ С ТВОЙТА МЯРА, А! И ДА ТИ ПРИЛАГАТ СЪЩИТЕ ГАДНЯРСКИ НОМЕРА, КОИТО ТИ СИ ПРИЛАГАЛ ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ НЕОБЕЗПОКОЯВАНО И СИ ЗАБРАВИЛ, ЧЕ И НА ТЕБ МОЖЕ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ ПОДОБНА СЛУЧКА!

Външната ни министърка трябва да знае, че изборът ѝ на дрехи, представляващ визията, културата и престижа на България НЕ Е право на неин личен избор, а ЗАДЪЛЖЕНИЕ към Бг-народа. Каква е тая рокля като престилка, че и сако над престилката? Къде има дипломат или политическо лице с рокля на китки? Или с костюм, вратовръзка на китки? Същото важи за Нинова, президентшата... Има специалисти, дизайнери, протоколчици, ако не могат сами да изберат. Достатъчно се срамуваме пред света, нека поне смехубави и изискани.

бело сако, престилка на китки, черен бордюр и розови папуци..... и очила... неам думи...

ма, що новината ми се види наопаки? Првилният ред е: 1) Сърбия отзовава посланика си по причина на... 2) Скопие се оправдава, "ма ний не шпионираме нашти приятели и комшии" ... шото САЩ ни рекоха да влизаме в НАТО и .. трала-лаа

тая е особено глупава жена, могат да я пращат само в македония иначе много ще и се смеят.

А нашта пръчка от снимката в ква връзка ни я пробутвате?

Ей, сръбско-руски капути, живи са още потомците на българските войводи от Македония. Имам двама прадядовци загинали на Каймак-Чалан и в Източна Тракия. Само братята във Вардарско да кажат, зарязваме всичко, препасваме пълнителите, и отиваме да мрем за Майка България и братята ни в Македония! Тоя път прошка за сръбските говеда няма да има!

Достатъчно българи дадоха живота си за Македония. Стига толкова. Колко още трябва да измрат? Като искаш - отивай. Имаме достатъчно проблеми, с които да се борим вътре, както и територия , която скоро ще се борим да запазим. Ти отивай по онези чукари.

Не съм ходил в МК, нямам лични впечтления. Но, от сайтовете разбирам,че имат голям страх от сърбите. Много народ българи са затрили -те и македонистите. Господ забавя, но не забравя !

Много подозрително. Като гузни се ометоха преди да има разследване и разкрития.

Така е, ако съдят по себе си по добре да бягат защото знаят какво ги чака.

Бащата на този на снимката Димитар Димитров е отявлен македонист и противник на каквато и да е идея че има нещо общо между македонци и българи. Та самите привърженици на СДСМ които сега са на власт крещяха "Българи убийци" само защото Коце Траяновски кмета на Скопие беше решил един булевард да кръсти "Тодор Александров"... Да не говорим че те са същите които редовно чупят спомен плочата на Мара Бунева... Не знаете ни 1% от това на какво е способен любимия политик на Бойко в Македония Заев.

не е вярно баща му е с българско съзнание - министър на културата в кабинета на любчо георгиевски. писал е книга в която признава българския характер на македонската нация.

в родния град на заев струмица има убит партизанин и има спомен плоча, на която пише "застигнат от бугарски куршум" та неотдавна мистериозна думата българкси беше изчегъртана от спомен плочат като чели с диамантен флекс.

Точно тези които сега са на власт с помощта на САЩ и няколко страни от ЕС чрез свои хора в македонското разузнаване организирани от екс директора на въпросното Верушевски следяха телефонните разговори на цялото правителство на ВМРО-ДПМНЕ и всички журналисти и дипломати в Македония. Представете си сега колко се следи всичко и всеки. Комунистите които сега са на власт само чакаха "амин" от САЩ и ЕС... Няма значение кой и защо важното е че те ги донесоха на власт и сега им слугуват.

Ти да не одобряваш сръбско руската окупация на Македония ???

Сръбско-руската окупация на Македония?! Какво е това животно?! Та кой му пука за Македония като БГ е пълна с провал. Ако ще извънземни да я окупират на бг народ не му пука поне на мнозинството. Бъди сигурен в това.

приятелю тези които са на власт си припознават българските корени. на този на снимката дето се хили родния му баща е написал книга която описва македонската нация като изкуствено създена върху българската. заев е от струмица - те там са си повече или по-малко с българско съзнание. та нашите хора са в управлението на македония, нищо че са в соцялистическата партия. на този от снимката баща му е бил министър в правителството на любчо георгиевски. та наи-накрая разбраха кого трябва да шпионират - нашите общи врагове - руските и сръбските еничари. да, русия винаги е подкрепяла сърбия и е била против българия и неината територялна цялост. те са откъснали македония от нас и западните покраинини - сега просто нещата ще си доидат на мястото и пак ще сме заедно в евро-съюза.

Приятелю, затова ли симпатизантите на тези които сега са на власт там крещяха "Българи убийци" рисуваха графити "сатъри за татарите" и редовно чупят помен плочата на Мара Бунева в Скопие? Точно тези винаги са отричали да имат каквото и да е общо с България. Нима не знаеш че Заев е казал "Българите ще виждат Струмица само на картичка" на една реплика на Бойко. Представи си нещата са много по-различни отколкото си ги представяш. Дано да не беше така но уви така е.

Братята макета бяха много години под сръбско и руско влияние. Време е да се върнат в майка България и да поемат по естественият си път!

Хайде стига сте слагали знак за равенство между Русия и изчадията на комунистическат диктатура. Нали и ние бяхме под тяхно влияние и насила македонизирахме пиринска макединия. Нито в Русия е можел някой да гъкне, нито в България.

Според мене това е жест на отчаяние на сърбите. Те губят всичко. Имат силна пета колона в МК, трепали са много БГ, но чудо, 20-25 % са запазили българското , без албанците з0-ч5 %.е Свършили са щумадийските свинари,,квичат на умряло, има отплата за 200-300 000 българи загинали.за българска МК. Те губят всичко, мисленето им е на ВЕлика Сърбия с Антантата. Русия им дала 10 самолета и 1о танка гратис И, какво ?! Много крадаха територии и мачкаха народите - хървати, бощняци, албанци, унгарци, българи Свършили са тези нещастници. Има бог. Войводина е следващата, Санджак след това, Прешево също. Ще станат като Газа в Европа - около Белград. Путин им пуска фитилите , но Америка и ЕС ще ги смачкат.

Стига глупости! Издънката е на сърбите, чуждите разузнавания ги хванаха в жестока издънка на последните избори. Това е отчаян сръбски ход и всички го наблюдават с насмешка. Хванахте ни, обаче ние ще се разсърдим, тя вие да излезете кривите. Македония трябва да се изплъзне от руско- сръбския захват завинаги и момента е точно сега.

Лично&Директно : - гледах Изцяло в детайли изявлението на Сърбина... И ! - подбирайки Внимателно думите - той Никъде НЕ каза че тези/шпионските Действия СА от Македонска страна. ...а че са Извършени в Сръбските неща (посолство, а И други) В Македония.

п.с. Всъщност - дори НЕ каза КаквиТочно Са действията.

Никола Димитров чисто македонско име ;нищо общо с българско

Аврора, напълно сте права, но не може да се подобри стойката. Не само, че госпожата се взема отдавна много насериозно, а няма особен умствен потенциал! Работил съм с нея около две години в началото на герберскот й издигане. Абсолютно сбъркана природно конструкция от таза надолу. Почти невъзможно е да си подобри походката, стойката и т. н...

Куп всезнаещи дебили тук се изходиха по въпроса. Със сигурност има нещо, за което макетата са се издънили яко. Иначе точно сега и точно Сърбия няма никакъв интерес да си разваля отношенията и да губи позиции в Македония.

Pesh0

е това гали е губене на позиций ????? По скоро е демонстрация на сила и принуда сегашното правителство да си подаде оставка .

Сърбия си има достатъчно проблеми, за да демонстрира сила пред макетата. От друга страна те вече си имат достатъчно силни покровители, за да се притесняват от сръбски натиск. По-скоро е обратното, защото Сърбия все още не желае да си надене хомота, който са й приготвили ЕС и САЩ.

Има малък напредък в протоколните знания на това недоразумение - цветовата гама е черно-бяла, макар че моделите са нелепи ... А дали някога ще се научи да не стои разкрачена като кавалерист на всички снимки, или няма шанс вече, предвид на възрастта и селския манталитет?! Толкова ли не вижда как стоят дамите на снимки - ни една не се разкрачва като ... а Мелания е просто еталон на всички места, и изобщо - възпитаните жени, не само съпруги на висши чиновници, а изобщо възпитаните, във всички общества, не стоят разкрачени!

Всъщност става дума за провал на шпионските действия на на сръбско-руската агентура в Скопие. И той, някак си стана публичен сред останалите разузнавания в Скопие!Ха-ха-ха!

Густо ми е как вият на умряло сръбските мастии и техните кремълски господари. За това, което сториха на България и българите, сърбите ще има да плащат много тежка карма. 1999 ще им се струва като детска игра.

Pesh0

те сърбите ще плащат , ако останат българи . Ама срещу Руснаците , не съскай ...

Македония се връща към истинските си родители и семейство!

Договорът с България е шамар за руската дипломация на Балканите,а и за сръбските,проруски интереси !Македония става НАТО,а Сърбия ,нещастен проруски анклав,изолиран и смачкан!

Оставаше и да си признаят за шпионирането! Глобалистите и техните агенти, които управляват сега Македония, шпионират всичко каквото могат. Обама шпионираше и цяла Европа, макар че ужким са приятели!

Pesh0

Сърбия иска да вкара в режим на обяснения , Македония . Най - вече заради договора с нас , предполагам . Е то и аз не харесвам договора , много и не мисля че македонците ще го спазят , да си заминават при сърбите .

Почакайте, сърбите да си получат инструкциите от Москва. Това не става бързо !