Вучич: Не признаваме Косово. Никога антируски санкции

Сърбия има за цел да запази дружеските си отношения с Русия и никога няма да се присъедини към антируските санкции, каза снощи президентът Александър Вучич.

Обратно в новината

Коментари - Вучич: Не признаваме Косово. Никога антируски санкции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на српските кре..тени им подариха югославия 24 000 000 население! те се пребиха, също като идолите си, руските бо..клуци, да съсипят всички други народи, и съвсем естествено загубиха и територии, и народи! от 247 000 кв км, и 24 000 000 население, останаха 77 000 кв. км, и 7 000 000 население!

Ба , ние първи признахе Македония, ама пак ни наебаха. .еврогейчетата!?!?

Все още е жив и гори духът на. .Южнославинската Федерация ! А и Падишахът вече я подкрепя! Мир и любов на.. Балканяците!?

Какво Косово, бе Еврогейски резаци ? Че то си е Сръбско открай време ...! ...Умре Марко - на Косово поле! Е, че за кво?

ЕС е пред разпад. Не случайно Меркел включва Европа на няколко скорости. И залъгва Борисов, че ще е първи, но на трета скорост. За сега сме последни в Европа. Сърбите винаги са били съюзници на Русия и винаги са живеели по-добре

Докато не се е разпаднали . .да му го тура! Бе не чее кой знае колко престижно , ама така - за тренировка!

А ние искрено си искаме тука...Падишаха! И Бащицата е добре дошъл ...за темане!

Бо Бо

Г-н Радев, вземете моля Ви се пример от Вучич. Молим Ви се, на колене Г-н Радев ))

Пагобно за всеки народ е връзката с Русия. Сърбите както много знаят, утре ще им кажат давайте автономия на Войводина и ще дадът! Не може цял жовот на чужд груп, като кирливите руснаци. Който е вземал на времето сега ще връща с лихвите. Единствената алтернататива за европейските страни е ЕС. Това е категорично. Позорно е да се кланяш на една изостанала икономически, политически и духовно държава от третият свят като Руската федерация.

Вучич да признае правата на българското малцинство в Западните Покрайнини или ще гледа ЕС през крив макарон!

Хамериканците да се махат от Косово. Косово е сръбска област

Путката ги лелина, че и ..по-близко!

Борисов трябва да вземе пример от Вучич

Hяма толкова акъл.

От кекавите сърби! Мижитурките са надявам на Русия, защото всички други са им обърнали гръб! А Русия, като голяма, но слаба икономически, вътрешно политически и духовно страна търси подкрепа където и да е. Това е съдбата на сърбите, още делени ги чака, идва ред на Войводина. Които е вземал на времето, сега ще плаща и то със свои земи и народ.

Сърбия си е Сърбия. Бие наред - по волейбол, баскетбол, тенис, водна топка, хандбал .... 400 сръбски футболисти играят в известни европейски отбори. В България толкова няма в първа лига. Сърбите са известни с постоянство и не се огъват на натиск. Българите са продажни и се пъхат в най-различни съюзи, които се разпадат. България е на последно място в Европа

Добре бе, Вучич! Добре бе, пич! И да знаеш, че у нас само продажните управници признават Косово и поддържат антируските санкции, но не и българският народ. А за Косово нещата са ясни и преди всичко е ясно кой и защо го създаде: "...На 19 февруари 2008 Президентът Джордж У. Буш заяви, че признаването на Косово за независима нация ще донесе мир в региона..." ("...President George W. Bush on February 19, 2008 stated that recognizing Kosovo as an independent nation would "bring peace to a region...", Wikipedia, Kosovo US relations. "...пет тренировъчни лагера са открити от ИДИЛ в Косово. Най-значимите са разположени на границата с Македония, в областта Дечани; други, по-малки, около Призрен и Печ ... , където бивши войници от Армията за освобождение на Косово обучават в боравене с оръжие и Корана. В Босна също...", писа швейцарският Ле-з-Обсерватьор под заглавие "Тренировъчни лагери на ИДИЛ в Косово и Босна" ("Camps d'entraînement de l'EI au Kosovo et en Bosnie", 31.08.2016, Les Observateurs).

Aко слушаш путиноидите изкараха сърбите богати като арабски шейхове а страната им най-добре уредената страна в Европа...хе хе другари путиноиди, до къде с тия лъжи ? В България прекрасно знаят как системата ги мачка мачка и сплесква и тая нация, направо са прегазени....няколко души от цялата държава я са добре я не...

Сърбия винаги играла двойна игра. И сега се опитва, но няма шанс.

Някой чудил ли се е защо сърбите за последните 100г са по добре от нас и защо нито комунизма им беше баш комунизъм нито демокрацията им изяде главата? Ше ви кажа с една дума: Достойнство! Да, правят и грешки - Югославия - но за сметка на това бяха на правилната страна и в 1та и 2та световна. И ние и без юго войните изглеждаме все едно сме ги имали! Само българина прекланя глава..преди на СССР и се правеше на по комунист от Маркс и след 89г дето се правиме на по католици и от Папата! За такива като нас само бой и еб*не! Сърбите ще си запазят достойнството и няма да го продадат за членство в ЕС и Шенген. Ако трябва ше работят с Русия и Китай но ще си запазят достойнството. И знаете ли кое най интересното? Че с този подход ще постигнат и повече от такива като нас дето се дупат на ляво и на дясно.

И аз редовно ходя към Сърбия. Всичко им е по-добро и храната, хората, начина на живот, купона. И политиците им са по-добри. Добре, че не се набутват в такива селски спартакиади като ес и нато. Няма атентати, бежанци, престъпност като в Англия, Франция,Германия...

Я да видим какво са запазили сърбите освен един гол задник. Насран, при това. До 1989 те бяха в Европа. Можеха да пътуват и да работят свободно където си поискат. Къде бяхме ние. В лагер под съветски ботуш. За нас българите статута на Югославия беше една лелеяна мечта. Как стоят нещата сега 27 години по-късно? Сега ние сме в Европа. И то от 10 години. От преди година можем и да работим свободно в Европа. В момента Европа е една лелеяна мечта за сърбите. Още поне 5 години няма да влязат в ЕС. А да станат нещо като Швейцария и Норвегия не ги виждам. А ако израз на особено достоийнство е да ядеш бой, тяхна си работа. Според мен е израз на идиотизъм. От една 22 милионна държава със световна значимост сега, склед 27 години политически идиотизъм, Сърбия е една 7 милионна държава без световмна, без европейска, и даже без локална значимост. Сърбия си е останала на нивото на Югославия от 1990, само дето сърбите не могат да ходят никъде. Голям напредък, няма що.

ходя в Сърбия, защото там добре почивам - хората са хубави, приветливи, градовете им са красиви, подредени, те сами произвеждат всичко, от което имат нужда. Българи имат да драпат, но близките 100 години няма да стигнат нивото на сръбската икономика.

Не бъркай Сърбия с Югославия. Към момента сръбската икономика е 30% ПОД българската. Сръбската територия 30% под българската. Сръбските доходи на човек 30% ПОД българските. Сръбското население 10 % под българското.

Данните ти не са верни, първо населението - те имат 10 млн население, повече от нашите 7 млн, второ територията - Сърбия е по-малка, вярно е, но само с десетина хил. кв.км. Трето - доходите, тук съвсем си се объркал, стандартът при тях е по-висок от нашия. А що се отнася до национално чувство и гордост - сърбите са несравнимо по-печени от нас, те никога няма да клекнат пред никого от т.н. световни лидери и си отстояват сръбските позиции до смърт. Горда нация, горди хора, точни и сплотени!!!

НЕ СЪМ ТОЛКОВА ПРОСТА И ЛЪЖЛИВА КАТО ТЕБ!

а що не си стоиш в магучая, крепостнико??

Сърбия я чакат трудни времена... предупреждаваме... после да не хленчите?

Всеки путлороид лудее за престъпниците от варварския регион, наречен русия, нарочно с малко "р"-не са заслужили главно! тези човеконенавистници, и сателитете им-като сръбския изрод, ще бъдат принудени под нас да лазят!!!С цената на всичко, а сърбите ЩЕ ПРИЗНАЯТ НЕ КСАМО КАСОВО, А И БЛИПСАТА НА МАКЕДОНИЯ, КАТО ДЪРЖАВА И ЕЗИК-ТЕ СА БЪЛГАРСКИ ПРОВИНЦИИ!!

да не се задавиш от злобата

Не признава независимостта на Косово. Това е някакси съвсем логично. А признава ли анексията на Крим?!

Сърбия е в значително по-добро общо състояние от България. Дори и общи показатели като БВП да са сходни, Сърбия има много по-независима, по-реална икономика, запазено селско стопанство, запазена децентрализирана инфраструктура на населението, запазен общностен дух. За разлика от Сърбия, България е със стероидна икономика, която се "храни" от европрограми и емигрантски потоци, тежка родово-племенна структура, тотална централизация и изкривяване на териториялния баланс. И най-лошото - българското общество е в процес на културен и национален разпад. Така че, преди да се критикува геополитическата ориентация на Сърбия е добре да се направят съответните анализи и трезва самооценка.

Достатъчно е да с епремине сръбската граница за да се види че мантрите на сърбоманите че Сърбия била много напред са долна лъжа. Но нека да погледнем от малко по-различна гледна точка. 45 години, докато ние бахме в лагер Югославия беше в Европа. Югославия беше прозорец към света за хиляди българи. Югославия при Тито беше образец на мъдра политика. През 1990 Югославия беше на светлинни години пред нас. Но.... както се казва, това което сам си направиш и няй-големия враг не може да ти го направи. Сърбия с името на Юголславия реши да става Велика Сърбия. И... се разпадна. Първо се отделиха Хърватия и Словения - те винаги са искали да се махнат. Словения, горе-долу доброволно, Хърватия с война. И Македония се отдели. После дойде войната в Босна. И Сърбия не само че загуби Босна и Хрецеговина, но загуби и сръбските земи там ( т.н. Краина). После дойде Косово. От недалновидната си политика Косово никога няма да бъде сръбско. А Русия с политиката си спрямо Крим само бетонира независимостта на Косово. Крим никога няма да бъде признат за част от Русия. поне в САЩ и в Европа. Но Косово вече де-факто е независима държава. Сърбия ще клекне. Ако иска да стане отново европейска държава. Иначе да се готви за Евразия. При Киргизстан и Таджикистан. И като са я поставили в поза"партер",за тях важи един от постулатите на председателя Мао:"Когато усетиш гореш дъх във врата и остра болка в аналната област да знаеш че това в Врагът, който винаги е зад теб. Не мърдай! Защото колкото повече мърдаш, толкова повече ти влиза. Пък и не си струва да правиш кеф на врага"

за БГ е добре сърбия да е извън ЕС и НАТо, въпреки неудобствата по границата. Така може безпроблемно един ден да си върнем западните покрайнини, подобно на албанците Косово... А руснаците ще траят - както траят за Сирия, Иран и толкова други места, щото са -по слаби...

А преди да искаш да "връщаш" Западните покрайнини, пита ли населението там дали иска да се върне и да получава два пъти по-ниски заплати /ако въобще има работа/ и пенсии....

Въпросителния, нещо си се пообъркАл, пич! :)))

не иска антируски санкции, стои отстрани и посмърча! И разчита на богатия пазар на беларус, русия, туркменистан, гаджалистан, монголия, таджикистан и така...

ердоган и путин омекнаха към ЕС и САщ, та тоя ли поплювковец....харесва се на приматите в сърбия смотаняка...

За разлика от референдума в Крим, Косово първо беше насилствено откъснато от Югославия чрез външна военна агресия, след това там бе изградена най-голямата американска военна база в Европа, беше извършено етническо прочистване на сръбското население оттам и едва тогава беше проведен "референдум" с предизвестен край... Усетихте ли разликата????

Искаш да кажеш, че Крим не беше първо завладян от чужди(россиянски) войски, които обезоръжиха украинските гарнизони и едва след това, под дулата на спецназовските калашници и бойни машини бе "организиран" и проведен "референдум"? Я се позасрамете поне малко от малко бе, ватнишки плъхове сърбомански!

На територията на автономната република Крим на напълно законно основание се намираха въоръжени части на РФ. По договор там се базирше Черноморския флот на РФ и в нито един момент числеността на руските военни там не надхвърли предвидената по договор численост! :)) Етническо прочистване преди референдума в Крим нямаше, както и една пушка не пукна за разлика от 78-те денонощия тотално бомбардиране на Югославия.... Усети ли разликата?????

смехурко, кой те бръсне тебе бе? Премиерката ви вкарва в НАТО и ЕС. Слушай и изпълнявай!

Някои проруски тъпанари се опитват да сравняват руската окупация в Украйна,Кавказ,Кримският анекс,с Косово!Такова сравнение е невъзможно и профанско!Сащ не окупират и анексират,като руснаците,още повече,виждаме,че бившите врагове,воювали с/у Сащ им стават приятеи и съюзници!

ФАЩ "не анексират"... Те само изселват коренното население, т.е. "помолили" ги като "добрия лос" да си освободят територия за ядрени опити - справка атола Бикини! Косово е казваш "демократично" откъсната територия от Сърбия! Кой я управлява?

Вучич, ще видите Европа през крив макарон. Ще си останете крепостници като руснаците.

Точно така, кажи им на тези варвари. И никога няма да станете свободни, независими, горди и богати като българите! Не се смейте, сериозно говоря :)

Да, въпреки че иронията ти е неуместна. Ти все пак каза една истина - България е богата и свободна! А ако ТИ се смяташ за беден и онеправдан или дискриминиран по какъвто и да било повод - те дей ти е сърбия, а може и директно през Черно море да прецапаш, та да попаднеш направо в окупирания кримски рай по руски тертип! Прав ти път, мекотело!

Не аз искам да коментирате не Русия, а кой ще дойде при комшиите-Китай,само това искам да споделите

Китай знае ли, че ще идва в Сърбия?

Вучич иска невъзможното-хем к*а вътре,хем душата му в рая!Няма как да се разкрачи м/у Тръмп,Путьо,Брюксел и Пекин!Това не могат и най-печените проститутки!

КОСОВО ПРИЗНАВАТ А КРИМ НЕ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ НА ЕС КОЙТО СЛУША США

Има обективни факти които са причина за това. И вината не е на САЩ.

Как си личите, руските тролове, хахаха США, США....

Съюзите, в които е била България, се разпаднаха с гръм и трясък. И България с тях. Остана на последно място

А съюза Хитлер / Сталин процъфтя нали ? Руски бръщолевения !

Според думите на Вучич, когато върже тази цъфтяща Сърбия, ще имаме Киргизстан на Балканите. Един напълно предан и изцяло отдаден на Русия балкански Киргизстан.

За България антируските санкции, всъщност са антибългарски

Бихте ли пояснили какво е родила главицата ви?

Соросоидната тъпотия е непробиваема

каквито ги говориш вие сте тръгнали към брикс а не към ЕС бе комсомоУец. С думите си развеселяваш няколкото милиона сърби в Австрия.

Сърбите пак са на вярната и печеливша страна. А българите отново стъпиха на прогнила дъска

Цял свят се чуди как да се докопа до - прогнилата дъска и как да е далеко от вярната и печеливша страна. Дали човечеството бърка, че не обича руско -азиатските милиционери и милиционерщината им?

jingiby

Дреме ми на .... за сърбите. Да вървят на ....... си.

Политическата позиция на Вучич е пример за Борисов

Защото така му се иска на някой ли?

България е пример за политическа продажност. Били сме в съюз с всички силни, към определен исторически момент. Които след това са загубили катастрофически. И България с тях. А сърбите винаги са били верен съюзник

Логично е България да гледа своите интереси първо

jingiby

Верен съюзник на матичната ти държава, руски гражданино. Но на България - не...

Сърбите винаги са нападали българите в гръб. Винаги коварно. Сърбите винаги са мразели българите. Може би тези причини са достатъчни за да обичаме сърбите.

Изтъркано руско клише. България следва своите интереси, така, че смени си опорните точки - хахаххахаха

Рашистански, България НИКОГА и НИКОГО не е нито продавала, нито предавала. За разлика от мадарашистанците, чиято външна политика, а и вътрешната им, е низ от продажничества и предателства? Кой от техните съюзници не предадоха и продадоха? Кой???

Ще седнат между двата стола накрая. Югославските номера трудно ще ги продават на ЕС.

Това е радостна вест за България. Вучич заявява, че Сърбия ще продължава да умира в руска орбита. А ние знаем от личен исторически опит, че който се е хванал с Русия не е прокопсал. Освен това европейците държат полугладни и гладни влюбените в Русия, защото са петоколонници. И това е добре за България. За България е добре сръбските ни врагове да водят такава самоубийствена политика.

Сърбите никога няма да простят на САЩ отнемането и албанизирането на Косово

Кой каквото сам си направи и САЩ не може да му го направи.

то хубаво ама впусията такива като този /с различни сексуални ориентирания/ неги ли преследваха като престъпници или само така си мисля.ще ми е много интересно да видя една среща между него и путин ,как се прегръщат как разговарят ако путин въобще се съгласи на срещата

За сърбите ясно, те са русофили. И в България, да си русофил, значи да си българофил

Омразата към България, българите и всичко българско, българофилство ли се нарича?

Омразата и продажността към България е патент на гнусните български соросоиди

Подлоги са "братята" сърби. Подлоги, подлоги, ама руски. А как знаем, русские физиологические продукточки - самьiе благоуханньiе в мире!

Сръбските цигани щели да правят пачанга с руските такива и сръбските нямало да се уморят от пачангата никога, заявява товарищ Вучич. А нас какво ни интересува това?Какво ни интересува, що щели да правят сръбските и руските цигани?

Добър държавник ...правилна политика ...дано успее.

БВП на човек от населението България е малко повече от Сърбия, само че: "Средното възнаграждение на сърбите е 507,08 щатски долара на месец, а на българите 506,76 долара. Но цените на основните хранителни продукти в България са средно с 14% по-високи".

Европейския път на руската марионетка Вучич води към Азия. Това ни съобщава той, но нямаше смисъл, защото ние знаем сърбоманията на Русия и болната любов към всичко руско на сърбите. Единственото което би трябвало да ни вълнува е да не би тези девиантни любови да са предизвикани от омразата към България. Защото знаем българомразието на враговете ни сърби и омразата на към България на руските политици.

Само развалиха тая територия придошлите скитници от днепър. Конекрадци и скитници - затова в тая територия се краде като за последно!

А в матюшката нито крадат, нито пият , нито сер..т ... не хора, а богове

Грижете се повече за подчерепната си територия. Главата не е само за носене на прическа.

България ще я изкупим цялата

Дай Боже.

17 милиона квадратни километра имате, за българските 110 хиляди сте алчни. И какво можете да предложите на България? Бедност и война.

в България! Какво ще правите с нея, след като нямате досег до новите технологии? САМО С КРАЖБИ НЕ СТАВА!

Технологии за кво бе, за ГМО царевица? Яж си я, и тука не я показвай!!

И какви нови технологии ти дават сега западняците, бе мизерник? По времето на соца и изтока и запада (по лиценз) ни даваха технологии и произвеждахме всички, а сега само чакаме някой "инвеститор-крадец" да му работят шивачки без пари, или да копае златото ни срещу по-малко от процент за нас.