Виорика Дънчила стана първата жена премиер на Румъния

Румънският президент Клаус Йоханис одобри номинираната от управляващата Социалдемократическа партия Виорика Дънчила за министър-председател на страната.

Обратно в новината

Коментари - Виорика Дънчила стана първата жена премиер на Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цяла източна Европа се топи под феодално педалския натиск на Европа: в Сърбия премиер лесбийка, в Румъния кокошка, в българия ни предложиха за Президент Бостанско плашило. Без намесата, твърдата намеса с армия, на Путин и ли Ердоган, източна европа е свършена, циганицирана, лесбизирана, педерастирана!

Дали някой Педдераз- Крадец не иска да управлява Румъния чрез тая Дънчила ??? Някаккъв- педдераз, наркоман, психопат... До преди няколко години, в Румъния, всички Крадци и Корумпирани ги пращаха в Затворие. Обаче, сега явно не е така. И за да се оправят нещата трябва да УБИЯТ тоя педдераз- крадец- Психопат.

Следващият съм аз!

Странно колко ми напомня снимката на нещо отвъд-океанско...

Верно бе, абсолютли....

За съжаление в тези среди се гони определена визия. Зорлем на лели ги правят, че да изглеждат по-сериозни и улегнали

няма вече мъж, жена - не разбрахте ли? Вече няма пол. Има свободен избор на хора от демократични страни. И на пол - също.

НЕ НЕ РЗБРАХ . ЩОТО СЪМ МЪЖ НА 64 ГОД. И ВСЕ ОЩЕ МИ СЕ ИСКА ЖЕНА, А НЕ ТЕЗИ ТРЕТОПОЛОВИ УРУНГЕЛИ НА СНИМКАТА. (м/у другото живея на 15000 км. от бг и имам 6 (шест) внучета. )

И тази ще хване пътя към панделата!Баскетболистката ги е взела всички на мушката!

Жена или като в Сърбия ...?!

или като Цецка Цачева...

Бойко много ги обича такива нагримосани бабички. Кога ша дойде да я поздрави и да я нацалува едно хубавичко? Само да не е тази събота, че имат...ъ...среща, с баба Анжи.

Клаус Йоханис прави премиер Виорика Дънчила. Бравос!!! При този евроГейски С нищо чудно след 10-тина години Виорика Дънчила да съди Клаус Йоханис за "сексуално посегателство"!!!

а на наша курнелия си остана с мерака само.

Добро излъчване. Честито. Дай боже и при нас да дойдат промени. Време ни е да се осъзнаем.

Аз съм следващия премиер.

taia ufsa vav edno interviu kaza 4e india i pakistan sa 4lenove na ue

Тенденцията е ясна- почти навсякъде се назначават жени да ръководят държавите.

Такива са директивите от ЕС, след като се пробват жените, ще се даде шанс на третополовите, и така - ротационно. След 50-60 години може пак да пробваме с мъже-ръководители

Баба Станка съм! На път е и Цвета КАРАЯНЧЕВА! хА, ЧЕСТИТО , цВЕТЕ гЕРБЕРСКО !!! рОДИ МЕ МАМО С КЪСМЕТ ПА МЕ ХВЪРЛИ НА СМЕТ !

Моля, авторите на написаното да пояснят какъв пост в Румъния заемаше Ана Паукер преди 50-60 години?

Mинистър на външните работи е заемала. И?

Много моля ние отдавна по по си имаме...нищо, че носи мъжки дрехи....

Абе, и в Румъния имало калинки, май! Имаше и една Бъчварова у нас ...

Не 1 мноого са цял кошер с герб Калинки."Любимата" герб КАЛИНКА е габровеца Валентин Николов който 1книжка от Банкя сложи за ШЕФ на АЕЦ Козлодуй а калинката преди това е бачкал Разносвач на БАНИЧКИ и Гевречета с 1баничарка по детските градини

сега ще видите кон боб яде ли............

по-скоро петрол