Румънският министър на еврофондовете плаща такси в България

Хиляди румънци се събраха на митинг в подкрепа на правителството. Мероприятието се състоя в град Търговище в южната част на Румъния.

Обратно в новината

Коментари - Румънският министър на еврофондовете плаща такси в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да има бедни и нещастни хора трябва да се гласува за социалисти, те плачат много сърцераздирателно за бедните и нещастните !!!

То като у нас. Пълно с демагози. Лява партия пълна с милионери рони сълзи за бедните българи и обещава да им подобри живота. След "подобрението" на живота на бедните българи милионерите, членове на лявата партия стават още по-богати, а бедните българи още по-бедни. Всичкият елит на партията слави всичко руско и всячески се стреми да ни върне в предгръдката на Русия. Обаче, децата им не искат да учат и живеят в прекрасната Русия, ами всичките се все в западни страни се записали да учат, а някой там си и живеят. Та, както казах в началото - също като и при нас - пълно с демагози.

Скоро корнелия нинова ще кара Ролс Ройс с букурещка регистрация и ще лее сълзи за бедния български народ на митинг в Търговище на юг от Дунава :)))

Ало журналистите. Кога ще напишете нещо такова и за политик у нас ? Мишки

то и град Търговище си е български

Румънската Масларова. Всъщност какво сатана с Масларова? Да не би да е в затвора?! Не, не е, сега се сетих. Сигурно е на Малдивите или на Бора Бора, пак за наша сметка.

Тази ми прилича на някои,които са политици в страна,съседна на Мамалигария,с обща граница река Дунав:)))!!! И не са...социалисти,а...цоциалисти или...цицалисти,защото яко...цоцат и цицат отвсякъде:)))!!!

Страхотна мрежа от доносници работи за десницата и тук и в Румъния ,Франция и къде ли не. Най-забавно е когато почнат един - друг да се топят.И какви медийни кампании се провеждат.Ама съвсем, съвсем спонтанно. Хиляди румънци карат български коли.Това не е престъпление.

Магаре захлюпено,не е проблем това,че кара автомобил,регистриран в БълХария,а това,че не може да докаже,как с доходите,които получава си го е закупила!!!

Какво да очакваш друго от социалистическо правителство?! Румънците тръгнаха добре, но социалистите им го набутаха.

Щом е регистрирала аудито в Русе,начи е крадено.Само у нас се регистрират без проблеми откраднати коли.

Комунистите навсякъде са еднакви - лицемерни боклуци.

и дебелото прасе от банкя е комунист и то истински,не от бсп а от бкп

Абе хора, що ни занимавате с безобразията на румънските боклуци, малко ли са ни нашите? То е пределно ясно, че политиците навсякъде са едни и същи - крадци, паразити и престъпници.

Нормално. Като за социалист си е направо добре. Кога нашите социалисти ще стигнат румънските?

Плаща на една шепа хора да изкарат парици за лятна почивка !

А как само мечтаете селски подлоги сорос и вас да позаклати малко,че с тия копейки няма да имате нито море нито кисело мляко дори.

те пробваха да узаконят корупцията, сега си била плащала таксито... Фарс. И понеже е "другарка" редно да и се пусне легендарен репортаж от съседска България...

У нас не смеем гласно да изкажем подобна истина. Защо?

Кумунягите навсякъде са чапкъни и хайрсъзи!Делиормана е с Бойко !

не е комуняга? Не ставай смешен...

Ха, че те техните цоциалисти, същите, като нашите...Обичат бедните и всячески се стараят да увеличават бройката им...Е, нашите са по-големи боклуци, щото отгоре на всичко си ортакуват с Алиосманите..

Нормално е, все пак живеем в ерата на капитализма.

Социалистите по цял свят са еднаква стока ;)))

Нашите са една идея "по-стока" от румънските! Още Комунистическата им партия беше по-независима от КПСС, не бяха член на Варшавския договор и не пратиха войски в Чехословакия. Затова чехите до днес са им благодарни. Отделно, техните комунисти отказаха Румъния да предостави Северна Добруджа на СССР, с което осуети присъединяването на България към СССР. Социалистическата партия тотално скъса с комунистическата и вече никой не ги смята за бивши комунсти.

Румъния изпрати спортисти на Олимпиадата в ЛА, нещо немислимо за нашенските васали..Изобщо, нямаше по-гнусни слуги на Кремъл от нашенските в целия соц. лагер

Де да бяха само социалистите такава стока!!