Македония се готви за най-големия протест от 1991 г.

В Скопие днес е свикан най-големият митинг в историята на Македония след отделянето й от бивша Югославия през 1991 г. МВнР предупреди, че там ще е опасно.

Обратно в новината

Коментари - Македония се готви за най-големия протест от 1991 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбрах, че и Станишев вече е приел хонорар от Сорос.

Да се раздели между България и Албания-решението е лесно и не е нужно да питаме онова цигане Обама !

Одобрявам протести срещу такова управление. Но смятам присъствието на Станишев за противна проява на лош политически вкуст, какъвто това пишлеме отдаван показва без задръжки. А бе този психопат ли е? Защо н е поискаме да го прегледат психиатри и да дадат диагноза. Лекето е за психиатрията. Според мен има развита психопатия. Всички признаци сочат това.

jingiby

Сърбоманът Никола Груевски смени българофилът Любчо Георгиевски като лидер на ВМРО през 2003 г., когато последният подаде сам оставка. Тогава на конгрес в Охрид мнозинството от делегатите подкрепяха алтернативната кандидатура на Мариян Гьорчев. По разпореждане на Георгиевски е обявена почивка, а местните лидери на ВМРО, подкрепящи Гьорчев са поканени на разходка с лодка по езерото. Навътре във водата те са посъветвани, а непослушните са бити и давени, докато си променят мнението. Така е избран Груевски, който после изхвърли от партията издигналият го Георгиевски и направи БЮРМ свое частно владение, подобечно на Белградския пашалък...

PROTESTITE SA ZA GAS OT NAS

Макетата да внимават,ще бъдат употребени.Дърпат им конците и ще платят скъпо на края те.За съжаление.

тук червените тролове трябва да обяснят как това е още една революця инспирирана от американците, за да развали рахатлъка на хората

Американска революция Не за да развали рахатлъка на хората а за подобри рахатлъка на америка. Елементарно. Марионетно правителство е целта, като в България.

Явно този път американците са успели да платят и на Станишев, за да участва в протеста. Соросоид долен!

ама е така! М/у другото това поколение между 55 и 65 години в американската психология се нарича,,бейбибумъри", малко смешно но ги водят продукт на сексуалната революция 50- те години на миналия век!

Като са тръгнали македонците да свалят правителсво,да минат и към нас.Тук също имаме власт за бутане,това което чувам като причини за протеста го има и тук в изобилие.

Малки залени човечета с необозначени униформи вече пътуват ли за скопие? За кога е насрочен референдума за присъединяването на МКдония към БГария?

за фантастиката.

Сърбин или да?

се е лайно!С такива работа да нямаш!

преди да тръгне тръбата през украйна се случи майдана - голям протест, корупция, записи за глупотевини, запалиха войната, сложиха прасето порошенко, ама не предвидиха играча на хокей - не, че не прецакаха и европата отвсякъде, сега тръбата тръгна през македония айде същия сценарий - абе човек трябва да е сляп и глух да не разбере - а пък нашия - в катар за течен газ дет няма как да влезе в България- боже колко е плитко - светът и хората са уникум!

говедото Асанчо, 10 минути не е писъл. Да не е пукнал?

Мъка ли ти е. Аз съм тука ама Генвчетата са в Скопие командировани от Шорош

Рехава работа, но притеснителното е, че развяват албански и турски байраци.

не те притеснява , че тук на митинги на БСП и Атака се развяват руски знамена? Те и митингите са много рехави, ама...това редно ли е?

То голяма реклама на този митинг голямо чудо бре.Ами ако са под 30 хиляди кво правим.Можем да им предложим специалисти по протести стига разбира се да имат пари

Хммм...Станишев са е в Македония :) Сещам се за хлебарките по къщите. Много са нагли и излизат от всякъде. Запушиш мифвката, те тръгнат да излизат от кенефа.

ДЕНЕСКА МАКЕДОНИJA КЕ Я КАЖУВА ВИСТИНАТА ЗА МАКЕДОНСКИО ВАПРОС!!!!

Кажи де, каква е истината?

Така както през 2009 година приключи митинга пред Народното събрание срещу председателстваната от "ЦАРЯ" Тройна коалиция със министър председател Станишев. Тогава царския шут и охранител изпълняващ функциите на КМЕТ на София разпореди да бъдат БИТИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СТУДЕНТИ! Ще изпитам истинско удоволствие ако и Груевски издаде подобна заповед и сред НАПЕРДАШЕНИТЕ се окаже и ГЕЙЧЕТО Станишев.

Супер идея! Освен това и забранителен списък може да му спретнат на гея. Но най-много ще се изкефя, ако го набие полицията. Бит педераст е най-забавната картинка. Особено стар и грозен!

Интересно съобщение на Външно, ако пътувате в Македония, избягвайте обществени места и сбирки. А Станишев, какво ще прави на митинга, или той не е български гражданин, или за него не важат препоръките. Какви са тези двойни стандарти?

,,Бюст на руския президент Владимир Путин, изваян като римски император, беше открит днес близо до Санкт Петербург". Какво означава тая простотия?

Дира е специалист по писането на простотии и глупотевини. В това не се съмнявай

има снимки на бюста и казаците? Да не са ги направили, Дир?

КАКВО ЛИ ЩЕ ПРАВИ серГЕЯ НА МИТИНГА?

Щом в протеста ще участват и украинските ЕВРЕИ Станишев и любовника му Вигенин нещата са ясни. Еврейчетата знаят, че не бива да се допуска по никакъв начин строителството на ТУРСКИ ПОТОК. Това значи край на цялата наложена у нас политическа система. БЪЛГАРИЯ ЗАСТАНА ОТКРИТО НЕ САМО СРЕЩУ РУСИЯ, НО И СРЕЩУ СЪСЕДНИТЕ НА НАС ДЪРЖАВИ КОИТО ИМАТ ИНТЕРЕС ОТ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ТУРСКИ ПОТОК. Познайте какво щке ни се случи в близко бъдеще? Според европроекта "ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ" с център Одрин земите ни принадлежащи към ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ ще попаднат под управлението на административен център ОДРИН !! ЦАРЯ С НЕГОВИЯТ НАЙ ДОБЪР УЧЕНИК СТАНИШЕВ И ОХРАНИТЕЛЯ МУ БОРИСОВ СКОРО ЩЕ ИМАТ ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ!

Ами и ние от Габрово да си имаме митница. Само Свиленград и Кулата ли ще блажат.

от 89 г тръгна един преход и не моее а се спре цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов. и ток крадът , а на бедните слагат електромери които вартят двоино за да се избегнат голями загуби

Помияр атакистки.

Серьожа с каквото не се е захванал само него не го е прецакал. Сега като викат на митинга "Оставка" той по навик ще си мисли, че е за него :-)

серьожка, както сте го назовал, всъщност винаги се е справял блестящо с поставената му задача, а тя е да се затрие партията и поддръжниците ѝ. да се унищожи всяка връзка с миналото ни, било то социалистическо, комунистическо, хубаво или лошо! Задачката му е да се настройват хората както в поверената му партия така и извън нея едни срещз други! така, че той е едно добро и много послушно и изпълнително момченце и беше награден! къде е сега станишката, а?

е просто един безродствени и противен човешки отпадък, който разказва красиви приказки и мами като е..ей! всичко друго но не и социалист, както и м. шулц ако го знаете кой е.

Че Груйо е за сваляне, това е ясно, но пък и струмишкият Заю Баю и неговата комунистически свинарник не е за качване. Нека да се изтрепват колкото може повече.

цената на тока е непоносима ! от 89 г тръгна един цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов. и ток крадът , а на бедните слагат електромери които вартят двоино за да се избегнат голями загуби

То че е ясно , е ясно. Ама научете поне друга дума освен това ,,соросоид"! То Сорос има и 6 % от Газпром! За какво ви плащат?

0.001 $ за коментара.

На тези, на които Газпром е плащал ще продължава да плаща. Вас обаче бокогъзолизните платени протестъри Ви чака глад и мизерия. Това е разлика и бих казал доста съществена. Разбра ли се с Фандъкова къде ще просиш кат те отлюспят.

да няма свободно място под масата пред операта?

След макенодския Майдан албанците се обявяват за независимост, НАТО ги подкрепя, Плевнелиев също, Прави се Косово 2. Всичко това, за да е по-демократично в Македония, и за да може да стане част от Евро-атлантическите ценности.

Хайде, хайде, това още не се е започнало. Не че е невъзможно, но ми се струва, че американците все още нямат ясен план за Албания и Косово и засега си траят. Не забравяй, че размирисване на нещата там, могат да вкарат Щатите в директен конфликт със Сърбия и Русия при най-малката грешка.

DIDA

'Протестите" срещу управлението на Орешарски и това на Груевски са по сценарий 1:1. Абсолютно измислени, познайте от кого? Тъпо, нали?!

цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов

Няма го Бегеец, няма го Щерев, даже Пъстър свят я няма тука. Къде ли ще са и кой им плати билетите и командировъчните до Скопие? ОТГОВОРЕСЕ СИ САМИ

Това е рекламата на ,,Скопско пиво" по държавната им телевизия. Егати простаците!

цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов

В момента при комшиите-идиоти, ситуацията е, че ВМРО са проруска партия,а бившите титовисти са сега проевропейци! Албанците лавират, както винаги!

Ако Груевски се заиграва с албанските бандюги, за да си осигури спокойствие - това не е спокойствие, а игра с кибрит върху буре с барут. Ако може да се вярва на сръбската разведка и на множество други източници, точно това се случва и в такъв случай протестът не е някакъв майдан, а точно обратното - шанс да се прекрати или поне забави опасен процес. Разбира се, че не мога да кажа със сигурност, но за онези, които веднага налагат съответствие между ставащото в Македония и Украйна, бих казал - не бързайте с изводите.

Украйна е македонска земя! Трябва да се подкрепят с бунтове украинците - нашите братя! Само като член на НАТО е възможно Македония да обедини земите си под едно знаме - натовското! Само чрез влизане в Еврозоната може Македония да стане водеща в Европа - мост между народите!

Нападението в Куманово е по сценарий на Сорос и опозицията. Същите неща се случваха в 2001 и се случват и сега. И в 2001 имаше афера с следене оповестена от соросоидите и тогава имаше отделни инциденти с терористи и тогава соросоидите настояваха за разширено правителство за да без избори дойдат на власт. 2001 им успя , сега обаче няма.

Те ти се обадиха и ти го казаха на български!

Мануел

Помните ли лятото на 2014 и нашите продажни журналя кви коментари правеха на платените протести тогава. Как да им вярваме сега това е въпроса. Иначе си е същата соросоидна отвратителна помийка не мога са ги изброя вече

Добре де и аз така реших най-напред, но постепено си промених мнението - нещо не ми се вързва в цялата работа - от поведението на нападателите, отговора на Македония, липсата на цивилна подкрепа на събитието (от албанското малцинство) и т.н. и т.н. не казвам дали си прав или не, просто ми се види, че трябва да не прибързваме с изводите.

Искаме Майдан! Искаме Майдан! Македония трябва да стане член на НАТО и на Европейската общост, да прегърне евро-атлантическите ценности, да стане водеща в Европа, тук и сега!

Смятате Станишев за европеист и майдановец, ли? Вие, в ред ли сте? Или сигурно ръководената от комунистите македонска опозиция иска европейско развитие? Ах, как комуниста става и религиозен и европеист!