Шести пореден протест срещу Александър Вучич

Хиляди се събраха на протест в Белград срещу премиера и новоизбран президент Александър Вучич.

Обратно в новината

Коментари - Шести пореден протест срещу Александър Вучич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боя се, че избирането на Вучич се отразява косвено и на българите - Йордан Василев спонсорира щедро фондацията на жената на Вучич, дали това не е свързано с повторния категоричен отказ на Сърбия да екстрадира видния нагъл мошеник в България?

Дали и този не е преродена ирландска пастирка като нашата? А дали като нея умее да врачува?

СОРОС,НАКРАЯ ЩЕ СЕ РАЗОРИ!!!

Човекът спечели изборите директно на първи тур. Толкоз. Тия протести ще успеят толкова, колкото успяха протестите срещу Орешарски. "Умните" и "красивите" станаха за резил, като за една година сране по улиците на можаха да направят това, което ДПС направи за една минута. Работата е там, че в Сърбия няма ДПС.

Някой разбра ли от статията,какво искат ? Защо е протеста ? Това ли е причината "срещу избирането на могъщия премиер" ? Що за тъпотия ?

Защо плакатите им са на английски?

за да се знае ,кой им плаща ! не е на английски ,а на сороски ,лично той ги е правил .

Защото уважават НАТО откакто ги бомбандираха! От там и поговорката: "БИЙ, ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!"

Това са шепа "умни и красиви" които не помнят бомбардировките.

Ми щото не отбират български!

Tея, дето протестират от кои са бре??? Oт тяхното Cе-ди-Cе сигурно??? Aйде, да излиза една певачка и да им вика,.. "Kой не скача, е червен"!! Kато Bаню Kостоффффф навремето, бре!! и сега,... забити в миша дупка, Cе-ди-Cе, реформатори и други отпадаци!! хахаха...

Да ти прошепна нещо на ушето червено! Сега пак те управляват седесарите но онази част, които преди това бяха в БКП и се пребойдисаха заради авантата! Може би и ти си от тях. Боко е от тях, цуф също и т.н. Истинските седесари не са представени, само ваши хора са сега но......!

ако, твоето уше, е пълно с кал от нечистоплътност, няма как да ти налея "лимонада" в него!! кажи ми първо ваню костофффф какъв е бил през соца, пък и "убавата" му женичка "ква" е била, а пък вероятно и Tи, си "некое" комунистическо изчадие, ама тук ми се праскаш на някакъв измислен демократ!! лош матрял сте, това е положението!! прав е боцето: повтарям ти го, лош матрял си!!;))

Май чичо сам развърза кесията си и "майданът" в Белград започва, само че това не са фашистите в украйна, а горди сърби , които не се прекланят пред "умни и красиви " !!

Това ще да е, като и тука да имаше протести срещу ГРОБарите след изборите.

кво ви пука, че няма кво да ядете бе - нали си имате 6 самолета в повече като подарък от майчица Русия!

Що? Да не са свършили плескавиците и ...грапата. ..?

"Участниците в митинга имаха възможност сами да напишат лозунгите си на немски и сръбски език. С тях те заявиха, че са против авторитарните режими, медийния мрак и изборните кражби". Също такива "демократични протести" щеше да има в България, ако машинациите не поставиха ГРОБ с най-много гласове. Евреи, нищо ново не сте научили и нищо старо не сте забравили. Цветни революцийки. Ако сърбите "протестират срещу "авторитарните режими, медийния мрак и изборните кражби", какво да кажем ние в България?!!! Авторитарност, медиен мрак и изборни кражби е постоянно състояние в България. Но българите мълчат! Защо?

РУСКИТЕ С400 И ИСКАНДЕР-М КРАЙ НИШ СА КАТО ХХХ В ГЪЗА НА НАТО :))

Цял свят вече мрази Русия, защото Путин води света към война и разделение. Сърбите се събудиха. Браво!

Шило

Доколкото имам представа, Путин войни не е започвал. Нито е раздавал курабии някъде. Много интересна политика сте избрали : Крадеца вика "Дръжте крадеца!"

А в Сирия сигурно играят казачок.

Я ... В Сръбско както и в БГ (и на всякъде де) младите , образовани и добре -изглеждащи хора не желаят кремълска марионетка.... Разбира се както и тук орките , необразовани и с глави като картофи гледат все на изток...

Нали ... само където една фондация тук щедро раздаваше грантове (и все още раздава на заслужилите) ... на "умните и красивите", да участват в протести.

Грантове , не грантове това е положението.... Със или без , това няма да направи рубладжиите нито по умни , нито ще изправи картофените им глави..

Малеий , сърбите много образовани, бе? Знаят перфектно и...ингилизки..?

Нека си протестират, той нали е избран? Като секнат паричките - ще спрат да протестират.

Майданче. Минават честни демократични избори и ако не спечели тяхната подлога янките организират протести. Демокрация, та дрънка.

Дали, ако излязат привърженици на Александър Вучич, няма да стане гражданска война ? Все пак, имаше избори и народа си каза думата ! А недоволни, винаги ще има !

Шило

Няма, тези ще приберат плакатите набързо и ще се изпокрият в дупките си

Шило

Чакайте бе, Вучич не е проЕС настроен? Па на въпросите за това, що плакатите са на английски: Ами тези, дето плащат не знаят сръбски. Затова

Вучич даже да бе спечелил с 99% пак щяха да се съберат соросоиди на протест. Да протестират с тенжери и титани ...

И тук майдан. Платените подстрекатели са навсякъде. Така навремето свалиха и Милошевич.

Това са същите сороски изчадия ,като нашите тук,които опикаха и осраха центъра на София и накрая нищо не постигнаха.Да ги оставят да викат и крякат ,накрая ще си седнат на задниците.Тук в СОфия ,ако не беше ДПС и Местан да предадоха властта нищо нямаше да стане.

класическа цветна соросова революция, да се съсипе и разпродаде Сърбия, за такива копеленца трябва як бой и да ги пратят при господарите им.

И сърбите ги излъгаха че ако дойдат "десните" Белград ще стане Париж. Те и за София така говореха "десните", тя стана като Столипиново.

Петров, много си тъп брато, освен ако не си платен трол.

$$$$$$$$$$$$

не свършиха ли вече? Бах мааму, що соросоиди имало по света! Сега и у Сърбия се пръкнаха.

Същото може да се каже и за русофилажа. Откъде ви намират такива модели бе?

Явно не разбираш от ирония. Трябваше да четеш между редовете. Виждам, че и мурзилажа не разбира от подигравката с парите на Сорос и ми бичат плюсове. Нека сега да отрекат, че са много тъпи. Ама много, много тъпи, чак вдлъбнати.

А рояла кога?

Аз чакам голи цици да рзвяват знаме :)

Нямам представа какво се случва в Сърбия,не следя тамошните събития.Но ми направи впечатление в тв репортаж,че протестиращите бяха преобладаващо млади хора.

младите най-лесно се обработват, ни знания, ни опит...

И са готови на всичко за пари.

Най-лесно се обработват старите, особено у нас. Само с едно обаждане по телефона изуват гаките.

Дедо Сорос нацвъка по целия бивш соц-лагер протестърчета - недоучили, но със самочувствието на елит. В епохата на гниещия либерализъм, изостанали от събитията, протестърчетата се тръшкат да удължат агонията му.

плакатът, защо е на амери.. пардон, на английски, а не на српски?

защо е на английски и колко хора по света говорят српски.

Ееее, казвай ги тия неща! Ние не знаем, че протеста е международен.