Хагският трибунал осъди Ратко Младич на доживотен затвор

Ратко Младич бе осъден днес от Международния трибунал за военните престъпления в бивша Югославия на доживотен затвор.

Обратно в новината

Коментари - Хагският трибунал осъди Ратко Младич на доживотен затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си получава заслуженото! Така и Башар ще бъде осъден , ако разбира се преди това не го обесят сирийците.

Само да попитам? Колко трябва да получи Тони Блеар за епроветката с пудра захар? Колко човешки съдби и са му на съвеста? Колко трябва да получат всички, дето унищожиха цели държави, а сега насочват джихадистите, с цел унищожаване на цял континент? Колко получиха, убихците на цивилни хора, пазещи мостовете в Сърбия, като ги разрушиха? Та кой е боклука?

За правосъдие в Хага могат да говорят само еврогейските дебили ...

Следващите военнопрестъпници, които ще застанат пред Хагския трибунал са кремълските тирани, които умъртвиха 2 милиона и 700 хиляди чеченски българи през 90-те години на миналия век, но това ще стане след атаката на НАСА.

e-pazar.info

Bravos,bravos....,a ot utre zapo4va procesa s/u Obama i Klintonova.

Ратко Младич е ГЕРОЙ!!!

дкми

Бомбиш Япония два пъти с атомни бомби, избиваш около милион цивилни и разрушаваш до основи два града - няма проблем. Убиваш 1000-2000 души, защитавайки собствената си държава - това вече е много лошо!

Япония са били съюзници със СССР! След войната САЩ помагат на Япония да стане втора(доскоро)икономическа силав света,а СССР заграбва японска територия ,превръща я в пустиня и още няма подписан мирен договор с Япония!

Нищо! След като почине ще го оправдаят като Милошевич!

Младич е типичен нагъл сръбски национал-шовинист, който като такъв мрази българите и България и за разлика от леещите сълзи в този форум, изобщо не му пука за нас. Нещо малко като обичта на българина към турбо-фолка - в Сърбия никой не слуша българска музика...

мрази соросоидните мекерета ,като теб

В периода между двете войни, че и след Втората световна до края на комунизма, сърбите бяха любимите галени деца на Англия Франция и САЩ. На погребението на Тито някога присъстваха Тачър, Картър и Д'Естен. С мълчаливото съгласие и бездействие на същите тези велики покровители се осществи едно от най-големите престъпления на 20-ти век в Европа - ликвидирането на българския етнос във Вардарска Македония. После, след 1990-та година - опа! - както става в "голямата" политика, любимите деца станаха нещо нежелани, а любящите родители станаха зли мащехи и пастроци. Така че - айде не ми ги венцехвалете тези отровени ПРЕСТЪПНИЦИ и техните алчни, шовинистични главатари!!!

от два дена не мога да си запра сълзите

Ес да създаде специализиран съд за Съдене на Ислямисти и Ислямски фундаменталисти-терористи-който да започне разследване от Религиозните подстрекатели от мюсюлманския свят.Да разследва с какви пари се строят джамии на християнски територии, с какви пари се издържат мюсюлмански училища.Кой позволява мюсюлмански своеволия и претенции за насаждане и изповядване на ислям на християнски земи и държави.Защото те не позволяват това на техните.Както каза любимия ви Тръмп-На огъня с огън трябва да се отвърне.

Мноого са се активирали сръбските мекерета в ДИРа, бе! То плач, то мъка - ред сълзи, ред сополи! Че православие ли не щеш, че братя ли не щеш ни били тия сръбски изроди, че юнаци някакви си! Абе що не плачете за българите в Цариброд и Босилеград и геноцида над тях, бе?! ММ? Що не плачете за 30 000 българи избити в Македония само защото се наричаха БЪЛГАРИ и за нищо друго?!! Православните ви "братя" изгониха демонстративно българските лекари в Босилеград, а на следващия ден чалгаджията Слави ми кани сръбски мангал да му пее! Пачаври гнусни! Да става каквото ще със српските дупета, к'во ме интересува! Като си живяха добре със Щатите, с "краварите" демек, до 1990г. що не ги съжалявахте,м?! Недейте да ми преекспонирате техните загуби и нещастия, щото не ми пука за тях, сръбски свине и руски подлоги, от които само беди и нещастия за българите в Западна България сме видели! Тия руски маши, сърбите, бяха използвани 100 години от Москва за геноцид над българите по всички възможни начини, пък вие ще ми говорите за православие! Айде у лево, не ми трябват такива "православни" като сърби, гърци и рушняци! Точно "краварите, точно Щатите сега водят политика на възстановяване на българщината в Македония и вие, долни српски копои пищите от яд, нали! Да го духат всички српски плескавици, щото тяхната се свърши!

и пич всичко ти е вярно, ама накрая се осра! САЩ да водят политика за възстановяване на българщината ли хахаха? Ай у лево бе глупи! Пука му на кравара за теб и за мен! Я виж каква политак водят тук Сорос, Америка за българия и всички там придворни групи. Като си свършат работата нашите хора в Македония и Сърбия отново ще бъдат ритани и гонени че си признават че са българи. Душко проблема е че нашите продажници тук не стават, а защо е така щото и ти си същото недоносче!

Така е - не му пука на краварина за теб и мен точно толкова колкото и рубашката! Въпросът е, че следвайки си своите интереси на Балканите, включително присвояване на Македония като Косово за своя военна зона, принуждават еничарите в Македония да се прегърнат с българите и затова да си припомнят българската история. Никакви сантименти, само интереси! Или ти си мислиш, че Заев клекна толкова бързо и току така пред българската кауза или че това се дължи на великата ни дипломация?! :-) Просто руснаците загубиха от американците Балканите и това обаче е в наша полза - най-сетне!

тяхния проблем много бързо може да се експонира и у нас! САЩ казват ще има ислямска държава като Косово, Варненска република или там Разградска или шуменска и ти ще седнешн а дъто и ще си трайкаш. Проблема е че САЩ и ЕС направиха войната! Може и тук да я направят!

Ти гнидо си Българин ,колкото Борис Джонсън е англичанин,Костовискосоросоиден гол охлюв си ти

Българин съм, српски гъз и московски хемороид такъв! Ако имах власт Сорос бих го изритал по-бързо отколкото можеш да мислиш, бе дебил руски!

Половоната от 350 косовари ,рязали главите на всички неправоверни ,под знамето на ислямска държава ,вече са се върнали в Косово ,сега чакат да бъдат наградени от ХАГСКИЯ СЪД ,хак да му е на съдът ,хак да ви е и на вас МАЛОУМНИЦИ

А дано тръгнат да си искат наградите от Хага, както те си знаят. В Хага не осъдиха РаткоМладич, а източото православие и оправдаха ислямските главорези. Вски изказал се против Младич е един от следните-депесар, косовар или шиптър.

А защо сатрапът Хашиш Тачи не е в затвора. Или ислямските убийци са по невинни и от агънца? Деа и фалшивата европа. Пфу!

Пак извади късмет. Другите приятели на Путлеристан като Саддам, Кадафи и Милошевич вече се събраха на ония свят! Чакат Асад и Ким Чен Ун за турнир по табла.

Нали знаеш че си кретен ,пиеш ли си хапчетата?

Пия бояришник е целувам портрета на бог Путлер каждьй день!

Русия излъга сръбските главорези, че ще ги защити, а накрая видяхме резултатът. Стотици хиляди невинни жертви, Сърбия разкъсана и смазана. Така се пада на тези, които вярват на мужиците и тръгнат да правят етнически прочиствания в 21 век!

Шиптар да ти резне тъпата кратуна ,дано....поумнее...ама ...надали....

А ще има ли някога съд за тези които всекидневно убиват и подлагат на геноцид милиони граждани в останалите държави на Балканите.Единия те е убил физически ,а другия те е подложил на бавна и мъчителна смърт.Беззаконие,безпаричие ,бавна и мъчителна асимилация.Питам до кога Хагски съдии.

Това очаква всеки,който реши да защити родината си....Америчките танкове гарантират това.

Чета и не вярвам на очите си колко са необразовани сегашните келеши!Този завършен садист заедно с Аркан и тем подобни главорези са виновни за смъртта на хиляди жени деца и старци,за сриването на Сараево,за концлагерите ,първите след ВСВ.Отворете Youtube и ще видите сръбските садисти как убиват хората легнали в канавките,както и хиляди "злочини" на паравоенните сръбски селяци[ще ги познаете по тъпите им физиономии]!

Интересно кой ги снима???И защо не е снимал нощните походи и зверства на ,,зелените дрехи,, над сръбските села,преди това.

Не се наемам да решавам виновен ли е и колко. Все пак, на пръв поглед той, като военен е защитавал целостта на законно съществуваща държава. Нацистка Германия е имала над 300 генерали. Колко от тях демократичният хуманен Запад осъди след войната за агресия и зверства спрямо чужди държави? Не повече от десетина. Другите си изживяха живота горди с извършеното.

Той като военен и командващ е трябвало да охрани пред паравоенните сръбски групи предалите се в плен обезоръжени и безащитни мюсулмански мъже и момчета!А той си е затраял!

Да бе, Ислямската държава на Запада били беззащитни....не на нас тия! Нали именно терористите започнаха всичко! Обучени и доставени в Югославия от НАТО! И после - износ на бомбена демокрадция!

Сега не се хили вече масовия убиец. И Путлер не може да му помогне.

А къде ще гният американците бомбардирали суверенна държава без обявяване на война? Говоря за Югославия. За другите не ми се отваря дума. Хубавото в цялата работа е, че съвсем скоро цялата ви американо-европейска гейска пасмина ще се самоубие поради собствената си тъпотия.

Ратко,ще изгниеш в пандиза,скапан сърбин !

хаиде хаиде убиства са имали и то доста , масовите гробове да не са от извън земни кратуните си го отнасят както трябва , да неби да мислиш че ако българи бяха на местото на бодненските сърби нямаше да постъпятн по същия начин , този съд беше направен само за сърбия , само че както ви е ясно ирак авганистан либия там осъдени няма което значи че има двоина игра от страна на евро-героизма-куроизма и атланто-кучисина. ами япония ? баси-м.а.и.к.а.т.а

Само да напомня на някои тук, че Сърбия ОФИЦИАЛНО ПРИЗНА И СЕ ИЗВИНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА (не все още не признава ГЕНОЦИДЪТ). ОФИЦИАЛНО!!! Мисля, че не е зле това да се знае, преди да се коментира по темата.

Геноцид извършваха АРАБИТЕ( Османци, турци) които ИЗБИВАХА хората в Европа и са ЗАПОЧНАЛИ да се въдят в Босна... Всички Мюсюлмани- Араби в Босна трябва да бъдат ОСЪДЕНИ за ГЕНОЦИД за избиването на Европейци. Тия са избили и изнасилили Милиони бели Европейци. Хора с имена- Осман, Али, Мехмед, Халил, Местан трябва да бъдат убивани. Тия са Башибозуци убили милиони в Европа. Радко Младич просто е изпълнявал Смъртните Присъди за Башибозуците, Плевели.

Браво мили мой , а сега пяната , пяната ... Вземи там малко поизбърши я, да не се задавиш , че пак ще те слагаме на системи...

Аз не мога да преценя дали е виновен или не. В една война добри няма, НО като е толкова "Международен" този трибунал, защо НЕ може да съди американски граждани? Всички други - ДА, американци - НЕ. Или САЩ викат - ние сме по демократични от демократичният "Международен" трибунал. Историята се пише от победителите и ядрените сили. Преценете България или Сърбия в коя група е.

До всички почитатели на САЩ и ЕС. Косово е създадено чрез подкуп. Напишете в Гугъл: Ахтисаари БНД. Кратко инфо: Ахтисаари е финландския дипломат, а БНД е германската разузнавателна служба. Случайят е потулен, но съдът в Хага е справедлив - правилно ли съм разбрал? "Косовската мафия платила 40 млн. евро подкуп на Ахтисаари за независимост?" Въпросът е: Честен играч ли са САЩ и ЕС? Ако , отговорът е ДА - защо Ахтисаари не е в затвора. Ако, отговорът е НЕ - защо се допуска нечестни играчи да бъдат съдии и да си имат свой съд? Ей сега по минусите ще разберем кой е трол и кой е обикновен дебил. Въпросът е принципен и не променя факта, че Путин и Ердоган са диктатори и изроди, а Меркел изверг.

Напишете в Гугъл: Ахтисаари Нобелова награда. Човекът в получава в 2008, а германците го уличават за Косово в 2007. И сега най-любимият момент: Ахтисаари получава наградата за мир и чек от 1,4 милиона $. Често по амеркиано-европейски. Ама преди да цъкате минуси прочете фактите в Гугъл.

Сърбите си получават заслуженото за многобройните им престъпелния на балканите. Тук някой ми ги защитават, но вижте как реагираха министърпреседателя и президента на Сърбия - много сдържано и лаконичнно без да кажат една дума в негова защита просто искат да продължат напред.

Карабината ти е рязана нали-Няма друго обяснение...?

Ще ти отговоря със въпрос: Как постъпиха скоро сърбите с нашите лекари Босилеград и какво казаха местните хора за това какво им причиняват сърбите. Гледай си твоята карабина, предател.

Защо няма нито един осъден за унищожаването на държавата на босненските сърби и геноцида над населението и?

а ми те, босненските сърби си имат държава! нарича се србия!

А ти като си имаш Мангалия,защо си тук.

ислямизацията на европа ,и нека никой не забравя кой я започна-еврейката-ОЛБРАЙТ и пудела и КЛИНТОН.никой не ще да си спомни че шиптарите първи почнаха да палят православни църкви,а живееха на Сръбска територия защото в Албания щяха да пукнат от глад

Оппалааа, как така човек може да избяга от Карлуково...? Да се чудиш на системата, бягат а после се чудим защо има убити!

ний таквоз тоз трибунал го не е-аваме....щот са смешници оядени

Влери де си ве патрЕот или гониш бабичките от Турция?

Джулието Киеза: Милошевич бе оправдан посмъртно. Западните лидери трябва да седнат на подсъдимата скамейка Т.нар. трибунал в Хага е сборище от лицемери, които работеха и работят за империята, заяви известният италиански политик и бивш евродепутат. Съдът в Хага обслужва западното блато и няма никакво отношение към търсенето на истината и справедливостта. Т.нар. трибунал е сборище от лицемери, които работеха и работят за империята, те не са носители на истината и справедливостта. Съдията, който председателстваше съда над Караджич, беше сред съдиите, които се занимаваха с преследването на Милошевич. Той беше запознат с всички документи и детайли от двата процеса. Казва се О Кон, от Южна Корея е. Кой плаща неговата и на колегите му заплата? Това, което се случи, е позор! . Западът разруши Югославия.Да се доверявате на западната правосъдна система, да се доверявате на Хага, все едно да вярвате на тази Европа, която подкрепи нацисткия преврат в Киев, резюмира Киеза.

Защо не пише в статията какво е крещял генерал Радко Младич на съдията,че да го изгонят?!

све що са го съдиле!

Кои са Хага че да съдят. Младич е защитавал народа си Защо не видите доган.

А за атомните бомби над Япония има ли осъден? Бомби над мирно население! Международен съд ли?! пълна порнография !!! Боклуци! И при това рафинирани... ха ха..

Това не е международен съд и е пълен абсурд. Една институция ако не може да бъде всеобхватна и независима трябва да се разпусне. На какво основание може да съди някого, дори и той да е най-големия престъпник, когато не може да си подсигури подвласност над всички които трябва да бъдат съдени. САЩ са грасували закон според който държавата дори със сила може да освободи всеки кравар изправен пред съда. Щом не може да съди краварите, този "съд" няма право, нито законово, нито морално да съди когото и да било.

Интересно е какво мислиш в този ред на мисли и за Наеодния съд в България след 9 септември 1944 година и издадените от него смъртни присъди на българи, вкл. на вече убити. Дали е бил и той законов, имал ли е право да съди, наистина ли е бил народен и дори изобщо съд... Все пак става въпрос за България и българи, за разлика от визирания в статията, нали така. Благодаря предварително за отговора.

Нещата в България сега не са по-различни от времето на голямата чистка над интелигенцията и истинските патриоти след 9-ти септември 1944г ! Само ,че сега се прави по-разтеглено във времето и под красиви лозунги за демокрация и социални свободи ! Резултатът е същият , че и по-страшен ! ГЕНОЦИД над обикновения човечец , българина ! 2,5 милиона българи емигрирали зад граница по принуда за изкарване на къшей хляб , който в България новите комунисти им отнемат ! Най-ниски доходи и най-висока смъртност и най-нисък прираст на населението / за сметка на това циганите изригнаха, като разровен мравуняк / в Европа , че и в Света ! Окраждане на всички видове фондове и заеми за милиарди отидоха в търбуха на управляващата мафия !НИКОГА българина не е бил по-зле , изключвам нищожния % , успелите да изплуват над тинята ! България стана мащеха за българите !

Тези европиндели утре..в други ден ще започнат да произнасят присъди и по отношение наA ... .Тибет !

чети, тъпи! трибуналът е само за престъпленията на комунделите в югославия и само за периода 1991г. създаден е от оон с резолюция 827

аз кат зема точилката ще видиш ти кой кво е съмдал и закво

Евро-атлантическия трибунал в хага потвърди - Ислямска държава е създадена от Запада! Бойното им кръщение беше в Югославия, под закрилата на НАТО и САЩ в частност.

Даа..! ИМА МНОГО ВЯРНО ТУКА!

Кукли на вериги, полирани мозъци, изкривени съзнания, генетични боклуци и какво ли още не.... пълен с хаос свят.

А така! Очаквам Трибунала в Хага да започне процес срещу Саакашвили и Грузия, нападнали Южна Осетия и избили хиляди мирни граждани! Също така Порошенко и Украйна за бомбардировките и избиването на населението на Донбас! Също така Държавния департамент за стотиците хиляди избити без съд и присъда хора по свадби, погребения или просто лекуващи се в болници! Също така за милионите избити иракчани с лъжлив нотив и в името на петрола им... И милионите либийци, афганистанци, суданци, етиопци, виетнамци.... Хайде, Хага, продължавайте с вашата справедливост! Или тя е по поръчка и само от някой!?

Първо твоят господар ЛИЛИПУТА трябва да бъде осъден за избиването на мирно население в Украйна, за създаването на паравоенни формирования, за война срещу Украйна, за подривна дейност, за избиването със снайпери на протестиращи по време на протестите и т.н.

КОЙ КОЙ КОЙ щял да го осъди?

Милошевич и Радован се срещали регулярно,не искали създаване на ислямска държава на територията на единна страна.Геноцида на босненците в Сребреница не бил доказан.Написано в хагски документ с плътен английски шрифт,на стр.2590.Западната преса скрила това.Милошевич оправдан стр.1303 параграф 3460 ,казва ни го Джулието Киеза -итал. журналист и евродепутат.Милошевич починал в затвора 2006 год.През 1996 г.в Косово въоръжени сепаратисти,обединяват се с армията за освобождение на Косово-тя е за етническо прочистване.Разгръща се парт.терор.движение-бойните действия са инициатива на косовски албанци,искали независимост на Косово и Метохия.1999г.Нато се намесва.Милошевич привел доказателства ,видеоматериали в Хага за престъпления на Нато-използване на касетъчни бомби,боеприпаси с обединен уран,унищожение на невоенни обекти,многочислени атаки над мирни граждани.А сръбската армия в Косово е унищожила само 7 танка.Унищжение на албанските християни от Нато било преднамерено.

Майната му на шибания трибунал....

А осъдиха ли някой испанец или португалец за кланетата на индианците в южна америка? Ами осъден британец за изтребването на коренното население в северна америка? Ами някой белгиец за хилядите хора, за отсечените ръце на тези които не са смогнали да си изпълнят непосилните норми за добив на кървавият им каучук безброй са жестокостите и на инквизицията и Т.Н. и т.н.....

а имаш ли идея как любимите ти русские са завладяли една шеста от световната суша??

ДеДоВиЯ

простако,неграмотен, платена мижитурко. Какво общо има тука русия бе невестулко проста. Русия ли създаде този съд в Хага бе краварска проститутко. Тук хората говорят за морала на тези които съдят. Ходи врътни една свирка на шефовете си и не замърсявай тук с кравешка тор.

Велика Србия че се срине до београдскио санджак. Дружките им руски не могат да им помогнат ни със самолети, ни с муджици..

Чалмите бяха стигнали до..Виена. А къде мислиш са сега? ..Мужиците са си зад Волга..

твойте как са как са летятли ...или нещо другни ти пазят г-за? ам анали занеш кво става в такива случаи??? и си земи вазелинец овреме да не ривеш сетне хи хи