Строят втори перон на гарата в Гевгелия заради бежанците

Македонското правителство е решило да строи втори перон на гарата в Гевгелия. Целта е да бъде поет притокът от имигранти, които влизат в страната от Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Строят втори перон на гарата в Гевгелия заради бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

100 хиляди бежанци по 20 евро за транспорт = 2 милиона Ти тука си загубил половин час писане за някакви си 2 милиона. Тъпак. Днес на борсите хората загубиха 300 милиарда, ти куткудякаш за 2 милиона.

someone

правилно строят. аз имам желание да помагам специално на черни от африка. в чужбина получих голяма услуга и добрина от черен човек и искам да върна помощта. докато българите ми копаеха гроба в чужбина, негрите ми помагаха - смятаите що за народ сме.

А, знаем - все го повтаряш от няколко дни! А аз чакам да кажеш къде си - имам 20 парчета от най-черните! Ама явно си мишка-празнодумец и само дрънкаш!

someone

говориш неразумно. имаи предвид, че специално черните от африка са с много измъчено минало, били са роби, работили са като роби на захарни плантации от 3 годишни, при въстания са били бесени и главите им са били побивани на кол за назидание, понеже не са искали повече робство. които се гаври с такива хора няма да види добро.

Вече е ясно, че това е нарочно! Няма как политиците да са толкова малоумни! Колкото повече се посрещат и обгрижват, толкова повече потока расте! Знаят точно пътя, имат цел и не се спират пред нищо защото са информирани, че европейците са малодушни! Дошлите веднага въртят телефони на останалите да тръгват! Това е само първата вълна - после идват родата - значи умножете най-малко по 5! За всички е ясно как ще свърши всичко - война и кървища! Никой не може да издържи на този огромен наплив!

Колко странно... в Сърбия влезли 30 хиляди бежанци, в Македония влезли 48 хиляди, само нашите власти не казват у нас колко са влезли. Сигурно вече са над 100 хиляди.

Още ли не ти е излязъл късметът с негър ма кака Пено?

Кажете, бе, кажете какво става на пазарите! Кажете за Черният Понеделник! После да не се чудите защо бежанците ще почнат да бягат и от Европа!!!

Бойко кога ще е готова оградата ,не се ослушвай !!!!???

Коя ограда? Тия идват от Гърция - там ограда не се планира.

Добро утро ...!

Вместо да чакаш на доказано вредни за страната лица да свършат нещо полезно, по-добре постави въпроса по друг начин - нека си ходят и да дойдат такива, които ще свършат работата.

Кой т'ва например?

A европейските граждани ще имат ли право да избeрат дали да приемат стада от паразити, религиозни психопати и примитиви, или не? В никоя граничеща с ЕС страна живота на т.нар. "бежанци" не е застрашен, т.е. това очевидно не са никакви бежанци. След като не са, защо изобщо се занимаваме с тях? Какво всъщност иска да демонстрира Европа? Колко сме загрижени, колко им се радваме и колко държим да останат. Хайде стига лицемерие! Ние не можем да се оправим със собствените си цигани, а ще осигуряваме екстри, за хора, повечето от които не бягат от военни конфликти, просто са чували, че в Европа се грижат за бедните и децата им, без да работят.

Европейците трябва да осигурят комфорта - апване, пийване, тия три работи. На първо време поне. После може да има и други претенции.

КОЙ е ТОЗИ ,който задължава ЕС да приема емигранти ,откъде ,накъде ???? ЗАЩО БОГАТИТЕ АРАБСКИ ДЪРЖАВИ НЕ ПРИЕМАТ СВОИТЕ БРАТЯ И СА ЗАТВОРЕЛИ ГРАНИЦИТЕ ,ЗАЩО ...???? Кой се стреми да наложи демографска бъркотия и криза в ЕС ???

Правителствата на САЩ, ЕС, Германия защото са купени от някакви психопати сценаристи в сянка.

ЕП гласува "бежанците" да си избират къде да се настанят и страните приемници да са длъжни да им осигуряват живота. Нашата представителка в ЕК всички знаете как се изтропа по темата. После я махнаха от ресора, случайно или не.

Май управляващите в ЕС са или пълни малоумници или ...зависими ама много зависими ,сигурно от шейховете марионетки !!!! Защо не затворят границите и изискат от арабските богаташи да си приемат хората ??????????????

Май е по-добре да не влизаме в Шенген!

Не си позволявайте да си играйкате и да се Очудвате какво се случва ,че е доста недостойно поведение

значи на нас ни трябват лични карти, паспорти, минаваме през проверки и какво ли още не докато тези просто се мятат на влака и хайде за Германия. Е няма такава простотия!

Прииждащите паразити си губят документите, но смартфоните - не?!

Едно не ми е ясно...след като се разбра, че прииждащите орди искат да отидат в държавите с най-висок стандарт, заради високи социални помощи, доколко търпеливи ще се окажат местните граждани на тези страни...???

Богатите държави все някога ще се препълнят и ще започнат да пренасочват прииждащите тълпи към нас - по-бедните. Като видях какво оставят след себе си по гарите на Македония и Сърбия, обхваща ме ужас що за хора са това. Седят и чакат, но нито един не се и опита да посъбере купчините отпадъци, които ги заобикалят. Очевидно мръсотията не им прави впечатление и си представям в какво ще се превърнат местата, където ще ги заселят. Европааа, накъде си тръгнала!!!

Нека всички да дойдат да живеят в Еврпоа, защото в Европа се живее добре( всички искали в Германия и Швейцария ). Само че когато всички тези хора дойдат в Европа, то тя няма да е същата стара Европа. Ще заприлича на техните страни и вече няма да е хубава за живеене. Тогава какво ще правят. Ще тръгнат към .... къде?

То се знае - Америка

Това не са никакви бежанци - 80% били млади мъже. Жените, децата и старците не бягат значи от военни конфликти, тях куршум не ги лови? Айде стига медийни измишльотини. Бежанците са друго нещо - бягат цели семейства с каквото имущество могат да носят и са щастливи, ако ги установят където и да е, стига да не се стреля по тях. А не да имат претенции непременно пред Бъкингамския дворец да ги настанят и да им осигурят каквото им скимне, нежели са завоеватели, не прогонени от войници бедни хорица.

Интересно защо свободните световни медии мълчат, че в Израел и Саудитска Арабия се стреял на месо срещу всеки без документи и нередно пресичащ границите. Но за Европа свободните медии 'задължават' да са предоставят удобства на същите такива субекти. Факт е също и че трябва ОГРОМНА организация, за да се докарат толкова хора от толкова далеч, без документи и без елементарна обща култура. Това не са схеми , а направо конспирации. И в тях със сигурност стоят хора с възможности и образование.

Пропуснат е Ватикана. Релгийте - ислям и христянство са с общ корен и де факто и де юре са реформирано еврейство.Важното за тях е хората да са невежи и да живеят в посредственост. Иначе звучат много добродушно

Сега се чака да станат няколко милиона... После ни чака такава гражданска война,че представа си нямате. Тия като им се спрат социалните какво мислите ще правят? Може би ще построят завод и ще се хванат на работа? Или просто ще хванат калашника/ което добре умеят/ и ще върнат Европа в средновековието. Тогава ще си проличи кое розовобузесто момченце е щракало на тати на лаптопа, и кое по-мургавко- е гърмяло на тати с калаша в пустинята...

Трябва да се пита шефа на ЕС Меркел кой ходи като рекламен агент на ЕС и ги подлъгва тези,че тук живота е бомба. Трябва да се напусне ЕС ако скоро не започнат да се пазят външните граници на съюза и нашествието не спре. Това е единственото решение. Германците като се вдигнат, и Меркел пресее орките какво ще прави с отпадъка?! Ние ще напуснем ЕС, но няма да ги вземем.

Пращаме лодки до брега да ги вземат, отваряме нови и нови центрове, пускаме още влакове, германия одобрява всички подали за обежище. Всеки ден притока става все по-голям във всяка една страна. Хрантутим ги на социялни до живот. И какво получаваме в замяна? Да обикалят брадати откачалки с роби по улиците и да раздават листовки на децата. Защо по дяволите го правим??? Не перони а пирони трябва...

Гарманците за сега приемат и отсяват. Накрая читавото ще остане в техните заводи, а плявата ще е разпръснат в другите страни. Ако мислите, че ще оставят слабо населена територия без да изпратят ненужното се лъжете. Ще обвържат всички програми и плащания от Европа с приемането на необразованите мигранти и ще ги изпращат с инструкция как да ги приобщаваме. Редно е старите колониални държави да приемат бившите си поданици. Разпределението да става кой от коя държава пристига и чия колония е била преди, съответно заминаваш директно там. Но затова трябва политическа воля и сила от останалите държави.

Освент това трябва и грамотно поведение на населението от страните. За всички следващи избори следва да се изисква от собствените политици отказ от всякакво субсидиране и финансиране по такива програми, когато са в комплект с натрапници.

Правилно строят - трябват два. Единият - изходящ - за аборигените европейци. Вторият - входящ - за цивилизаторите от другите континенти.

Аз като повечето Българи не изпитвам симпатия към пришълците от ислямските държави, които НЕЛЕГАЛНО преминават границата. Имаме тежка история зад гърба си, нормално е да не ги обичаме. Но в крайна сметка аз не се притеснявам за бъдещето на България и Европа вследствите НЕЗАКОННОТО нахлуване на тези пришълци. По-скоро тези от тях, които решат да останат тук трябва да се притесняват за начина, по който ще им се налага да живеят. Ние свободомислещите европейци със сигурност няма да спазваме техните МАЛОУМНИ обичаи и порядки, няма да забраним на жените си да се обличат секси и да излизат сами вечер с приятелки само защото чалмосаните араби се дразнят от това. По-скоро техните жени и дъщери ще възприемат порядките на цивилизования свят. Тук за разлика от Афганистан, когато един мъж пребие жена си няма да бъде приеман за герой защитник на исляма, а по-скоро може да бъде съден и да се прости с доста от имуществото си или свободата си при евентуален развод. Просто законите в Европа са такива. Когато дъщерята на някой сириец, заживял във Дания или Холандия да речем порастне там и стане на 16, тя ще започне тайничко от баща си да се облича секси под шлифера и да маха забрадката, докато не я виждат близките и, защото просто повечето момичета на нейната възраст в Европа правят така и ако тя ходи с шлифер и забрадка вместо с къса поличка никой няма да и бърне внимание...ще започне да прави секс на16 години както правят 95% от момичетата в Европа, ще започне да пуши първо тютюн, после и от другите неща, ще пийне биричка или уиски...и когато стане на 25 изобщо няма да се интересува кво пише в корана. Просто свободата се възприема доста по-бързо и лесно отколкото ограниченията на която и да е религия. Единствения начин за налагане на исляма е чрез насилие, много малко хора се съгласяват да живеят по този начин доброволно. Така че аз съм спокоен, В България никога няма да се възцари халифат. Който дойде тук става като нас, а не обратното.

Колега,подценявате ситуацията. Тези не се колебаят да убиват собствените си деца,ако излязат извън релсите на радикалния ислям. Специално пък женските особи не ги броят за нищо. Колкото до младежите- то свободата е част от проблема. Младоците друсат,пушат и едновременно с това режат главите на неверниците,защото оттам им идват парите за първите две неща.

Никой не ще в България бе баце. За македония иде реч, не за българската граница.

Човека пише за Дания, Холандия...тука е ясно че не искат да идват, щот те не са тръгнали да търсят препитание, а търсят държави дето плащат големи социални помощи да ги хранят тях и многото им жени и чавета. Арабите не работят, те не знаят кво е тва труд. Тук не искат да седят щот със тия помощи дет ги плаща нашата държава и половин човек не може да живее.

Няма да се приспособят, а обратното, ще налагат своите порядки. За убийствата на честта чувал ли си?

Във тези страни от ,които идват бежанците масово трафиканти на хора лъжат съответните бежанци,че,като идат в ЕС то там ще получават помощи на калпак,ще им дадат жилище безплатно,ще им намерят добре платена работа и ще живеят в пъти по добре от страните,които обитават! И хората тръгват излъгани да търсят по добър живот на запад,а всъщност накрая ще се сблъскат със съвсем различна реалност! Тези бежанци не бягат от войната,а подлъгани от трафикантите на хора,които пък печелят от тях милиони,защото и бежанците са много на брой! Затова трябва да се направи така,че тези трафиканти да изчезнат завинаги!!!!!!!!!!!

Преди малко беше обезвредена бомба заложена в НДК. Изродите които са я заложили естествено са със статут на бежанци. Снимани са от камерите но в момента все още се издирват. Предполага се че има още устройста на няколко места.... Дано скоро пуснат подробна информация, защото засега я задържат не зная защо.

Идете пред НДК за попитате защо има толкоз полиция и защо им е бомения тим.

Извинявам се за грешките, но съм се разтреперил целия от това което разбрах.

Истина ли е това? Или си правиш "шегички"?

Не си правя никаква шегичка за съжаление. Идете пред НДК и вижте. Извинявам се за грешките при писане, но съм разтреперан целия от както научих какво става

От утре спират движението по бул. Витоша заради ремонти и затова сега там може да има полиция! Стига всява паника!

Лъже нагло

Западняците са пълни идиоти. А ние сме по-прости и от тях, защото им се вързахме на простотиите. Щатите разбутаха размирните райони, за да наводнят Европа с "бежанци", а като бонус разпалиха война в Украйна. Марионетките в Европа вместо да им потърсят сметка, само гледат тъпо какво се случва и не знаят как да реагират.

И нашата държава беше разрушена, и ние тръгнахме по чужбина да търсим работа. Но си взехме личните карти/паспорти, намерихме си квартира и работа, с която да се издържаме, започнахме да учим езика на страната, която ни прие... И после може да доведем членове на семействата си ако сме си стъпили на краката! Защо за останалите мигранти да е по-различно? С какво те са по-добри от нас, че им дават всичко наготово?

Ами явно си по-лоша.

Абе, тези соц. откачалки,съвсем изкукуригаха..Ако изобщо някога са били нормални..Какви документи бе,другарко, щеше да взимаш,ако хората не бяха те приели в ЕС?И най-благосклонно и толерантно дадоха възможност на българите да ходят и работят където си искат?Хем знаеха ,че доста автомобили ще им изчезнат...А държавата я разрушиха комунистическите селяндури.И я бяха оградили,но не за да не влезе някой,ами за да не избяга

По-време на най-големия миграционен поток не бяхме в ЕС, малоумнико. Наричаш всеки "другар", за да минеш за демократ - смешно е и жалко. Пред кого се натягаш?

Някакви хора се занимават с транзит на нелегални мигранти, даже инфраструктура си строят. Европа спи ли? Ограда и по западната граница!

Глупаци, вместо да правят всичко възможно да ги спрат, те правят точно обратното - да влязат колкото се може повече. Заради такива решения нелегалните няма да спрат да нахлуват.

Как се нарича нахлуване през границата на суверенна държава ? НАРИЧА СЕ НАПАДЕНИЕ ! АКО НЯКОЙ НАПАДНЕ ПО ТОЗИ НАЧИН РУСКАТА ГРАНИЦА НАПРИМЕР НЯМА ДА МОГАТ ДА МУ СЪБЕРАТ ОСТАНКИТЕ ! Има си закони, имаси правила за преминаване на границата ! Който не ги спазва е ПРЕСТЪПНИК !

И? Да ги избият ли? Ти в кой век живееш бе варварино?

В този,в който на теб тези ще ти отрежат главата,преформатиран толерасте.

Не осъзнаваш, колко е сериозно положението и до какво води толерантност. Естествено, че не трябва да се избиват, но и не трябва да се пускат в Европа, за да я съсипят.

Да им направят палатков лагер в скопие пред посолството на ФАЩ за да чак за визи и отидат в страната на триполовите краварки. Нали цялата тази бъркотия те я предизвикаха? Сега защо не си вземат диваците или искат и европата да очернят?

Строят втори перон на гарата в Гевгелия заради бежанците Трябва да изграждат метро директно за Лондон.Спирката да бъде на Даунинг стрийт 10

Кой изтри коментарите? Имаше още коментари. Мен ме интересува КОЙ прави кампания във всяка една арабска и африканска държава,че в ЕС е рая на земята,и организирано ги води тук. Евроразунаванията на големите държави не могат да не знаят, и да не предприемат антиемигрантски кампании в тези държави.

сега унгарците ще са готови с телената ограда и сърбите ще си останат с бежанците, да са им честити!

Орбан да не е луд да ги остави в съседна Сърбия като могат да отидат в германия, Швеция, Англия...

Орбан не е като ония макета и не пуска тълпи от Ориента да шатрят из страната му... ти да не мислиш че Германия им се радва? живея там и вече през ден гледам по новините как изгоряла някаква сграда която била планирама за "бежанци"... в Зул подивяли мусюлмански бежанци потрошиха цяло общежитие и полицейски коли и крещяха "Аллах акбар" часове наред.. причината: някой си бежанец бил скъсал страница от корана... ти колко мислиш ще търпят германците още?

Каква ограда бълнуваш,че ноже да спре хиляди,македонците с оръжие не можаха

чети, чети... ще ти стане ясно каква ограда... ей такава, 170 км широка и 4 м висока.. и не бъркай тая измислена държава Македония с Унгария...

Сега е моментът да пращаме и нашите имигранти от лагерите в Харманли, щом македонците са направили и втори перон на гарата си ;) Пък покрай тях и някои роми могат да се маскират като араби и да отпътуват...

Интересно кой е сложил минус на това? Майка ви продажна...

А пише от кой век ще е перона ?

Виждам много ислямисти и дезертьори. Мигранти не виждам.

Май е време ЕС да обяви, че не приема повече имигранти и да затвори границите за тях. Който е дощъл - в лагери до края на войната в Сирия.

По-голямата от тези бежанци ще останат в Европа.70% от идващите са мъже на възраст 18 до 45 години.

И до един са квалифицирани работници и ИТ специалисти!?

Да ги оставят по островите - от там по-лесно могат да ги транспортират където и да е. Като се разбягат по Западна Европа - иди ги лови!