Слънчевите очила на Груевски взривиха Македония

Снимка от плажа със слънчеви очила на македонския премиер Никола Груевски взриви социалните мрежи в Македония.

Обратно в новината

Коментари - Слънчевите очила на Груевски взривиха Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива очила, часовници, мобилни телефони не се купуват; те се подаряват на любовници (от мъже в костюми и вратовръзки) и на знакови политици (пак от такива мъже) в знак на "приятелство и услуги". ПРИМЕРИ: ДЕБЕЛЯН грух ПЕЕВСКИ

Не са Майбах, а са МакГрух

"... слънчевите очила ВЗРИВИХА Македония ..." Да Ви имам и жаргона ... Да Ви ръкопляскам на журналистиката ...

Леле, че и линковете скривате!!!

link и цената на модела там е 2159$

link Вижте сами цената на модела от линка. Айде стига сте писали ГЛУПОСТИ! Във време на интернета продължавате със старите си номера - до кога бе?

ДИР-а, айй утре една статийка и за джапанките му. Сигурен съм че ще е разрази дискусия дали струват 1000до евра или 50 000 иляди......

Give me control of a nations money and I care not who makes its laws. Mayer Rothschild

Българска работа...

Когато ме спрат полиция и ми кажат "без колан си, ама хайде не си опасен за другите, черпи едно кафе и заминавай", отивам на близката барака и се оказва, че цената за кафето е 40лв. Така, че хората който пускат линкове с цени на очилата да помислят ;)

Това е то, човекът е сърбоманин и прави като своите по-големи братя. А те, гордите "прави балканци" обичат златориите, по два-три пръстена на всеки пръст и колкото се може повече ланци на врата. А, забравих - през зимата, задължително бяло пухено кожухче. Иначе не си вървежен...

Поне да бяха хубави, като са толкова скъпи.

Те са си хубави, вгледай се в очилата а не във фейса за фон...

Приятелю, и очилата са като плеймейтките; нарочени за хубави!

Гледам ги сега в един американски сайт (май) около $1000 тая серия. КЪде ги измислиха тия 60 000 € не разбрах.

И аз се чудя как им хрумна, че са толкова скъпи. Неговите не са с диаманти. Видях модела с диаманти и неговият определено не е същият. В немския сайта на Maybach тези очила са 1,900 евро. Доста са преувеличили този път

Абе бая са преувеличили, то и аз видях, че струват към два бона, ама виж колко хора се хванаха. Хем от всеки ъгъл могат да получат информация, хем лесно ги маниполират

На Приморско на главната ги има същите за 12 лева, при пазарлък със сергиджията падат на 8.

kirchevo

Гнзо,Гонзо само такива като теб(СОС-и)си ги купуват от Приморско.Айде приятен плаж и внимавай с UV - ЛЪЧИТЕ.

А кой ти е казал че съм на Приморско и че съм ги купил бе, бастун? Ти чувал ли си за думичката "ирония" ?

не си ги купуват. продават ги. Гонзо е сергиджия на Приморско

Ей, и у Вардарско евреи! То май е вярно, че у Солун е била най големата еврейска колония на Балканите...

Макетата поне знаят къде да намерят техният хубостник! Нашите помияри къде са и колко са им къпи цайсите?!!

Те първо му организират безплатна почивка, предлагат камериерки, непълнолетни, цайзи, всичко се подслушва и записва, МОСАД дебне за издънка. Чудя му се на акъла, след опита за преврат да отиде в Израел?

Сорос не спи а действа! Ако някой не слушка намират каквото могат срещу него, купил очила за 3000$, пушел пура, ходил на плаж... Един брокер, собственик на кафене, дюнерджийница печели и си купува кола за 60 хиляди, за тях не говорим, обаче ако не желае да е васал пуска се пропагандната машина за банални работи но хората се вързват.

Купуват ги такива като тебе, за да ги подарят на такива като него. А такива като него, като се съберат -коментират тези като тебе. Подобно на един днешен директор на Сънито, дето в компанията на Ицо Порточана, събираше трохите под масата, демонстрирайки "луноход" (само че го демонстрираше на всеки запой)

На този само като му видиш походката, ако имаш поне малко разум, ти става ясно за какъв балкански субект става въпрос. Не знам колко акъл трябва да имаш, за да му гласуваш доверие за каквото и да е.

Бизнесмен решил да се отблагодари на политик и поискал д аму подари една кола. Разбира се полита отказал да получи подарък, защото би го злепоставил, но пожелал да си я купи. Бизнесмена разбира се поискал символична цена от 1 лев. Тогава политика се съгласил и веднага поискал да си купи на тази цена два автомобила. Извод - политиците са алчни и нагли. Скъсали са връзката с околния свят .

Македонска му работа,демек българска....

първеню

Ето ги очЕлата - link Ако им е боднал няколко диаманти е възможно да се достигне тая цена... инак това си е поредната медийна 'бомба'...

2159 ДОЛАРА л не знам дали мога да пусна линк модела е ДИПЛОМАТ 1 . Малко се оливат новинарите с цените.

Kakav Diplomat be kior4o . Maibah sa.

Аз може и да са кьорав (което не е доказано), но модела е точно такъв. Марката е МАЙБАХ. няма да те обиждам щото ти си си такъв, не си виновен за това.

И сега какво.. след взрива остана ли някое маке, да напише най-новата история ?

Тоя е много назад. Винету ще го сложи на носа си, заедно с цайсите.

А съсела в покоите си без очилата!

Разбирам намека ти. Но Съсела действа с цяла партия сам неможе да каже кое, как. А Винету каза, от тука натам аз каквото кажа. Дмек пролет,лято,есен,зима всичко Бойко взима. Няма по богат от тоя в БГ. още преди да свърши първия си мандат беше направил 5 млрд.

се е да промени селския си вид но се е получило точно обратното:)

"През последните години Груевски почивал в Турция, където е бил специален гост на турския президент Ердоган, и където очевидно е променил сексуалната си ориентация"!

Ахахахаааах... Да! :) Това е правилният текст!

Един или два диаманта могат да вдигнат цената и над $100 хиляди...

Нали е с гръцка жилка, нормално. Любчо Георгиевски е единствената надежда, за БЮРМ. Иначе са за никъде.

И аз имам едни турски ментета (очила), с които съм свалил 3-4 булки...дано не открият,че ще ми спретнат майдан пред входа :) Балъците са неизтребими, като хлебарките !

Бг-Съселът има очила ,за 100 000 .

Да арестуват очилата терористи, които са взривили Македония.

На "Илиенци" са по 19.99 лв. комплекта от по 3 очила.

Подушвам че сме от една порода :)

Комплексиран балкански тарикат ли? :) Или изтънчен джентълмен от Балканския полуостров? Очилата са си най-обикновена гъзария за около 2000 долара. Малко по-заможните могат да си ги позволят. Тези, дето не са толкова заможни - Рейбан за 300 лв. А тези, дето хич ги няма с парите, но ги тресе гъзарията - от сергията за 15 лв. Айфоня намерихте ли го?

link Позиция номер 6.

Аман от западна пропаганда срещу неудобните на елита в САЩ политици по света. тази история е като с шала на Варуфакис. Оказа се,че шала му е на 12 години и подарък от жена му. За на тиквата новия брониран ауди джип нито дума.

Е, да ама Тиквата слушка. Вземи заем - взима, дай пари за Гърция - дава, вземи талибани - взима. Тиквун дори да гръмне някое детенце до НДК, по CNN ще кажат, че е имало опит за атентат. Живеем в колония. Това е истината.

вие проруските тролове сигурно и кмета на Пазарджик ще защитите

Не ми дреме за кмет на Пазарджик. не го и знам кой е. И защо реши,че сме проруски тролове?!

Това са пълни глупости очилата струват 2460 лв. Maybach Eyewear-The Patron I $1,369.00

е това нормална цена ли е за очила

Не е нормална, разбира се! Това са страшно много пари за дрънкулка. И все пак не са 60 000 долара, както се опитват да ги изкарат.

Много правилно! Мапълно в духа на биомасата за $60 000 да си разсипят държавата.

Как лапнаха въдицата нашите шарани, че щатите му правили цветен майдан на този. Отби руският газопровод и всичко му е точно и утихна така както започна. Нашите тъпаци и въртиопашки даже стигнаха дотам да се вържат на въдицата на бившите фиромски комунисти, които извършиха дебългаризацията там.

хаха ама вижте втората снимка - вижда му се онази работа :))))

гоем е, надарен е като всички макета

Така купуват и родните политици, магистрати и чиновници. За тях не е проблем да намерят и цени от 3000 лева за дка до морето, луксозен автомобил за 6000 лева, нов апартамент по 120 лева/кв.м. в София. Когато обаче е за държавата цените за ремонт са 4500-6000 лева /кв.м. и те са невинни, както Масларова. Ревизоро много се напъваше по темата, но и той странно замлъкна сега , като е в Парламента.

ТОЗИ, ИСКА ДА НАДМИНЕ НАШИТЕ РОДНИ КМЕТОВЕ ПО КРАЖБИ!!!ХА-ХА!!

Човек да не смее да си купи менте на някоя тузарска марка. Веднага ще му спретнат медийно-социална "пролет" ...

Е, родните селяци с власт добре се прикриват, но децата им чужбина тънат в лукс и посещават университети, където годишната такса е колкото официалната им двугодишна заплата. Така способните отрочета живеят в собствени жилища в Лондон, Берлин, Барселона, Ню Йорк, карат автомобили лукс и почиат по луксозни дестинации. Медиите ни обаче добре крият тези ''тайни", защото и собствениците и ръководители на медии не са случайни и без деца. В Англия таблоидите показват докри кралицата с нацистки поздрав - у нас омертата е пълна, но изнудването и слугинажа на покровителите им е тотален.

Лицето на човека е по-важно от очилата. Вижте неговия лицемерен профил и тънки устни, свидетелстващи за подлия му, зъл и отмъстителен характер.

Ние ако гледаме фейсовете нашите и особено американски политици приличат на изчадия от Ада.

И аз подозирам,че вашият политик с белите коси и изцъкленият поглед е изчадие на ада!(-: Или е осиновен срещу заплащане:-))) от един дребен дявол от севера

Покажете го макето надолу, сигурно в банския е мушнал и чифте пищови, да се открояват на тумбака.

Даже и Александър Македонски щеше да му завиди на този пич...