Черна гора става член на НАТО през юни

Черна гора ще се присъедини към НАТО през юни, съобщи на пресконференция генералният секретар на пакта Йенс Столтенберг.

Обратно в новината

Коментари - Черна гора става член на НАТО през юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

полуостров останаха май само Сърбия и Македония да играят по свирката на Путя.Въпреки,че със новото правителство във Македония и като ритнат президента Георге Иванов може да обърнат палачинката към страната на европейските страни.

Честито другар Путин, още един шамар. Това Ви е за вражесткото изказване на българските букви,които били "македзонски". Ама нещо никой ви неще. Нещастник.

...лека им праст !

Сърбия, "Велика" Сърбия, която повече от двеста години го играе катраница на Россия, заедно действайки против интересите на България, се оказа отвсякъде изолирана и обградена от НАТО! Дали "подарените" таралясници МиГ29 могат да гарантират сигурността на Сърбия? Уж са тарикати сърбите, ама ако не се освестят навреме...

Нали НАТО е отбранителна стрруктура, а не нападателнна? Тогава от кого тррябвада се пази Сърбия? Не е ли по-логично да се ммисли, че Сърбия ще е най-защитена, защото е обградена от страни-членки на НАТО, които ще я пазят от външни врагове? Може пък и да греша и НАТО да се е превърнала в нападателнаструктура!

Нека поздравим Черногорците с цивилизационния избор който направиха. И да ги приветстваме с - Добре дошли в клуба на пушечното месо.

май не сте изветряли от "славянския" празник.

Пушечното месо винаги,ама винаги са били руснаците!

Черна гора става член на НАТО през юни Е, това вече е сериозно "усилване" на южният фланг на НАТО.

Наистина е сериозно. Подрязват се мераците на путеф за база на Адриатическо море, в сърцето на Европа! Сарказмът ти е неуместен.

Миналата година имаше подготовка за преврат, който се провали по балъшки причини. Сега едва ли някой може да обърне черногорците да погледнат към Белград. Просто от Белград нищо няма да остане. Такъв им го забодоха на сърбите, че няма нужда да се пише, но пък русофилиите тържествено обявяват новото руско оръжие, с което ще убият целия свят, защото си нямат дори собствен сапун, който да се харесва на света. Щом Черна гора отиде в НАТО, значи ще остане само една шепа галфони , която да вее руското знаме и да живее само на поразия.

Сърбите останаха но и те сакат у НАТО.

то и ссср сакаше, и през 1948 година написа молба за членство в нато, но не би! щатите се възпротивили, и ... наложи се ссср да прави варшавският договор който не прокопса!

Има една малка подробност - член на НАТО се става не с подаване на молба, а ако те поканят!

нека помогнат и те с каквото могат за издръжката на американската войска, че ние вече оголяхме и обосяхме

ходим голи и боси, там няма деривати от руската канализация по Черноморието.

на егейските плажове ли се вихри?

и тия като нас ми напомнят оня стария виц за члена на текезесето,за какво ни имат натото

ТВа ТКЗ още не е отшумяло както кУмАнизЪма в главите на "славянската" част на нацията.

арийската част само в дворци ли е живяла?

колко си тъп като текезесар

Колективната сигурност е по-сериозна кауза и включва тази на отделните нации в съвременния свят.

Единствено в Москва има институт по македонска филология.

Е нали фашистът с лулата и мустаците ги съзададе. Нормално.

ХАХАХАХАХАХАХА, Путак фашисткий, и Черна Гора ли ти избяга, хахахахахахахаха.

Еха....могъщата Черна гора ще влиза в НАТО...чак се просълзих от възторг...каква армия , каква мощ...ум да ти зайде

цели 1950 войника,то на гей парадите има повече натовци отколкото тая армия

Виеше като вълк към Луната, че и за референдум за НАТО в Черна гора квичеше? И преврат пробва даже там.

да бе,те рашките даже и президента на голямата ферма избраха

А бе тя Естония е още по малка от Црна Гора ама изрода от кремъл не може да я,,присъедини"!Защото NATO мощно диша зад кривото му сколиозно вратле

Каква брегова ивица на Адриатическо море - идеална за база на ВМФ на РФ.

черногорци разчитат на НАТО, а и по-големите им съседи като Италия и Хърватска са в НАТО.

Путееееее, не те искат май, а, фашистче руско?

спонтанно бълва минуси...много му е тъжно, че руският "бизнес" не можа окончателно да фалира Черна гора.

НИЕ сме в Алианса от 2015 и от ВМЗ Сопот ни пращат Коледни Подаръци всеки месец

а подаръците ги носи санта клаус чрез краварски фирми

хиляди руски граждани пък не им забелязваме... "братска пратка".

Поредната томахавка в заднио двор на жужи Офшорното...

Руският президент заяви още, че славянската писменост е дошла в Русия от македонска земя. "Дойдохте в Русия в необичаен ден и по необичаен повод - по случай връчването на наградата на православния фонд за единство на православните народи. Днес и в Русия е тържествен ден - Ден на славянската писменост, а писмеността дойде при нас именно от македонска земя", обръща се Путин към Иванов. "Независимо, че са минали толкова векове - повече от 1000 години, ние свято тачим паметта и светите братя Кирил и Методий и техния ученик св.Климент. Нашият народ казва, че човек умира не когато го погребат, а когато го забравят. Това е нашата обща памет за нашите просветители Кирил и Методий", отговаря Георге Иванов.

Москалите не признават България - за тях тя не съществува. Те виждат земя и популация. Земя, която трябва да бъде завладяна и популация, която трябва да бъде елеминирана.

на потомствени ибрикчии държава не им трябва

политици, сър.

АКО ПУТИН ГО Е КАЗАЛ ЕВАЛА !!! .... ИЗРИТАЛ Е ЯКО БАНКЯНСКИЯ ЦЪРВУЛ И ЖРЕЦ НА МУТРИЗМА ГЪЗОБАР ДИМИТРОВ :)) ... ДАЖЕ ЗА ИЗТРИВАЛКИ ВЕЧЕ НЕ ВИ ПОЧИТАТ :))

и не съ измъчвай за историческото незнание на Путя.

Напълни се с православни това НАТО! Следва Молдова и Украйна!

Хазаро-ислямисткият Московски хаганат ще остане като "независима" и самотна бензинколонка и източник на работнички за НАТОвските бърдаци!

Днеска Путин как се изцепи. ''Кирилицата тръгнала от македонските земи''......

и аз му се чудя, зает човек... нема време за историческата истина.

АЛЕКСАНДЪР 3-ТИ - АКА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ : "РУСИЯ ИМА САМО 2 СЪЮЗНИКА - РУСКАТА АРМИЯ И РУСКИЯ ФЛОТ" .... А В СЪВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ "РУСИЯ ИМА САМО 3 СЪЮЗНИКА - РУСКАТА АРМИЯ , РУСКИЯ ФЛОТ И РУСКИТЕ ВКС ":)) ... ДА Е ЖИВ И ЗДДРАВ ГЛАВНИЯ - КРОЛЬОВ :))

Корольов е головодник!Немски инженери създават космическата и военната програма на СССР! Кога ще го признаете?

Лошо, мечтата ни за руска база на Адриатическо море се разнесе като пръдня от морски бриз. Адриатически бриз, с много по-здрави от Черна гора, да уточним.

ама па нали натото си има ново море,тамън да го овонят по бързичко с пресно използвани памперси

Единият замърсител на моретата със смрадлив пушек и метален скрап по дъното е Адмирал Кузнецов и палубната му авиация. Другият замърсител е Лиман на дъното на Босфора, загубил неравна битка с храбри тогоански овце.

Това е невъзможно, щото няма как дрисливи руснаци да доплуват до там.

Браво на черногорците,последни стегнаха нато клупа около вратлето на смърдите!Има ли Смърдия ,има и 5 колона червени мерзавци,защото и те цицат от едно рубладжийско виме - московското!

стане ли въпрос за връзката на сорос със властта и следва търкане на коментари,може и тоя да изтъркате,толкова ви е акъла или има указание свише

Кажи бе потурнако помашки

Предисторията на покръстването на русите. Древноруската Йоакимовска летопис предава, че покръстителят на Киевска Рус, княз Владимир приема християнството от българите. В ръкописа се разказва, че българският цар Симеон Велики изпратил в Киевска Рус учени йереи (свещеници) и книги. Вероятно тази мисия е осъществена или по времето на великия киевски княз Олег, с когото се предполага, че цар Симеон сключил някакъв военнополитически съюз, или при наследилия го негов син Игор I. Съпруга на Игор е Олга Киевска, внучка на българския владетел Борис I Покръстител, първата жена-християнка от управляващата династия Рюрик. По това княжески презвитер в Киевска Рус е Григорий, българин по народност.

Недей, че сега така ще подскочат путлерастите... Ние всичко дължум на братушките, те всичко са ни дали, а ние сме едни неблагодарници!

ама си тъп като евреин пред стената на плача

човека ти е написал факти от историята а ти тъпееш на тема путлерасти и сорокрасти

Изводът: България и Русия са неразривно свързани. Но!-в този съюз България води, а Русия-следва.

Черна гора успешно приложи опита на продажните българи, разпърчосани от Блудницата Европха на 8 части

Губиш си времето да просвещаваш замътени от Боярышник и путинизъм чугунени глави.

Ти пък какъв вълк си, да те и тебе у псето плешиво и проскубано.

С приветствено слово на патриарх Кирил в Москва започна празничният концерт на Червения площад по случай 24-ти май. През тази година основна тема на словото му бе духовното единство, сплотяване на славянските народи и почитане на великото културно наследство. Няколко хиляди души музиканти, танцьори и певци участват в грандиозния концерт. Този празник се отбелязва не само в Москва, но и в много други руски градове. Затова и днес на Червения площад са разположени няколко екрана. На тях може да се види как протича тържеството в Белгород, Нижний Новгород и дори в София.

Правилно е написал Орце по-долу. България предаде българите в Македония.Веднъж с признаването на държавата Македония и държавния език македонски и второ с признаването на Косово, където Прищина е била столица на Сърбия.

Очевидно Орце е лъжлив боклук. Никога не сме признавали македонски език. САЩ да не би да говорят американски като са признати в цял свят, или латиноамериканските страни не ползват испански щото са признати? Признали сме право на държавност, но никога не сме признавали македонски език. Баси гнусната сган сте путлерастите.

А Путлер благодарил на Македония за азбуката. Голям кеф за всички родоотстъпници.

четеш ли по-горе какво е написано бе рязан продажнико

Ей, сега страшно ще се засили Черна гора. Само дето ще и треснат 3-4 бази, без пари. Единствено американците ще спечелят - затварят достъпа на Сърбия до море. Ще се наложи руснаците по Дунава да карат войски и техника.

Те руснаците и със самолети могат, ама за какво им да ги питаш? Иначе "Великият" сръбски флот отдавна е на сухо. Путин Тръмп и Ердоган си играят на императори, но ще вземат дървото от собствените си народи! Помните ли какво се случи на Мусолини? Това ги чака и тях!

Черна Гора е важна страна за НАТО, тъй като вече цялото адриатическо море е на съюзниците. Гърция, Албания, Черна Гора, Хърватска, Словения и Италия затварят морето.

Охаааа, Чичко Сорос пак ще блажи!

леле,натото се подсили с 1950 човека армия на черна гора,значи вече е страшна сила,нямат стигане тия по прайдовете ей

"Днес и в Русия е тържествен ден - Денят на славянската писменост, а писмеността е дошла при нас направо от македонската земя". С тези думи руският президент Владимир Путин се обърна в Кремъл към македонския президент Георге Иванов по време на посещението му.

Един мошеник се обърнал към друг примат, а живота ще ги научи и двамата да уважават труда на другите народи.

Истината е че ние дадохме на блядовете четмо и писмо и християнството и православието на княз Владимир.

Монголската азбука е друга.

Голям или малък, съюзника и приятеля е на почит. Всеки допринася с нещо за да защити свободата си. Така е и с Черна гора. Страна с горд народ, който не позволи на руснаците да го манипулират. А, колкото до Адриатическите дълбоководни пристанища удобни за подводни лодки, то мечтата на Москва умря.

Колкото до Черна гора,народът там не искаше НАТО.Колко протести,митинги срещу Нато имаше там,но кой пита народа?Нато се набута и там посредством престъпника Джуканович,който взе властта с фалшифициране на изборите.

Ти от името на народа на Черна гора ли говориш ?

Сега след малко ще ви дам няколко клипа да видите как печели Путин в Русия на избори с помощта на измами и най-вече с учителките. На първия клип ще видите как и полицаите са съпричастни на изборите и освобождават жената и и помагат да избяга дето искаше да пусне много бюлетини.

И по този начин Путен е фалшифицирал избирането на черна гора за член на нато ли?

По този начин се показва цялата манипулация на вожда и с какви прийоми действа навсякъде.

След Бяло море вече и Адриатическо море е натовско.

е то само то беше останало без натовски памперси,другите се задъниха вече

Там ще патрулират тогоански кораби превозващи животни, така че руските корита по-добре да не ходят там.

задъни се босфора с поредният руски "боен" кораб . пак потъна ръждиво корице ...........що така бре жърбу ???

Да, мъчат се да обграждат със "Стена" Сърбия. Ама Сърбин с Автомат, кой ли ще го обгражда? ------------ В Сърбия Желько Ражнятович е ВСЕ ОЩЕ ЖИВ.

тои може да е жив ама ти си мъртъв още от рождение . възхваляваш наи-големите измекияри на балканите . гнусни хора които винаги са ни забивали нож в гърба . ама като си прост ходи при аркан , да гледаш тревата откъм корените :)

Браво на ЧЕРНОГОРЦИ,те винаги са с България.

Особено в междусъюзническата война 1913г.