Сърбия готова за военни действия в Косово

Президентът Томислав Николич заяви, че Сърбия е готова да изпрати въоръжените си сили в Косово, ако сръбското население в областта бъде застрашено.

Обратно в новината

Коментари - Сърбия готова за военни действия в Косово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека погледнем историята и помислим реално какво ги очаква нашите съседи при един не добре обмислен и прибързан ход. Господата с минусите нещо да ни разкажат за македония, беломорска тракия и северна добруджа? Моля кажете кого облагодетелства един световен конфликт? То е много лесно да гледаме повърхностно, да се правим на патриоти и като опре ножа до кокъла чак тогава да се сетим че сме се осрали с поколения напред.

Едно сръбско племе, без история, как си брани територията, а "великата" Българска империя, някога равна на Византийската и Франската, не смее дори да си поиска златото от колонизаторите.

Косово е сръбско, колкото Крим е Украински.

Айде доигра им се на сърболяците

A България може ли да изпрати войски в сърбия ако българите в западните покрайнини се почувстват застрашени ? Няма да е зле американците да минат пак да бомбардират Белград. Докато Сърбия е слаба ние ще сме добре.

КОГА ЩЕ НИ ВЪРНИТЕ ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ ?

Никога, освен ако ние не си ги вземем.

За какво са ти? Съвсем скоро ще се оттървем и от южните такива, натам вървят нещата с тази малоумна т.н. политическа класа от идиоти и кретени!

Сърбите все още се надяват руснаците да воюват за тях и да им върнат Косово а гърците да им дадат Цариград. Не може да стане, докато е Путин на власт.

Ти си голям глупак. Сърбите са готови и със сигурност ще воюват и ще пометат шиптърите, ако зад тях не стоят американците. Те за разлика от нас, няма да се съобразят нито за миг с еврогейските позиции. поне знаят и доколкото им позволяват отстояват националните си интереси. Сравни този коментар с плещенията на Плавню например, ако не си наясно. А иначе Косово е разсадник на джихадисти и това се знае на Запад, затова ликвидирането му е в интерес на всички.

Затова ли си предадоха всички герои от войната на съда в Хага, Милошевич им го заведоха на крака. Това даже ние не сме го правили.

Ех, Луно, земльо српска...!

русиа разпалва конфликта в Сирия,сега иска да разпали конфликта и на Балканите

Преди да вземе Косово да върне Босилеград и Цариброд!

Ами какво да прави, Русия им даде доста оръжие сега малко да пострелят? Малоумието ще унищожи човешката раса!!!

Както забелязват повечето, има ли Косово -има ханераканска база, няма газопровод до ЕС , Италия и Германия . . . Същото като в Сирия. Да, ще има газ през Турция, но под логото на Газпром, Катар и Саудитска Арабия ще го духат, ще го духа и долара . . . . . . Там в Косово има една голяма хамериканска база . . . . .май пак ще падат Стелтове . . .

Тачо е военнопрестъпник и трябва д а копае в кариерите а не да управлява КОсово. Рано или късно РУсия ще помогне на СЪрбите да си върнат заграбените от шиптърските мишки територии.

Кой е пък тоя Тачо? Не сещам за такъв в Косово. Май имаше някакъв Тачо в България. Дали нямаше нещо общо с Жени-то Калканджиева?

Вижте картата. Работата е пределно ясна. През Косово трябва да мине газопровода от Турция за Европа. Ако има Косово - няма газопровод, ако няма - има.

Бандит, министър-председател, сега и президент. Това, което американците позволиха на Хашим Тачи - Змията, явно не разрешават на нашия Бойко Борисов.

Руснаците сложиха тръмп, ще си стиснат ръцете с него и ще преразпределят балканите за пореден път. Пак ще има кръвопролития :)

Све србе на врбе! Плаши гаргите тоя! По-точно си събира електорат за изборите! Ами жалко, че насреща си има една омаломощена, беззъба България!Всичко до Белград и Белград са исконно български! А Косово - преди да е станало сръбско е била българска земя и провинция! Войводинае пък е унгарска! Тъй че држава Србия по тия места не трябва да има! Да се връща в границите си известни като Рашка!

Какъв българин си ти бе манго?

Манго ще викаш на баща си, сопол српски!

това са глупости на тръкалета! В Сърбия, след като свалиха Милошевич, има управляващи про-американско настроени. Американците не похарчиха маса пари и не избиха маса народ, за да въведат демокрация... Ало? Мислите ли? Ми тоя Палячо, е американски послушник... кви ги заплашва и говори тъпизми... пак се правят някакви социологически проучвания. проверяват се настроенията на хората. за какво? еми не знам, не съм в кухнята... ама е ясно, че никакви Сръбски ботуши няма и да припарят в Косово. Никога...

Трябваше още 1992 год да ликвидират Тачи и нямаше да го има ПРОБЛЕМ Косово

Къде е Плевньо да коментира отцепването на Косово от Сърбия, както се репчи да коментира отцепването на Крим?

Е тука става интересно.

по всичко личи че съвсем скоро това недоразумение Косово ще бъде ликвидирано и ще бъде отнето от сащисаните американци-поселддната рупорна упхора.И вече няма НАТО, няма Елцин няма кой да помогне.

"Летящите щайги ,които Путин ми подари дали ще свършат някаква работа или ще паднат сами?..."

Дали ще бъди ликвидирано, след като "Томахавките" пак може да се надървят! Къса им е паметта на сърбити, тоя път албанците ще гепят цяла Сърбия, исконно албанска земя!

Mai ne jiveesh na tozi sviat :) Za da se repchat NIAKOI stoi zad tiah za razlika ot nas ...

Късно е, чадо - резето щракна... И не е лошо да усетят комшиите какво е да си завзел съседна територия заедно със съседското население, което да "посръбчваш" насила и с времето на поколенията... Някой да си спомня конфликт м-у БГ и Албания? Аз не...

PELASGIANS and THRACIANS(BULGRIANS) of BULGARIA ORTODOX and BALKANS ORTODOX +ΑΩ+ Стани, стани юнак Балкански от сън дълбок се събуди, срещу поробителя Американски Балканските Народи поведи! Че сълзи кървави пролива във робство милий наш Народ; високо той ръце простира да го избави вишний Бог+ΑΩ+! И тъй ний много претърпяхме, но стига толкоз да търпим, да бъдем пак, каквито бяхме, ил' всинца да се изтребим. Докога, братя, да се губим? Защо да се не съберем? Така ли вечно ще се трудим, в Еврейско Робство всинца да измрем? Догде е "мъничка" Змията, елате да се съберем! С крака да й строшим главата, Свободни да се назовем! Да стане Лева наш Балкански, от него вятър да повей, та поробителя Арабски под тъмен облак затъмней! Да си развием знамената, да светне нашата Земя, че всинца ний сме силни братя, че всинца ний сме сродни(ближни)племена! +ΑΩ+

Каквото и да си говорим, косовска област за сърбите е исконна сръбска територия още от времето на крал Милош! Друг е въпроса за заграбените т.н "западни покрайнини", които пък са исконна българска територия! Иначе казано Путин подкрепи сърбите наскоро и хоп започнаха провокациите от тях за Косово. Всичко е игра на политически интереси, която не всеки може да прозре. ПП: За разлика от нашите продажници, сърбите си гледат националния интерес с помощта на Мечката - Русия! Която пък иска да покаже, че се грижи за нейните приятели на балканите и от там евентуално един ден и за Задунайската губерния.

"Става въпрос за водената от Тодор Живков българска делегация на международното изложение EXPO - 70 в Япония. После Живков още два пъти посещава Япония. Според участник от делегацията при визитата на Живков на учудването му от особеното отношение към него и обръщението "братовчеде" той му обяснил, че японските легенди сочат началото на благородническото потекло на императора (той се води син на Слънцето) от конен народ, дошъл в Япония от Азия 1000 г. Пр. Хр. и създал военната организация и военни традиции в Япония."

Император Хирокито към Тодор Живков при посрещане на българската делегация за популяризиране честването на "1300 годишнината": "Добре дошли отново след 3500 години!"

Българските политици, м борбата за кокала, пропуснаха момента, когато американците бомбардираха Югославия. Тогава беше възможно да осъществим националната идея за връщане на западните покрайнини и Македония в България. Надявам се, Томислав Николич да вкара Сърбия в тази авантюра, а нашата славна амазонска армия да поправи пропуска на големите демократи.

Вие руснаците живеете още в средните векове. Там и ще си останете.

Коя е вашата славна армия - теляците и готвачите на нато ли :)

Сърбия да почака още 3-4 дена защото Плевналиев и Ненчев да не изпратят танковете да отбраняват албанците. Нали сме братя по оръжие в нато, следва половината македония за албанците и ние пак ще го духаме.От всички съседи сърбите биха били най-естествените ни съседи затова Запада винаги се е старал да ни направи врагове с тях. Дори левски и Ботев са ги предпочитали пред влася,гърци.......

на кой руски действащ министър принадлежи израза рашка-говн.шка?

Кажи нещо по темата бе уйгур,чудя се кой балама ти плаща за тези изпразвания.

така си и знаех

кога тръгваме братя

ти кога си видял добро от србин че даже ти е и брат?

Ще ходиш ли някъде?

тук е пълно с евроидиоти.... И сърбите и руснаците и украинците са братя-славяни на истинските българи ...

И тук ли има лефскари

"На 6 ноември ръководителят на специалната прокуратура Миливое Катнич обяви, че група граждани на Сърбия, Черна гора и Русия са се опитали да извършат атентат на 16 октомври. Катнич каза, че организаторите на престъпната група са руски националисти, които искали да сменят властта в Подгорица не чрез избори, а силово."

Абе братя сърби, гледайте си сръбската наденица и плескавиците, не се занимавайте с глупости , то в Косово няма сърби вече. Ония джагали правят по 8-9 деца , вие по 1-2 , затова го загубихте.

РУди същото ни чака и с турците и циганите в БГ! Само че ако не се бяха намесили от международната "демократична" общност албанците никога нямаше да останат в КОсово а щяха да си обират крушите за майка албания. Кой въоръжаваше албанските терористи и бомбардираше сърбите?

Няма да падат по-долу от руските си славянски братя, я?!

ДНК на руснаците е идентично с ... финандците. Нищо общо със славяни.

ДНК на руснаците и украинците е различно. Различни племена.

След като Путин им изпрати танкове, сега ще им изпрати и зелени човечета.

е дай боже

ако не ядат бой 10-15 години започват да пощръкляват. Като им набият канчето започват да реват жално-милно, ама забравят или не казват защо са ги драли. Трудно влиза в коравите им кухи кратуни, че трябва да си стоят мирно, че провокациите им са елементарни и че околните искат да живеят спокойно не по-малко отколкото самите сърби. Не може да държиш другите на тръни -"каква ли простотия ще измислят?", защото на всички им писва и ти теглят една майна.

Сърбите яко кръв ще дрискат, ако си позволят някаква идиотщина. Путьо им подари малко стари тенекета и те почнаха да се перят. Защо не се поинтересуват как вчера изрелците бастисаха прехвалените руски С-300 на сирийското келеме Асад, без дори да разбере какво става?

Сигурен ли си? Перестройката мина байчо и постперестройката също. Ако не си се събудил още в 2017 година сме.

Искат,да палнат фитила на Балканите,май?!

нали преди месец им подариха ... танкове. совершено бесплатно

Това щеше да е и в България, ако страната не бе член на ЕС и НАТО.

Сърбите може да са всякакви, но очевидно имат топки и това респектира! Умело използват промяната в геополитическата обстановка и решават националните си задачи - не мога да ги укорявам - това си е техен избор и право. На всички е ясно, че Косово, там където е закърмена Сърбия, им бе отнето от Америка и НАТО неправомерно погазвайки всякакви норми. Не са сърбите тези, които палят пожарите в Европа, а и по света.

езиците са им порастнали

Не е новина, че Косово е основния доставчик на бойци за ИДИЛ.

ами със вещ търсят някой да им искат да им срита топчетата.

Черна гора издирва двама руски граждани, които са заподозрени за организирането на преврат в западнобалканската страна, съобщава местният вестник Dnevne Novine. Едуард Владимирович Ширков и Владимир Николаевич Попов са включени в международния списък за издирване, поясниха източници от правителствени агенции пред изданието. Те са заподозрени от властите на Черна гора в организирането на престъпна група с цел извършване на въоръжен преврат, включително елиминирането на премиера Мило Джуканович.

долни азиатски западни гъзолизачи знайте, че сърбите за разлика от вас са нация!

Разсмя ме. Дебил.

Мразим сърбите ,защото са ни братовчеди или братя. Мразим ги защото мразим най вече нас си , защото винаги сме в безисходица и изградихме рефлекс на подмазване , а не на достойнство. Който искаше свобода , бягаше в Сърбия или през нея . И никого не върнаха . За награда Петър Стоянов разреши американските самолети да бомбардират Сърбия , излитайки от България , след като Румъния и Гърция не направиха това. И всичко това за да се похвали Петър Стоянов , че е свирил заедно с Клинтън , а данните колко са лоши сърбите ги изрови тогавашния шеф на ЦРУ -етнически албанец.

Нито един американски самолет не е излитал от територия на България за да бомбардира Сърбия! Това е долна провокация! Че са минавали за кратко през въздушното пространство на страната да,но не са ползвали български летища!!!

Излитайки от Италия защо да минават през България на път за Югославия. НЕ СА МИНАВАЛИ през България. Единствено страната бе подготвена да окаже помощ с резервни летища на бедстващи самолети. До колкото си спомням не се е налагало изобщо.

То и в Горна баня или Княжево беше падна върху покрива на къща ракета и не гръмна. Не беше сръбска , а американска. В Западна България листата на зеленчуците погинаха , а овцете родиха мутанти от обеднения уран , предназначен за съюзника на САЩ от 2-рата световна война Югославия. Срам за България .

vasil

В определени периоди от Югославия връщаха бегълци от България като стой та гледай.Сигурен беше този,успял да се добере до Италия и Австрия.

Как успя да напишеш толкова простотии в един единствен пост?

Съдбата си го върна тъпкано на сърбите! Взеха преди 100 години наши исторически територии, промиха мозъците на българското малцинство, съставляващо в много от сегашните им градове мнозинство в т.ч. Ниш, водиха в гръб при всяка възможност война срещу нас. Нямат съсед, който да не са прекарали и с който да не се мразят. Е, сега дойде и техния ред да бъдат прекарани!

Така е, майка ми е жив свидетел, дошла е на 11г от македонско село, близо до Тетово, в първо отделение ѝ е преподавал сръбски учител, всяка сутрин ги е биел с пръчка през пръстите на ръцете и ги е карал да пишат с калема на дъсчицата, че са сърби и Македония е србска! В нейното селище шиптарите през 2002г са прокудили голяма част от роднините ѝ, които сега са в щатите, в Германия, в Австралия има братовчедка, освен това официалната страница на общината е на албански език, пред самата община се веят три знамена- македонско, косовско и европейско, а официално селището се води на територията на измислената република Македония, бивша България. И всичко започана през 70-те, когато изявиха претенции да се преподава и на албански в местното училище, с изграждането на джамии- три са сега, с огромни минарета, за сметка на една църква, останала от едно време.

Е, сърбите като си нямат зелени човечета така ще да е !

Бунаци, радвайте се, че ги има албанците (илири, пеласги), радвайте се, че има силна Албания и Косово на Балканите. Ако не бяха те, ЕС и американците да свият сърмите на руските протежета, досега сръбските цигани и макетата да са ви подпукали глупавите комунистически г_зове. Илирите не си отглеждат мнгали за разплод като вас, немощници!

Сърбите явно са го закъсали за пари и сега ще чакат транш от стресирания ЕС за да се успокоят малко и да не правят глупости...

Повечето западни народи са си свалили границите от преди 200 г а бедните народи се окупират и радикализират - разделени от политиците на раси. Третата световна е неизбежна

Да не стане после от Косово е Сърбия на Сърбия е Косово ....

Не бива да се провокира с реклама по влака нещо което може да се реши държавнически и дипломатически!!СТАРА ПОГОВОРКА Е КОЙТО БРЪЗА ,БРЪКА!ТОЕСТ КОЙТО БЪРЗА -БЪРКА!МИР МЕЖДУ ХОРАТА Е ДЕВИЗ КОЙТО ВОДИ ДО ПРОГРЕС!!

Българио, какво нещастие!!!! Навсякъде кретени!!! От юг една нация от ислям-цигани, които не знаят, какво искат да са в Европа ли, или осман-циганска империя, връткат се от военни преврати и накрая и султан ще си изберат. До тях една нация от тарикат-лентяи, които смятат, че цял свят е длъжен да ги храни, защото преди 2500 години някав ужким техен сънародник написал драма и трагедия, а друг викнал "Еврика". До тях наши кръвни братя, дето ни мразят повече от смъртен враг. До тях пък най-големият ни враг от всички комунал-нацистка нацийка, който предизвиква от 100 години война след война и при всяка възможност ни напада в гръб!

Добре, че си ни ти - "умен и велик"!!!Аман от тъпанари!

пропусна северните ни съседи, които се премятат като влашки престилки и си присвоиха Добруджа, а в по-ново време обгазяваха Русе години наред...

Братята продължават упорито да не научават уроците на историята. Все още не разбират, че благоприятното време в което бяха галеници на съдбата отмина и ще трябва да се съобразяват с нови реалности. И ние ще страдаме покрай тяхната глупост и инат. Не познавам по пре-експониран народ от тях.