Нинова: Подкрепяме Македония за влизане в ЕС и НАТО

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се срещна с македонския премиер Зоран Заев в сградата на „Позитано“ 20.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Подкрепяме Македония за влизане в ЕС и НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

червен боклук, Нинова, е готова и с дявола да се целува, само да я забележи някой. Каква балканска среща ще правиш ма, мършо? Коя си ти? Избрана от олигофрени, подкрепяна от видни такива и в групата си, и в парламента. Куп млади алчни златотърсачи. Отвратителна действителност.

Тази ли избрахме за лидер на БСП?

сте комунист, избрали сте си я. Защото сте прости, изостанали, вредни. Да, НАТО и ЕС, а не любимата путинова. Малко ви е и тя, със селенията си, и онзи спилотската смела шапка, дето без любовницата си не смее гък да каже. Така ви се пада.

Да очакваме ли, че Нинова ще е щастлива да чуе реч на турски език в Парламента от приятелите си от ДПС и турския химн.

Брех,опасен македонец--направо език и пуска и я смучи.Нинова да внимава,да се пази или пък ако и е добре ,да търпи.

Че той на мутрата се пусна ,без страх, ти с една Нинова ще го плашиш!

Логично е, соросоидът Зоран Заев, известен като главен ислямизатор на Македония, да се срещне с побратимата си Корнелия Нинова. В крайна сметка той дължи благодарности за бесепарската подкрепа в това финансирано от Шорош убийствено и за Македония, и за България, а и за цяла Европа начинание: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. "Станишев подкрепи коалицията на Заев с албанските партии", 05.03.2017, Поглед. "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа.

ЕВАЛА НА ГЪРЧУЛЯЦИТЕ!НАС НИ ХРАЧАТ ТИЯ МАКЕТА, А ВИЕ ИМ СЕ КЛАНЯТЕ...ДРИСНИ СТЕ,А НЕ НАРОД!!!

Др. Нинова, каква балканска среща ще правите? На крадците-социал. милионери.

Госпожо Нинова, нема х... до края и душа у рая. Ще губите избори винаги щом сте за ЕС и НАТО. Защо не поискахте поне САЩ да плащат за четирите си военни бази в България. Народа не желае в Еврейския съюз и чифутското НАТО. Докато не разберете и вие и онези евреи, че славяните от Балканите не желаят евреи да се разпореждат в държавите им няма да имате подкрепа. Не случайно се появиха песените "Заплакала е Македония" и "Путин, войводо дойди в Бутел". Света е на косъм от ядрен конфликт. Вие подкрепяте това противостояне. България ще е цел не само на руски ракети но и на ирански и севернокорейски, а и китайски. Първо уточнете какъв народ живее в Македония, български или македонски или албански. Става така, че в Охрид ще се говори само албански език и ще има джамии.

Да влизат крайно време е и те да вкусят от прави краставици,щастливи животни ,да си скапят заводите,да учат малчуганите за педерасията, че шиптърите са близо

ЕС, НАТО, Няма две мнения.

КОМУНИСТИТЕ ОТНОВО ДА ОБСЪЖДАТ БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ!

Тези "комунисти" са ти НАТОвски братя, умнико.....

кого да издигнат за президент!

Че то НАТО си е македонско още от край време! Създадено е от Ал. Македонски в ранните му детски години, докато си е играел на белот с другарчетата. А в ЕС македонците няма да ги вземат, там приемат само педали.

ЛИЦЕМЕРКАТА ДОЛНА!!!

Членството в НАТО и ЕС и Борисов им го обеща вчера. Нинова, обаче, го надцакала с неочакван коз: Обещала 3 места в Чинията за първия полет. Пък си е добре за всеки социалист да има резервен вариант, като им стане тЕсно около врата. Че и в Аржентина вече им се мръщят и разправят, че есесовците поне не гепели от приютилата ги държава.

Комунисти-лицемери, подкрепят Македония защото много добре знаят, че с това име никога няма да видят нито ЕС, нато, мато и вуте.