Ивица Дачич пее ”Осман ага” на турски пред Ердоган (видео)

Вицепремиерът и външен министър на Сърбия Ивица Дачич изпя на турски език песента "Осман ага" на турския президент Реджеп Ердоган по време на официална вечеря.

Обратно в новината

Коментари - Ивица Дачич пее ”Осман ага” на турски пред Ердоган (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излагация, за този сърбин, поведението му е меко казано недостойно и обидно, за всеки уважаващ себе си балканец-християнин.

Сърбите имат много повече акъл от вас, българите! За разлика от вас, те не се връщат назад към миналото си. Те са и далеч по-добре приемани в Европа, без да са в измисления Евросъюз. Преживяха бомбардировките на американците и въпреки това инфраструктурата там е в пъти по-добра от тая в България. Те отдавна загърбиха балканските предразсъдъци, тъй характерни за българите и македонците. И на тоя фон сте седнали, вие, ганювците, да съдите вицепремиера им, че не мисли като вас, най изостаналите в Европа!? Вместо да се поучите от един мъдър съвременен политик! Наистина, прав е вашия писател Славейков за народа и мършата...

Eвала дурсун подкрепям коментара ти , моята молба към форумците е, нека по интелигентни хора да пишат тук ,напоследък коментарите които чета тук приличат на груби балкански псувни ползвани от ниско интелигентни необразовани хора.

Жалко зрелище! Да бяха ни изклали до крак азиатските кривокраки чергари вместо да се унижаваме така! "Балканските славянки( и славяни, о Боже!)въртят сластни гьобеци и се мятат по скутовете на османлиите, а они хвърчат по Мохамедов рай.." - по Л. Каравелов. Познато, твърде познато!

сарбите са по-умни от вас - балгарите , не живеят в миналото . направиха 7 крупни договора сред които 5,000 тона месо -износ за турця. а вие си си квичете като прасета . краино време е да се спасите от влянието на руската и австрииската пропаганда от преди 200 г.

Ти си сбъркан човек - със славянска кръв и турско сърце! Пума..

БИТКАТА ПРИ НИКОПОЛ близо до Никопол е краят на предпоследния голям кръстоносен поход в Средновековието. ...... когато угасва една от последните европейски надежди за спасяването на България и на Константинопол от турците."" лажеш !!! битката е водена за спасяването на балгарите от унгарците. както винаги сте зомбирани по отношение на исторята.

Няма такова падение

До сега смятах сърболята за истински патриоти, А вече съм сигурен, че такова падние тук няма как да се стане. Ако те граничеха с вилаета ердогански, и за изборите им стоварваха стотици "забрадки", без да могат да обелят дума на "родния си език", и с предварително попълнени бюлетини, друга песен щяха да пеят.

Името им "сърби" значи слуги, факт! Идва от латинската дума servio - обслужвам, служа на.

А българи идва от "вулгарис" - прост, недодялан, т.е. вулгарен.

Превежда се като народен не като вулгарен. Анадък? Изпиши в гугъл народна библия, и се ограмоти малко поне, за да не се излагаш .

Аз съм в потрес! Щом го има тоя запис в нета, значи е истина! И тоя сръбски педигрипал така си е свикнал да прави свирки наред!Ама те иначе големи воеводи го раздават брачата србе, пък то пу*ки откъде и да ги гледаш!Аз си мислех, че нашите гъзолизци са най-големите в света, пък то не било тъй!Смятах, че нашия ББ му е наведен на Ерсдухан, птк той бил пич в срванение със сръбската плескваица! Ама тоя вицепремиер, че и бивш премиер яко надува свирки бе!И разтворил бузите! Баси слагането, баси чудото! Сръбите отдавна се предадоха 100% на Путин и са просто руска провинция, ама сега и турски подлоги на помака Ердо - върха на двойна порно-звезда! И с премиер жена-лезбийка! Абе нямам думи!

СЪРБИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ СЛУГИ, ПЪРВО НА ТУРЦИТЕ, А ДНЕС НА РУСИЯ! БИТКАТА ПРИ НИКОПОЛ състояла се на 25 септември 1396 г. близо до Никопол е краят на предпоследния голям кръстоносен поход в Средновековието. Поражението на силите, изпратени срещу турците от Франция, Англия, Шотландия, Унгария, Свещената Римска империя, Полша, Швейцария, Венеция, Генуа, Влашко, България и ордена на рицарите на Св. Йоан, когато угасва една от последните европейски надежди за спасяването на България и на Константинопол от турците. В хода на битката французите претърпяват поражение. Жан де Виен, адмирал на Франция, е прободен защитавайки френското знаме шест пъти преди да загине. Филип, граф на Бар и Жан де Каруж загиват заедно с него. Жан Безстрашни, Енгеранд VII де Куси и Жан ле Менгр, маршал на Франция, са пленени. Битката обаче не е загубена все още. Командващия европейските сили унгарски крал Сигизмунд се втурва на помощ на европейските рицари и среща Баязид на хълма, където битката е равностойна, докато не пристигат СЪРБИТЕ, които са СЪЮЗНИЦИ с турците. В късния следобед Стефан Лазаревич води атаката на бронираните сръбски конници срещу войските на европейските сили на Сигизмунд, които се огъват и накрая губят битката!

То сърбите са си мазни чалгари.Тази простотия там се зароди и развоня целите Балкани.Не напразно има приказка ...сите сърбе, на върбе...заслужават си Косово.

няма да се учудя, ако е изпял повече от една песни, но се акцентира само на една! ... Хм... май така се прави манипулативна новина. Е, добре че са написали и за руската песен... и за италианската.

Хайдеее ... поделиха си територията ни!

Ако с песента беше ударил и един кючек пред турците...щеше да изнесе двойно телешко месо за там.... ОБСОЛЮТНО НЕПРИСТОЙНО от страна на домакините!!! Независимо кои са гостите....

Турция и Русия са "вечната гювендия" а ншите комундета им лижат "кларинета".

Вместо да му пее да вземе да му посвири малко на кавала, хаха... :) Сърбите от мерак да наваксат регионално сътрудничество взеха да се излагат като коЯVи.

направо ме уби...Такава дума липсва в българския език....Претенциозен неграмотник...

Каква е разликата с нашите продажни, червени дупедавци на копринка и бузлуджа,които пеят ,,Хороша страна Бълхария ,но Россия лучше всех?,,

Накрая главния мюфтия му дава и башкиш пари като на някоя гювендия!

Тъпак,той му пее песен:"Осман ага" ,ама Ердо е тюркмен не е османлия....,а иначе на сърбето им е широко около врата -нямат обща граница с османлиите и затуй си правят каквото искат.

Единият от езиците които Ердоган владее е сръбски, но не знае български!!!!! Проверено е !!!

Бою Тиквата--дали е пял на Султан Ердоган: "...искам го, стискам го..!..":))))) ...на рожденния си ден?:))))))))

Ако БГ министър направи това, площадите в цяла България ще почернеят от протести за оставка! А сега ще видим сръбските патрити, които все ни ги пробутват за най-големите родолюбци, как ще реагират?!

Те нашите направо им свирят, па не видях никой да протестира..

Има артистични способности човека, защо да ни ги използва, а по отношение интересите на стараната си ги защитава далеч по добре от нашите последни първи дипломати.

Като има артистично способности, да ходи в театъра. Станал е външен министър и на езика на дипломацията, тази песен на ушенце значи- ПРЕДАВАМ ЦЯЛА СЪРБИЯ В КРАКАТА ТИ, СУЛТАНЕ ЕРДОГАНЕ , ГОСПОДАРЮ МОЙ!

Делата говорят по силно от думите. Преди да гледаме комшиите нека да видим какво е у нас

ПРЕДАВАЛ СЪРБИЯ??? Просто Сърбия цели да е добре с всички и главно гледа интереса си! Има добри, бих казала повече от добри, отношения с Русия, сега с Турция, кандидат е за ЕС...Сърбия и Турция подписаха договор за сътрудничество, предвиждат стокообмен за около 5 млрд долара...

Бастиона на руската имперска политиката на Балканите пее на турски. Машала - хахахахах

Срам за сърбите. Как не го е срам този гнусен подмазвач. Никога не трябва да ги пускат в Европа тези глупаци

Путин повлече крак, сърбите и те като Путин с вазелин на калъп при Ердоган! Само Курни остава да се изтъпани там, да върти гьобеци и да направят шведска четворка Ш-4! Мухахахахахахаха!

Срам за сърбите. Как не го е срам този гнусен подмазвач. Никога не трябва да ги пускат в Европа тези глупаци

''Дупедавство'' ние, българите бихме нарекли това което направиха сърбите сега ,а именно - ако поканим Ердоган с 8-те си министъра и 185 турски бизнесмени-мултимилионери/ милиардери да изкупват България! А това външния министър да пее турска песен, на ушенце на Ердоган, не го лови никва българска, циганска и каквато и да е скала измерваща национално унижение !

Ивица ДАШНИЧ пее на ЕрСдухан и клати замечтано задни части. Сръбския народ не заслужава подобен позор.

Чак пък да не заслужава! Ние заслужаваме ли нашите управници, които чак така не са се излагали, но са доста изложителни, като цяло. Всеки народ си заслужава управниците, ние включително. Жалко, но сърбите надали ще се изкажат така ласкаво за нас, както вие за тях, не го забравяйте и това.

Излагат се, ама не пеят на ушенце на султана и не въртят гьобеци пред него!

Не мога да повярвам, имало и по-големи дупедавци от нашите политици :):):) Е, не го очаквах точно от сърбите, но това изпълнение си е направо унижение!!! Само сега нашите да не вземат пример от србите, че имат този обичай!!!

Ивица Дачич пее Осман ага на турски пред Ердоган. Също така Ивица сам си е купил вазелина и предвидливо се е намазал отзад.

Сърбите ги имах за големи националисти, а то .... Това си е голям срам, не знам как ще го приемат в Сърбия. Дори и ние не сме се дънили май чак така (въпреки всичко), поне не се сещам в момента.

От тоя цирк даже и македонците се погнусиха. По просташко не би могло да бъде. Сърбите наистина се връщат с желание в 1398г. Не познавам друг народ да е продал душата си по толкова унизителен начин. И БОГ няма да им прости!

нищо не знаеш за сърбите и не пиши тъпизми ,излагаш се !

Ивица Дачич пее Осман ага на турски пред Ердоган (видео) Това балканците сме били големи говеда.

Все си мислех,че целувката между БСП и ДПС реализирана страстно на Орлов мост от Станишев и Местан е върха на безпринципното и безпаметно слагачество, но тези сърби изкъртиха нагломера! Гнусно, много гнусно бе сърбета! Вие сте по-зле и от циганите. В подобен случай циганския барон щеше да прати кючекиня и певица , а не да пее лично на ушенце!

Сърбите си подават г*ъза на всеки ,на Русия( за самолети) на турците(за алъш-вериш) ,участват в балкански срещи(гордостта на Баце),искат в ЕС(за изгода).Никой не харесва проститутки.

Българските проститутки от кога се предлагате и никой не ви иска.

Sırbistan ziyareti sırasında Novi Pazar'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan'la 5 bin ton et ithalatı için anlaştıklarını açıkladı./По време на посещението си в Сърбия, обръщайки се на обществеността в Нови Пазар, президентът Ердоган обяви, че се съгласява да внесе 5000 тона месо със Сърбия.Това драги псевдо патриоти трябваше да стане отдавна с България ,една ограда ни дели а пазар за нашите телета няма ,няма защото политиците ни са телета точка

Не ни трябва такова сътрудничество , ние не желаем !!

не ти трябва , ама голия си задник го закриваш с турски гащи

Кои БЯХТЕ вие? Траверсите от яз. Копринка ли?

Къде видя телешко месо за исзнос у нас? Ти ли гледаш тези телета, или милионерите от БСП? Ние за Великден и Гергьовден внасяме агнешко от Нова Зеландия, ако не знаеш. Едни агнета не можем да произведем, ти телешко за Турция?!

В София ги няма ,вярно ама България не е само София,вие как мислите ,хората по селата с какво се занимават,хай тек ,компютри ,много сте елементарни ,животновъдството е основен поминък по малките села ,те затова опустяват защото пазар за това ,което малките стопанства могат да произведат няма ,набийте си го в тъ те тикви

И за целта какво, да му пеем на турски на ушенце . не, благодаря, поне достойнството си нека запазим, и то не ни е много, но все пак. Ако не знаете какво означава тази дума, потърсете в тълтоквиня речник, ако пак не разберете - заминавайте за Турция, там ще ви научат.

Когато Путин се прегръщаше с Ердоган - мълчание,когато Вучич се прегръща с Ердоган - мълчание,когато Станишев целува Местан на Орлов мост - мълчание,а когато Борисов се ръкуваше с Ердоган - вой до небето!!!????

Този пропусна да му направи и една свирка и да му излиже гъза на Ердоган! Егати излагацията- отврат!

ами оставил е ти да го направиш този жест

За аудиторията не знам, но аз повърнах след това слагачество! Сори! ТИЯ, СЪРБИТЕ НЕ СА БИЛИ ПОД ТУРСКО РОБСТВО! Понеже и двете държави са руски съюзници и вече са в руската сфера на влияние, може да си се милват, колкото си искат. Но са ни от двете страни, а щом са започнали да се ухажват няма да е учудващо ако ни се намърдат в къщата и да ги намерим в леглото си. Румънците даже не са на толкова голямо течение. Като прибавим гърците и макетата, направо ме боли главата от "мили и цивилизовани" съседи.

ти си повърнал не от видяното , а от помията която си консумирал бе помияр...какво яди бре ..свински уши ли , паток ли пи...ама яжде това което нормалните хора ядат бе домуз

От вашата творба, човек също може да повърне, то нито граматика и то елементарна се вижда, нито израз, нито българска реч, читава. Що не хванете да се метнете в колата и газ към турция или сърбия (нарочно ги пиша с малки букви), такива, като вас нямат масто в България.

тази просташка злоба кам турция ще ви погуби всичките. с инат живеете наъ малко 200 години назад в историята. осазнаъте се годината е 2017 ако продалявате така без да мислите кое е по изгодно за булгария то значи вие не знаете какво е родолъубство. от омраза не можете да мислите здравословно. това ще ви погуби. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нещо русофилите да кажат по въпроса?!? Русия - Турция - Сърбия - оста на злото! и трите държави биха ни изтрили от лицето на земята!

Излагацията е пълна. Защо един западен дипломат не видяхме да пее.

защото предпочитат не да пеят , а да лапат..а ние хем лапаме хем пеем

Американците държат парите. Лесно могат да ги дестабилизират. Още не ги смятат за загубени за Запада.

Тя турска лира се свлича постоянно. Не знам редовите турци колко ще издържат така.

Ейййй голем страх от тази Турция бре,ами то как няма да се страхуват след като са им чели правителствената програма да 2023 година ,който е чел тази програма ще разбере ,че Турция ще се нареди между петте най силни държави,почнаха вече проекти са собствено самолетостроене,корабостроене,военна техника,изграждането на едно от най-големите пристанища във света ,най-големите летищни бази във Европа, създаване нещо като ИМФ за азиатски и други капитали , и още и още и още

Валутен Фонд почне ли да прави човек идва световната банка и ги прави на Либия

имам приятели в южната част е мизерия. Не знам коя подред икономика мислят да стават.

я кажи коя е тази южна част по конкретно с имена на градове и после влез в гугъл и виж снимки от тях, пък после ги сравни с някои наши градове. че да ти стане ясно ако там е мизерия при нас какво е.

... и нашите правят чутовни простотии, но до сръбското падение още не са стигнали....

България граничи с една от най-мощните световни икономики. Длъжни сме да притъпим политическите си пристрастия, когато говорим за национални бизнес интереси. Каква е причината Ердоган да се извини на руснаците за сваления руски самолет? Не може да бъде различна от чисто икономическите интереси. Точно такава трябва да бъде позицията и на родните политици, чисто икономическа, останалото е просто евтин популизъм

Да бе мощна икономика, мощна икономика е Китай и САЩ. Отиди малко към Анадола да видиш каква беднотия е.

Ей, злобилчета жалки!.....Ама разбира се,сега всички ще се втурнат в България ,където тероризъм няма,най-много да ви оберат,изнасилят,прострелят,а ако всичко товa.... Ей, злобилчета жалки!

Злобилчета, това ми хареса, ха-ха, по - добре злобилче от колкото да лижеме г..а на Ердо, който уби и изпозатвори тези турци които на слушат. Жалка работа.