Сръбският премиер благодари на Захариева за подкрепата за ЕС

Сръбският премиер Ана Бърнабич благодари на Екатерина Захариева за усилията ЕС да остане отворен за Западните Балкани. Ивица Дачич също се срещна със Захариева.

Обратно в новината

Коментари - Сръбският премиер благодари на Захариева за подкрепата за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я питайте някой българин от Западните покрайнини как сърбите се отнасят към всичко българско там. Тази безусловна подкрепа е поредното национално предателство на това шумкарско правителство. Или пък питайте сърбите защо смятат шопите за сръбско малцинство в България..... Точно сега е момента, когато трябва да бъде защигтен нашия национален интерес.

Е как бе, ако ЛГТБ не се подкрепят взеимно, кой тогава?..

Мъжкарана е Ана Бърнабич, с това късо сакенце и панталон, пази се Кате, обратна е, ще ти излезе име ;-)

Ove je pravi muvkarac

Ана Бърнабич не беше ли направила признание, че е обратна?

Къде е държавният протокол?!! Някой ще обясни ли на тази госпожа, че поне като външен министър трябва да спазва протокола. Какви са тези роклички, какви цветове, кройки. Това е един голям минус. Да не говорим по същество!!!

Защо ми скрихте коментара, който не съдържаше никакъв спам, а цитат от неграмотното ви съчинение?! Да, неграмотни джурналя сте, незачитащи ни език, ни хората, относно които пишете - две жени в случая, а най-малко пък хората, които все още ви четат! Само да триете можете, а да напишете нещо грамотно и културно, че и да отговаря на фактите при това ... още не сте се научили - или не за това ви плащат?!

Кате внимавай с приятелските отношения с Анчето, че щи удари един език.

До сръбския министър-председател Захариева изглежда твърде добре, дори и стилно облечена.