Злоупотреби за над 1,5 милиона с еврофондове в Румъния

Осемнайсет души и две фирми в Румъния са обвинени в злоупотреба с европейски фондове за над 1,5 милиона евро.

Обратно в новината

Коментари - Злоупотреби за над 1,5 милиона с еврофондове в Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1.5 Мил. Аматьори

Трябва да дойдат и да вземат уроци от СИК-аджийския бандит. "Приятелските" му фирми лапнаха милиарди за строеж на магистрали, които след 2 години станаха на юфка, за санирене, което съсипа цели блокове, за ремонти след които следваха нови и нови ремонти. И какво? ами...нищо! Ето това е висш Тиквенаж. А те с някакъв 1,5 милиона ще му се перчат.

значи и в руманеще е като при нас: 18 човека делнали милион. по 50-60 хиледи на човек... Големите? къде са? И тук така, като се тресне некоя банка, поне 3-4 миларда падат. А който тресне банката не само че не е прстъпник, той е крупен, курпулентен честен бизнесмен. А банкера е виновен! как може да се налага да се "удря", вместо човека да си даде доброволно контролния пакет акции?

А в България кога? Или само ще пишем за другите?

тези са като пеленачета пред нас

Тия неща тука са нормален фон няма злоупотреби само доволни кметове и депутати

"Злоупотреби за над 1,5 милиона с еврофондове в Румъния" А да видите в България колко са... Също като във вица: - Гарабед, абе много са ти мръсни ръцете! - Охо, пък ти да ми видиш караката...

при нас имаше преди около 5години един случаи че раследваха един местен бизнесмен за източване на европеиски фондове за 4 мил.евро ,и този бизнесмен предлагаше на следователя които води следствието срещу него 500 хил.евро но тои неги взе и си свърши съвесно работата,делото отиде в прокуратурата и там всичко приключи явно там му взеха на тоя парите защото прекратиха делото срещу него,има много злоупотреби с европеиските фондове в страната ни и те се ръководят от виши държявни служители

... а у нас, кога ще стане ясно какви са злоупортебите с еврофондовете ...., а ?!

Да емигрираме дружно в Румъния!

да - времена си отиват . нека да не забравиме , макар протести по жълти павета : рез публика се управлява не по прагма , а по утилити. така че , ако днес Ви се струва не минемоверно , утре при по скъпа услуга Ви се струва по утилизарно . под такъв претекст нямаме нужда от винкъли пернишки и какво или закани на бтв шоу. ще си намерят друг кукундел за попълването на новините след 19.00 часа , за да ни занимават с последното от последното .

докато във улиците както и на жълти павета леят пот и страст , сиреч демонстрират за нещо не своему , в фирмите по ISO-Standart подменят персонала . Татарците вън , Евро-епопея вътре . Да , мадами и господи , нека и ние да видиме денят когато супър-татарец Слави и неговия КуКу си отива в архива .

нашите за милион и половина не си мърдат пръста...!!! по четири милиарда на ,,банка,,...!!!

румънците са златни спрямо боико симитлииски

РУМЪНЦИТЕ СА КОКОШКАРИ НАЛИ ЦЕЗАРЕ....

Ако комшиите бяха турили за мин. председател някой от пазвантите на Чаушеско, сега нямаше да се излагат с тия смешни цифри за корупция.

Нали някой не очаква, че у нас гнусната цаца ще разследва прасето за кражбите му, при положение, че и двамата играят за отбора на Москва?

1.5 млн. а у на МИЛИАРДИ ?

Явно румънските бюрократи крадат много повече, отколкото им е разрешено. Но това е и естественно, нали челядта им е десетки пъти по-голяма от тази на нашите бюрократи, които вече не могат и да се размножават ...

хе хе ... тука от един блок за саниране гяпет толкова :))) ... нали бе суджуци от гроб :)))

Мани злоупотребите, важното е, че демокрация се лее и вее навсекъде ! юп юп !

Господин Президент, няма време, каза че ще въведеш румънския модел? Виж какво правят хората, това искат и българите. Дръпнаха яко икономически, сравни заплатите, пенсиите, икономиката им за 2017 има ръст по-голям и от Китай. Но, нали си военен сигурно си бил " От бой "

господин президента ти нали знаеш че е фигурант? нито има власт, нито може да въвежда неща! Казал бил... Казал е, нали е трябвало да бъде избран. На 80-те % това им дай, някой да им каже как като стане президент ще раздава пенсии.

РУМЪНСКИ АМАТЬОРИ :)) ... ГЕРБЕРАСТИТЕ ОПУКАХА МИЛИАРДИ :))

ДОЛУ МУТРОИДНИЯ ГЕРБ !

Там злоупотреби за 1,5 милиона,а тук злоупотребите са за милиарди!!! Там тези ще ги осъдят и ще лежат в затвора плюс отнемане на имуществото,а тук нищо няма да им направят,най много да им дадат любимата за всеки престъпник условна присъда!!!!

Шилo

В Румъния го хващат, съдят и прибират на топло. У нас изобщо не ги търсят такива. Нашата прокуратура работи на принципа: "Дай да не се гоним, че да не вземем случайно да се хванем."

тия са от детската градина в сравнение с батковците от България.

Тва са пари за семки

Значи все пак там има кой да ги лови...

Тук има "стабилност"! Трите свини стабилно плюскат.

Ако в Румъния е 1.5 млн. то в България е по 3,14 и добавка от ощр толкова в милиони.

За злоупотреба с еврофондове това е нищо. Тъпи ли сте, дир?

Аматьори

Румънските цигани ще си останат цигани.

Кокошкари, тука с 4 милиарда злоупотребиха и всичко е цветя и рози.

Какви са тия смешни цифри ????? У нас се крадат толкова за ден-два ...

Язък за Видин, Монтана и Враца. Тъкмо се надъхаха...

А у нас с милиарди, но всичко е точно!