Зоран Заев: Ще подпишем договора с България

Договорът с България е основа за добросъседство, нашето желание е да го подпишем, заяви македонският премиер Зоран Заев.

Обратно в новината

Коментари - Зоран Заев: Ще подпишем договора с България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ок, подписвайте и да отваряме шампанското!

Мир и разбирателство на Балканите е съкрушителен удар за вражеска Русия.

Донякъде си прав, но само на 50%. Русия не е съвсем вражеска. Второ, никой няма да допусне силна балканска държава - ни Русия, нито Западът.

АКО МАКЕДОНИЯ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ БЪЛГАРИЯ ДИРЕКТНО ЩЕ СА В ЕС И НАТО.

АКО МАКЕДОНИЯ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ БЪЛГАРИЯ ДИРЕКТНО Е СА В ЕС И НААТО.

МОЕТО УСЛОВИЕ Е СЛЕДНОТО; ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НА МАКЕДОНИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ И ПОСЛЕ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИЯ ИНАТО.

От Бойко и ГЕРБ само простотии, но тази може да е най-голямата до този момент.

Ето, и макетата не искат договора. Да не го подписваме тогава. Щом и те и ние не го искаме, кой го е поръчал, ще ми каже ли някой.

Нашите абдали управници го искаха, ама си вкараха автогол! Направиха този договор условие подписването му да бъде разрешение от наша страна за влизане на БЮРМ в НАТО! Сега недна външна сила, която иска бързо БЮРМ в НАТО ни кара да подпишем договора, ама по текст изгоден за БЮРМ, с който се отричаме от Историята си, езика и писмеността си в полза на БЮРМ! Вместо добросъседство с договора ще получим унижение! Ако не е така, за какво се крие този договор! Търсих в Интернет и не можах да намеря такъв договор сключен между други държави! Има мирни договори след война! Има договор за капитулация на една страна пред друга след война! Този, който ще подписваме, май е договор за българска капитулация пред претенциите на БЮРМ за история, език и писменост!

в македония вече няма българи

На мен също не ми дреме че си малоумен

50 % от населението на македония вече е шиптърско. а другите 50% 5 пари не дават за нас. А това дето сега боко го прави с този договор е поръчково от ЕУ. Слез на земята,драги ми помнещ

Ако искат да го подписват, на тях им трябва повече отколкото на нас.

руските подлоги газ покаят... За вековните ни врагове рашка и Сърбия подобно сближаване с Македония е смърт.Руските мекерета-лакеи на Путьо са най-долната измет.И майка си ще продадат ако матушката заповяда.

Единственият договор за добросъседство с Македония може да съдържа само един член - Македония се присъединява към България. Точка.

За елментарните тъпунгери като теб сигурно е така, обаче реалността е друга.

а после шиптърите мусльовци ко прайм с тях - може би ти ще ги поканиш у вас ли?

извинявай "ах".репликата ми е към "янко" ,а не към тебе.

Нашите братя от Македония страдат малко от дебелоглавие. Не виждат, че всяка подкрепа срещу Албанските сепаратисти им е жизнено важна.

Какви сепаратисти, какви 5 лева..... Албанската нация е изградена от немалък брой прабългари и със сигурност е приятелски настроена към нас, за разлика от промитите сърбомани.

а ний от маалата ще обявим "Македония' за наша провинция и ще я присъединим доброволно към нас със столица у маалата!

Ще видите , че най накрая договора на дипломат Боко ще приеме формата " Договор за добросъседство между македонците на изток с македонците на запад"

Тихо! Да не събудим българите!

Подписвай. Не слушай разни хора с италиански имена и номера.

Първо," такава държава Македония няма и никога не е имало ! Това е българско население, което говори българки език с диалект, както шопкиня и др. диалекти в България ! Най голямата глупост е, че сме признали "македония" за държава!

Макетата да подписват договара ако искат. Този договор не е важен за нас, а за тях. Имаме си достатъчно проблеми, че да се занимаваме с дебелоглави досадници с комплекс за малоценност и мания за величие.

Тези се сетиха че им трябваме, когато ги напъна зора за влизане в ЕС и НАТО, до този момент се водеше яростна антибългарска кампания срещу нас, въпреки че ние първи ги признахме. Като не искат да го подписват да вървят в трета глуха, аз лично няма да съжалявам за това. Не виждам и защо трябва да правим каквито и да било компромиси, при положение че не искаха да подпишат договара за добсросъседтво години наред.

САКЪН! Ще ни скъсате и осите и спиците!

Бойко Велики отново върна с виртуозни дипломатически ходове държавата в апогея на своето величие в старите граници на Симеонова и Иван Асенова България- на 3 морета!!

Да бе да!

ЗАЕВ Той подчерта, че договорът не нарушава националните интереси на Македония и не отрича македонската идентичност, език и народ. "В договора няма дилеми, че става дума за две държави, два народа и два езика. ДЕМЕК МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА И 3-ТЕ МУ ПАТРИОТКИ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ

Договорът е МЕЖДУ ДЪРЖАВИТЕ ТАКИВА КАКВИТО СА В МОМЕНТА