Българо-македонски операции по охрана на границата

В телефонен разговор премиерът Борисов е обсъдил с македонския президент Иванов проблема с бежанците и спирането на нелегалния трафик по общата граница.

Обратно в новината

Коментари - Българо-македонски операции по охрана на границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Борисов, ти тъп ли си или напротив? Преди да предприемеш каквото и да е, трябва да заявиш, че България СПИРА ДА ПРИЕМА МИГРАНТИ. Другото е прах в очите на хората.

В неделя, 20.03.2016, от 12;00 часа, до портал Е2 на пристанището на Пирея, ще има концерт в подкрепа на бежанците. Участват: - Encardia, с грекански песни и танци (от южна Италия) -Сирийският състав Al Mahabba - и любимецът на афганистанската младеж, прогонен от талибаните, Musauhir Rosha. Вместо билет - дълготрайна храна за готвене (боб, макарони и др.), колкото има възможност всеки

..съвместни българо-македонски операции по въздух и земя за охрана и контрол на границата, съобщи сайтът на Министерски съвет. Операции по въздух , не виждам поне ние как ще провеждаме, след като ВВС според са практически закрити.

Може би не му е мястото тук на моя коментар, а и лично хич не ги харесвам руснаците, но в това отношение можем да се поучим доста. В тубата има две филмчета затова как някаква циганска махала в Тулска област, Русия се е включила незаконно към газопреносната система и краде. Отначало, влиза багера придружен от няколко полицая, за да развали връзката. Мангалите излизат и започват да хвърлят камъни по багера и за нула време се събира цяла тълпа от разгневени мангали. Полицията и багера си тръгва.....след 2-3 часа багерът се връща този път с колона от екипирани омоновци (слyжбата за борба с масови безредици)...момчета с щитове, палки, шлемове. Багерът почват да копае, мангалите излизат, почва някакъв да крещи....онея вадят палките и почват да ги мачкат и да ги арестуват наред...ама няма жени, мъже, всички....бой по головой. Мангусите се разбягаха като хлебарки. Та така трябва да ги държиме и нашите- в страх, постоянен страх, а не непрескъснато права, малцинства, ох горките....за всички има работа, особено неквалифицирана, ако не могат ще се научат. Е тва да го види оная кокона Бачварова, а не да преливат от пусто в празно.

Българо - българска операция се е провела по измислената граница...

на "македонски език" се "превежда" Бойче Борисовски и Гьорче Еванов.

АКО ИСКАТ ДА ОЦЕЛЕЯТ, ДА " ВРЪЩАТ" АЛБАНЦИ НА ГЪРЦИТЕ :-)

определено има какво да научим от македонците по опазване на националната граница. Дано участниците да си водят записки, които ще използват при нужда/дано не се налага, де/.

Хайде стига вече са тази хуманност,стига с тези помощи...Те това и чакат...Някой да им помага за да си живеят в Европа на социални помощи.Има арабски страни които могат да поемат бежанците от воййната в Сирия,но те не...в Европа ще идват,а това,че никой не иска ...освен г-жа Меркел...е друг въпрос.

Само се чудя на какъв ли език са преговаряли , щото Боце от толкова Английски на дали му е останало време да си води записки на Македонски !!!!!!!!!!!

шопския е мн. близък до македонския!

твоята кратуна е шопска