Македонският парламент ратифицира договора с България

Македонският парламент ратифицира Договора за добросъседство и приятелство между Македония и България.

Обратно в новината

Коментари - Македонският парламент ратифицира договора с България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медиите манипулират ТОТАЛНО! Македонския парламент ратифицира договора, но важно е и как? От 120 депутати "за" са гласували 61, 1 има въздържал се, а вмро-дпмн въобще не са били в залата! Важно е и защо се случи всичко това! Случи се защото САЩ се разпоредиха на васалите си Македония да бъде приета в НАТО! Медиите веднага надуха фанфарите - ВЕЛИКИЯТ БОКО НАПРАВИ ГОЛЯМ ПРОБИВ С МАКЕДОНИЯ!!! ОТВРАТ!!!

ти фен на ВМРО-ДПМНЕ ли си?

казва се ( б ъ л г а р о ф и ц и р а ) договора с ( б а н а н о в а т а - н а д е н и ч е н а ) страна

И ся кво? Приели го с 61 гласа от 120...

ЗАЕВ+БОИКО=ЗАИКО

пикаят газ. Затова Лавров пак бълнува за тръби през България. Свиквайте, скоро ще ви изритат отвсякъде, в това число и от Сирия.

Груба грешка, не е Македонският парламент, а Албанския парламент. Македония, няма да я има преди да я одобрят за влизане в Ес. В Ес ще влезне Албания.....ние подписахме договор с велика Албания, ЧЕСТИТО да ни е.

е осъществена само с гласовете на депутатите от управляващата в момента коалиция между СДСМ- бившите югокомунисти и албанските им партньори. Македонското Собрание, демек Парламент има 120 депутати. ВМРО-ДПМНЕ не са гласували, защото бойкотират управляващите и искат нови избори! Такива вероятно се задават на хоризонта след като правителството на Заев обяви албанския за втори официален език в измислената държавица на Вардарот!

ВМРО ДПМНЕ е просто сръбска структура ,обслужваща македонизма рожбата на Сърбия и Русия ,та какво да очакваме от тях!!!!!!Важното е да няма репресии срещу българите в Македония и да могат свободно да изразяват мнението си !

Шиптария+Македония=ШИПЕДОНИЯ

я махни тази сръбска азбука ,че дядо ти ще ти бие шамарите ,а прадядо ти ,не ми се мисли нещастнико !!!!

Прие с 61 гласа от 120. Внущително мнозинство. Не разбирам за какво толкова им се натискаме. От1945 до 1953 са избити 25 000 македонски българи и репресирани 130 000 . Вярно удбашите, но във всеки град и паланка ина улици и училища с името "Маршал Тито". Все още си живеят като "малки братя на србите". Така, че по леко , за мене са си друга нация, взели най-лошите черти на сърбите и българите. много дружелщбнак Като ги погнат албанците, сами ще се молят да стават българи.

Убитите без съд и присъда след 1944 са около 200. Как ги измислихте тези 25 000, къде видяхте данни за такова нещо само вашето сбъркано мозъче си знае. Но идеално демонстрирате че българската истрория е като вица "Посмали, манго, посмали"

...ОСТАВИ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ,ЗАЩОТО АРХИВИТЕ СА ЖИВИ И ГОВОРЯТ ,четеш и ревеш ,ако изобщо си българин ...!

Този е сръбско мекере, не е българин.

В Македония когато се изкоренят сърбо-руските партии, като ВМРО-ДПМНЕ тогава ще се изкорени и българофобството. Няма да има кой да им промива мозъка за да се мислят за сърби. Като цяло за мен България има правилната политика спрямо Македония политика на взаимнопомощ и приятелство.

Те не се мислят за сърби, а за велики македонци с древен произход от времето на Александър и Филип Македонски. Те бяха отделени от нас още в злополучната втора балканска война, която ние започнахме в 1913 г. Което беше огромна грешка. А след участието ни на страната на Германия и Австрия, това разделяне от нас се бетонира от Ньойския договор в 1919 г. И това стана много преди някой да е предполагал, че на Балканите един ден ще управляват комунисти. След цели 30 години.

Македонците направиха крачка напред към цивилизацията и богатството и то без сръбска опека.

Сега можем да изпробваме "Истанбулската конвенция" върху тях !

Явно върху теб са я изпробвали, червен педал.

Това е чудесно. Айде започвайте да учите Албански. Не се размотавайте

Браво,колко оригинално.

БРАВО , ДОЖИВЯХМЕ !!!!!

Новото име на тази държава е АЛБАНСКА МАКЕДОНИЯ. Приближават се до България и ще я разръфат.

Хайде че албанците заедно с техните американски господари изгубиха търпение да ръфнат и от България. България е безсилна и лека полека американците прикрити зад маската на НАТО ще разръфат Балканите.

Сляп си ти, че не осъзнаваш как СССР(Русия) създадоха македонската нация и я отделиха от България, а днес водят война срещу интеграцията на други държави в Европа и НАТО, използвайки Сърбия.

БРАВО на братята! Това е пътя към единство на един народ разделен от комунистите.

хубавото е, че сега бивши комунисти събират народа..

Горния, вземи се ограмоти малко! Прочети за Г. Димитров, Сталин и Тито. И тогава приказвай умопомрачителни констатации.

този т.н. договор е напълно безсмислен от юридическа гледна точка, но политиците си черпят дивиденти от това...

Лелеле,ти очевидно си самата компетенция.

Велик момент. Това е.

МНОГО БЛАГОСЛОВЕНО ! за нас богините - ние никога не сме делили нашият народ и никога няма да го делим - Да бъде Благословен ! за нас божиците - ние никогаш не ни се разделија наш народ и никогаш нема да го делиме - Да се биде Благословен ! ... каквото не могат да направят политиците, ще го сторят богините ... ... каквото не могат да направят богините, ще го стори Народът ... ... што не можат да направат политичарите, ќе го сторат божици ... ... што не можат да направат божици, ќе го стори Народот ... Нашият Европейски кораб - Плава ! Нашиот Европски брод - Плива ! Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висините - Мир ! Љубов, смирение и Благонравие меѓу луѓето, а во Висините - Мир ! semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur винаги е така, както говори богиня Рея а каквото каже богиня Бендида, става непременно секогаш е така, како зборува божица Реа, а што каже божица Бендида, станува нужно * Θεά Άρτεμις, тройна хеката Бендида от Пулподева, Мàрица, Оопс, Добрата, олипмийца Артемида, деа Диана ловечката, хеката на Луната, хеката на животните и магията, Пророчица Пазителка на Рогът в Изобилието Главна богиня на Тракия и Кендрейсея свещен закрилник на Бол Ария и Европа

Благословено ! + +++++ + Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα

Велик исторически акт предвид Балканските - братски нрави!

безсмислен договор, който цели само да разчисти пътя на макетата към присъединяване към ЕС. иначе българофобията, кражбата и преиначаването на историята ще си продължат със, или без договор

Не само това. С признаването на държава Македония с открадната от България история, ние признаваме и претенциите им към Пиринска Македония.

Хайде, хаерлия да е! НАЗДРАВЕ ЗА МАКЕДОНИЯ!!!

Ах, най-сетне! Великиот македонскиот пАрламент е ратифицирал. Да поднесем венци на признателност пред паметника на Александър Македонски в София! Е, ако няма паметници на Александър и Филип, трябва да ги издигнем. Нали нашите комшии са преки наследници на двамата велики владетели от древността? А македонскиОТ нАрод е по-древен от нас българите? :)

Остана да разберем кога Боко ще подари Пиринска Македония на Република Македония.

И ние това чекаме.

БраЧед,явно не си запознат по темата.