Съвместно учение с Македония за спиране на бежанци

Изненадващо учение започна по българо-македонската граница при ГКПП "Златарево". Полиция и армия тренират действия срещу засилен миграционен натиск и безредици.

Обратно в новината

Коментари - Съвместно учение с Македония за спиране на бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

подп. иванов, на буйстващите, им посвирете малко, докато олабят жилата и всички ще сте доволни, от еврогейският съюз ще ви похвалят даже, като почнат пак да буйстват пак свирчица и ще се успокоят, покажете , че сте достойни за евроатлантици!

"буйстващи емигранти" егати терминологията, хем нарушител и натрапник пък и "буйства" на всичкото от горе такива трябва да се стрелят а не да се застрашава животът на полицаите и военните!

аз предлагам за сплашване на сганта да спретнем още една ексурзийка на наште муслимани, хем ще раздвижат, хем ще шатнат някой имот. С две думи: да поотупат кюнците малко... Ако не вдяват, Сопола да ги посъветва или да даде личен пример! Жгоибъвдъртияпомияр!

Ще осерат южните граници. Да се стягаме за бежанци от Петрич и Сандански.

Малииии, Борисов говорил с Президента на Вселената! Ами сега?

Има една игра - Dying Light. Горещо я препоръчвам на всички трениращи...

И като ги задържат,какво ще ги правят после?Това са хора преминали незаконно нашата граница и според конституцията трябва да се водят престъпници.Защо като всички нормални хора с паспортите си не влизат и никой няма да ги върне,а те даже си скриват паспортите и нахлуват през оградата?

буйстващи копейкаджии:))

Да си ЕПМ !

..."Имаме оръжие но това не е бойна мисия".....абе ти какъв си не си ли български офицер и от кога охраната на границата срещу тази сган не е бойна мисия. Ти като БЪЛГАРСИ ОФИЦЕР си длъжен да ПАЗИШ БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ С ДЕЦА, не за тази измет!!!!

тия сегашните офицери са със по-промити мозъци и от тези по времето на соца, сегашните са толерасти които владеят английски език и интернет!

"Задържане и евакуиране" - т.е. "прием и настаняване"

..."ще се изправим срещу майки с деца и пеленачета"... въпроса е какво крият под бурката, бельо или експлозиви...

УСМИРИТЕЛНИ РИЗИ ЛИ ЩЕ ИМ СЛАГАТ И ИНЖЕКЦИИ С ДИАЗЕПАМ?

ЕС-Турция? Вярно ли е че са зациклили?

Пратете циганите, дето обират бабите по селата из северозапада и им разрешете да грабят от незаконно преминалите границата колкото си искат, те носят по няколко хиляди евро, айфони...има много повече за крадене отколкото у бабите с по 150лв. пенсия ! Гаранция че ше почнат да заобикалят България !

кЪСНО , МНОГО КЪСНО. сЛАГАЙТЕ БУРКИТЕ, УЧЕТЕ АРАБСКИ. нЯМА ПО-НАГЛА РЕЛИГИЯ.

братя българи и македонци , учението и защитата на границите ще се ръководи от АЛЕКСАНДЪР и БОЙКО и двамата ВЕЛИКИ. Ученията ще завършат на брега на БЯЛО МОРЕ.

До добре, ама трябваше да го направят преди 6 месеца, съвместно с европейските сили, дет никъде ги няма. След дъжд качулка...

А може ли да ни всетнете, войните в Ирак, Либия, Афганистин, Сирия, Йемен ..., кой ги започна?! А? Кой?

майки и малки деца.та те имат по 48 деца.давате ли си сметка какво се получава като тия деца,които са генетично устроени така,че да са жестоки фанатици,а майките им камикадзета.Давате ли си сметка.Не ги искам нито майките ,нито децата им.не ми е жал.Ако бяха истински майки нямаше да се размножават по 1000 км път,и да влачат децата си .Тази България е и моя ,не само на властниците и аз да нямам думата ,както и другите българи.Питайте ни дали искаме несъвместими с нас фанатици.Дрогирани от власт и за власт не зачитате народа български.

Жалка картинка са сегашните учения. Едни хора уж правят нещо, а всъщност не правят нищо. На предишното щом даже и Кунева даде положителна оценка, смятайте за какъв резил е бил!

Бягали от вйна а ??? Абе ей полковник...в турция да не би да има война ? Я се осъзнайте ............

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ТРУДОВАК, КОЙТО Е ПРЕВЪРНАЛ МО НА БАРДАК ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО/КАБИНЕТИТЕ НА МИНИСТЪРА СА ПРЕВЪРНАТИ В ПУБЛИЧЕН ДОМ, АБСОЛЮТНО Е ИСТИНА/ И СОЦИОЛОЖКА-МИНДИЛ, Т.Е. И ДВАМАТА НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА В ТЕЗИ ВЕДОМСТВА, ЩЕ НАБЛЮДАВАТ СЪВМЕСТНИТЕ БЪЛГАРО-МАКЕДОНСКИ УЧЕНИЯ НА ГРАНИЦАТА? БОЖЕ, ОТСЪДИ ТОЗИ, КОЙТО ГИ НАЗНАЧИ ТАКИВА И СЕ ГАВРИ С МО И МВР - БЪЛГАРИЯ!

Какви майки с деца? Те са под 1% от нашествениците...

Не плачете на техните гробове-те са врагове и нашественици. Сега са малки-след това пораснали терористи!!! Жалете нашите деца!!

ТРЯБВАТ ОГРАДИ ПО ЦЯЛАТА ЮЖНА ГРАНИЦА ! ДОРИ И КЪМ ГЪРЦИЯ ! ИМА СИ КПП, ПРЕЗ КОИТО СЕ МИНАВА ! ПРЕЗ ГОРАТА Е НЕЗАКОННО !

Трябва си минно поле. Противопехотните мини не са расисти, няма значение кой г и какъв ги е настъпил- бял, зелен, лилав, мъж, жена или третополов. БУМ и точка.

Занимават се с глупости. Трябва да тренират трепане и копане на нашественици!

Обявете награда за залавяне поне 200лв. на глава и ш еви водя по 20 незаконно преминали границата циганори на ден !

Аз мога и безплатно да ги ловя тия, само искам документ от държавата че имам правомощия да сформирам отряд и не нося правна отговорност ако някой циганин даде фира...ше събера 10 човека от раз и ги почваме, до 5 дни ше откажем всички дето имат мерак да минават през гората през ноща ! От казармата знам как се правят тия неща тия неща, още има хорфа като мен дето знаят ! дайте ми правомощия и ги почвам !

Уродите имат права и могат да правят каквото си искат и да влизат в България когато и откъдето си искат. А ние българите нямаме право да се защитаваме, ще искаме разрешение за да се защитаваме. Явно е, че пак сме под робство - този път немско

да ги храним тук ли? Никакво залавяне, направо връщане обратно!

Нали тва казвам, ше ги откажа да се опитват да минават, съгласен съм че изобщо не трябва да влизат. С моите хора ше хванем няколко амуджа ше ги ступаме както си знаем и после ще ги пуснем да разкажат на останалите колко е хубаво тука след повече такива случаи гаранция ти давам, че тия изобщо няма да припарят до тук !

Не можем да пренебрегнем факта, че ще се изправим срещу майки с деца и пеленачета", коментира командирът на едно от военните формирования - подп. Иван Иванов. Не ги мисли толкова - питай колегите си от Унгария, Словения и др. държави, през които мина "първата вълна" - 10 000 изоставени от "грижовните" си майки "бежански деца" има само в Унгария!!! А в Словения пък си палеха лагерите... Така че - "назад, назад"!