Борисов: Категорично осъждам убийството на Оливер Иванович

Категорично осъждам убийството на Оливер Иванович, политически лидер на Гражданска инициатива „Сърбия, демокрация, справедливост” в Косово.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Категорично осъждам убийството на Оливер Иванович | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, Борисов, "всяко насилие е в противоречие с цивилизационните ценности и европейския избор" и "Върховенството на закона не може да се поставя под съмнение, виновните трябва да понесат своята отговорност" - ЗАПОМНИ СИ ДУМИТЕ, ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА ТЕБ!

така започнахме да реформиораме западните балкани че, са со газо напред .....всичко спря преди да е тръгнало ганиова работа неразбрахте ли хa х а х а х а х a

А защо трябва да се занимаваме с тях, щом не сме оправили себе си? Сигурни ли сте, че съседите са приоритет за една държава, в която вече 27 години населението й измира и бяга, за да не умре?

Pязаните читаци и комунистите трепят всеки които се изпречи на пътя им. Tе не разбират какво е това демокрация и затова с тях трябва да се постъпва по техния начин

Да зърнем какво мислите относно това престъпно деяние! Попитайте се "Какъв съм аз и какво искам от генерал-лейтенат Бойко Борисов?"! П.П.Не са много,но има участници в темата от заглавието на статията.

Аз съм гражданин на република България и искам генерал-лейтенант Бойко Борисов поне да се махне от политиката и да понесе наказателна отговорност за ВСИЧКИ свои престъпления.

Борисов се бил активизирал Луд умора нема!

Болката и осъждането няма да помогнат господин Борисов! Изглежда само ти не си разбрал кой го е извършил. По точно знаеш, но се правиш на разсеян. Имаш ли съмнения, че това си е убийство на етническа основа? Защото, аз нямам! А знаеш ли, че Западът е толерантен към мюсюлманите и проявява нетърпимост към християните? Трибуналът в Хага раздаде много присъди на сръбски лидери и си затвори очите за деянията на мюсюлманите! Това справедливо ли е? Няма, Борисов, нас Запада няма да ни защити. По простата причина,че сме християни. Единствената и естествена опора на християнството е Русия!

Утре Дончо от ФАЩ ще му дръпне ушите и наш Боко ще се обърне на 180 градуса.

Хубаво име си си избрал ,подхожда на простотията ти

лошото е че теб няма кой да гръмне ,айде гръмни се сам

Извънземната тиква веднага се изходи! Съвсем изперка вече! Кой го пита?

аа то тоя е постоянно хипетртимен...безнадежден случай...само електрошокове ма нее еврогейско някак юююза него е по-подходящо с бухалка пардон ч яка дубинка ....тогаз ще се оправи набързо

няма да се учудя сърбите сами да са го гръмнали с цел да спрат преговорите с косово.

Че кой друг, само те имат интерес да се правят на интересни! Не им е за първи път, нали техен човек така предизвика Првата световна!

Осъждаш не осъждаш но така се прави мой човек. Готви се! Твоят ред дойде....

+

Това с Западните Балкани явно няма да стане, но трябва малко акъл. Та там живеят само варвари не се ли сетихте преди да поемате подобна роля.

и в македонския парламент ще има само албанци ,ще оставят и двама ,трима македонци от кумова срама ,както това правят ДПС,с Бисеров,и Пеевски и Цонев.Лошото е че и тогава православно-фобите няма да са доволни докато не ислямизират целите балкани

Баце, вместо да осъждаш подобни случаи, земи да си поръчаш още некоя бронирана лимузина, може и танк, и си бронирай самолета и си утрои охраната, че при тия приятели, дето имаш, не знаеш от къде ще ти дойде...

че Балканите се изплъзват от техния контрол и са готови на всякакви кървави мръсотии и провокации, за да пречат на интеграцията в НАТО и ЕС.

намалете незабавно чекиите пред портрета на Бойко Методиев Борисов. Балансирайте стреса с приятни занимания, насладете се на природата и се запътете към местния център за психично здраве. Там Ви очакват.

Щото пък те са се затръшкали за ЕС...А за НАТО не искат да чуят!

Идва времето, когато ще започне да се стреля срещу съдиите и семействата им за кривораздаването,което практикуват.А започне ли да се случва това, значи че дългоочакваната реформа в съдебната система най-сетне е започнала.

Тоя се уплаши, че следващият е той.

и само си викам, дано, дано, ДАНООООООООООООООООООО!

+

бойко просто се напъва в селската си тоалетна, все ще излезе нещо от международника...

Пренареждай списъка... Сложи Го на номер едно, че се изнадахме вече...!!! Дааа...!!!

Поредното политическо убийство доказва, че за стабилност на Балканите не може да се мисли повърхностно и прибързано. Тук проблемите датират от векове и са толкова дълбоки, че едва ли могат да бъдат разрешени, освен чрез взаимни изгоди, както са направили Франция е Германия след ВСВ. Само с добри пожелания и декларации не става. За да има някакъв резултат, ЕС и САЩ трябва да изсипят много пари, за изравняване на икономиката и жизнения стандарт с този на западните европейци. И да контролират къде отива всеки цент от тези пари.

Ам ти верно си от 80-те процента дебили. Та те ЕС и САЩ гледат какво да ограбят оттук, и да унищожат държавите, ти - щели да дават пари. Ама верно си глупавичък, без да се обиждаш, нищо лично.

Не знам кой е глупавичък и кой не чете както трябва. Написах ТРЯБВА, което не значи, че вярвам че ще го направят. Ако ни смятаха за равни с тях, целият ХХ век за Балканите щеше да е различен. Нужни сме им като "барутен погреб", както са ни и наричали.

Ский сеа, начи американците ще ти изсипят пари, ако трябва да се спретне някое превратче, някоя цветна революцийка, нещо, което ще гарантира запазването на тяхното влияние. В тоя регион много пари не трябват, щото мнозинството са техни пудели...на каишка. За друго пари не чакай! Не само, че няма да дадат, но ще те и обезкостят без да се усетиш. Вече примери има и у нас с едни централи, с едно златце....А ти си викай, че "трябва"...То когато трябваше, те го направиха и постигнаха целите си и за тва си на първо място в ЕС...по бедност...и корупция...

И аз се замислям,ходиме в Мскедония на евтини ескурзий,храната им е по евтина,не показват,че ни мразят,а дали като станат членове няма да им ограбят всичко печалившо,както стана при нас,само нейгодни концесий за страната

Тиква проклета, кога ще те гръмнат и тебе, та да се съвземе малко тази държава от золумите ти

Общо взето това е съдбата на политиците, които се опитват да разцепват държави на етнически принцип. Очаквам скоро и на Додик да му се случи същото.

Баце,прати нашите момчета на помощ и след това сигурно ще ги намерят ,,самоубити,, виновниците там!

Какво искате да кажете комуняги? Ясно е, че сърбинът е убит с огнестрелно оръжие, не с бухалка.

Преди изборите в Черна гора се появиха едни кремълски благодетели-убийци,ама ги натовариха на самолета и право в кочината на империята на злото -Масква..... Та нищо чудно и сега да пречат на преговорите Сърбия-ЕС....

Значи всякакви други миротворци са добре дошли, особено ако са англоезични, но руснаците нямат право да бранят интересите си. Ама че логика!

Важното е на Балканите да няма мир. И единствените им подлоги останаха сърбите и нашето БСП, разбира се.

"Зачем нам,поручик, чужая земля?!"

Накрая на НИШ до Летището има 1 РУСКА ВОЕННА БАЗА вътре щъкат болшое количество СПЕЦНАЗ АЛФА и ВИМПЕЛИ

К'во чака РАПОН-БУДА?... Да облича коженото пардесю, да нахлупва "Борсалиното", да запасва кобура, и веднага да излита за Косово, че само Той е специалиста проверяващ и оповестяващ резултата от поръчковите стрелби и последващото "броене" на труповете...!!! Дааа...!!!

нещо много взеха да ги поръчват колегите му. Външна политика, която не е отражение и продължение на вътрешната, а е точно обратното - начин за замазване на вътрешни провали няма кака да е друго освен провал според мен. Няма кака незначителна икономика и точно никаква военна сила да прави външна политика. Всичко ще е провал.

де тоз късмет и при нас! една мутра по-малко би било само плюс за България!

БОЙКО Е ВЕЧЕН КАТО ПИРАМИДИТЕ,СРЕЩУ НЕГО СА СЕ АКТИВИЗИРАЛИ САМО ТРЕТОПОЛОВИТЕ ЗОЗИ НА ДЪЛБОКАТА И ПЕТОКОЛОННИТЕ БАСТУНИ НА ЛЪЖКИНЯТА!

Денят в който ще бъде летално "поздравен" от някой от аркадашите си, ще бъде обявен за Национален Празник на Република България...!!! Дааа...!!!

Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? А какво ще правим с Ангелкова? Направо да я назначим за президент на третополова България? Подходяща е - от ГЕРБ е, има физически данни. И умствени. Това обяви евродепутатката от ГЕРБ Ева Майдел... ГЕРБ има ли евродепутатка с българско фамилно име?

Има, има една - Ковачев(А) се казва...!!! :::))) Дааа...!!!

И кой те пита бе, подлога?

Сърбия остана единствения цирей на Балканите с претенциите си, че имало сръбски "народ" в съседните и Косово и Босна. Неистовото и желание да откъсне Република Сръбска от Босна и да раздели Косово на сръбско и албанско ще донесе само нови беди на сръбския народ. Опитаха се да вкарат и Македония в този филм, но македонските политици проявиха повече от здрав разум. И в същото време лелеят да бъдат приети "у Европската уния". Мечти.

преди да напиша нещо ,пия по едно хапче ,сорос ми ги праща ,много са хубави

Вярно е, че пих хапче, ама то беше вчера, щото се прибрахме от Ниш, където празнувахме и главата ми беше като изтръпнал крак, но това не променя мнението ми за сърбите.

Ми що да не претендират, че има сърби в околните страни? Ние как имаме претенции, че има българско малцинство в Сърбия, Македония, Албания, Румъния, Украйна? Та и те така...

Прав си, но точно тук е разликата. Те не признават, малцинства а "народ", т.е. по техните разбирания право на държава.

Не се обичаме по съседски със сърбите, но не може да им се отрече, че повече от нас държат на родината си и се грижат за нея. През войната ми се случи да пътувам с кола през Сърбия. Воюваха, а полята им бяха засети и метър земя не пустееше. По същото време у нас нивите в Тракия буренясваха, защото бяха реституирани и никой не искаше да ги обработва. Тъжно сравнение, нали?

направи един тур да видиш разликата между България и Сърбия. И си спомни изходните позиции на НРБ и Югославия.

В доклад направен от американски служби и нпота предаден за анализ на Щатския Департамент поОтбраната пише ;СЪРБИТЕ са НАЙ-храбрия народ и най борбената нация в СВЕТА .Изключително добре подготвени във военото дело и ПАРТИЗАНСКИ войни НЕподлежат на ОПИТОМЯВАНЕ трудни за обработка и манипулация

още ли искаш косово в европа,питай петър стоянов и той какво мисли,защото и той бабува на откраднатата от албанците земя

Боко, ти като американски прислужник също си виновен за това убийство. Един ден твоите господари-американците ще те поръчат и теб. Колко от техните си подлоги избиха.

Борисов се прави на балкански чудотворец... Бойко е международник! Светът не познава в своята история преуспял във външната политика държавник, който не знае никакъв език, включително и собственият си... ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ...

Оправихме нашите убийства, че почнахме с чуждите... Кой създаде радикалната ислямска държава Косово, нападайки без обявяване на война бивша Югославия? Световния агресор САЩ, разбира се. Кой носи отговорност за терора на косоварското мнозинство над сръбското малцинство в Косово? САЩ, разбира се...

КлинтОн и Олбрайт, майчицата ви мръсна! Вие докарахте тази беда на Балканите.

защо пропусна пуделите на клинтън-петър стоянов и костов?

Съвсем уместна забележка. Петър Стоянов твърди, и че трябва да се откажем и от суверенитета си.

кажи, герберски келеш.

Мутрата, пуснала копоите си като Митко Каратиста и разни бивши СИК-аджии да рекетират и тероризират бизнеса, и която краде като за световно чрез подставени лица огромни обществени средства, се възмущавала от едно убийство.

са решили да не останат бели и православни.Всичко по план и под ред.

Общо взето крупните балкански бандити осъждат убийството. Хубаво е да се провери дали не са изпреварили самото убийство.

Др. Борисов да праща в Косово разследващата бригада на Гл. Комисар Младен Маринов и Прокурор Сарафов и хич да не се уфлянква, че те напоследък показаха най-висок професионализъм и няма да го посрамят ...

Боко, и ти с тези убийци ще правиш балканска федерация и ще ги уреждаш в ЕС. Или казваш, че и ти си такъв и не ти пука.

Много прилича на Черногорския сценарии. Кой друг има интерес да разлюлее обстановката точно сега. Същото сигурно ще се случи и с Македония.

d4

непонятно защо все сърбите виновни... ами брадатите главорези от АОК??? начело с премиер-министъра Хашим Тачи?? те к,во??

сега се очаква рухването на нова кула в кравария,важното е да не се споменава цру

НА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА АСОЦИИРАНЕ НА КОСОВО С ЕС .... Е, как да станат европейци?

Тиквата се самозабрави !