Бойко Борисов и Зоран Заев ще почетат жертвите на Холокоста

Премиерът Бойко Борисов пристигна в Скопие, където заедно със Зоран Заев ще участва отбелязването на 75 години от Холокоста на македонските евреи.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов и Зоран Заев ще почетат жертвите на Холокоста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фашистка му работа.....

Просто съм на тръни. Да не вземе да изтърси нещо !

Тоя Българоубиец не спря да обикаля с народни пари . Чудно ми е как Народа го търпи все още а не се вдигне да го изгони с камъни и него и цялото некадърно правителство ???

Се самоопредели за,,лидер,,на Западни балкани,,Ало,поспри се малко,ние сме те избрали да работиш за нас,защото живееш благодарение на нас и нашите кървави данъци.МНОГО РАЗХОДИ И МИЗЕРНИ ПРИХОДИ ,това направи за нас,а иначе ,,във всяка манджа мерудия,,

няма нищо общо с евреите, по точно изполва се тази трагедия за параван. Истинската цел е България да бъде показана като агресор и окупатор на горката, многострадална Македония. Нищо чудно и Винету да го заведат на прожекция на оня филм за избитите от бугарските окупанти скопски футболисти "Трето полувреме", а той после да поднесе и за това "българско престъпление" извинения.

Борисов да почита, ама да внимава какво говори. Защото ще изплямпа пак някоя простотия, само защото ще му се стори, че твори история и ще ни натресе поредния проблем. Който когато е по еврейския въпрос, значи е общогалактически.

Този стана по-външен от външния министър/като стоян ганев!!!/.....ДОБРЕ ДЕ---какво е ПРИСЪСТВИЕТО НА българия В ЗАПАДНАЛИТЕ БАЛКАНИ??????ЕДИН ВЕСТНИК,ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ,ЕДНА КНИГА И ЦЪРКВА НЯМАААААМЕ!!!!!НЯМАМЕ!>какъв АВТОРИТЕТ ИМАМЕ????

В съседните страни даже българска телевизия не гледат - ходил съм навсякъде и никъде няма канал на български. Напомняйки за Ст. Ганев се сетих, че и на ББ могат да му пишат на кирилица английски думи и да се прави, че знае езика. Нали Ганев от трибуната на ООН се опита за послъже, но го хванаха, че чете на кирилица?

фашага си ти, проста ама сте на власт благодарени на тиквата.

Спрях да вярвам в холокоста, защото съчинителите на този мит ме смятат за идиот, опитваики се непрекъснато да изкарат несъществуващи и невероятни факти за истина. Отдавна забелязах, че в цялата теория на холокоста - която и история да вземеш - винаги се натъкваш на несъответствия и пропуски. Разгледаите внимателно която и да е от известните легенди за холокоста и ще откриете, че тя се състои от преувеличения, измислици, фалшифиции и измами: Списъкът на Шиндлер, сапунът от евреи, Бабии Яр, търговията с паспорти на Валенберг, протокола от конференцията във Ванзее, убииствата чрез пара, докладите от аинзацгрупите, газовите камери, дизеловите двигатели като оръжие на убииство, автомобилите-душегубки, дневникът на Ане Франк, абажурите от кожа на евреи, електроконвеиерите за убииства, въстанието във Варшавското гето, и т. н. и т. н. В ултимативна форма ни карат да повярваме в гигантските по своя мащаб убииства в химични скотобоини, неоставящи абсолютно никакви следи: нито газови камери, нито техни чертежи или снимки, никакви указания за тяхното използване или резултати от аутопсията на наи-малко една жертва на обгазяване, нито един масов гроб, нито пепел, нито кости, никакви документи - нищо. Истерично ни принуждават да приемем на доверие невероятните истории за масови екзекуции на десетки хиляди евреи, след което не са останали нито гробове, нито трупове, нито куршуми или гилзи. Холокостът уж е доказан от легиони по чудо оцелели евреи, като всеки поотделно представлява сам по себе си доказателство, че въпреки интерниранията и депортациите на евреите - обявили им воина, германците не са ги унищожили като народ.

да се съглася с теб.Неспирно ни облъчват с тези версии.Някак ми еубидно ,че за нашия национален празник не говорим толкова ,колкото за евреите.Цял свят трябва да им се извинява ,ама докога не е ясно.

прочети статията: "Кашата с холокоста" "Какво са направили евреите за България" Нашата история я фалшифицират именно евреи. А ако отидеш в САЩ и кажеш, че не е имало холокост, отиваш в затвора. Във всяка една държава, която стане подчинена на американските еввреи, веднага следва закон, затвор за отричане на холокост. Разкриването на една измама се наказва със затвор, за куриоз. И не е имало избиване на евреи, а са ги събирали със сила да ги изселват в палестинските земи, Нужна им е била човешка маса, за да могат да изблъскат палестинците. За това е бил избран и спонсориран Хитлер от ротшилдови. Съвременната история, по начина, по който ни е пробутана, трябва да бъде изчистена от лъжите на тези хорица.

псевдо патриотите във властта. В момента драги мои, министър претседателя ни на правителството, в което вие участвата изпълнява роля режисирана от антибългарските кръгове в република ФИРОМ, подобна на тая на оня лумпен Миленко, дето рабиваше български паметни плочи с чук. Факта, на участието на българската власт в депортацията на евреите от вардарско е известен, признат и коментиран в миналото. И исторически и политически оценен като съучастие в престъпление. Естествено не е широко известен и коментиран у нас, защото, кой иска да се "хвали" с нещо меко казано цапащо визията на България. Но не си спомням разните там еврейски организации, да са имали претенции, да сме си признавали вина, престъпление или каквото е там. Има обаче едни кръгове в република ФИРОМ, които от години се домогват до това в съзнанието на македонските граждани България да бъде представена като окупатор и то жесток окупатор през втората световна война. То не са били, статии, документални и игрални филми, официални и неофициални заявления по темата. Точно това се цели и става в момента - Борисов ни признава за окупатор на съседната нам ФИРОМ, а нея за жертва на жестокия, безчовечен българския фашизъм.

Предлагам да обявим холокоста за национален празник!!!И без това ОТДАВА... ПОЧИТ .... БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ!!!!!Сякаш НЕ СА БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ!!!!!

мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, в качеството си на виден международник, владеещ няколко езика, в т.ч. банкянски, бистришко-тигренски и най-паче, най-успешен шеф на европа, развива дейност за сметка на бай ви ганя, малоумния оскотял примат, дето се пеняви на фалщива ракия пред хоремага относно качеството на менте горивата на вальо златев, когото каунът на снимката охранява. няма какво да се коментира. закривай. но преди това да не забравите да гласувате за кабинет "прост човек 4", има още как да се оноди и ограби материалът. приятен ден.

Борисов да отиде в Пирот на плочата пред тяхното МВР на улицата на която са живели евреите да види какво пише. пише че в едикоя си дата едикоя си година "бугарските фашисти" изселили евреите на Пирот в лагери. Дали подписахме споразумение- ще променят ли надписа. Защото никакви български фашисти не имало, а българска власт в Пирот не е била фашистка, защото в България може и да е имало тогава фашизоидни движения /сега пак имаме такива фашизоидна партия!- Атака и пр./ но фашистка партия и фашисти не е имало.

Такава плоча има и в сръбско село близо до нашата граница. До мост над реката върху една скала е изписано, че "бугарските фашисти" са разстреляли хора от селото. Плочите си стоят, а ние вярваме, че ще променим историята. По-скоро някои хора си вярват, защото не я знаят достатъчно добре.

колаборационистите на Петен не са фашисти, но са събрали и изпратили фернските евреи в концалагерите нали? Даже и собственоръчно са разстреляли някои от тях. Да де ама не са фашисти, то това е явно за такива като тебе важното.

Холокост?! Евреите, този наш "политилтик" и останалите такива интересували ги ГЕНОЦИДА НА БЪЛГАРИТЕ в днешно време? Затова и за измисления холокост не ми дреме!!!

Защо ни е Външно министерство, след като през третия си мандат, Бойко тотално му е иззел функциите? Първи мандат - ленторежец. Втори мандат - рев как го прецакали с експеримента Орешарски. Трети мандат - нон-стоп обикаляне из Европата.

Е как ще изпусне поредната прегръдка? Президентът наскоро беше там, Той трябва веднага да го засенчи. Напоследък това му е хоби.

Този прост и нагъл цървул банкянски, ще спре ли да се разхожда за наша сметка по света и у нас? Долен, гаден дебил!!!

link

Понеже мутрагеньо не намери време и сили да почете паметта на загиналите за свободата на България на 3-ти март, сега търчи по чужбина да почита жертвите на Холокоста! Не че те не са за почитане, а и в случая иде реч за евреи, предадени в концлагерите от българската царска администрация, но.... Къде беше тоя на 3-ти март!!!! И що не вземе да почете и паметта на славяните, изгорени в същите пещи, на същите нацистки концлагери!

Мутрьо следва посоката на ветровете , то и тиквата му ветрове се гонят.

Гледайте и се учете как се предават интересите на България. всеки намек от негова страна, че имаме вина ще ни струва по милиард лева на дума в репарации

С какво чифутите са по-важни от милионите жертви през тази война, та само с тях ни занимават?

резонен въпрос. Освен евреи в канцлагерите и въобще през войната са избити милиони хора и то не по време на сражения, а съвсем планомерно и целенасочено. Не само евреи, но и украинци, поляци, руснаци, белоруси, сърби, чехи, французи, италианци, китайци и много, много други и също и немци и японци. Всички те са жертви на войната, на военни престъпления и изцяло незачитане на никакви хуманни и морлни норми присъщи за цивилизовани общества, за каквито имат претенции извършилите ги.

Вярно е! През дълъг престой в Полша имах възможност да обиколя всички концлагери, успях да насиля психиката си и видях ужасните неща, които са ставали в тях. Загинали са много хора от различни националности. В Аушвиц почувствах гордост, че сред многобройните плочи на различни езици българска нямаше - не са загинали хора от България и слава Богу. С исторически факти трябва да боравят само хора, които са чели, виждали и знаят!

Хора, като пишете нещо, старайте се да е с познаване на историята, а не повтаряне папагалски на фарисейски тези от политици, които имат съвсем задни мисли в това има ли, или няма България вина. Ако под България се има предвид българския народ, съвременната република България и нейните институции не нямаме вина. Не може да нещо направено от конкретни хора, да виним цял един народ и то след 70 години. Това първо. Второ абслолютно глупаво, фарисейски и мерзко е да се отрича каквото и да участие на тогавашните българскоти правителство, администрация, военни и полицейски структори. И то с аргумента, че видите ли тези евреи не били български поданници. България получава и включва в територията си Македония през 1941-а. И я управлява самостоятелно, а не заедно с немците като северна Добруджа през ПСВ. Българските власти сключват споразумение с Германия за депортацията на 20 000 евреи от "Новите зами" именно с аргумента, че те НЕ СА БЪЛГАРСКИ ПОДАННИЦИ. А не са български поданници както останалите си земляци от 1941-а защото управляващите в България са приели и приложили расисткия "Закон за защита на нацията" според, който евреиете от Македония и Беломорието не маже да станат български поданници. Това е все едно като приказката за вълка и агнето дето го изял щото му мътило водата.

Това повлече крак от ВМЕНЕНАТА ВИНА НА ГЕРМАНИЯ ЗА ФАШИЗМА!!!Така има финна психологичека операция за СНИЖАВАНЕ НА САМОЧУВСТВИЕТО И ГОРДОСТТА НА НАЦИЯТА!!!Виж докъде стигна Германия ....да ПРОМЕНИ ХИМНА СИ ЗАРАДИ ДЖЕНДЪР РАВЕНСТВО!!!!!Така се убиват нациите и се подчиняват....на някого...

а на мен кой ще ми се извини за 18 % лихва в банките.

с удоволствие бихме прочели, че и той самият е станал жертва! една гнусна крадлива мутра по-малко ще е де дар за България!

Македонците най-нагло използват трагичната съдба на евреите за пъклената си анти-българска политика. Какви македонски евреи и за каква окупация говори Георге? Ако можем да говорим въобще за окупация, то ние окупираме югославска територия. Тоя лудак да не е югославски президент, за да ни търси сметка?!

Историческата справедливост донякъде ще се възстанови когато екстрадират Симеон Саксофонски в Израел.

борисов има чуство за хумор. ние признахме хитлер за наш цар , всички народи се биеха срещу него,само ние отворихме врати и клекнахме без съпротива на немците . и сега борисов почита жертвите дето и ние сме убили

Първо може и не кой знае какво, но тука има съпротива срещу властите и споразумението им за влизане в Тристранния пакт, каквото изобщо няма в Унгария, Финландия или Румъния.

в Бг трябва да направим във всеки град,село и махала паметник на сатаната ,моля ви ,кажете колко ще струва един -плащам го кеш !

Настояването да не се извиняваме за депортацията на евреите от Македония е правилно. Всички съвременници са единодушни, че те не са били български граждани, поради което страната ни не е могла да ги спаси. Мисля, че и посещението на ББ в този момент не е подходящо, защото признаваме съпричастност към случилото се. От всички лагери в Полша само в Треблинка има камък, на който пише България. Доста учудващо, защото там са загинали евреи от Македония, тогава в границите на СФРЮ, окупирана от български войски, не част от България. Трябва добре да познаваме историята, за да не влизаме в излишни, компрометиращи ни казуси.

наистина за какво да се извиняваме, тъй като не "ние" сме депортирали седем и кусур хиляди в Треблинка, а "те". "Те" се знаят конкретно от историците кои са затова няма да ги изброявам, основното действащо лице от страна на българските власти е министърът Габровски. Затова, а не защото видите ли тия нещастници не били поданници на НВ Борис Трети. Това е смешно, все едно да кажем, че германските власти нямат нищо общо с изгорените унгарски, полски, съветски, италиански и френски евреи, щото не били немски поданници. Но не Германия е виновна, а конкретни хора от тогавашното и управление - Хитлер, Химлер, Айхман и т.н.т.

Путин каза: Никога няма да върнем Крим! По-скоро да се чете: Никога няма да простим предателството на проницията украина, това си е 100 процента руска територия, също на предателите измикяри като горния убавец б.б и пр.е от колониите ни!

Така постъпват истинските патриоти! Според мен всеки кандидат-политик задължително трябва да бъде подлаган а изпит по владеене на книжовния роден език и по история. Липсата на тези знания носи риск от гафове, характерни за нашите политици в последно време.

Това ли е важна тема в отношенията между България и Македония? "Жертви" на един измислен холокост. Ето колко е имало холокост в статията: "Кашата с холокоста" Бойко ще "поевропейчва" горките македонци. И те да кимат като идиоти и да гледат набожно като чуят магическата дума холокост. Бойко Борисов не си ли прави сметката в какъв идиотски филм вкарва БЪлгария с тоя холокост? Нали евреите само това и чакат. Тези паразити ще се опитат да изцоцат от Македония пари за 11 000 евреи уж загинали уж в холокост. Пълни глупости. Но македонците ще се усетят, като почнат да им поставят условия, че ще стане това и това, ама първо трябва да направите една реституция и да дадете на евреите, всичко, което си поискат, независимо дали е било продавано или не. Това е първия, който ще им го забият. Вторият, ще им поискат близките поне 20-30 години да плащат неустойки. Е в таи посока ги пързаля Бойко Борисов. И номера ще мине, при условие, че имат един продажен президент. Горките македонци, дано се усетят на време какво им се гласи с прокълнатото от Бога племе евреистанско.

Защо на 3-ти Март не беше на ШИПКА тоз българофоб?

Беше много ветровито и народът освиркваше наред , особено гербаджии.

Баце , ама ти на американска служба ли си бе , що те ти не плащат заплатата?

боката не знае ли че сега и ние си имаме своя ,,холокост,,...??? е...признаването на ,,фактите,, ще е след години...!!!

a жертвите от държавната измяна Гинка-ЧЕЗ,кога ще ги почетем? Темата тотално изЧЕЗна от медиите

Еми, ше изчезне.Ние да не сме малоуми.От сутрин до вечер - Гинка, ЧЕЗ, Гинка, ЧЕЗ, Гинка, ЧЕЗ...Ако много ти липсва темата има записи.Намери ги и си ги пускай.

Виждам че договора между Американското посолство в Скопие и Американското посолство в София, върви добре!

да си се прибере в България и да види ,че тук има села ,които са по зле от онези сирийските, които са във война! Все пак уж сме част от ЕС. Такова чудо не могат дори да си представят в съюза. Не го ли е срам от такива селища ,които са все повече по територията!

А атентата на 9.03. На гара Буново никои не почете. СРАМ.

Човече мисли като пишеш бе, почитат се пострадали, жертви, но самия атентат да се почете?!?

Всеки си почита паметта в двете държави по отделно.

оргазъм гейропските либерасти, да покаже колко е "еврпоеизиран" и полит-коректен. За поредното "Конграчулейшън" отива бе.

Тука работата не опира само до "конграчулейшън", а до оставане на пост и продължаване на Гинка, Минка & ко да купуват активи без американския посланик да се намеси и да му спретнат едно мероприятие. Той Цвинокио за какво ходи редовно на инструктаж я.

Баце за едно потупване по рамото като нищо може да признае, че сме виновни за нещо си пък после ходи доказвай, че нямаш сестра.

И какво значи, "че сме виновни"? Ние ли да сме виновни? Не ние не сме виновни и няма как. Виновни са участниците в "мероприятието" - правителството подписало споразумението с нацистите, министър Габровски като автор и организатор на процеса от българска страна, мнозинството в парламента приело т.нар. "Закон за защита на нацията" и вече полицейските и военни началници по местта, които освен изпълнение на "заповедта", са и поприбрали от имуществата на депортираните. Какво има да се "признава" то това са си известни неща, просто не обичаме да говорим за тях.

министрите и управленците по онова време осъдени после от Народния съд нямат нищо общо. Те са "жертви" на сталинския терор, цвета на българската ентелигенция унищожен от комунистите нал тъй ве, соросоиди? Или днес "опорната" точка ще е друга - "България е виновна, щото е станала съучастник на нацистите и българската администрация, полицейски и военни части са участвали", а? Ама не, не е виновна България, а някои нейни управленци, които са направили всичко по силите си да се проведе т.нар. "Окончателно решение".

Само да уточним, че като се казва Македония, се има предвид Вардарска Македония, а не държавата Македония. По време на описаните събития тя не е съществувала. България никога не е окупирала държавата Македония.

е БРЮМ или на английски ФИРОМ.