Медиите в Македония: На Борисов му пречи „Трето полувреме”

Медиите в Скопие отделят обширно място на индиректния коментар на премиера Бойко Борисов в Атина по повод филма „Трето полувреме”.

Обратно в новината

Коментари - Медиите в Македония: На Борисов му пречи „Трето полувреме” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имат по-малко достойнство от магистрални жрици...а сърбетата им пригласят! Кво да ги правиш, не всеки може да се държи като мъж, макар и да притежава външни белези за това...

Истината какви са в действителност така наречените македонци може да се види сред емигрантите в Америка.Това са хора избягали от Македония поради преследване от властите заради българското им съзнание.Срещал съм много хора в православната църква в Цинцинати щата Охайо които до един твърдяха че са чисти българи и в Македония преди не е имало и помен от македонци.Даже един от тях по фамилия Топалов който сигурно си е изпатил доста се ядоса като чу че има държава Македония..Те не бяха с промити мозъци и отношенията ни с тях бяха прекрасни.

Истината е, че има кръгове (враждебни на България), които искат нещата да бъдат такива, каквито ги описвате! Т.е. искат да смачкат и да унищожат съвременна Б-я, както го направиха преди 600 години...Това е истината, която бълг. политици не смеят да признаят и да се опълчат с/у тези , които искат да повторят историята.

Ако бюрм-ците кажат, че преди много години са били част от древна Гърция, после 1000 години са били част от 1-ва и 2-ра Български Държави - Кой ще им каже нещо!!! Ама те друго говорят. Що за спор - "кокошката и яйцето на кокошката" ... За трето полувреме - ами и в България по същото време (1942), когато в БЮРМ са убивани евреи и младежи антифашисти, и в БЪЛГАРИЯ са разстрелвани и убивани българи, евреи, комунисти, антифашисти, фашисти.

Бре, юнаци бре! Оправиха си държавата, решиха си всичките проблеми, цъфнаха и вързаха, та станаха и адвокати на евреите!

Македонците могат да крадат история от всички други, но не и от България. По простата причина че българската история си е и тяхна. Така, че не им се сърдете, че провъзгласяват Самуил, Борис или Крум за техен цар. То това си е истина. Поради същата причина Македония има изнесени зад границата си зимни курорти по Рила, Пирин и Родопите, както и летни на Черно море. Засега единствения им проблем е че не могат да осъзнаят, че това са си и техни богатства.

А Македония какво ще прави в Европейският съюз? Ами там една от водещите страни е Германия!

Какво ще прави ли ? Скопие става европейка столица, Македония става най - богатата държава в света и никой нищо не може да и каже. Откачена работа. Те Македонците и пакистанците ги смятат за свой хора :x

ГЪРЦИТЕ МОГАТ ДА РЕШАТ ТОЗИ ПРОБЛЕМ САМО С ЕДНА ДУМА , КАТО ОБЯВЯТ ОФИЦИАЛНО ,ЧЕ В МАКЕДОНИЯ НАСЕЛЕНИЕТО Е БЪЛГАРСКО !!!

Лайте, лайте паленца, с този ожесточен лай все повече се дпближавате до дупката на кривия макарон през който ще гледате ЕС и НАТО.А и в България едва ли останаха много хора, които да ви съчувстват - каквото повикало, това се обадило.

радио гласът на америка системно струи от воплите на скопски медии, че и дори пред светли христиански празници - за света като цяло.нека оставят маите и да погледнат това точно дали не вреди на живота на хората.или да чакаме настина Бог да ни вразумява отново!любов е нужна между човеците, а не маскирана омраза.

Македониа е зема со грчко име, српска црква, бугарски народ и азик, 25,7 отсто Албанци од кои 120.000 фалсификат?! Ич не ни е лесно! :) Загрижен Македонец Този текст е публикуван в македонския вестник Вечер в рубриката Думи на деня,

За БЮРМ е нужен филм със заглавие "Х-полувреме" в което величината "Х" е равна на НУЛА. Въобще "бивша" много им пасва. Няма бъдеще.

Срещу нашиа обор, "Бистрижките тигре ", никой противник не е устискал до края на ПЪРВОТО полувреме, ония там , за трето си мечтаят!? Да..., ама не ! Не са немериле!!

Македонските атаки срещу България идват от протежето на Русия на Балканите - Сърбия. Който може да мисли, да мисли и да се сеща какво точно става и защо се случва. Това е една стара коминтерновска история със съветски произход и сръбски принос, но сега се проявява в нова версия. България трябва да се държи здраво за ЕС в такива моменти, иначе сме сами...

Пълни,пълни,пълни ама абсолютно пълни глупости си писал....Сърбия беше единствената държава през соца,която се опълчи на СССР.Сърбите бяха с очи обърнати към запада.Само те бяха свободни по това време да живеят като нормални хора.Ако има държава от бившия лагер която да ненавижда руснаците,те това са югославяните.Още Тито започна тази промивка на мозъците на югославяните,сега се продължава успешно от управляващите.Всичко българско и гръцко се отрича и се насажда утопия за изключително значим исторически възход на Македония...

krassikat@

Пълни,пълни,пълни ама абсолютно пълни глупости си писал... Това, което си описал, се отнася за една друга държава - името й е ЮГОСЛАВИЯ. А Сърбия от 90-те е 100% поддържана от Русия. Те и затова паднаха в анти-натовския капан, мислеха, че Русия е фактор... Видя се какъв фактор е Русия...Не гъкнаха...

Сърбоманите ще клекнат или ще видят лелеяната Европа през крив макарон! Не са си направили добре сметката. Смятам, че това е първото Българско правителство, което се осмелява да ги постави на място.

Тук са влизали окоо 25 коментатори, а ти пак испъкна, да не казвам като какво, с 46 точки?? Значи, некои влизет, само да ти ударат един... ?!...Е,+ де, + де, макар че, вече ного ма съмняваш! Спас Литров, масажис.

на Дрончо, едно чифте : 2 в 1 !! Леле,как се радва, занемел е от радос, още от обет, ебати!? Спас Литровски,спортен журналис.Трън.

Каквото повикало, такова се обадило. Колко години управляващите в Македония плюят България, колко години тормозят част от собственото си население, което по някакъв начин се самоопределя като българи? Колко години нашите политици се правят, че не чуват и виждат? Много добре, още по-твърдо трябва да се отнасяте с Македония! Дано да се усетят, ама надали! За тези години много си повярваха. Вижте какъв грандиозен "исторически" център са си спретнали.

Абе хора цитирани са източниците, аз отворих тези статии, хората са си писали цитати от речта на великия Бойко. Коментари няма, освен че заглавието е може би дразнещо. От известно време се интересувам по тази тема и смятам, че получаваме леко изкривена информация и от нашите медии. Смятам че има някаква цел това нещо и това се е отразило в " любовта на българите към македонците". Кой печели е въпроса? За мен тази работа започва да смърди яко.

Информацията не идва само от медиите,достатъчно е да се разходиш из Скопие.Нормално е медиите на една държава да я показват в положителна светлина,а и проблемите с Македония не са от последните 5 години.Нали така?

Много си прав - мирише и от двете страни на границата. Странно обаче как не си позволява никой да си спомни какво се е случвало в Гърция с ... славяните след падането на османската империя. Защо има вълна емиграция оттам, какво са правили те със славяни и турци... Етническа търпимост, ама друг път.

от онаа, Спаска Митрова, Убавата Елена! МаллиЙЙ , до война щееме да стигнеме!?

Българите в Русия направиха татари, българите в Македония направиха македонци, българите в Турция (и част от българите в България) направиха турци, българите в Италия станаха италианци (според един италиански професор в Италия живеят около пет милиона българи - Алцековите). Едни други ги претопили хазарите, нас ни претопили славяните, и изобщо така си се претопяваме през вековете... Какво да се сърдим на македонците - промиват им мозъците и НИКОЙ изглежда няма интерес да им се върне българското самосъзнание. На нас ни остава единствено да не ги поощряваме, но докога? Тук наливат цигани и гонят българи, та след сто години да рекат, че са ни претопили циганите... Но и този план няма да им се получи... Може десет хиляди българи да останат, дето да се зоват и да се чувстват така. И ТЕ ще възродят останалите! А сега нека плюят братята македонци. И те в страх и мизерия живеят, а страхът и мизерията това раждат - омраза. Само че нека помнят: ние от тях не сме се отрекли, дори когато сме ги "пляскали по дупето" като сега. Да се сърдиш на днешните македонци е все едно да се сърдиш на бебе, че се осира.

Ето един коментар от читател в македонски вестник, с който напълно се съгласявам : Тоа е - Србија и Грција победија повторно - по 100 години...

Въпросът е, че този коментар не изразява всеобща нагласа. За съжаление повечето македонци, ако трябва да избират, ще предпочетат Сърбия пред България, защото онези им викат "македонци", а ние им викаме "българи". Хитро са го измислили на времето.

Подкрепям вчерашното изявление на г/н Премиера на РБ.

Македония е превзета от немците и след това предадена за администриране на България. Македония не е била част от България през ВСВ. Българските евреи са спасени преди всичко от българския народ а не от властите. Македонците са псевдо нация която краде историята си от съседните народи и много скоро ще изчезне като "народ".

спасили сме някои и друг евреин по случайност, ако фашагите се бяха задържали още година две и наште щяха да идат на сапун

Известно ти е, че доста от "нашите" наистина са заминали с влаковете към лагерите, нали ?

БРЦК

Тези дразнители прекаляват от много време. Сложете им визи и спрете да им давате двойно гражданство. А оня "лестър' ако ще и като майка Тереза да е , не трябваше да побеждава. Много ме дразнят историческите им извращения и не 1 македонска празна глава съм водил на побития камък на Самуил да видят с очите си какво пише.

Не само на Борисов пречи "Трето полувреме " Аз като българин не приемам пренаписването на българската история от македонските политици и техните слуги ...Членството в евроатлантическите структури на Македония трябва да бъде стопирано до пълното изясняване на българския произход на македонската нация .