ВМРО: Вето на Македония заради репресии срещу българи

Да не отпадат визите в случай, че продължат репресиите срещу български граждани в Македония. Това предложи пред журналисти лидерът ВМРО Красимир Каракачанов предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО: Вето на Македония заради репресии срещу българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде виждаш в моите думи да подарявм Пирин и македония? Къде не виждаш че не защитавам Спаска Митрова? Има открита електронна подписка в страниците на Българския клуб в Скопие bkks.org за Спаска, мисля че това е досатъчно. А ветренското ВЕТО на Каракачанчето няма да трогне дебелогъзите политици на Македония, досъщ като българските им колеги. И най малко ветото на Каракачанов ще трогне Борисов и новата министърка- те такива каузи не ебават...

Че да си живеят по добре, аз не съм против но не съм сигурен дали те биха оставили мене и тебе жив изобщо.Ти съгласен ли си да подарим Пирин на Македония ?Аз съм за ВЕТО на Македония , за мене Спаска Митрова е по важна от цялата македонска държава.

И гръцките македонци се отнасят към нас с презрение и насмешка.Какво ги привлича в България-престъпност ли, корупцията ли, ниския жизнен стандарт ли...?Те по-добре живеят от нас...

Често посещавам македонски чат , много ни мразят , като се появя обращението - Татринът идва ! Е почти нормално ако не почнат да псуват българите - Който не вярва да иде в www.zapocni.com че хубаво да го напсуват че е българин

До( 1234) , ашколсун балкански див мозък. Няма в Европа и по света правораздаване да осъди НА ЗАТВОР майка, за това, че не дава на бащата да вижда детето . Ти къде си чул другаде по света за такава присъда??? Тук явно личи присъдата е с ПОЛИТИЧЕСКИ оттенък! Македонския съд е ПЪРВОБИТЕН и с комунистическо мислене, ДЕЙСТВА ОП СТАРОМУ използва жизнени проблеми да произнася политически присъди.

Абе кой го интересуват правата или съдбата на Спаска, бебето й и семейството й: пропгандно-дезинформ акция за българска употреба я раздухваме за да се чуе, че сме живи, макар и извън парламента, след позорната изборна загуба под флаговете на разни ДС-коалицийки!

Абе кой го интересуват правата или съдбата на Спаска, бебето й и семейството й: пропгандно-дезинформ акция за българска употреба я раздухваме за да се чуе, че сме живи, макар и извън парламента, след позорната изборна загуба под флаговете на разни ДС-коалицийки!

МАКЕТАТА имат много по-ефективно правосъдие от нас. Особено ако се касае за деца. Като не допуска бащата до детето- има си закон и аиде! Тук има бащи, дето не са плащали издръжки с години и съдът и прокуратурата не правят нищо! Трябв да се учим от тях, а не да ги псуваме. А Каракачанов да вземе да се скрие, че ни писна от пишман патриоти, загрижени за българските емигранти.

Брбо дядо Йоцо, само Идея за България показва истинския път за побългаряването на Македония. Благодари ви!

Браво, но няма да се случи!

Каракачанов нещо много посно си представил цялата работа. Дай малко подробности за българката - добра майка ли е, добра домакиня лие, защо е разведена, или защо има дете без брак и т.н. Или е онези курволяци като оная полска фръцла, които само издръжка искат, чуждия от г*зЪ си не вади, и детето го ползва само като разменна монета. Ако е от вторите я доведи лично да и чупим главата, че аман от курвуляци !!!

ПОПРАВЕНО: Побългаряването на Македония зависи изключително от България. България трябва да бъда майка и пример за тях. Но сега България я няма - тя загуби икономиката си и държавността си през прехода, представлява страна с огромна корупция, продажен политически елит,,с най-нисък жизнен стандарт в Европа Такава страна не може да бъде пример за Македония и македонците, нито ги привлича. Македонската нация е език е дело на Коминтерна по Сталиновата теория за Нациите и етносите и се е налагало от двете комунистически партии на България и Югославия с тяхната болшевизация след 1944 г. Има и други опити в Европа, с които Сталин градеше нови нации и езици,. например финландската област Карелия, останала след войната в съветска територия, там Сталин се опита да създаде нова нация от финландците останали на нея, създаде им специален език с нова азбука. Но проекта остана в зародиш, не успя въобще, срина се по естествен начин, защото финландците в Карелия имаха за първообраз съседна Фанланидия, която след войната се разви като изключително демократична страна, с непродажен и национално отговорен елит ( от леви и десни) без корупция , изгради силна икономика и държава, стана от най-бедна (по-бедна от България) в най богата страна на Европа. Финландия пред последните 20 години 15 пъти си вдигна БНП от 10 милиарда долара( 1985 г.) на 199 милиарда евро 2008 г. и всичко това с обществена настройка-РЕАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ. Пак на тази основа, друг близък на финландците народ-естонци, след 1989 г за 24 часа станаха финландци, след като имаха примера до себе си на високо развита и демократична Финландия, която направи 6 милиарда инвестиции в икономиката им и двете икономики се обединиха с джоин венчъри в обща икономическа зона, макари разделени с море-Балтийския залив.Никой от сегашните политици на България, представени в парламентарно представените партии в Парламента нямат морала на истински демократите са чисти крадци и пиещи кръвта на народа си..България се нуждае от нов политически модел и нови парии (старите до един на боклука!)с мощни идеи за бъдещето на България, за да има бъдеше заедно с Македония. Идея за България ideyazabulgaria

Karaka4anov beshe kandidat za deputat ot RZS v Ruse na poslednite izbori.

Побългаряването на Македония зависи изключително от България. България трябва да бъда майка и пример за тях. Но сега България я няма - тя загуби икономиката си и държавността си през прехода, представлява страна с огромна корупция, продажен политически елит,, нисък жизнен стандарт, бълваш корупция, с най-нисък жизнен стандарт в Европа. Такава страна не може да бъде пример за Македония и македонците. Македонският нация е език е дело на Коминтерна по Сталиновата теория за Нациите и етносите и се е налагало от двете комунистически партии на България и Югославия с тяхната болшевизация след 1944 г. Има и други опити в Европа, с които Сталин градеше нови нации и езици, например финландската област Карелия, останала след войната в съветска територия, там Сталин се опита да създаде нова нация от финландците останали на нея, създаде им специален език с нова азбука. Но проекта остана в зародиш, не успя въобще , срина се по естествен начин, защото финландците в Карелия имаха за първообраз съседна Фанланидия, която след войната се разви като изключително демократична страна, с непродажен и национално отговорен елит ( от леви и десни) без корупция , изгради силна икономика и държава, стана от най-бедна (по-бедна от България) в най богата страна на Европа. Финландия пред последните 20 години 15 пъти си вдигна БНП от 10 милиарда долара( 1985 г.) на 199 милиарда евро 2008 г. и всичко това с обществена настройка-РЕАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ. Пак на тази основа, друг близък на Финландците народ-естонци, след 1989 г за 24 часа станаха финландци, след като имаха примера до себе си на високо развита и демократична Финландия, която направи 6 милиарда инвестиции в икономиката им и двете икономики се обединиха с джоивн венчъри в обща икономическа зона, макари разделени с море-Балтийския залив.Никой от сегашните политици на България, представени в парламентарно представените партии в Парламента нямат морала на истински демократите са чисти крадци и пиещи кръвта на народа си..България се нуждае от нов политически модел и нови парии (старите до един на боклука!)с мощни идеи за бъдещето на България, за да има бъдеше заедно с Македония. Идея за България ideyazabulgaria

Ами аз ли съм избирал съпруга на тая никаквица. Нищо чудно да е шиптар. Има си обаче закони и той има право да вижда копелдака. Детето може и да е малоумно.

Каракачанов май нещо се е сетил , че понякога може да свърши някаква работа. Иначе е по-пасивен човек за позицията която заема едва ли има.

Гърците показаха как трябва да се работи с марсианците...опа, македонците! ВЕТО!!!

македонците са мнооого по-истински народ от булгаристанците....

Никой не може да каже още колко време македонците ще ги тресе сърбоманията.

Абе ако е за подкрепа,като българка-да,ама ако е от ония курваляци български,дето само знаят да си бъркат в носа,и когато мъзът и я натири започва да злобее,мисли само за издръжка,не си го вади от задника и търси какда си отмъсти,щото мъжът и не е балък,да гние в зандана докато и уври дебелата тиква.Аман от такива дето,тя била майка и ще се разпорежда с детето,щото закона я защитава,Курваляк.

Казусът е много деликатен ! Открай време т.нар. македонски въпрос (ако изобщо съществува, т.е. ако има въобще нещо неясно) е основният троянски кон на Балканите ; а на България е създал немалко главоболия на политиците ни; България бе първата държава, която призна Македония; Конкретн случай касае т.нар. гражданско/брачно/се дело и освен че (засега) не сме чували/чели за системни такива в края на краищата би следвало да се разгледа локално където е станал ; А ако искаме България да се изяви положително на международна сцена (не само на Балканите) първо някои наши структури трябва да поработят (и чак след достатъчен доказателствен материал и т.н.) находчиво и тактично; .... може би и редакторите/коректор на ДирБг би следвало да са по-находчиви в избора на снимковия материал ... (е, освен ако не е направен целево де)

Каракачанов - жалко ченге-доносник, от тези които никога не са работили за държавата ни, а са обслужвали само частни интереси - свои и на тесен кръг изчадия, които то издигнаха и го поддържат. Ще дойде Видовден за всички тези отрепки !!!

Vseki den sre6tam makedonci i albanci s balgarski pasporti ,dokato nie balgarite v 4yjbina iskame da pokajem dobrata strana ot nas,te vsi4eski se stremiat da o4erniat na6to ime.

Каракачанчето си прави реклама за 2 -ри август. Никой вече не му обръща внимание и той се перчи с някъкви лични семейни проблеми.

Ако съм министър председател , така ще наредя да им издават транзитните визи , че по-добре въобще да не започват процедурата. ПИСНА ми от тия помияри македонците. Затворете им границата с БГ и да видим откъде ще си провлачват смръдливите задници. Ай сикрит мамка ви македонска.

Като дойдат на власт Идея за БГ ще увеличат ли УЧИТЕЛСКИТЕ заплати,а дедо Йоцо?

Tova, koeto ti se e sluchilo e ujasno, naistina me potrese kato go prochetoh. Vij, ne moge li po nqkakuv nachin da si potursish pravata, da govorish s nqkogo, da razkajesh? Ujasno naistina!

Пропуснах и дядо Йоцо-и той да живее.Той сигурно гледо нейде.Аз съм му говорител-да живее и идея за Доган и Турция.

ВЕТО !

Тук и там,накрая на земята-сега вижте ме отчитам дейност.

Ne haresvam Karakachanov, no shte vi razkaja kakvo mi se sluchi na granicata na makedonija predi 4 godini, kogato byah 21 godishno momiche. Svalihame ot Avtobusa, vkarahame v nyakakva staya na granicata na GJUESHEVO, sled koeto me sabljakoha chisto gola pred maje i jeni granichari. Tova pod predlog che propovjadvam balgarski ezik v makedonija, zashtoto si chetyah lekciite po ikonomika. Da podchertaja che otivah na mejdunaroden studenski ikonomicheski forum v Skopie.... Mrazja gi ot danoto na dushata si. Taka me unijiha, nikoga nyama da go zabravja

Спаска Митрова живее в Македония.Тя е нарушила техните закони и е лишила бащата от законното право да вижда детето си.А нима при нас не е същото,ако единият родител не разрешава на другия да има достъп до рожбата си в определени дни от месеца ,съгласно съдебното решение.

Долу ДПС и БСП-ПРОДАЖНИЦИ.Да живея АЗ и Каракачанов,аааа и ДОГАН.

Aide nai nakraq darjavata ni zapo4ne da se griji za balgarite v 4ujbina,i v provincialni teritorii vremenno darja6ti se kato darjavi

Проблемите за българите в Македония са много, но и за ползата от ВМРО-БНД, управлявана от Каракакачов може да се спори по множество въпроси: 1. Каква е тази ВМРО - революционна организация през 21 в.; 2. Защо е регистрирана в Пазарджик; 3. С кого не се е съюзявала - официално или неофициално преди избори; 4. За кого и колко са наемите от Македонския дом, състоящ се от 5 500 кв. м. в центъра на София, от магазини, банки, хотели и хижа в Пирин ; 5. Разбра ли някой в обществото, че ВМРО има представители в държавни институтиции, вкл. и шеф на Българския просветно-културен център в Скопие от четири години; 6. Какви издания направи, с изключение на Алманаха, за който даде пари и Македонския дом - Варна; 7. Защо е спрян в. Македония ; 8. Как възвелича славното минало на ВМОРО/ВМРО и лобните места на героите, загинали за свободата на Македония; 9. Няма ли организацията други водачи - дори на ротационен принцип или има страх от изпадане от председателския стол; 10. Изобщо къде и за какво е ВМРО - организация, служеща на обществото или сдружение в частна полза НЯКОМУ?

Сьгласен сьм сьс Антимаке, само ще добавя 4е Пьрви ги признахме като дьржава , Пьрви им помогнахме с орьжие да се бият сьс шиптарите и пак няма благодарност. Аман от шепа срьбски агенти които развалят Македония. Дядо ми е Македонец жалко 4е петнят името му.

А от 1,5 милиона население на Молдова - 800 000 имат или кандидатстват за румънски паспорт; Виждал съм и бесарабски българи в Лондон с румънски паспорти - СРАМ !

За месец Каракачанов смени 3 коалиции. За 18 години -безброй. Бих се учудила, ако все още има хора, които да помнят от коя партия е Каракачанов.

Добре е държавата да стои зад поданиците си,АКО са невинни.Майка съм на 2 деца, ако някой ден се разведа не бих попречила баща им да ги вижда.Не мога да я оправдая по никакъв начин,стига бащата да не е някой педофил или сериен убиец разбира се.Много жени забраняват на бившите си да виждат децата от отмъщение.Не знам дали присъда от 3 месеца е справедлива,не съм компетентна, но смятам че след като бащата има задължения да плаща издръжка за детето има и права (не само на дойна крава).

предлагам да се премахнат ограниченията за получаване на българско гражданство по отношение на македонците ,заедно с перманентно вето.и така докато броят на българите в македония стане по- голям от този на македонците.и тогава со кроце со благо и со много кютек.да си спомнат що е бугарска тояга.

vsiaka evropeiska darjava za6titava svoite podannici osadeni v 4ujbina kogato nie go pravim za6to se opitvate da ni maskarite ??

Има и държави в които се защитават и правата на бащата.Само защото е българка я защитавате.Ако беше бащата българин и не му позволяват да си види детето пак ли така щяхте да реагирате?

Не съм фен на Каракачанов,но съм съгласен с него!Твърдо и ако трябва вето!

и един български гражданин да е обект на подобно отношение където и да ебило по света, веднага България трябва остро да реагира! А Каракачанов е един мноого богат човек, който много отдавна не му пука за българсите интереси, които уж защитава с откраднато име на свещенната организация.

Браво, трябва характер спрямо съседите, малко по-твърдо. Както гърците, стига са правели глупости по поръчка на сръбските служби.

този т.н. лидер на т.н. вмро е пълен боклук!!!! Освен елементарна, квартална пропаганда, нищо смислено не предлага!! Да ходи да се обеси на първото дърво, най-добре ще направи, барабар с хайката му от крадливи бклуци!