Заев отговаря на Лавров: Македония няма да бъде поделена

Няма да има нито подялба, нито федерация на Република Македония. Това каза лидерът на опозиционния Социалдемократически съюз (СДСМ) Зоран Заев.

Обратно в новината

Коментари - Заев отговаря на Лавров: Македония няма да бъде поделена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сърбите я разглобиха и си я взеха за тях

Изказването на Лавров ИЗОБЩО НЕ Е НОВО или НОВИНА ! Това че Македония един дан ще бъде поделена между България и Албания в съотношение 2 : 1 се чува и се знае от поне 15 - 20 години! Всеки който се занимава с геополитика, дори като хоби - знае това. Има такава прогноза още от преди 20 години от ЦРУ и други източници ! За тези които не знаят, САЩ планират 80-100 години напред - всичко ! Така че Великите сили знаят ПЛАНА, а на нас инфото - малко, по-малко ! Явно е дошло времето за това и сега започва да се подготвя почвата леко-полеко! Лавров дава сигнал, защото се опитва да защити интереса на Сърбия, но сърбите този път няма да ги огрее. Тях наказателно ги разпарчатосаха (Югославия, Босна, Косово, Черна Гора ) заради играта им с Русия и за опитите да водят собствена политика и сега окончателно ще ги отрежат и от Македония. Гърците няма какво да взимат, те и без това са от 100 години извън техните етнически граници, и никой не си представя ако те вземат част, как ще се сменят имена, кой ще учи гръцки и т.н и т.н. За Албанците е подготвен проекта Велика Албания, с обединение на Албания, Косово и 1/3 от Македония. За нашите в Македония - ЕДИНСТВЕНИЯ вариант е да се присъединят към България ! Властта ще се опъва доста, но е неизбежно и ако се дърпат ще стане касапница. Нямало как да стане казват - друг път, само гледайте, когато САЩ и ЕС са съгласни - Всичко става и е позволено! За нас това ще е награда за послушанието..... с две думи това е !

Не трябва да позволим делба на Македония, тя е наша земя и духовна светиня, ние трябва териториално да я запазим и спрем албанската инвазия инспирирана от великоалбанския национализъм превърнал се в шовинизъм към останалите балкански народи и стремеж за създаване на Велика Албания под диригентката палка на двата вечни съюзници на Балканите- Турция и САЩ. Албанците от сега предавяват искания към по голямата част от територията на Македония и при една делба, може да роди поредната война на Балканите. Трябва всячески да помагаме за запазване на сегашна република Македония като самостоятелна и независима държава от два етноса- български и албански. Побългаряването на Македония ние може да направим бързо и безболезнено ако следваме пътя на Финландия и Естония фейсбука ни ideyazabulgaria

богаташчетата и ток крадът, а на бедните слагат електромери, които въртят двоино за да се избегнат голями загуби богаташчетата и ток крадът, а на бедните слагат електромери, които въртят двоино за да се избегнат голями загуби богаташчетата и ток крадът, а на бедните слагат електромери, които въртят двоино за да се избегнат голями загуби богаташчетата и ток крадът, а на бедните слагат електромери, които въртят двоино за да се избегнат голями загуби богаташчетата и ток крадът, а на бедните слагат електромери, които въртят двоино за да се избегнат голями загуби богаташчетата и ток крадът, а на бедните слагат електромери, които въртят двоино за да се избегнат голями загуби

Хората в Македония трябва да знаят, че изразът: "универсалните ценности - демокрация, свобода, справедливост и бъдеще за всеки" означава, че ЕС се занимава с глобализация. Политиката на ЕС е да размива и заличава националното самосъзнание, народите да забравят историята и произхода си, всички да станат еднакво тъпи, дисциплинирани потребители на стоки и услуги и евтина, безропотна работна ръка. Ако хората в Македония могат да се откажат от идеята, че са "създатели" на Вселената, прав им път в ЕС! Русия сама си го навря, защото не се отказа навреме от панславянството. Можеше да признае, че населението на Балканите (и в Македония) са предимно българи, че българите от северното Причерноморие и по Волга съставляват голям % от руската им нация. Ако Русия беше извадила картите на масата, за да каже кой на кого, какво е дал, кой на кого и защо е брат, цялото това българско население от Адриатика до Кавказ щеше да е на нейна страна. Въпреки, че България беше отстъпена на англо-саксонците от Горбачов и перестройчиците му. Ама, не! Политиците в Русия продължават с българофобията си, сега им се връща с отнемането на Украйна, но те пак упорстват - македонците им били славянските братя, а българите били предатели. А изказването на Лавров подклажда в Македония нов повод за негативизъм към България, щото видите ли, България ще ви разкъса територията.

Универсалните ценности демокрация, свобода, справедливост и бъдеще за всеки, които не са глобалистични ( неолиберални) ценности, а са европейски ценности, ценности на европейската социална държава. Неолиберализмът( глобализмът) не поддържа тази ценности, той отрича демокрацията , свободата, справедливостта и бъдеще за всеки . Русия е най-неолибералната държава в Европа, която освен ,че прие глобалния пазар на неолиберализма от САЩ и неговата олигархия, изповядва неолиберални американски ценности, отрича европейските ценности " демокрацията, свободата, справедливостта и бъдеще за всеки". В случая Русия не възражда стария панславизъм към славянските народи на Балканите , а питае нови завоевателни стремежи на своята олигархия да ни превърнат в суровинен придатък и дъвка устата си, какъвто суровинен придатък в устата на руската олигархия Путин се опитва да превърне и Украйна сега, с възпламенената от него война в източна Украйна. Русия е дълбоко неолиберална държава и ние нямаме място до нея, нито да я следваме нейния политически и държавен модел, а трябва да следваме демокрацията на Европа и нейната правова и социална държава. Жалко, за тези българи, които продължават да не знаят това и да живеят безпаметни и без разбиране за европейските ценности, станали маша в ръцете на своята олигархия смесена с руската, да ги обслужват, без да виждат какъв огромен ущърб те нанасят на България и народа и. Браво на Заев, братята македонци пак ни изпреварват! Зоран Заев е опозиция на комуниста олигарх Груевски, който досущ прилича на олигархичния русофилски елит на България. В лицето на Зоран Заев опозицията на Македония е задминала България( и Сърбия), като се стреми да изкара Македония от орбитата на руската олигархия и Путновия олигархичен посткомунистически режим, докато България продължава да тъне в оковите на новото олигархично робство ,донесено от комунистите от Русия и смесената руско-българска олигархия.

заека по добре да се скрие в някоя дуп-ка

Македония цяла ще бъде Албанска т.е. ислямска!!!

Македония няма да се поделя. Тя ще се присъедини към България, по-точно към ЕС, но нали и България е в ЕС.

Не и трябва на Македония да се присъединява към българските предатели. Знаят го отлично. Помнят как от 1941-45 г. фашистката власт ги наричаше въшки и гниди.Помнят с какви големи данъци ги обложи българската държава.Помнят когато бягаха нашите войници какво и как крадоха.... Помнят ,че до 7.Септември бяхме сателит на Германия и след това на 8.Септември и обявихме война. Каква работа имат с такива хора като нас ???

А, помниш ли, Ванче, кой и кога забраняваше родените българи в македонския край да се пишат в паспортите, че са българи Колко бой отнесоха и колко убити имаше, защото достойно защитаваха българския си произход. Ванче, тези, които биеха българите в македония след 9.09 са още на власт и затова държавата ни е раздирана от противоречия. Вие, Ванче, сте прадатели - осъзнати или не.

Македония е българска земя. Така спрямо Русия е и Украйна, която е Руската Македония.

Сега остава да порасъждаваш още малко и да стигнеш до извода, че България пък е турската Македония!

Подлоги на русия и руските интереси.Това сте вие.Нищо българско няма у вас.

Какво българско има у Вас ? Измекяр на американците, които ликвидираха България. Така правят и с Македония в момента.Демократичните предатели признаха Македония и Косово под американски натиск! Така ли е? И така предадохме и продадохме българите в Македония. Марш в Люксембург....

Каквото и да правят хамериканците, накрая се случва това, което искат в Москва

"Ако забележите мръсотия, където и да е по света.Бъдете сигурни,че там ще откриете американска ръчичка и в краен случай американско пръстче" Шарл дьо Гол. Бащата на ЕС, който извади Франция от НАТО и върна френското злато, заграбено от американците във Франция. За това бе свален, чрез студентски демонстрации, платени от ЦРУ !!!

що така не го намирам никъде този "цитат"? да не са го махнали лошите американци от целия нет или просто не можеш да цитираш?

Блажени са вярващитеРусия отбово загуби.С този президент са в джендема с години напред.

Представяте ли си ако всеки град и всяко село бяха отделни държави какъв цирк щеше да е насякаде за да може да излизат хора на протести и партийни лидери да подскачат по трибунките аз аз изберете мен :D

Статията беше манипулация. Лавров казва - " Има идеи за подялба на Македония между Албония и България".. Има ли ? Има ! Проф.Божидар Димитров го заявява многократно. Албонски лидери начело с Хашим Тачи също. Какво подскача уплашеният заяк с отрязана от американците опашка??? България няколко пъти продаде българите в Македония. Ние имаме основната вина за Македония и нейното ликвидиране.Така стои въпроса и с България. За 25 г. я ликвидирахме от гьотверентство !

Не е вярно, официално България никога не е заявявала такова нещо. Това е много груба грешка на Лавров и руското ръководство. Божидар Димитров се изразява в качеството си на частно лице, в което няма нищо лошо защото така мислят всички български патриоти. Просто Македония е с български етнически произход, история и култура.

Този път хамериканците май не са заложили на правилния човек. Със зайци Майдан не се прави ...

Още колко години ЩЕ СЪРБАМЕ попарата надробена от САЩ при РАЗРУХАТА на Югославия?????Суверенна страна според устава на ООН?????

Ще! Ще!

Направо да я взимат руснаците, да не се карат съседите на Македония.

Преди години един мой приятел от Битоля ми каза: "Со пишките ще ни превземат". Македония е свършена държава. Когато албанците станат 50%+1 в Македония ще сменят всичко: Име, език, химн, знаме...и т.н. Въпрос на време. И това не зависи от Сърбия, Русия или някой друг.

казва на глас онова, което ЦРУ прави задкулисно. Всичко което се случва сега в БЮРМ върви по утъпкания път на сценария "Майдан", само дето ония офицерчета не можаха да утепат повече народ за предизвикат гражданска война.

Тоя мошенник и измамник Лавров, що не си гледа работата? "Китайската държавна телевизия отказа да транслира парада на 9-ти май в Москва с аргумента, че това е парад на измамници и мошенници!" Е, те това трябваше да коментира Лавров!

Днешните кремълски управници са нещо много по-зловещо от измамници - те са първокласни фашисти и нацисти и насъскват руснаците против съседите си!

Хахаха... Да бе..., а китайският президент седеше до Путин на официалната трибуна.

Ако изказването, направено от Лавров, беше направено от Кери или Обама, разпенявените във форума кремълски дупедавци щяха да бълват огън, жупел и червени храчки срещу омразните им САЩ!!!! НООО понеже Лавров се е изтропал неподходящо, сега цялата блюдолизка рубладжийска сган се напъва да го защитава и брани, като ни убеждава, че бялото е черно, и че има нещо нормално в Русия!?! ЛУМПЕНСКИ ДИВОТИИ ОТ ПРОДАЖНИЦИ И ПРОМИТИ МОЗЪЦИ!!!

поддържа обединението на българите е приятел на България,без значение какъв е по националност......съвсем естествено и закономерно е работещите против него да не са българи

и разстрел за фашистките елементи, нападнали този форум!!!!!!!!!!!!!!

Крайно време е за народен съд за комунистите, че по-големи предатели и престъпници от тях историята не познава!!! Дори след фашизма държавите се възстановяват по-бързо, отколкото след комунизма, така че скрийте се, другари, и благодарете, че не ви беше потърсена сметка преди 25 години, а и че сега сте оставени необезпокоявани да бръщолевите престъпните си пропаганди!!

Каквато и да е съдбата на Македония през там вече руска тръба с газ няма да минава..ха..ха.Турски поток ще е само до Турция..ха..ха

Щерев е прав. Ще видите след няколко месеца, максимум догодина. И не го обиждайте на "комуняга", защото комунягата съм аз, ще ми отнемете най-свидното!

проамерикански,ще останеш без работа,защото това което си написал означава: тук не става дума за никаква демокрация и никакви човешки права,а думата е за икономическото прецакване на Русия като доставчик на газ и ЕС,по-специално южните държави,като потребители на този газ

и през България вече никога няма да минава руска тръба! хахахаха руските тръби ще минават само през простите немци, чехи, словаци, унгарци, китайци, турци, французи, холандци и ... британци /да, да - те също почнаха да купуват руска газ и нефт/

Няма как да минават руски тръби преь ЕС.Може само рускс газ

Зайков, ти ли си новият майданец на Маааакедонска територия бре чичовааата.

да бе точно Заев ще питат ....шо е маке се е юнак))))

Лавров отговаря на Заев: - А теб, кой ще те пита? Каквото решим с Керито това ще правим. ТЧК

нямаше да разделят. А относно Македония оставете Лавров. Божо Димитров още преди 1 седмица каза по телевизията, че България трябва да има готовност за развитието на такъв сценарии. Следващия тен боко прати и армията по македонската граница. Защо не пишете за това? Или по стар български обичай е по-лесно да търсим вината в друг.

За теб, ако тоя ветропоказател и византийски циганин е авторитет източник на инфо за хора от ранга на Лавров, Кери, то ...

а тяа "армия" дали е отишла а вертолетът дали е имал де да кацне че лоша работа ако падне - друг май няма

се случи това което кажат албанците,а не Заев или Груевси.Засега те тупкат топката и имат интерес от това,защото популацията им ежегодно нараства и когато настъпи момента на разделянето на Македония това ще им гарантира по-голям пай от нея. Поддържането на сегашния формат е губещо за интересите на българите в България и Македония,поради това просръбските управляващи го подържат защото Сърбия предпочита Македония да е Албанска а не Бугарска

Защо им е на шиптерите да се отделят днес като ще вземат 1/3 от територията, а не след известно време, когато ще получат 2/3.

И този изпростя. Aко цитирaм Лaвров, думите му сa Носят се слухове. Тия политици съвсем изтрещaхa.

Сега разбирате ли каква е била целта на Лавров - да се задуши в зародиш всяка партия и политик в Македония, която иска затопляне на отношенията с България. Ако сега кажеш в Македония - дайте да се разбираме с братята в България, ще те обвинят, че си американски шпионин и искаш да делиш Македония. Дреме ми на мен за Украйна, за САЩ и Русия, но няма да простя на Кремъл за тази подла игра.

Играта на Кремъл е подла, но нашите политици се хващат на уловката като пълни идиоти. Или може би се радват за възможността. Защо са тия подскачания "ние няма да делим нищо". Можеха просто да подминат изявлението с мълчание или с лаконично изявление от типа "Лавров си прави съчинения". Руснаците се смеят на нашите мижитурки продажни.

Най-големите мижитурки в България са тия дето се подмокряте само при споменаването на Кремъл или бащицата Путин!!! По-долни и жалки нищожества от продажниците и предателите на родната си страна и народ няма!!! И милиони пъти да пишете лъжите си, истината не се променя!!

играта на кремъл си гледа интересите ако наште са бунаци а те СА 1000% кой им е виновен моля?

Лавров е поредното доказателство, че руснаците винаги са страдали от липса на добри дипломати и политици. Затова въпреки, че народа им печели войните живее зле.

Френско и немско възпитание не им дава привилегии и преимущества в общуване с американци, които нямат възпитание изобщо за сега.

И от кога възпитанието, давано в КГБ, е немско или френско???

Как си представяш, че Западът ще допусне руснаците да живеят добре. На него не му трябва една икономически силна Русия. Фобията е страшно проклятие!

знае плановете на цру *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Двете 'най-велики' ;-) държави в света почнаха да си ги мерят. Пуканки и биричка, бързо ! :-D :-D

тоя пък! бира и пуканки?! алоооо, освести се малко!

ами не слушкат тия бе При нас пристигнаха две шматки отдавна изперкали и докато си отворят устата се отказахме от южен поток Уважение бе, много ни уважават, защото стига и шофьора на посланика да бяха пратили а те не Сенатори на крак пращат -трогателно Иначе освен всички цветни щяхме да свидетелстваме и на турска революция Тия работи те ги умеят Ама саламчето пак забравиха да ни подхвърлят въпреки че чинно махаме с опашчица

ДАВАМ ИМ ДА СЕ ПРАВЯТ НА МАКЕДОНЦИ НАЙ-МНОГО ДО 2020 Г. СЛЕД ТОВА ТЕ СИ ЗНАЯТ.

Когато Божидар Димитров поиска от Турция да изплатят дължащи се пари на наши сънародници, ББ го уволни незабавно. Каза, че за малко не предизвикал война, спомняте ли си? Сега Божидар Димитров, който е пак публична личност, пак се знае на кого симпатизира, се разходи по всички телевизии, направиха му интервюта от радиа-фокус.мокус и др. имаше ли реакция от управляващите още от първите му изявления. Поне да се разграничат. ИЗЛИЗА, ЧЕ ЗАД НЕГО СТОЯТ НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ, ДРУГИ МЕДИИ И Т.Н. Лавров ли е виновен или ни галеше ухото да чуваме мечтания, а Митовото назначенче-недоносче трябваше да си изрецитира ястребовата реплика. Ох, да ни е жива и здрава външната мъглива политика.

Падна комунизма, нарязахме армията, мутри, етническа партия, кризи, беднотия, мафиоти и бандити от всякакъв цвят и минало - дисиденти, царе, комунисти, социалисти, върли демократи и капиталисти, загуби на пазари и отрасли, ощо орязване на армията, намалено население, дива имиграция, много цигани и пожарникари, глад, мизерия, липса на переспективи НО се питаме защо ли Макетата не искат да се признаят за БЪлгари!? Мче за кво?! Те българите не искат да се признаят за такива, камо ли па некой друг!!! Не само че нищо нема да видиме от Македония (не че и ни трябва) ами даже най вероятно да изгубим и малкото което имаме, ако решиме да искаме нещо или да участваме някак си. Когато фактите и цифрите говорят, тогаз и Дявола мълчи - а от всички страни и народи на Балкание, ние се оказхме най калпави...фактите и цифрите го доказват!!!!!!!!

А не ти ли хрумва мисълта, че всичко това е следствие от комунизма?

sonibvc@gmail.com

Не! Колко време можеш да се извиняваш с нещо?! Докага миналото ше ти тежи - цял живот?!! Комунизма толкова ли лошо работи е направил? Защо 26г живеем от отлмоките му тагова без да сме построили нищо ново? Комунистите ли са виновни? Ми нали са същите като преди!? Защо тогава тез хора праваха и и строяха и имаше държава, па след пормените разрушиха всичко и държавата?! Защо изведнъж тез комунисти от лоши станаха още по лоши? Ами самия комунизм резултат от какво е? Не е ли от миналото? От изгубените войни в които сме били на погрешната страна което ни довело да комунистическата съдба! Е, кое виновно за това??? Пак комунизма? Или турското робство??? То е ли е виновно. Ами кое е довело до турското робство??? Комунизма???

Трябва да признаем, че към днешна дата е далеч от възможностите на Русия да се противопоставя на повечето европейски държави и САЩ. Затова се занимава основно със страни като Македония, България и Албания.

Далеч си от истината.

Албанците са ИДИЛ на Балканите, но много политици се правят, че не забелязват това

Има още една държава която се държи отговорно около тези събития(освен България).Нека я споменем-Италия.По време на войната официално и доброволно(или "доброволно",но италианците на това могат да се позоват)Албания се влива в Италия.Имали са депутати в италианския парламент.

Добре, че ме подсети! Сега освен Албания имам основание да прибера и Италия като още по-Западен Български Окръг!

Че са ни малко "италианците"тук ли? /Не искам да обидя Италия-да се приема като шега/

Този Заев наистина прилича на дългоушко ...

Тоя Заев ли е, Баев ли е не знам, но е прав- Македония няма да бъде поделена!!! Само да не стане така, че цяла Македония да бъде взета от Велика Албания! Щото още при първите свободни избори си спомням, че албанците се заканиха да превземат Македония не с оръжие , а с к-р-ц!!!

Да, албанците действат и чрез мощна демографска инвазия.

Границите на Балканите винаги са се чертали от международни комисии (западни). Така, че да приготвим хляб, сол и вазелин и да чакаме гости, които да ни кажат: от кой народ сме от коя държава сме кой ни е майчиният език какви са историята и географията ни * какво искаме и т.н. А на здраве за Новата Ни Идентичност!

Отвъд жълтите скандали, става ясно, че официално Москва счита македонците за етнически българи. Който иска нека се чувства провокиран

Руската дипломация отново показва, че е най-добрата в света. Едно изказване на Лавров и истината лъсва. А тя е, че САЩ готвят нова цветна революция - в Скопие. Правителството на Груевски не им харесва. То не е и за харесване, но не това е причината. Марионетки на хамериканците на Балканите са българите и албанците. И едните, и другите биха изпълнили това, което им наредят от Вашингтон. Това е смисълът на изказването на Лавров. Не случайно се появиха слухове, че трябва да се изпратят български войски към македонската граница.

като си писал ,,,български войски,,ме разтресе смех Ами освен представителната рота за посрещане на гости комай друго веке нема бре

Имаме върховен главнокомандващ - Офшорко

Заекът пак ще го отнесе!

Заслужава сравнение казаното от Зоран Заев и от българския външен министър Даниел Митов по повод изреченото от руския външен министър Лавров. Зоран Заев ясно формулира теза и заявява кратко и ясно своето мнение, че тя е в пълно противоречие с позицията на Лавров. Обаче, макар и заек в политиката, македонският опозиционер знае на кой свят се намира и си мери приказките. В казаното от него няма и помен от менторския тон по отношение на Лавров, който си позволява българския външен министър.

"знае на кой свят се намира" ???? Я, пак!

Така е. Това се вижда от цитата на изказването му. Но какъв е пълния текст? Не забравяй, че ни манипулират постоянно с извадени от контекста цитати.

Това са направили лавровци и сталинци. Да ни унищожат като народ. Да ни разделят и се намразим с кръв от кръвта, майка от дъщеря. И аз съм българин, който има корени в днешна Македония, но нито дядо, нито баба са ми казвали, че не сме българи, а на мен и на ум не ми минава. В Македония винаги е живяло коренно българско население, както в шопско, както в Тракия или другаде в България. Болшевишка Русия и българските им подлоги носят отговорност към нацията ни, че чрез коминтерна ни разделят и насъскват. Ако продължават с тази мръсна към България политика, всеки руснак, към които таим близки чувства, ще се наложи да обявим за персона нон грата.

Един герой на Димитър Талев казва-как можа дядо ни на един креват два народа да направи.И така съм се опитвал да говоря с тях; и на шега , и на сериозно-не става.Дървени са!Тези които за Българи не се смятат какво да ги правим-да ги просвещаваме?Приемаме,загуби по пътя на историята; важен е пътят и здравото ядро което по него върви.

Я пак !!! Щото май си прав!? През 1877/78 г. същите тия гадове руснаците пак ни разделиха с нашите кръвни братя - турците! И сега нямаше да пишеш глупости от тоя сорт щото нямаше да имаш толкова време- нали знаеш, че "исконната" българска религия 500 години е бил Ислямът, а при него молитвите са по 5 пъти дневно! Злобата си е злоба, но трябва и малко мисъл!

Макетата отдавна дават фира, ама тоя път бая се чудих колко бело са взели за такива простотии. Единен народ с албанците, означава до 1-2 поколения да няма кьорав македонец в Македония. Те динозаврите не са успели да затрият македонците, ама албанците ще успеят. Ние кво още ги защитаваме не мога да разбера? Хем ни плюят, хем ако им запали под д*то, пак на нас ще виснат

руснаците пробват да всеят раздор и евентуално федерализиране на Македония, за да го използват като претекст в Украйна, но няма балами другари...

Лавров отново показва висш политически пилотаж. Прави изказване, след което всички си разкриват картите ... от Вашингтон и Брюксел, през Косово, Тирана и Скопие ... до София. А какво може да каже македонския заек на голямата северна мечка ? Някоя глупава смешка, преди да се скрие в храсталака. Само че в храсталака вече има албанци ...

Албанците в Косово и Македония са под "протектората" на САЩ. Така,че Заев няма думата в случая. Каквото решат САЩ и кажат на албанците да го направят,това ще стане.

Токущо съобщих на Алабанците, че те с радост осъзнават, че са Западен Български Окръг!

Македонците са изключително прости,което доказва,че са българи..Плюят настървено по единствения си добронамерен съсед..И били единни с албанците...Льоловци хамави...Албанците не дават 5 пари за измислената държава и е повече от ясно,че ще я разцепят..Те дори и знамето и не признават..Веят си албански флагове..Живеели в единство..

Орсито бил албанец бе :)

Ни пузна.От простите българи съм.От тези,които се оставиха да бъдат фалирани три пъти...И половина

Е, тъй де щото сте сплотени та затуй ви пратиха командир НАТО да разбуни малко духовете... Те и сърбите си мислеха че Косово си е тяхно ама колегите на командир НАТО излязоха върли сепаратисти.