Мая Манолова се заема с автомобилните екотакси

Омбудсманът Мая Манолова изпраща в парламента препоръка за екотаксите в Закона за управление на отпадъците, който предстои да бъде гледан на второ четене.

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова се заема с автомобилните екотакси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докога ще я търпим тази проста комунистичка на държавна заплата?

За Протокола : 1. Откъде Дойде г-ца Манолова ?! 2. За периода-Си Преди омбудсманизация - Тотален Абсанс ли Има ?! .... и Изобщо отн.такси-макси и нзнамтамквоси - Никакво преговаряне ! - стъпка Първа е НеслучайноПърва.

Уважаеми Колеги минусоососяващи ! - да се Опитвате да продавате краставици на краставичари - Е Нефела.

Що е пара докс? Държавата ме задължава да плащам еко такса, парите ги прибира частна фирма. държавата ме задължава да плащам гражданска отговорност, парите ги прибора частна фирма. Държавата ме задължава всички плащания като глоби, такси, данъци да плащам по банков път вместо на касата в кеш. За "услугата" плащам на банките. Посочете ми една държавна банка, където мога да си платя примерно ДОД. И като сравнявам живковата бюрокрация с днешната...

Браво. Всички щуротии които се прехвърляха на главата на народа са атаквани. Само че питам откъде дойде Омбудсманът Мая Манолова. Тя не беше ли в Парламента когато се гласуваха тия идиотии. И как така прогледна от една година. Нали е юрист?

Баш така си е. Когато си откараш колата на моргаджията той ти брои 300лв защото толкова може да вземе за нея като метал/вторични суровини/ . Разбира се той продава частите на много по -висока цена така че изкарва поне 600лв. Парите от екотаксата въобще не ги броим тук. Те са си чиста далавера.

Трябва да я вардят! Онези,дето запалиха баневи, ще й посегнат! 100%-

На кюстендилската пръчка Манолова, политиците могат само да й дишат пушека.Направи ги луди!

хе хе, някой да се сети за дизелгейт? новите курници на vw, ауди, порше (на 90% дизели) и т.н. хвърлят повече сажди във въздуха от 30 годишен бензинов ровър! Екотаксите са пълен РЕКЕТ!

ГЕРБ измислиха и въведоха този Уникален за Европа вид Корупция-ЕкоТаксите ! ГЕРБ Измислиха и дадоха на Свои фирми 60-80 Милиона Годишно от Нашите измъчени и Обложени с Данъци пари !! ГЕРБ ги дадоха не на Държавата ..даже ...а на СВОИ Фирми !!! Запомнете го защото пак идват избори !

Манолова, може и да не реши проблемите, но поне има куража ги огласява.Факт е,че си ги сложи всички в малкото джобче,но прогизналата в корупция държава, е срещу нея и срещу нас.Харесвах думите й ,когато беше в опозиция, беше ми противна, когато беше управляваща. Сега е неутрална и всички въшльовци,които ни обират са срещу нея.

Мая Манолова е пет пъти по глем пич от Боко Рекетьора !

Тя иска да Спре далаверата на тези фирми . В процеса на Отрязването на тази Корупция за много милиони фирмите ще изреват на умряло, както и ГЕРБ който са краен Получател на милионите .

hm

""Законът за управление на отпадъците и Наредбата на Министерство на околната среда и водите принуждават 230 000 граждани да спонсорират с по 260 275 лв. няколко фирми за дейност, която изначално им носи печалба. Така 60 милиона лева всяка година отиват в частни фирми" Eх да беше само това... Същото е и с нотариусите - държавата им е създала и гарантирал един прекрасен вечно печеливш бизнес с никакви отговорности...

Мая Манолова да се заеме с центъра за градска мобилност.Готви се пълно унищожение на правата на гражданите.Протестите не помагнаха .Към кого да се обърнем преди градския транспорт да е станал за атракция?

Mайче, я кажи, и на кого са тези няколко фирми които прибират парите от еко-таксите???! Mоята не е, тя едвам оцелява!! 100% са на твои колеги, депутати и на членове на бе-се-пе-то, а???;))

Тя иска да Спре далаверата на тези фирми . В процеса на Отрязването на тази Корупция за много милиони фирмите ще изреват на умряло, както и ГЕРБ който са краен Получател на милионите .

тия еко такси са като минетките нито еко нито такси ми някой жмули яко.... то в таз "държава" нещо нормал има ли?!?

Екотаксите са нещо добро. Те ще внесат финансова регулация в хаоса от таралясници и курници. Автопарка в страната е под всякаква критика карат се подвижни кенефи, което е изключително опасно. В момента всякакви шушляци карат по няколко автомобила! Тротоарите са задръстени, въздухът не се диша! Една стабилна екотакса за стари бракми ще регулира малко ситуацията. Трябва да има облекчения за собствениците на нови автомобили, които отговарят на изискванията.

Значи предлагаш: Фирмите на властта да Лапат от Рециклирането на коли да лапат от стотици левове "екотакси" . А Защо Фирмите на властта да не плащат на Нас за да ни рециклират колите? Така всеки ще си даде таратайката за рециклиране . Както е в Европа ? Няма да има Корупция чрез Държавно Изнудване да палщаме на техни фирми. Защо ?

Ти май никога не си излизал от село и Европа си виждал само по телевизора! В Европа се плаща за да ти рециклират автомобила! Да точно така. Ти плащаш за да ти го вземат. Иначе плащаш данъци, такси, паркинги и т.н. и повечето германци предпочитат старите таралясници да ги сурнат в автоморгите или да ги продадат на някой прост българин, който си мисли, че кара кола, а той кара курник и то опасен курник - без TUV

Не е ли по-правилно, да се забрани вноса на морги над 7-8 години? Има държави в които изобщо е забранен вноса на втора употреба коли...

ДАВАЙ МАЙЧЕ ИЗБОРИ ИДВАТ, НАПНИ СЕ ОЩЕ МАЛКО...ВЪРШИШ РАБОТА Ш СВЕТИШ КАТО СЛЪНЦЕ ЗАД ХОРИЗОНТА

А защо при бракуване та автомобил не се връща част от тази такса?Нали вече няма да замърсява околната среда. .Няма изкореняване на корупцията ,а напротив.

Във Всички Европейски държави ,дори и в тези извън ЕС фирмите за Рециклиране ....Плащат на хората за да им рециклират автомобилите!!! Защото изкарват добри пари при рециклирането. В България хората плащат на фирми на ГЕРБ за да им бъдат рециклирани колите!!?? Само ГЕРБ ...нали овце и тролове ?! Ще ви оглозгат и костите. А вие ще си търпите.

Ами нали и твоята заплата идва от многото такива обирджийски и незаконни събирания.Еко такси,винетки и т.н и т.н.

Браво на жителите на Монтана и на Мая Манолова, че са обърнали внимание на проблема! Това трябваше да се направи отдавна. Дано се вземат мерки срещу безумието всеки гражданин да е задължен да налива пари в джобчето на ЧАСТНИ компании, вместо тези пари да отидат в държавата. Чудя се как изобщо се е стигнало до този монопол...

ГЕРБ въведоха и тази Корупционна практика Веднага след като взеха властта . ГЕРБ са виновни .

Правилно! Ошушкайте народа, но го направете с грижа за народа.

тая селска простакеса. Всичко е пушилка без никакъв резултат. Само срами институцията

Искаме приемна и на слънчака