Манолова се закле като омбудсман: Не очаквайте да съм кротка

Депутатите прекратиха пълномощията на Мая Манолова като депутат от БСП и тя положи клетва като национален обмудсман. Предшественикът й отива в КС.

Обратно в новината

Коментари - Манолова се закле като омбудсман: Не очаквайте да съм кротка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СРАМ И ПОЗОР!

ОмбудСРАМ !!!

Най после всички са доволни,отърваха се от това зло.Натикаха я в тъча с пълно единодушие.Сега може да си лае,колкото душа й сака.

герберунгелите!? Тая, хем ви скрои номера "Костинброд", хем я избирате в Парламента за някаква си!?

ами ние и не очакваме да си кротка - всички знаем че си палавница ! немирница такава ! нали заради теб изразът "кюстендилска слива" доби по-друго значение ?

Кучето (в случая електоратът) си лае, керванът (т.нар. политически елит) си вървиИзбират си се, преназначават си се и пак електоратът им виновен. Константин Пенчев. Изникнал от нищото и незнайно защо лансиран успешно посредствен юрист тип мижи-турка. За няколко години обходи цялото топ-магистратско и обществено политическо пространство. Най-добре е да го назначат за БГ-специалист по всичко. Защото още малко и ще задмине Гиньо Ганев и Петко Бочаров взети заедно. Сега в КС ще бъде най-независимият КС. Защото нищо няма да зависи от него. Само трябва да внимава как да гласува. Мая Манолова. Креслива, безпардонна и с липса на елементарен морал креатура на нашето време. С килийно образование и спорен юридически стаж, наложена силово в БСП елита. По-известна като Костинбродската принцеса. Сега като омбудс-ман (не омбудс-дама, защото според Кирчо Д. тя е БСП-пич) ще до-омбудсманира държавата ни. Е-га ти сделките, е-га ти БГ-полит-елита.

Малка поправка, не е Костинбродската принцеса, а Кюстендилската слива. То и това и идва малко в повече, камо ли пък принцеса

Има и положителна страна от назначаването и. Много по-рядко ще виждаме наглата и физиономия.

палавница от БСП ще защитава интересите ни?! Как ще стане това?!

не очаквайте да бъда кротка

пак нещо с цензурата почнахте , поместете целия коментар , не го орязвайте като соц цензура филм с любовни сцени

Манолова се закле като омбудсман: Депутатите прекратиха пълномощията на Мая Манолова като депутат от БСП и тя положи клетва като национален обмудсман'' Не ми стана ясно като каква е станала, в един от коментарите беше написано обдусман, май това ще е

а какво стана с изискването омбудсманът да е аполитичен

А защо борбата ще е само с администрацията? От Монополите аз ли да се браня и защитавам. Още в началото позицията е погрешна!!!

сажелявам бати боико с избирането на тази пачавра за обдусман и гласуването на коледни добавки само за неработилите никога пенсионери загуби завинаги моите и на семеиството ми гласове. така мислят хиляди като мен

ииииибааа, ужасссс! вече ми треперят шенкелчетата от справедливия гняв на ахила манолов.... вече се вживяхме в ролята на политически полицай под прикритие. за да си ефективен в борбата срещу административната наглост трябва преди всичко мозък! а как`мая с лоботомията дори не може да разбере защо й трябва този орган. както пишат колегите по-долу "циркът продължава" :)

Не губим клоун, само го местим...:)))

Защо омбудсмана се избира от парламета?? Все едно съдия да се избира от подсъдимия.

Омбудсман е другото име на институцията "Арменски поп". Освен това не си на норма - работиш, не работиш - заплатата тече, бонусите си вървят, служебната кола те чака, трудовия стаж върви. С една дума - пейте сърца, цъфтете сливи.

Няма такъв майтап по света: Да изберат за омбудсман най-честната булка от Костинброд. Тя никога в живота си не е излъгала, не е правила сплетни в Парламента, не е организирала компромати с бюлетини и участва във властта единствено и само от патриотични подбуди. Евалла на такива жени....

сестра Галева заедно със събратята си Галеви, хич не се беше закротила!?Трупаха всичките заедно, бандитските пачки до обезумяване!

И сега България ще се превърне в рай.

Никой не се надява майчето да бъде кротка.Народът ни знае, че кротки луди няма.А тази госпожа е наложително да се преглежда от психиатър.Още повече, че я гони критическата.Но мазният Миков се отърва от нея като пореден конкурент за стола му в БСП.Това беше едната страна на договорките си с Бойко, а другата страна е да подкрепят герберите в гласуванията.Всички кретени са се вкопчали до смърт в банките си в народното събрание.

Всички се отърваха от Костинбродската мома.

Мая манолова е едно от най некадърните и големи плямпала в народното събрание.има и други но те си налягат парцалите а на нея устата и непрекъснато бълва глупости.помня че веднъж осведоми депутатите че е чела "идиот" от достоевски и откровено казано и личи.а като омбудсман ще очакваме новите "подвизи".все се надяваме че от мая ще излезе нещи приемливо но за съжаление както казваше един политолог:тръгни след муха да те заведе на лайно....господ да пази България.

Ние в Пресцентъра на Партията ще ви помолим да ни извините за проронените сълзи за Майчето, в замяна на което и ние ще ви извиним, вие си знаете за какво. Ще се постараем и без нея да внасяме промени, които засягат правата и свободите на гражданите, като се водим от националния интерес на Партията и на българия.

Ми то лудостта е диагноза, на фона на 20 процента луди в България!

За мен е ясно, че това е договорка между партии в парламента.Който иска да им вярва.

ПИПО

И цирка продължава с пълна сила...

В началото на работния ден 75, малко по късно 92, чааак на третия опит 129 негодника благоволиха да дойдат на работа. Абе лешояди вИЕ какъв пример давате на народа и защо харчите парите на пенсионерите и болните? СРАМ И ПОЗОР.

Честито на сестра ми!

Ако беше толкова страшна, щеше да започне с критики към половината липсващи депутати. Тази е апаратчик. Ще се направи на мъж на двама, трима чиновници, и тва е.

Добре дошли в държавата на Пижетата!

+ Салитата и водките...

Поредното празнодумстващо и нищо незавършващо плямпало в политиката. Разхождане на прически, чанти и костюмчета със служебен автомобил не е провеждане на политика. Видя се колко може с "Изборния кодекс", видя се колко струва с аферата Констинброд.

На мен ли така ми се струва или всички са добре освен българските граждани: 1.) Депутатите се отърваха от Маяма 2.) Омбудсмая 3.) Констатин Пенчев е в КС, което си е повишение.

Мая Манолова е идеалният омбудсман за България : В държавата, в която мафията ВИНАГИ е на власт, без значение кое правителство управлява, Мая Манолова е идеалният омбудсман. В държавата, в която Делян Пеевски стана председател на ДАНС, острието на БСП, което също гласува за него, е идеалният обществен защитник. В държавата, в която ниКОЙ не знае къде е Христо Бисеров /бивш зам.-председател на НС!/, и аз бих избрал Мая Манолова. В държавата, в която можеш да окрадеш една банка, да я фалираш с любезното съдействие на институциите и медиите, които ползваш за всякаква мръсни поръчки, г-жа Манолова е единственият възможен избор. В държавата, в която председателят на бюджетната комисия в предишното НС, в момента народен представител, носи прякор Ментата, кой друг ако не жена с прякор сестра Галева да е омбудсман. В държавата, в която няма реформи, има само консенсусни предложения на ДПС, Мая Манолова е най-добрият омбудсман. В държавата, в която всичко е позволено, дори да подмениш волята на избирателя и да спретнеш Аферата Костинброд, няма по-подходящ омбудсман от жената, подала сигнала в Прокуратурата. В държавата, в която проблемите на общество се решават основно от Господари на ефира, и почти никой не знае какво е омбдудсман и за какво се бори той, какво значение има какво е името му Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер, възкликна Нейчо Неев (заместник министър-председател в кабинета Беров/ Е, точно в тази, същата държава Мая Манолова е най-добрият омбудсман /

На Мая Галева КОНЦЕСИЯТА е най-добра.

Може и да има Господ.Ще видим.

Знаем, че няма да си кротка. И с братя Галеви не беше кротка, и с Костинброд не беше кротка. Истинска фурия си. Сигурни сме, че и като омбудсман ще се "изявиш". Твърде жалко за нас, които виждаме какви си ги избира тъпия народ, па и им плаща заплати за гяволиите.

Майче, ние знаем, че си палава шаврантия ...

Тя ми е вярна а и ме обича.

О не , драга, но още по-малко очакваме да бъдеш умна!

Хора, погледнете трезво на нещата - от 240 маймуни - на работа са само 129!!! А гласовете - "за", "против" и "въздържал се" са общо 143!!!! Как става тази аритметика. Нали са само гърбатите на работа - как се дават повече гласове от присъстващи???

Какво се случва в НС зависи от мнозинството и председателката. Същото това мнозинство, хвалено до откат от всякакви седесари, нови и стари, "революционери" и борци за демокрация. Какъв е извода?

Това значи че за България са нужни не повече от 120 шебека. Нека някой да пресметне колко пари ще бъдат спестени, а и ако рартийните субсиди бъдат намалени да речем до 5-6 максимум. Но никой не говори за това, затова ще сме на тоя хал.

Ех, сега ще настане такъв живот, че... само си викам дано...

Ау, майче, леко, че се стреснахме да не си прекалено Уоша ;)

комунистите родината изграждат, комсомолците след тях вървят, пионери славен път ви чака...

Ти направо си луда , а не кротка

Много се сбабила бе!

След като Манолова е омбудсман, как очаквате някой да спазва законите? Очевидно в България престъпниците са недосегаеми.

Кога ще ражда Лая Манолова?

Има изгледи.

Реплика към всички, които ме "другаросват" по-долу. Идеята ми е да й бъдат поставени искания, каквито биха били поставени към всеки Омбудсман и да видим как ще действа. Позицията ви да скочите веднага с критиките означава страната ни да няма Омбудсман докато тя е там. Щото хем ще я демотивирате да свърши нещо, хем ще блокирате работата на институцията. Защото тази точно институция би следвало да е медиатора на ГО с властта. Ако ГО отказва да работи с нея, все едно я няма. Айде, по-малко пропаганда, повече мисъл, ако можете, ако не можете ....

и как ще действа сигнализиралата за "преврата"????? как ще действа човек ръсещ заплахи в компанията на великият журналист дудук бареков..... сигурно не е взела мангизи..... сигурно не е корумпирана.... сигурно не се присмиваше недосегаемо на гражданите, които я освиркваха пред МС, безплатно щото не знаехме, че се появи миличката социалистка... кво нема пари в бсп да се плесна на държавна длъжност

Тези въпроси ги отправи към "демократичното" мнозинство в НС, което ни я сервира за Омбудсман. Сега трябва да работим с каквото са ни предоставили. Поне временно.

Вместо в затвора заради грандиозната костинбродска измама -омбусман. Явно държавата се управлява от нагли лъжци и престъпници.

Явно. Мутрата управлява страната явно.

чак сега видях, че песента от по-долу е кристална истина - само,че вместо изграждат да се чете КРАДАТ. На цялата предишна номенклатура дечицата лапат ли лапат - кои тук, кои в Брюксел, кои на Запад.

Тая надебеляла ли е, остаряла ли е? Нещо много променена на снимката.

"Тая" се бори с тежко заболяване. Дано успее!

Дано. И дано преминавайки през трудностите намери човешкото в себе си.

но пак нагло се хили..... "видите ли отново ще ви го т....я отзад"