Коментари - Ще се прави пълна промяна на изборните правила | dnes.dir.bg
назад

Ще се прави пълна промяна на изборните правила

Предварителна регистрация на избирателите, машинно гласуване вместо с бюлетина или наблюдение на отпечатването и разпространението на бюлетините, връщане на преференциалния вот и мажоритарния избор.

Обратно в новината

Коментари - Ще се прави пълна промяна на изборните правила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1.ЗА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНОТО ГЛАСУВАНЕ И ТО ДА СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ,КАНДИДАДИТЕ ЗА ДЕПУТАТИ В ЛИСТАТА ДА СЕ ПОДРЕЖДАТ НЕ ПО ПАРТИЙНА ЗНАЧИМОСТ,А ПО АЗБУЧЕН РЕД. 2.ЗА ДА НЕ СЕ ПУСКАТ БЮЛЕТИНИ ОТ ИМЕТО НА МЪРТВИ ДУШИ/УМРЕЛИ,ИЗСЕЛЕНИ,НЕЯВИЛ;И СЕ ДА ГЛАСУВАТ/ В ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ НА НЯМА ЛИЧНИ ДАННИ ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ/ЕГН И АДРЕС,А ТЕ ДА ДА СЕ ПОПЪЛВАТ ПО ВРЕМЕ НА ГЛАСУВАНЕТО. 3.В БЪЛГАРИЯ ДА ГЛАСУВАТ САМО ПОСТОЯННО ЖИВЕЕЩИТЕ В СТРАНАТА,А ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА ДА СЕ ДАДАТ НЯКОЛКО МАНДАТА. 4.ИЗБИРАТЕЛНИТЕ РАЙОНИ ДА СТАНАТ 240 ,КАТО ВЪВ ВСЕКИ ПО МЕТОДИКАТА ЗА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ ДА СЕ ИЗБИРА ПО ЕДИН ДЕПУТАТ,КАТО КАНДИДАТИТЕ СЕ ИЗДИГАТ ОТ ИМЕТОТО НА ПАРТИИ,КОАЛИЦИИ,ИК И ИНДИВИДУАЛНО,КАТО ЗА УЧАСТИЕ В ИЗБОРИТЕ НЕ СЕ ИСКАТ ПАРИЧНИ ВНОСКИ И ПОДПИСИ. 5.ГЛАСОВЕТЕ ПОДАДЕНИ ЗА ПАРТИИ ,ПОЛУЧИЛИ ПОД 4% ДА НЕ СЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯТ МЕЖДУ ПАРТИИТЕ С ПОВЕЧЕ ОТ 4%,А СПОРЕД ТЕХНИЯ БРОЙ ДА СЕ НАМАЛИ БРОЯТ НА ИЗБРАНИТЕ ДЕПУТАТИ ИЛИ ПРИ СЪГЛАСУВАНОСТ МЕЖДУ ПАРТИИТЕ ТЕ ДА ИЗПРАТЯТ В ПАРЛАМЕНТА КАТО КОАЛИЦИЯ ПОЛАСГАЩИЯ СЕ БРОЙ ДЕПУТАТА. 6.БРОЯТ НА ИЗБРАНИТЕ ЗА ПАРЛАМЕНТА ДЕПУТАТИ ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ БРОЯ./%/НА ГЛАСУВАЛИТЕ ДЕПУТАТИ,КАТО БРОЯТ НА ИЗБРАНИТЕ ДЕПУТАТИ ЯЕ БЪДЕ240,АКО СА ГЛАСУВАЛИ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛИ,НО АКО ГЛАСУВАТ 95,90,85,80,75,70,65,60 55,50%,ТО ИЗБРАНИТЕ ДЕПУТАТИ ДА БЪДЕ 228,216,204,192,180,,168,156,144,132,129. 6.ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ДА СЕ ИЗИСКВА ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ-СРЕДНО ИЛИ ОСНОВО ОБРАЗОВАНИЕ,А ЗА КАНДИДАДИТЕ ЗА ДЕ ПУТАТИ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ,ДОКУМЕНТ ЗА ФИЗИЧЕСКО И ПСИХИЧЕСКО ЗДРАВЕ И ДОКУМЕНТ,ЧЕ НЕ СА БИЛИ ДОПНОСНИЦИ НА ДС И ПОВЕЧЕ ОТ 2 ПЪТИ ВЪВ ВЛАСТТА КАТО ДЕПУТАТИ,МИНИСТРИ,ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ,КМЕТОВЕ,ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ. 8.СУБСИДИИТЕ ДА ОТПАДНАТ . 9.В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС ДА ИМА РАЗДЕЛ ЗА ИЗБОРИ ЗА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ. 10.КАКТО ПРЕДИ 1989 Г.ПАРЛАМЕНТЪТ ЗАСЕДАВА НЕ ЗЕЛОГОДИШНО ,А НА СЕСИИ,КАТО ДЕПУТАТИТЕ НЕ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА,А ЗА ВРЕМЕТО В ПАРЛАМЕНТА КОМАНДИРОВЪЧНИ. ИВАН П.ИВАНОВ,ПРЕДС.НА ОБЛ.Р. НА ОП НА ПЕНСИОНЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ./

А бе откъде изпълзяха тези НПО -та ? На повечето от тях никой не е чувал и имената ? Въпрос: Кой ги е създал и кой ги издържа ? Отговор: Хората с много пари. Богатите спонсори. Въпрос: Защо са ги създали ? Отговор: Външно за да подкрепят някаква кауза, а зад кулисите да перат пари. Въпрос: Какви данъци плащат за дейността си ? Отговор: Ами май никакви. Те са като офшорните зони. Въпрос: Кого представляват ? Отговор: Спонсора си. Преди бяха модерни фондациите, сега са НПО -та. И аз регистрирах НПО За защита на извънземните от стрес Ало Манолова чакайте и аз идвам на седенката.

Много важно е да се въведе и образователен ценз поне за парламентарните избори, а защо не и за местните - минимум средно образование. Така ще се елиминира вотът на тези, които не могат да четат, но имат повече права от нас.

Задължително гласуване в работен ден, само в България, образователен и възрастов ценз, празно квадратче - никой от предложените, как правиха преброяването и по Интернет? Т.е. да може от работата/дома, не само в избирателни секции, без бюлетини.

Левицата ще предложи да се създаде парламентарна комисия на паритетен принцип, която да изработи новите изборни правила. "НПО ще направят предложенията си, ние ще ги обобщим и ще започнем да ги разписваме в отделните глави на Изборния кодекс, след което те ще участват в корекциите, в обсъждането, с нови предложения, с оценки", каза Манолова. И така до края на света.

Който е извън БГ не трябва да гласува. Който милее за БГ си стои в Държавата .Какво общо с БГ имат изселниците в Турция? /// 1 700 морски пех пристигнаха + десантен вертолетоносач в Йемен и стават общо 7000. С още толкова постоянно в Йордания са достатъчно да организират Спасяване на редник Райън -2 в Сирия. Силите не са достатъчни за мащабно демократично нападение, но могат да подкокоросат Египет - пари бол, търсят се само приятели за пушечно месо. В Ирландия Путин и Обама не се разбраха за нито 1% от проблемите, което означава, че в Сирия ще говорят оръжията. Либийският вариант не мина въпреки 3-те млд похарчени само от Катар. Сега САЩ търси някой - Турция или Египет или други "приятели" да влезат в Сирия а те да помагат. Химическият не мина. Стана съвсем ясно кой и защо гръмна в Сарафово- да се обвини Някой, че е терорист / защото помага на Сирия/- И ООН да даде на НАТО мандат да нападне. САЩ - конкретно ЦРУ , което не е подчинено на Мин на отбраната разполага в Йемен с база ударни безпилотни самолети бомбардировачи които ще вземат участие в унищож на важни цели. БГ медиите мълчат като риби за каспниците в Сирия,за канибалите наскоро убили цяло село за назидание - Хатафи.Senator J. McKein настоява да се унищожи Сирийската армия с крилатите ракети Томахоук, за да се отърват главорезите от възмездие. Обама каза че морск пехота в Йемен ще помага в борбата с Ал Кайда, но същевременно даде зелена светл за въоръжаване на опозицията /Ал Кайда + Джеб. НУСРА/в Сирия с амер оръж.

Правораздава само СЪД,така е по КОНСТИТУЦИЯТА на Република България-вземи я прочети, че взех да се чудя как използваш цитати от нея! Мисля че "творенията ти" са плод на човек, който е поставен под запрещение.

Въпросът е как ще бъде променен? В чия полза?

Пчелата Мая.

Кюстендил,Кюстендил, каква слива си родил...

Питай го оня, дето я разтриса редовно- боклука Ангелчо Найденов

КЪДЕ Е МОЯТ ИНТЕРЕС, КЪДЕ Е РАЗРЕШЕНИЕТО НА МОИТЕ ПРОБЛЕМИ КАТО ГРАЖДАНИН НА ТАЗИ СТРАНА, МУХЛЬОВЦИ?!НАЛИ ЗАТОВА ВИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ? МУХЛЬОВЦИ БЕЗ ЦЕНЗ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ОПИТ БЕЗ ОБНОСКИ ПРОСТАЦИ РАЗСТРЕЛ ЗА ТАКИВА КТО ВАС, КОИТО С БЕЗПРИНЦИПНОСТТА СИ МЕ ПРОКУДИХТЕ ДАЛЕЧ ОТ РОДНАТА СТРАНА АНАТЕМА!

Манолова, ти имаш крещяща нужда от "пълна промяна"- от главата, устата та до пръстите на краката.....Стига с тия лупинги .... ти откри топлата вода. То ако беше толкова удачно, в белите държави щеше отдавна да е приложено. Ама какво да ти обяснявам, иживей си там 5-те минути слава, че после не се знае....може и партия да си нямаш и да хванеш пътя за Кюстендил.

Тая няма да се даде лесно. Ебача й Найденов ще й намери нова партия!

Hе,не,не,изобщо не са ми достатъчни тези предложения за "промени" в Uзборния кодекс. A въпросът за броя на депутатите, за ограничаването на мандатите ,за размера на субсидиите? Bече съм твърд привърженик и на идеята за задължително гласуване- нека го направим веднъж,пък тогава да му оtchетем плюсовете и минусите. Dа nе me плашат с нещо,което е практика в развити демокрации.

Абе хвърлят ви трошички, за да пестят време. Олигархията скоро нямада си тръгне. Разчита на пенсионерите и ромите.

МАЙЧЕ КАКЪВ Е ТОООООЗИ ВОДЕВИЛ ? ПАК СМЯХ В ЗАЛАТА.

Сега поне ще бъдат купувани само програмистите...

Единственото нещо което трябва да направите е да ..............ометете залата. А тези промени - народа да ги определи !!

Трябва да се забрани на притежаващите двойно гражданство и живеещи, работещи постоянно в друга страна и плащащи данъци там. Да се актуализират избирателните списъци, задължително в смесените райони.

юхуууууу, пълна промяна, от кога си мечтая!

До "SAAGMIR ( регистриран) 18.06.2013 17:37"- моля, предоставете този проект на текст за анализ на Ваши познати юристи и те ще Ви предоставят и други становища. Съвсем бегло, отгоре - отгоре, написах някои неща по предложеният текст. Според ЗНА/ Закона за нормативните актове/ един закон не може да противоречи на КРБ. Така, че именно от тази гледна точка трябва да се огледат и предложените текстове.

Имам и други забележки- напр. в чл.2 ал.3 - "Съставът на всеки Общински Съвет включва представители, излъчени от неправителствените организации след избори." да отпадне и да остане само предложение 2 - т.е. "Не се допускат до Общинския Съвет представители на политическите организации.", както и чл. 4 ал.3- не може да няма ограничаване на властта на ОС- къде остава принципа" Власт власт възпира"?Чл. 6 ал.1- "Кметът е орган на правораздавателната власт в общината. ' АБСУРД! Правораздавателната власт в България е САМО и единствено съдебната власт! Кметът не може да има правомощията на съдия- това е противоконституционно вмешателство на съдебна и изпълнителна власт.

"противоконституционно вмешателство" да се чете "противоконституционно смешение"

Член 4 не е прецизиран. В КРБ се фиксират конституционни норми, закрепващи правни принципи. В тях не се урежда с детайли дадени закони. за това трябва да остане текста:"(1) Основните правомощия на Общинският Съвет се СЪС закон. - САМО това.

Да се даде 6 месечен срок на ВСИЧКИ двойни граждани, на които едното от гражданствата е българско, да изберат - ще останат само с българското гражданство, или ще останат само с чуждото гражданство. След това - ако изберат българското гражданство, тогава да имат правото да гласуват на български избори. Според правото на ЕС лица с двойно гражданство имат право да гласуват само в едната държава. По-добре е това да става във държавата с второто им гражданство. И без това лицата трайно са избрали да не живеят трайно в България, а в случая с Турция- даваха по тв-тата, че тези хора НЕ ЗНАЯТ български език, не го говорят, не знаят НИЩО за бг. политика, освен думите "дпс" и "доган'; даже не знаят имената на българските градове на български език! С ГЛАСОВЕТЕ НА ТЕЗИ ХОРА ДПС Е В 42РОТО НС!

съгласена съм с теб,като добавям и още едно-право на глас да имат всички който са си платили задълженията/данъци и други/ към страната

Не съм съгласна за двойното гражданство много, защото аз живея в чужбина, но плащам данък сгради и такса смет за имоти в България. Защо да ме лишават от правото на избор? Нека лишат от право на избор тези, които не могат да вържат 2 думи на български, като ги дават да слизат от автобусите от турция.. Аз поне мога да се обосновя защо отивам на български избори.

Моля не пускайте Тая /Мая/ да говори, че много боли глава . Толкова неприятен човек .

Абе тая дали редовно я уважава оня недодялания А.Найденов? Нещо много започната и недовършена ми се струва..

"...От Обществените съвети на българите в чужбина обаче смятат, че всички български граждани трябва да имат еднакви права за гласуване...." НЕ! ЩОМ ЩЕ МЕ ЗАДЪЛЖАВАТЕ ДА ГЛАСУВАМ, НЕ ЖЕЛАЯ 70 000 ГЛАСА НА ДВОЙНИ ГРАЖДАНИ ОТ ТУРЦИЯ ДА ОПРЕДЕЛЯТ ВЛИЗАНЕТО НА ДПС В НАШЕТО НС! ИЛИ БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА КАТЕГОРИЧНО ДА ПОДДЪРЖА ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО- КАТО АВСТРИЯ, ИЛИ ДВОЙНИТЕ ГРАЖДАНИ НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ПРАВОТО ДА ГЛАСУВАТ В БЪЛГАРИЯ! НЕКА СИ ГЛАСУВАТ В ДЪРЖАВИТЕ ПО ДРУГОТО СИ ГРАЖДАНСТВО! И без това ТЕ СА ИЗБРАЛИ ДА НЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ, А ВЪВ ВТОРАТА ДЪРЖАВА!

Дълбоко компрометирани типове и типеси, ръководят дейноста на Народното събрание!?Егати парламентарната, българска картинка!?Мая Манолкова да отиде първо да си оправи кривите крака, пък после да оправя Избирателния кодекс!?Е-е!? За живеещия с нея, краката и може да са удобни, ама пък жена с криви крака навънка, тъй малко.....някак си!?Може да е белег за изкривености в акъла!?Знам ли!?

Че грозните жени първи се уреждат с брак! Същата логика (няма да я обясняваме, щото те не се нуждае от обяснение) важи и за твоята заб. по отношение на "Уди кълвача" (т.е. момичето с не толкова правите крака). Но все пак ще да поясним, зада не държим публикат в изнервящо в това жежко верме напрежение: Колкото по-се струва една жена, толкова по -агресивна (т.е. активна) е тя в преследване на мъжкия екземпляр. Надяваме се , че това вече е достатъчно разбираемо, за да не влизаме в допълнителни детайли...

Колкото по не струва една жена... (Секретарката и тя се е изнервила в това топло време и прави лапсуси!).

Субсидия 1лв. СТИГА !

Правилно субсидия най-много 1 лев за един глас на година. Това което не им достига да си го набират от чл.внос. Тотарилизъм но членовете плащаха солиден членски внос, а не преди избори да лепят на едно място по 200-300 плакати на една партия за сметка на народа. В Германия 80 цента, но колко е средната заплата в Германия. Стига народа не може да понася повече такъв товар. Нали милеете за нас и много обичате България. Работете в името на народа.

По дефиниция на тая не трябва да се вярва -в момента шикалкави. Тя подаде сигнала в деня за размисъл .

Нека политолозите да кажат! Няма ли начин да се изгради система, която да принуди политиците да работят в полза на народа? Такава, че да няма значение политическият индивид. Нямаме време да търсим светии и апостоли - а и май няма. Живота ми мина в ПРЕХОД....по дяволите.

Да приемат нов изборен МАЖОРИТАРЕН закон, да свикват ВНС и да си подават оставките. НЯМА друг безкръвен вариант в сегашната ситуация.

що мълчахте преди изборите.

Мая - Президент!!!

Не вярвам на аргументите на Манолова - това е жената, която е като фурнаджийска лопата. Тя ще направи всичко възможно да запази поста си и да възвеличае "Кюстендилската"юридическа школа. Това е лицемерието на БСП и ДПС.

В САЩ им се доплака, когато проверили как им работили машини за гласуване. Разбра се абсолютно случайно, има филм на час и половина документален. Грешката оказа се много голяма. Не вярвам аз на тези машини. Няма да стане в България. Подобре да икономисаме пари.

Това е ход на мръсните комунисти, за да останат още на власт. Не им се връзвайте!

като почетеш тук, мръсни комунисти, мръсни герберасти, изглежда само мръсни добитъци живеят в България. Бъдете по-интеллигентни, уважавайте политическите противници, и вас ще уважават, а пък и умейте да губите.

Комунистът е лумпен и престъпник по дифолт - той никого не уважава, затова няма как да бъде уважаван! Добрият комунст е на 2 метра под земята, може и на повече!

Мило майче , сядай си на хубавото д... и прилежно пиши какво ти диктуват протестиращите , че ...! Изнай ,че повече НОМЕРАТА И ШИКАЛКАВЕНЕТО НЯМА ДА МИНАТ ,така че приятно писане !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

. . .И като лятна буря, гневен и сърдит, разветрил черни коси, той мина последното стъпало. Той беше вече най-горе. И изведнъж в лицето му грейна усмивка, очите му заблестяха с тиха радост и юмруците му се отпуснаха. Той погледна пируващите князе, погледна долу, гдето ревеше и проклинаше сивата тълпа. Погледна, но нито мускул не трепна по лицето му; то бе светло, весело, доволно. Той виждаше долу празнично облечени тълпи, стоновете бяха вече химни. "Кой си ти?" - дрезгаво и лукаво го попита Дяволът. "Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!"

със сигурност БСП няма да спре гласуването от анадола......е за какви промЕни говориМ?

Момъкът отчаяно махна ръка: "Но аз тогава няма да мога да виждам нито моите братя, нито тези, на които отивам да отмъстя!" Дяволът: "Ти пак ще виждаш. . . Аз ще ти дам други, много по-хубави очи!" Момъкът мина още три стъпъла и се вгледа надолу. Дяволът му напомни: "Виж голите им кървави меса!" "Боже мой! Та това е тъй странно: кога успяха да се облекат толкова хубаво! А вместо кървавите рани, те са обкичени с чудно алени рози! . . ." През всеки три стъпала Дяволът взимаше своя малък откуп. Но момъкът вървеше, той даваше с готовност всичко стига да стигне там и да отмъсти на тези тлъсти князе и принцове: Ето едно стъпало, само още едно стъпало и той ще бъде горе! Той ще отмъсти заради братята си! "Аз съм плебей по рождение и всички дриплювци. . ." "Млади момко, едно стъпало още! Само още едно стъпало и ти ще отмъстиш! Но аз винаги за това стъпало искам двоено откуп: дай ми сърцето и паметта си!" Момъкът махна ръка: "Сърцето ли? Не! Това е много жестоко!"

Браво Майче. И да не забравите да поставите чл.Първи - Ръководната роля принадлежи на Партията, независимо от изборните резултати.

"Кой си ти?" - попита го Дяволът. "Аз съм плебей по рождение и всички дриплювци са мои братя! О, колко грозна е земята и колко нещастни хората!" Това говореше млад мъж с изправено чело и стиснати юмруци. Той стоеше пред стълбата - висока стълба от бял мрамор с розови жилки. Погледът му бе стрелнат в далечината, гдето като мътни води на придошла река шумяха сивите тълпи на мизерията. Те се вълнуваха, кипваха мигом, вдигаха гора от сухи, черни ръце, гръм от негодувание и яростни викове разлюляваха въздуха и ехото замираше бавно, тържествено, като далечни топови гърмежи. Тълпите растяха, идеха и облаци жълт прах, отделни силуети все по-ясно и по-ясно се изрязваха на общия сив фон. Идеше някакъв старец, приведен ниско до земи, сякаш търсеше изгубената си младост. За дрипавата му дреха се държеше босоного момиченце и гледаше високата стълба с кротки, сини като метличина очи. Гледаше и се усмихваше. А след тях идеха все одрипели, сиви, сухи фигури и в хор пееха протегната, погребална песен. Някой остро свиреше с уста. Друг, пъхнал ръце в джебовете, се смееше високо, а в очите му гореше безумие. "Аз съм плебей по рождение и всички дриплювци са мои братя! О, колко грозна е земята и колко са нещастни хората! О, вие, там горе, вие..." Това говореше млад момък с изправено чело и стиснати в закана юмруци.

kgb777kgb

На Позитано явно вече сте изтрещели окончателно !!! Споко Ше си докараш някой инсулт ! Едно да ти е ясно - управление на БСП и ДПС никога повече ! А ако се опитате да ги замените с разни нови звезди контролирани от Позитано , пак няма да мине номера , младите хора са на улицата , тях не можете да измамите като пенсионерите и не можете да ги купите като цигани , само ще духате супата !!! И така до победата , ние ще сме отвън на улиците !!!

Ами ако се изпотръшкат с високо кръвно и от Позитано и запълнят Правителствена, къде ли ще се лекува РАПОН-БУДА, ако го застигне пак "народната любов"....??? :::)))

как един циганин ги измами, че ще дойде капитализм и всичко ще се уреди, и ги изведе на улицата, а след това милиони проклятия от бивши студенти, излезли с него по улиците.

....Ще се наложи след някой друг ден да се изнесеш......към кюстендилските ниви, откъдето се довлече.....

социалистите са измислили някакма машинация с това "машинно гласуване", и за това тая така се натиска, е да де, то при нея вс. дейност е машинация

да имат завършено средно образование и да са си плащали данаците.

И като се "юрнат" всички да си вадят бележки, че не дължат данАци и да плащат такси за тази "услуга".... ::::)))))

"сдружението на футболните фенове" wtf?!

Манолова, изборният кодекс трябва да се промени след като вие паднете от власт! Говориш някакви глупости, за които уж обсъждаш платените представители на протеста, но не споменаваш основното наше искане - образователен ценз за гласуващите! Защото иначе всички знаем, че нищо няма да се промени!

наказуемо в Европа, ако не знаете. Дискриминация по жсякакви признаци, по образование, по възрастта, и тн

Тая кокошка ,селска пръчка ,дойде в Софето като си мислеше че ще стане ----,БЯЛ ЛЕБЕД ! НООО,ЛЯТОТО СИ ОТМИНА,.... И ПЕРУШИНАТА И ОПАДА !

Русо гладно няма да знайш....

Искам пренаписване на изборният кодекс, но без участието на НИТО ЕДНА политическа партия от съществуващите в момента!!!

Ще се наложи ли? ОТДАВНА СЕ НАЛАГА,НО ДАЛИ ЩЕ ГО ДОЧАКАМЕ? Наследнците на бившата номенклатура на бкп допълнително обременяват партията си -това е фамилната обремененост.Такива като сергейчо ,майчето,миглена и др.,които твърдят,че са Н-то поколение соцалисти са допълнително обременени и захранен с комунистическите идеологий.Тези хора са вредни за партията си и обществото. Иначе лошо няма да са хората за социална справедливост,но къде е ТЯ ?И няма как да я видите точно от хора възпитавани в комунистическите добродетели ,но впоследствие сдобили се с КАПИТАЛА !!!! Просто е .Те него ще си бранят с всички възможни средства.Това им е основния приоритет.Друго не очаквайте бе,хора....

Плевньо (Масларова като такъв го прати по програма в Германия); ЛИЛИТО ОТЛИЧНИЧКАТА - по семейна даденост, тетка ЦАЧЕВИЦА! ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ - като отлично изпълнил задълженията си по възродителния процес, и успешно реализиращ ПАРТИЙНИТЕ ПОВЕЛИ ЗА .... (слушал съм го как се кълнеше в партията-майка в аулата в Симеоново. А как рапортуваше, когато ни бяхя строили на поляната с автоматите цялата Младост го чу).