Магнитни бури ни мъчат до края на месеца

Поредица магнитни бури ни застига до края на месеца. Най-мощтните ще бъдат този четвъртък и петък.

Обратно в новината

Коментари - Магнитни бури ни мъчат до края на месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета повечето коментари, виждам такава първобитност и липса на образование че направо тръпки ме побиват. Не знам какво се случва със сегашното поколение но само като прочета начина на изразяване познавам кой е получил образование след 1989 и кой преди това. За електромагнетизма за първи път чух още в трети клас а го изучавах в 7-ми. Драги господа и дами от новото поколение хубаво е освен да цъкате в Гугъл, вземете че прочетете някоя и друга книжка за физиката. Така ще разберете че законите във Вселената са изключително строги и подредени. Те не се нарушават нито за миг и изобщо не зависят от вас а тъкмо обратното. Вие зависите от тях. И няма никакво значение дали ви харесва или не. Обаче би било добре да ги познавате за да можете да живеете по-добре. И когато нещо не знаете или не разбирате по-добре слушайте знаещия а не да сте на всяка манджа мерудия. Така карате такива като мен да настръхват от ужас при мисълта че на стари години трябва да разчитам на живот създаден от неуки и първични хора.

Балгари не вервайте на такиа глупости! Тва са измишльотини на еврогеьовете и соросоидитие, за да оправдават за геноцида който провеждат над балгарите! НЯма такова нещо, сичкото тва идва от кемтрейлс, с тех правят на балгарите рак и инфаркти!

В древността хората са изучавали поведението на звездните тела, на СЛЪНЦЕТО и ЛУНАТА които са ОБОЖЕСТВЯВАЛИ осъзнавайки, че живота им зависи от тях. В ОТКРОВЕНИЕТО НА ЙОАН ИМА ТЕКСТ С КОЙТО ХРИСТОС СЕ ОБРЪЩА КЪМ ВЯРВАЩИТЕ: "Аз, Исус, изпратих ангела Си да ви засвидетелства това за църквите. Аз съм коренът и потомъкът на Давид, светлата утринна звезда." КОЙ ОТ ДРАСКАЧИТЕ ВЪВ ФОРУМА МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ КОЯ Е "светлата утринна звезда". Голяма част от кретените на правят разлика м/у звезда и планета, а мозъка им дори не мож да осмисли, че "СВЕТЛАТА УТРИННА ЗВЕЗДА" не е нещо друго , а нашето СЛЪНЦЕ което ни дарява със светлина и живот. Какво да кажем за ЛУНАТА за ЛУННАТА МАТРИЦА и силите идващи заедно с отразената , ДЕФАЗИРАНА от нея слънчева светлина. Мигар тя не ни влияе?!! ВЛИЯЕ НИ И ТО ОЩЕ КАК. АМИ ПРИЛИВИТЕ И ОТЛИВИТЕ КОИТО ПРЕДИЗВИКВА ТОЗИ ПО СТАР ОТ ЗЕМЯТА ЗВЕЗДЕН ОБЕКТ. Въпроса дали ЛУНАТА е естествен спътник на ЗЕМЯТА или изкуствено създадено подвластно на египетския бог ТОТ КУХО ТЯЛО е въпрос който се коментира , но не от глупаци на които им липсва опашка за да гонят кръжащите около задните им части мухи.

Е ЗАПОЧНАЛО. Тракайте минусчета за да видя колко сте. Може ли един от вас неуважавани кретеноиди да възпрозведе някаква мисъл с която да опонира на написаното ИЛИ ПРОСТО ГО ПРАВИТЕ ОТ ЗЛОБА добре осъзнавайки че сте едни низши същества стоящи еволюционно по ниско и от животните, които никога не биха реагирали по този начин.

Можем, но имаме далеч по-приятни начини да си прекарваме времето, отколкото да обясняваме каквото и да било на запенени малоумници.

които крещят с главни букви...

КОИТО СЕ ПРАЗНЯТ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ , и най вече по тези които не разбират!

Днес и утре ще отслабвам ! Следващия път кога ще има пак такъв вятър ?!

С една дума лошо ни се пише.Малки ,слаби и завестливи,няма значение .Един ден всички ще бъдем отвяти от ''всевишния''

А НЕ ИЗПОЛЗВАНИ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО ЗА КОЕТО СМЕ СЪЗДАДЕНИ? НЯМА НИЩО СЪЗДАДЕНО В КОЕТО ДА НЕ Е ВЛОЖЕН УМИСЪЛ. НИЕ ХОРАТА СМЕ ЧАСТ ОТ ТОВА С КОЕТО СЕ ПОДДЪРЖА ЕДИН БАЛАНС И СМЪРТТА НИ НЕ Е БЕЗСМИСЛЕНА. ВСЪШНОСТ ИСТИНСКАТА ТАЙНА НА ЖИВОТА Е В РАЖДАНЕТО И СМЪРТТА, А НЕ В НЕГОВИЯ СМИСЪЛ. КОЙ И ЗА КАКВО НИ УПОТРЕБЯВА Е ВЪПРОС НА КОЙТО ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА КАТО ЮДЕЙСКА ЕРЕС НЯМА ОБЯСНЕНИЕ. Истинския проблем идва от погрешното усещане, че нашата човешка цивилизация стои на върха на храносмилиталната верига наложена на ЗЕМЯТА. СОРИ , но това не е така.

Не моем да спим от шибаните магнитни бури...

ТРЯБВЯ ДА СВЪРЗВАШ НЕ СЪС СЛЪНЦЕТО А С ПОВЕДЕНИЕТО НА ТОЗИ ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН СПЪТНИК НА ЗЕМЯТА - Луната. Тя не само отразява , но и моделира по определен начин СЛЪНЧЕВАТА СВЕТЛИНА въздействайки на най важният орган на човешкото тяло който е свързан със неговата СЕНЗИТИВНОСТ. Иде реч за една малка жлеза имаща формата на шишарка която възприема идващите към ЗЕМЯТА ВИБРАЦИИ, преобразува ги в сигнали създаващи импулси управляващи сърцето и неговата дейност. ИДЕ РЕЧ ЗА ЕПИФИЗАТА! НЕ ВЯРВАМ ДА СИ ЛУНАТИК , НО И ТИ КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА ВЪЗПРИЕМАШ ТЕЗИ ИДВАЩИ ОТ ЛУНАТА ВИБРАЦИИ. КЪМ ВСИЧКО ТОВА ПРИБАВИ И АНТЕНИТЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ ПОСТАВЕНИ НЕ СЛУЧАЙНО ОТ ТЕЗИ КОИТО ИЗВЪРШВАТ С НАС БИОЛОГИЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ. На кой да направи впечатление тяхната ГЪСТОТА и НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ превръщащо ни в един ИНКУБАТОР за кретени и идиоти. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕВЕЖЕСТВОТО НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ Е УДАВЕНО ОТ ЕЛЕКТРОННИТЕ МЕДИИ ОБЛЪЧВАЩИ НИ С ПРОСТОТИИ И БИТОВИЗМИ. Какво да се прави - ПРЕВЪРНАЛИ СА НИ В ЕДИН БИОЛОГИЧЕН МАТЕРИАЛ ОТ КОЙТО ПОЛЗВАТ САМО ТОВА КОЕТО Е НЕОБХОДИМО СЛЕД НАШАТА СМЪРТ.

Само глупости пишете. Целта е да се плашат хората! Смешници!

Абе това не е живот, бе! Мани!

Магнитните бури се движат по закона Магнитски. Та за това е така.

Трабахо-си, пачанга - но! Ай, ай, ай, ай, айййййй

"Мощтните"???

Виж кой е, толкова си може Амигото.

Сега ще ни изтрие и двамата.

Тази статия изби рибата -изключително неграмотно написана... август, август

А наш'то слънце, което вече навлиза в залеза си и по собствените му думи има високо кръвно, сигур ще трябва да поотложи тениса тия дни, че да не осиротее нацията.

Суджук на сянка под магнолиите и да си ФейсБуква с дупетатите, дето ваканцуват ;-)

Абе хубава статия, ама сте пропуснали да напишете, че тая скорост 400 км/секунда е за движение на слънчеви частици във въздух. В главите на соросоидите тези частици се движат обаче с 500 км/секунда, щото вътре има вакуум!

"...цитирано от вестник "Труд"." Какво ли щеше да пише в "Работническо Дело"?

толко ти разбира главата просто комунде. много си хубав на снимката ,трябва да се снимаш по често!!!

До един са все такива умствено изостанали сганта руски слуги, не му обръщай внимание. Апропо бъди сигурен, че снимката дето си е сложил го ласкае, реалността е много по-жалка.