Павлова: Нямаме данни за нарушения за АМ ”Марица”

Бившият министър на регионалното развитие Лиляна Павлова заяви, че не разполага с данни за нарушения по обществената поръчка за изграждането на АМ "Марица".

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Нямаме данни за нарушения за АМ ”Марица” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КРАВАРКА ДУСЯ СДЕЛА РЕКОРД ,ДЕВЯТЪЙ МИЕСЕЦ ,ВАСМОЙ АБОРД....АХ .....ЛИ .....ЛИИИИ КАКАЯ ТЪЙ ЧЬОР......НАЯЯЯЯЯЯЯ

Е, как ще имат данни? ГЕРБ винаги си укриват далаверите.

На снимката: Лилето отчаяно се опитва да измисли какво да излъже този път. Противна картинка даже без да я слушаш какво говори.

Лилето каза ,че няма нарушения.Нов лот от 19 км.на м-ла,,Марица" за около 167 милиона лева, а канавките и укрепването на новият магистрален лот за 51 милиона лева.Всичко е точно ,а сега с патерицата ОП Герб грешка нямат.

Беше подсъдима за далавери,но нали няма правосъдие я оправдаха.Те само си менкат секторите,където се краде, закриляни от свинетки, разни тикви,а за хората пари няма

abasador

браво, на Павлова, браво на ГЕРБ. Това си заслужи българският народ, посред бял ден да го крадат и най-безочливо официално да заявяват, че нищо не се е случило. Само едно не мога да разбера, къде се е сврял тежкият ни и корумпиран главен на Републиката, че не ги извика всичките мушморици на куп и да ги пита.... посочете строителна фирма в СветА, която може да се похвали с обем на работата от почти 1 млн. долара (1,57 млн. лева) на ден?!? Това може да се случи само в България и само при управлението на другаря Борисов 1,2 и 3 взети заедно. Аз гласувах, че не подкрепям никого, омръзна ми да ме правят на идиот. Лек ден.

Лиляна Павлова първо да каже къде отнесе документите за търга на магистрала "Струма".

Слугите на Кремъл атакуват АПИ ,НАП и саботират европейски програми с цел да провалят инфраструктурните проекти на ГЕРБ да предизвикат недоволство и падане но правителството на ГЕРБ и компрометирането. На Европейските програми!

Има си хас лиленце да си пазите в държавните архиви вашите далавери....И кой да ти даде данни за твоите гешефти????? Тая до преди часове не си спомняше нещата ама сега вече уверено ''нямала данни''????

Нагло, по-нагло, най-нагло, Лилянка Павлова! Те я хванали на калъп, тя се обяснява.

Тук тя е права. Защо никой не се обръща към Галина Василева - директор на въпросната дирекция в министерството на транспортта и не я попита как така одобрява подбни процедури, тя заедно с Майя Стоилова. И конфликта на интереси в лицето на факта, че Галина Василева е била преди това дългогодишен служител къде, в АПИ. И преди да плюете по ГЕРБ само да ви кажа, че Въпросната Галина и съпругът й са симпатизанти на БСП, Бащата на Майя СТоилова пък е бивша голяма клечка от БСП. Там е истината, но гледате само очевидното.

всички са от едно и също котило и са преплетени като свински черва, анадънму!

Принципа на общата безотговорност и правене на пушилка

Какво толкова кражбата на милиони не е нарушение но откраднеш ли 100лв. жална ти майка.

И кво? Парите от по-скъпите винетки отивали за поддръжка на пътища, а?

"Не точно, ама около", както се казва в култовия виц;))

Ще излезе, че Павлова е г-жа ЛЪЖА

Как да имате бе Пиги като и вИЕ сте крали.

с някакви си 51 милиона лева, които с които Лилето е кеширала фирмата на синовете на Гергов ПЪТИЩА ПЛОВДИВ. Я да видим АВГИЕВИТЕ ОБОРИ наречени САНИРАНЕ, където потънаха няколко милиарда лева. Там не мирише , ТАМ ВОНИ!!

Тъпи, брутални и крадливи! То не беше Северна тангента, зала Армеец, Магистрала Струма, Магистрала Тракия, сега Марица, спрените поръчки на Хемус. Навсякъде модела "Кой" във всички обществени поръчки. Докога ще се правим, че не разбираме кой е този Кой?

ТО НЕ БЯХА МИЛИАРДИ ...

Лилето за това ли повиши винетките. Да се плащат луди пари за ремонт на нови магистрали. На специално избрани фирми ...

Фирмата ПЪТИЩА ПЛОВДИВ е на синовете на Гергов - ТОДОР и ЦВЕТОМИР. КАКТО ВИЖДАШ, ДЕЦАТА СЪВЕСТНО СА СИ ЗАСЛУЖИЛИ ТЕЗИ 51 МИЛИОНА ЛЕВА ПЛАТЕНИ ОТ ТЪПОТО ПЛЕМЕ С ВИНЕТКИ И ДАНЪЦИ ЕДНОВРЕМЕННО. НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ НАШИ ДРУГАРИ ЧЕСТИТО. Има малък проблем с ОЛАФ който създава проблем на Цацаров, но той като печен ще продължи да държи на трупчета образуваното още през 2011 година производсто по това престъпление. НАКРАЯ ЩЕ ГО ПРЕКРАТИ. ЖИВЕЕМ В ПРОКУРОРСКА РЕПУБЛИКА КОЯТО СИ ИМА МАСОН ГЛАВЕН ПРОКУРОР И ЦАР С ЦАРЕДВОРЦИ!

Но Лилето не знае

ГЕРБ са в правото си да крадат. Няма само комунистите да крадат!

ПЪРВИЯ И ВТОРИЯ ОТБОР НА БИВШАТА КОМУНИСТИЧЕСКА НОМЕНКЛАТУРА.

...Герговци, Борисовци , само Корнелчето ги оправя. точка

В случая ,наглостта, лъжата и безочието са правопропорционални на дебелината

"Няма данни за нарушения ",разбира се ,че така ще кажеш.А аз ще ти кажа ,че няма такава Държава и че вие от думи не разбирате,но кога ще се събуди този заспал народ?

Не бери грижа, прокуратурата ги има!

Ами трябва някой да ти вкара данните в дебелия ...!

уяла се комунистическа сланина!

.... "Разследваният договор между "Пътища Пловдив" АД и АПИ е сключен на 30 юни 2015 година и на 31 август 2015 година е изплатена последната сума - общо 51 млн. лева, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова, се подчертава още в изявлението. " .... Смях през сълзи.... не подлежи на разследване а направо процедура по кражба и в затвора, след връщане на сумите с лифва 15-20% наказателна.. Е няма такава фирма в България, която да усвоява по 1 200 000 лв дневно и то при европейски процедури възлагане, изпълнение, тестове, приемане, акт 15, акт 16, акт 19, финансов меморандум, одобрение,н плащане.... (обикновено траят до 90дни) строителство на пътища.... ТОВА Е САМО ПРИСВОЯВАНЕ -предизборно....

на прокуратурата как ГЕРГОВ с ДЕСЕТОКРАТНО завишаване на АПОРТНАТА ВНОСКА на фирмите си през 2005 година стана собственик на Международния панаир в пловдив. Ще може ли Главния прокурор да провери по времето на кой ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОС ПЛОВДИВ е извършено това престъпление? Ще му е трудничко на Цацара. Нали ТОЙ беше ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОС ПЛОВДИВ точно в момента на това престъпление.

Как ще има,като в тях,ТРЯБВА, на ПЪРВИТЕ ДВЕ МЕСТА,да са име то ТИ и това на ТВОЯ МЕНТОР,а ???

която е в БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ на Панаира в Пловдив, да се произнесе по случаят свързан с кражбата на тези 51 милиона лева, които ЛИЛИ ПАВЛОВА е превела на фирмата ПЪТИЩА ПЛОВДИВ собственост на двамата сина на ГЕРГОВ - Тодор и Цветомир. СМЕЕ ЛИ! МАСОНА ГЕРГОВ ЩЕ Я УВОЛНИ! Иначе за пред хората се прожектират някакви сериали на бетке между БСП и ГЕРБ. Нали не сте забравили как БОЙКО БОРИСОВ надари с държавните акции на Пловдивския панаир двете общини - Пловдив и Варна и превърна в МАЖОРИТАРЕН СОБСТВЕНИК НА ПАНАИРА ЛИЦЕТО ГЕОРГИ ГЕРГОВ?! Те БСП и ГЕРБ се карат само в парламента, но зад декорите се прегръщат като истински БРАТЯ МАСОНИ!

Това не е възможно. Бойко Уйдурдисов е дисидент! Комунистите са утрепали дедо му!

БАЩАТА НА БОЙКО Е ОТ ПРАВЕЦ И Е В РОДНИНСКИ ВРЪЗКИ С ТОЗИ НА КОЙТО БОРИСОВ БЕ ЛИЧЕН ОХРАНИТЕЛ - ПЪРВИЯ СЕКРЕТАР В БКП. Като деца Бойко и Валентин Златев са ритали топка в Правец - града чиито кмет е бил БАЩАТА НА ЗЛАТЕВ ИНАЧЕ ИДИОТИТЕ КАТО ТЕБ НЯМАТ СВЪРШВАНЕ!

Дано прокурорите си спомнят и как като дойде на власт ББ, бързо-бързо "извоюва" отстъпка 10 млн. от цената на зала Армеец срещу което бяха орязани части от сградата, а след няколко месеца строителя получи (напълно по правилата) да прави удължението на Южната дъга ...

Тая яка и нагла кака в скоро време ще стане клиент на прокуратурата и тогава и вождът няма да ще да и помогне!

Тц! Яката кака е опорен и много важен за Баце министър - не щото е много умна, а щото много добре "усвоява" евросредства.;) Пък те са на привършване - до към 2020-та - затова нямат време за губене, че да сменят готов "обучен кадър" с някой, дето тепърва ще му обясняват схемите!

Нямаме данни да не сте замесени

Такава брутална наглост! Типична. За Свинетка. И Вождът й.

Има си хас - ти нищо не знаеш , ти си вода ненапита . Боже ,каква наглост....!

А какво ли ще изскочи покрай договора за Севрната тангента, където 180 милиона лева бяха усвоени "спешно" за 1.5 години, пътя целия е на вълни, на мостовете колите се качват с удар и подскачат, а част от мостовете са и на вълни? Подходите към тангентата още не са направени (почти 2 години след завършването й) макар че ББ се би в гърдите и отдели спешно 1.5 милиона лева за този при Рожен преди 1 година, ама царя дава, пъдаря не дава ...

имаш комисионка, данни не ти трябват

Имате данни за увеличени с милони лични спестявания,обаче.

Нека тази крадла се разходи до съседна фалирала Гърция и види те каква магистрала ,какви тунели,какви виадукти,какви канавки,какви обходи,какви заграждения са направили.Това тук е един каруцарски път с асфалт една тънка хартийка и затревени канавки.

Призовавам Красная Кухая Лейка, да се яви в защита на Лилето!!!

"усвоила" е 51 милиона

от агенция Престъпна инфраструктура подготвят наредба зимата задължително всички автомобили да са оборудвани с гребла за сняг на предните брони

Да и сигурно ще са много специфични и само една-единствена фирма ще ги предлага на пазара. Който е с различно - глоба.

ПАВЛОВА, Не знаеш ли на кого е тази фирма "ПЪТИЩА - ПЛОВДИВ" която си каширала с тези 51 мил. лв ? От ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР ЧЕТЕМ КОИ СА СОБСТВЕНИЦИТЕ Й: 1/ ТОДОР ГЕОРГИЕВ ГЕРГОВ - син на Гергов. 2/ ЦВЕТОМИР ГЕОРГИЕВ ГЕРГОВ - син на Гергов Ако от ОЛАФ не бяха подбутнали Цацаров, той едва ли щеше да си мръдне голямото дупе за да тръгне да раследва фирмите на неговия брат МАСОН от ложата Слънце Ориент Пловдив. КАКВА СТАНА ТЯ. ВИЕ ОТ ГЕРБ И БСП СТЕ В БРАТСКА ПРЕГРЪДКА И ДЯЛКАТЕ ЕДНИ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ - едни за нас , други за вас. РОШО, МНОГО ЛОШО ЛИЛЯНЧЕ. Нали и ти беше внучка на Члена на партийното бюро на БКП др. Павлов? След БСП вие от ГЕРБ сте втория отбор на партията, който играе в "А" група. Стига с тези нагласени мачове ма Лиле.

нямат нищо общо със синовете си, Филип Боков тъй каза

Ами проблемът е, че май другаря масон Гергов се е отървал от фирмичката близо година ПРЕДИ АПИ да изплати на фирмичката едни 51 милиона ;) Щото има една друга новина по темата и това, което свинаря масон твърди, може да се провери... Абееее... свински черва им кажи и друго не е нужно!

лъжкиня!?Не и мигва и окото даже!?

Кога на еврейка и мига окото?

Аха, искаш да кажеш Лиле, че вие не сте изтропали далаверата на Олаф, щот нямате данни. Хубавци!

Още в края на миналата година ОЛАФ е спряла парите за реклама на български хранителни продукти в чужбина. Това се пази в тайна, за да не излезе, че на Бойко му ги спират европарите. Сред фирмите, които ще трябва да се бръкнат за реклама, вместо да точат еврофондовете, е и "Лакрима" на Делян Пеевски. Планирани са били две промоции на изложения в... Дубай.

Не бой сЪ, Лиле - тя прокуратурата шЪ каже;) И даже отсега ти казвам какво ще каже прокуратурата: ако в лапкането е замесен някой ваш човек - и те няма да имат данни, ако не ваш - ще намерят;) Кураж, Лиле - те и винетките са незаконни, ама си ги плащаме - нъл тъй!

агенция "Престъпна инфраструктура" И тази пак ще е министърка Е....и и мафиотската територия наречена България

Госпожата тръгне ли да дава изявления знам: ще лъже нещо.