Павлова: Работим много, свърши асфалтът

Чака ни горещо лято, много строене. Понякога не ни стигат битум, асфалт и камък, който ползваме за асфалтирането. Толкова много асфалтираме, че не ни стигат материалите.

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Работим много, свърши асфалтът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ааааа, а аз се чудех кой болен мозък разора целия път София - Своге и го остави на кратери вече три месеца, пък то защо било- Дзиф нЕмалооооо!

И моля другарите да се изказват по конструктивно по въпроса.По първа точка е ясно - махаме ги тоя Бойко и тоя ГЕРБ на следващите избори.По точка втора - моля за предложения кой да ги замести.И едно пояснение за посветени по темата.Нали на предишните избори се разбрахме добре - слагаме Бойко не защото е най-добър а защото предишните бяха най-лоши.Е какво сега - пак ли да ги връщаме тях.

Не, дон Амичи, те междувременно по-добрите се отцепиха от най-лошите и сега около Кунева са по-малко лоши! Та по стар сценарий преди избори-ще гласуваме пак за ония, в които се пременил Илия.......защото са по-малко лоши от тия.....

Не работите много, а много лъжете и заблуждавате!

Асфалтът свърши, дупките- НЕ!

Не знам какво толкоз сте се разработили, но Околовръстният път на смрадливата ви столица от ПОЛОВИН ГОДИНА е лунен пейзаж. Дупки и кратери като по време на бомбардировка! Или поддържаме и ремонтираме само пътищата, по които Негово Величество - Премиера, ходи на работа!

"Смрадливата Ви столица" приятелю, е столица на България и нейно лице пред света... По нея съдят как се справя правителството-и миналото, и по-миналото, и сегашното! Ама докато има такива като теб критикари, които на всичко нелицеприятно слагат приставка "Ви", така ще ни цялата държава-от злобни, завистливи и мързеливи цървуланковци!

Тази, като я гледам май се е научила да плюска асфалт! Лошото е, че и нас се пробват да научат да ядем магистрали!

Ами сега да вземете да понамалите бензина и дизела, че пак е най-скъп? Че да покараме и ние, стига сте си разхождали мазните трътки в държавните Мерцедеси! Не се правете, че не зависи от вас, понамалете си комисионите!

Истината е една,заради злоупотреби и корупция,при управлението на тройната коалиция ,ЕК ни спря субсидирането по европейските фондове,в редица направления.Най-големи бяха злоупотребите в Агенция"Пътна инфраструктура" и "САПАРД"!

Предлагам във връзка с недостига на камъни - Ц. Бориславова чрез нейни фирми да организира внос на камънак по европейски програми за строеж на магистрали. Парите дето ще ги употребят , ги пишете за сметка на държавата ...

БATKO

Тая като я гледам, сигурно е казала: Плюскаме много, свърши чорбата.

Интересно, по време на югоемабаргото Видинският край не беше беден ?!

Правилно!След, като имаше министър на енергетиката - географ, защо на Регионалното развитие да не е икономист?!

Смешно и тъжно е всичко в тази държава ! Тежко и горко ни народе беден !За нас никой не мисли ! А Павлова е повече от смешна подлизурка !

"Досега не е имало жена министър на регионалното развитите" - логично. И бодигард - премиер не е имало.

Много е сладка... Ще си окача нейна снимка в гаража

Ох,доживях ,камъка да свърши!

Няма проблеми дано само мозъчните гънки да не са свършили

Ейййй асфалта по света свършихме ама ние асфалтираме ли асфалтираме......

И КАМЪКА,КАМЪКА СВЪРШИЛИ!!!

А, спрете се малко! И не забравяйте:-Асфалтът е канцерогенен!

ДРУГАРКО ПАВЛОВА, МЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ! ВСЕ ОЩЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА И ПРИ ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ,ЩОТО МАЙ,МАЙ..... ЩЕ ИСКАТЕ ДА ПЛАЩАМЕ И ТОВА. ДА МЕЧТАЕМ.

Ами, ако не се бяха занимавали три години основно с това да хвърлят камъни в чужди градини и да асфалтират млечен път и лунни пътеки /цитирам бисерите на собствения им вожд, учител и духовен ментор/, може би сега нямаше да го имат този проблем.

абе попова ставате банални с вашия асфалт,народа не яде асфалт даите на народа нещо но не асфалт

Явно комуните са прояли асфалт :-)Щом и той свърши.

Много умни и можещи хора има тук еййй. Могат и съвети да дават, могат и да пишат глупости! А аз не разбрах като са толкова умни и знаят как се прави всичко защо не си вдигнат задниците да станат едни премиери и да ни покажат как се прави???? Ама е лесно да плюеш и да викаш че ония бил такъв тоя онакъв. А защо като са некадърни всичките тези хора се вижда че се правят толкова много хубави неща. Нали същите вие преди на магистралите викахте аутобани че сигурно някой ви е разказал как е в Германия. Аз съм доволен че се строят пътища, Доволен съм от всичко което върши ГЕРБ и съм недоволен от всичко което предишните се опитваха да направят. На следващите избори пак ще гласувам за ГЕРБ пък вие ако искате пак си пишете. Ама ефекта от писането ви ще е нулев.

Няма предишни и сегашни, млъкни уста лъжлива! Прави герб, кво прави оставя хора на улицата, имаш ли представа колко строителни фирми фалираха благодарение на Бойковите проекти и бавенето на пари с години? И за какво? За да може да се вземат от Европейските фондове и да се насочат само към свои хора. Така драги не се прави икономика, така се замайват лаладжии като тебе. И само да си посмял да ми кажеш другите! Те са същите, те създадоха мита около собствения си заместник и сега ми каканижете тука тия-ония, едните били лоши, другите добри - милиционери сте ей, а от милиционер работа не чакай.

ТОЙ И ЛУДИЯ ВИКА НА ДОКТОРА ЧЕ НЕ Е ЛУД И СИ Е МНОГО ДОБРЕ,ПЪК МОСЛЕ ГО ПРАЩАТ В КАРЛУКОВО. ТАКА И ТИ! ДОВОЛЕН БИЛ! ГЛАСУВАЙ ПАК ЗА ГЕРБАВИТЕ И МРИ КАТО КУЧЕ. ДЕ СЕ Е ЧУЛО И ВИДЯЛО МУТРИ ДА РЪКОВОДЯТ И ВОДЯТ ДЪРЖАВА КЪМ ПРОСПЕРИТЕТ?

Мите, ти си толкова прост бате, че не на следващите, ами и на всички избори отсега нататък все ще си гласуваш за ГЕРБ, независимо какво става в държавата. По нищо не се различаваш от дъртите комунисти или от сините активисти ... хардкор си си ГЕРБ и така ще си я караш. НО в тази страна има и мислещи хора, не забравяй.

Няма да има СЛЕДВАЩИ избори! Щото или ще сме ВСИЧКИ в отвъдното или няма да има държава и тъпаци за които да гласувате!

Браво мистър ДОВОЛЕН!!

Бойко Борисов,вместо да КРАДЕ,с парите на данъкоплатците СТРОИ МАГИСТРАЛИ, изгражда и възстановява инфраструктурата на България;Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР,който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби;Бойко Борисов е популист,но и милее за хората;При Бойко Борисов няма 6-5,няма ваши,наши,хванат ли те в крачка,няма прошка!;Бойко Борисов е убиец на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов,разбират,че са маргинали;Бойко Борисов ПРЕВЪРНА ДОГАН В МАРГИНАЛ!!!;При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди;Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие;Бойко Борисов спря БелеНЕнай-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България;Бойко Борисов(с Плевнелиев) се бори да измъкне България от газовата монополна хватка,довела ни до най-високи цени в цяла Европа...Бойко Борисов,така,както го разбира и колкото може,РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ!За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЩИ КРАДЦИ!

Нещо агитацията ви взе да куца - да не би да ви е закъсняла заплатката? Преди бяхте по-изобретателни, сега взехте да звучите като соц. лозунги на стената на някое ТКЗС.

ББ ДА МИЛЕЕ ЗА ХОРАТА- НИКОГА. ЗА НЕГО ХОРАТГА СА ЛОШ МАТЕРИАЛ.СПРАВКА- В САЩ,НА ЕДНО ИНТЕРВЮ. ПРИ ББ НЯМАЛО 6-5- ГЛУПОСТИ. ББ ГОНИ ОНЕЗИ КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ОТКРАДНАТ ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО. ББ РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ-ГОЛЯМ СМЯХ. ББ ВИНАГИ РАБОТИ САМО ЗА СЕБЕ СИ И ЗА ОНЕЗИ КОЙТО МУ КАЗВАТ КАКВО ДА ПРАВИ,НО ТЕ СА ЗАД ОКЕАНА. ББ ИСКАЛ ДА НИ ОТЪРВЕ ОТ ГАЗОВАТА ХВАТКА-ЩУРОТИИ ПЪЛНИ.ЦЯЛ ЕС СИГУРНО Е В ГОЛЯМА ХВАТКА НА РАШЪНИТЕ А? КАМО НИЕ НЕЗАВИСИМИ,ТАКА ЛИ. ЦЯЛ ЕС ЗАВИСИМ , А МАЛКА БЪЛГАРИЯ НЕЗАВИСИМА ОТ ГАЗТА,ТИ НЕЩО СЕ ПОЛУЙДИОТ, ЗА ДАП НЕ КАЖА ПЪЛЕН...........

А бе, много го усукваш по килифарски! Кажи си го направо, ББ Е ВЕЛИК, та да си дойдем на думата!

плюйте си ,ние пак ще ги изберем ,още един мандат ще ви тровят нервите...дано намалеете...то бива черногледи овце ,но вие сте върхът...крадели били , неграмотни били ,то като чета Станишев...повръщам...ядох им попарата ,стига им...на вас може да ви е било добре ,на нас сега ни е добре...пак ще ги изберем Герберите...да си го знаете..за не получите инфаркт...

Браво Павлова! Партизанската закалка на семейството ти си казва своето. Дерзай и не се предавай. Цялото БКП е зад теб.

На това му се вика "кипи безмислен труд" ! Толкова им е добра организацията и толкова асфалтирали, че нямали асфалт! Браво - петилетката за две години ! Премиера да издаде заповед отсега нататък да се асфалтира без асфалт, ако това пречи на сроковете ! Леле колко е сладко да се краде от строителството - хем хората виждат някакви улички, хем се крадат стотици милиони заради тях - браво на герберастите - с парите от една магистрала в България могат да се построят две такива в Европа - но тям ги няма ГБС и Трейс - нали ?

Като ви свърши асвалта викай четата герберска и Бойко, слагайте чадъри, вентилатори и започвайте да садите картофи.

Преди да си се удавил в червената си жлъч, по-добре се научи как се пише думата асФалт!

Много се хвалите и много обещавате но неработите. Крадете много и парите ви свършиха!

Е и какво от това? Вижда се, че колкото нескопосано, трудно, пречейки им се, хората все пак правят нещо? В Европа се дават 100% пари за нещо, крадат се 20-30% и с останалото нещата се правят. Тук пък по време на "триглавия ненаситен змей" се даваха 100%, а се крадяха 200% и накрая нищо... За справка - подготовката на площадките за АЕЦ Белене - поинтересувайте за колко подписаха червените фирми и колко им се даде за ненужното рязане и разбиване на бетон!

На вас ли не ви стига асфалтът и камъните или на протежираните от вас частни пътностроителни фирми, от които половината от плащанията за строителство се връщат при управляващите под формата на комисионни?

сиренето от без мляко, салама без месо - а пътищата от асфалт !!- еееееее, шшшшшш........

От много работа са им подути бузите и тлъстите кореми ! Отвратителни субекти !

мисли си, че верно пътищата ги правят с асфалт - това е само за цвят миме .... (справка: отсечката от миналата година до турската граница ....)

Ако имш предвид разтопената магистрала преди Свиленград, то тя се направи по времето на Станишев!

Ами не - човека вероятно има впредвид Цариградско шосе, бул. Осми декември, Сливница, Тракия - поправените участъци, Люлин - преди тунелите, Хемус - след тунелите и т.н. Може би е трудно в тази жега с фуражка на главата да мислиш - свали я да се проветриш, може пък да се получи а другарю милиционер ? Колко са лоши всички, които критикуват ВОЖДА !

Боса по - асфалта - вървя си ..... и нищо - ми няма ....

Свършил...?! Асфалтът и камъните да би да се заявяват от миналата година и да се внасят отвън?

Като чета коментарите добивам чувството че средностатистическият коефицент на интелегентност на пишештите братя е доста по висок от тоя на самата министерка.Впрочем в това няма нищо чудно като гледам критериите по които ги избира Бойко.първо да са предимно жени.

... и второ - да не са по-умни от него!

и трето - това второто обяснява изказването на ми(ни)сИрката :)

Добре че и мандата ви приключва че иначе сме го закъсали

Лилке, не става само с ядене, трябва и акъл, ама и той е свършил при теб като гледам. Срам и позор такъв некомпетентен човек да оглави това 130 годишно министерство. То бива некадърност и глупост, ама тая надминава всички допустими норми.

Единствената партия, която, работи, повече за народа отколкото за себе си е ГЕРБ.

Единствената партия, която за толкова кратко време напарави толкова поразии и открадна толкова много е Герб.

Гербере, гербереее..., не се хаби, не хваща дикиш, вече и при най-заблудените овце.

"Работи, работи" ама и асфалта чак изяде като не остана от резерва какво да яде..

Лиленце, пиленце, разходи се около София и областта и погледни колко бивши асфалтови бази са запустели, работниците са без работа..... Какъв асфалт, какви пет лева?....

ЗА ТЕЗИ ЛИ ГЛАСУВАХМЕ,ДУМИ НЯМАМ

Явно по принцип ти липсват думи... Освен това не си виждала, а са ти мазали очите с червена кал, та да не видиш. Сега се прави и се полагат основи на нещо, което тотално липсваше - на държава. Сигурно ще има и по-добри след ГЕРБ, но не са се появили. За сега им дишат праха само изкуствено създадени политици, продукт на БКП. Занапред ще видим кое как, но за сега това е преценеднт в държавата ни, чийто капацитет е толкова нисък поради болшевишката гнус, в която е живял народът ни вече 60 години. Няма начин да е по-добре, особено като няма лустрация, за да се изчистим от гнойта на онова време.

Сигурно си представяш как казваш написаното от теб в един такъв поучителен, внимателен тон на селяните, които се отказват от ТКЗС-тата и не искат да си дават кравите. Някак си благородно звучат думите ти, възвишено... Нищо, че са казани 55 години след времето си. Ако не схващаш иронията, не ми отговаряй, моля.

Трябва да се обявят Бойкови съботници, както е имало едно време ленински съботници.Цялото население да ходи да кърти камъни.Софиянци да не мързелуват ами да натрошат Златните мостове в Княжево.Онези от Сливен да се захващат със Сините камъни.

АСФАЛТЪТ СВЪРШИЛ, НО ЛИЧНИТЕ ИМ СМЕТКИ ИМ МНОГО НАДЕБЕЛЕЛИ - СЪЩО КАТО ТЯХ - КАКВО МАЛКО ПРАСЕНЦЕ БЕШЕ, А КАКВА СВИНЯ СТАНА.

Приличате си!!!

Значи кучета и котки може, а прасета не може, а?

1. Твърдението, че камъка е свършил може да бъде изказано само от некомпетентен човек, при наличието на раздадени толкова много концесии за добив на всякакви камъни. Друг е въпроса дали скалната маса влагана в асфалтобетоновата смес е въобще годна за това, понеже никой не изследва водопроницаемост, издръжливост на цикли на замръзване, въобще понятия непонятни за тази министърка, която е икономистка, и е обида за цялото строително съсловие в страната ни! Но за кого е удобен един такъв некомпетентен и непригоден чиляк? Може да си отговорите сами, само ако сте малко над средното ниво на интелигентност! С други думи, нивото на интелигентност на премиера ни, отговаря напълно на средностатистическото чалга ниво в страната ни! Трагедията е пълна! Много експерт, малко специалист! Ега-и държавицата!

Министрите - като началника си, това е. Тежко ни...

Споко брато, скоро и нея няма да я има! Но ние ще стоим, за да изгледаме шоуто до край!

Така е като се строи на юруш и на ура. Типично по гербарски. То и пясъка в Схара ще свърши по този начин.

КАМЪКА СВЪРШИЛ! ХА,ХА,ХА!