Три бомбени атентата в магазини на ИКЕА за часове

Три бомбени атентата в мебелни магазини на търговската верига ИКЕА е имало тази нощ в Гент в Белгия, в Айндховен, Холандия и близо до Лил, Франция. Първоначално беше съобщено само за първите два инцидента, но след това информацията бе актуализирана.

Обратно в новината

Коментари - Три бомбени атентата в магазини на ИКЕА за часове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе от една страна изглежда така, ама реално те изнасят капитали зад граница, което не е никак добре за икономиката на страната. Освен това имат споразумения за цени и заплати помежду си.

То ако не е в магазините на ИКЕА, ще бъде в някои други магазини.

Ами с тая "глобализация на свободните пазарни отношения" това може да се очаква и ще се очаква, защото "малките" нямат нито власт нито достатъчно пари и връзки за да се борят за оцеляването си. Къде е лелеяната свобода на пазарните отношения, която световните икономически империалистически вериги узурпираха и сега се оплакват, че им слагат бомби. Съвременните икономически апологети на капитализма въведоха така нареченото "дървено желязо" - свободен пазар при империалистически интереси, а когато не се получава с икономически средства, се прибягва до "стратегически интереси" на милитаристическия жандарм в света - USA и влиза в действие военната машина на НАТО - бомбардировки, саботажи, убийства и т.н.

Тук си напълно прав - свободната конкуренция отдавна е мит и средство за заграбване и монополизиране на пазара! Големите играчи мачкат наред, купуват си политици и закони - каква конкуренция можем да бъдем, след като нито имахме време да се развием по естествен път, мачкани от кризи, мутри, подкупни политици и огромни корпорации! И резултата ясно се вижда - няма истински дребен и среден бизнес в България - това е основата на добрата демокрация и управление - всичко друго е лъжа!

Да преместят нашата ИКЕА до парламента, президента и другите ... да видим дали ще гръмнат в нея :):):)

Това е заради протестите на шведите срещу настъпването на ислямските паразити и терористи в тази толкова прекрасна страна. Хората тук не ги искат - това е факт. Ето защо шведската верига е обект на нападения в страни, където циганите правят каквото си искат.

Сигурно знаеш и като какво нарицателно използват в Швеция балканите... ако искат да живеят в инкубатор просто трябва да се вакумират ....

ОПАААА - ко стана с демукрацията? неква грешчица пробабли?

"През юни миналата година премиерът Бойко Борисов направи първа копка на магазин ИКЕА и у нас. Той се строи на Околовръстното шосе на София и се очаква да отвори врати през септември." ХАХАХА това в каква връзка е с бомбите само не стана много ясно. И вие ли се продадохте на Боко като Васа на "хлебарките". Мъкаааа, мъка...

Връзката е думата ИКЕА

Когато ЕДРИЯТ БИЗНЕС иска да УБИЕ ДРЕБНИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ и ТЪРГОВЕЦ ??? Какво се случва ? Ами случва се това,което се случи в Белгия,Холандия и Франция !!! За всяко следствие си има и причината !?

Айде сега и на Боко Тиквунгера магазина в София да гръмне....а, ако може и тиквата да бъде в него.

Няма да гръмне - Боко е хитър и ще направи дюнер до ИКЕА-та :-)

Интересно защо на сайта на икея няма български адрес и представител. Май Икея БГ е пълен ментурник направен от поредната мутра за дране на кожи.

Защото минава през ИКЕА Гърция. Гърците командпрят българската Икеа.

Те западняите знаят добре, че ак ое българин, ще го таковат отвсякъде, а ако е чужденец, ще му лижат пометките. Как няма да е грък, като Гърция си пази бизнеса. Само в България комунетата не научиха, че няма вече СССР и че парите идват само от бизнес. За това ходаят парцаливи и гласуват за БСП и ДПС.

Те, шиб*ите Гърци командват целия "бизнес" в Бг

Въпрки че почти всяка къща в Холандия има нещо от ИКЕА - от лампа и закачалка до цялото обзавеждане, човек като отиде в магазина ще види само черни и мюсулмани. За това предполагам не става дума за ислямски тероризъм, а по-скоро на някой му е писнало от евтните боклуци които продават.

Като му е писнало, защо просто не спре да купува от там? И от кой от трите магазина по-точно му е писнало?

Може да не е клиент, а собственик на бизнес който е бил разсипан от ИКЕА. ИКЕА са нещо като WALMART, но за Европа. Продават евтини неща произведени в страни от третия свят, които им излизат в пъти по евтино от местното производство.

БОКЛУЦИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ СА ИМ ЕВТИНИ.

Еее, ебаси колко неприятна работа.

В нашата Икея ще отворят дюнерджийница и така ще е защитена от взривове и тероризъм. Из книгата "Така рече Бойко"

Скоро и нас ще подкарат мюлманите.

Между другото взривовете са били три. Третия магазин е в Лил във Франция.

Мечтая си да открият по-бързо магазинът тук в София. Невероятно леки, опаковани и на приемлива цена мебели. Да не говорим че аксесоарите и бельото им е с 10 степени над това в най-скъпите софийски магазини. Добре че е Бойко Борисов - и пак да кажат че няма инвестиции по времето на ГЕРБ!

Явземи ити да се гръмнеш! Бойко бил докарал инвеститори!!По-големи глупости няма! а че мебелите им били,....незнам какви си.Пълни боклуци!

A има, има и по-големи глупасти! Например, че бат Бойко купил новите автобуси на Варна с лични средства спестени от заплатата му която е 2000лв.

Молка - МуТролка :)))

Бойко е шеф на мафията и мутрите, а не на мебелните магазини! И престанете да му споменавате вече името на този тъп пожарникар и най-некадърен политик-аматьор. Хайде да идват изборите и да пратим ГРОБ в историята!!!

Да живее бате Бойко! Духайте супата комуняги!

При такова леко изкарване от кризата не бих сменил Бойко с друг от политическата сцена. Излиза, че един пожарникар даже е по-добър от изпечените лъжци - болшевишки свине. Така че при прогреса, който има администрацията, институциите, наина, по който се обслужват интересите на гражданите - не мисля да искам смяна. Когато дръвчето цъфне, няма да го искореня и да засадя ново, от което съм получавал до сега само маносан плод. Ако не си забеляал плодовете, спомни си: след Живков, след Луканов, след Виденов, а сега и след златен дъжд Станишев остави воня след себе си. Всеки път след БСП има криза и то многослойна и дълбока. Трябва да е луд онзи, който гласува за тях, а друга алтернатива освен ГЕРБ няма вв момента. Така че болшевиките да си седнат на дупетата и да зарабоотят по заводите. Има кой да управлява добре и това не са те.

мебелите са леки и евтини, но не са изискани и удобни; всичко в ИКЕА се произвежда в Китай; струват си спалното бельо и кухненските прибори ;да, опаковани са, както всичко ново за продан :)

И по една случайност част от спалното бельо е българско производство.

Аз също много харесвам нещата на ИКЕА ,абе щведите са си шведи, ама да въдхваляваш ББ това вече е прекалено,той освен да се показва на всякъде за нищо не го бива,сега така ще ни заклини с руската аец,че ще ни разкаже играта за десетилетия напред.

Това ли са инвестиции??!! Да ни продават произведени в чужбина с чужди материали и чужд труд мебели и да ни вземат парите!! Не знам коя сте, но така мислят всички управляващи досега - чужди молове, чужди вериги, чужди производители - О, големи чужди инвестиции!!

АКО ИЗКЛЮЧИМ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ,СИ ПРАВ.

Икея е прекрасно обзавеждане за хора с лежерен вкус. Закостенялото мислене на булгарина не може да приеме това. Като го видят окомплектовано, ахкат, но като го видят на парче, им се струват боклуци. Просто няма виждане, вкус - индеферентни. Но още по-лошото е, че са активни индеферентни и не знаят, че нямат вкус. Така работата на хората с вкус става по-трудна. Нормално е след толкова болшевизъм да има провал в естетичните норми на народа. Личи си по къщите, по дворовете, по улиците, по дрехите и по израженията на хората по улиците.

определено са по-добри от мебелите в бг в момента... но истината е, че единственото им приемущество е, че са евтини ... накрая получаваш обзавеждане, което може да видиш мултиплицирано в домовете в цяла европа - точно като през комунизма, когато всички имахме еднакви мебели....

може да е било случайно :-)

то и без това повечето от мебелите им са като след взрив ... сега поне имат оправдание

много пазаруват и в Букурещ....

Мисля, че имат добър подбор и доста вкус. Зависи от разкрепосртеността и широката кройка на клиентите разбира се. Едва ли ще ти предложат кожено диванче и стъклена масичка... за моя радост!

Разкрепостеност и широка кройка, това някакъво оправдание за калпава стока ли е :-)