Мафиотският бос Бернардо Провенцано почина в затвора

Бившият исторически водач на сицилианската мафия Коза ностра Бернардо Провенцано почина в затвора на 83-годишна възраст.

Обратно в новината

Коментари - Мафиотският бос Бернардо Провенцано почина в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почивай в мир скъпи ми Бернардо! Твой Боко Тиквата.

"Счетоводителя" си отиде от този свят, добре, че го хванаха преди 10 години, че полицията не знаеше как изглежда! Голям бандит!

Италианците си имат мафия,а у нас мафията си има българи. Бог да го прости, ако има толкова прошка.

Бедни ми, бедни Провенцо, да беше се родил в България.

Корлеоне!? Хахахаха! Дир-ниците съвсем приказки почнаха да разказват.Това е фамилия "въведена" само от Марио Пузо.

Това не е вярно. Корлеоне е реален, съществуващ клан като негов бос е Тото Риина.

МИ КОЗА НОСТРА МНОГО СЕ ИЗЛАГА!! КАК ТАКА СА ОСТАВИЛИ БОСА У КАУША!!?? АМИ ДА ВЗЕМАТ БЪЛГАРСКИ АДВОКАТИ-ВЕДНАГА СИНЦА ЩЕ СА НАВЪН-ТЕ ВСЕ ЩЕ СА УМИРАЩИ И ЗАТВОРА ЗА ТЯХ ЩЕ Е НЕПОДХОДЯЩ, ВСЕ ЩЕ СА ОТ ЗЛЕ ПО ЗЛЕ ЗДРАВОСЛОВНО!!??НАИСТИНА, КОЗА НОСТРА НЕ СТРУВА-НЕ ЗНАЕ КЪДЕ Е ИСТИНАТА, А ЗА КОРЛЕОНЕ СИ ИМА И ФИЛМ-КРЪСТНИКЪТ-ЗНАЕМ ГО НАИЗУСТ!!

TIREX

кога ли ще прочетем: булгаристански политик почина от "уважение в затвора"?

Когато чуеш за Берлускони.

Абе италианците нямат ли си "хелзински комитет" или някое друго НПО, да се погрижат за "човешките права" на този индивид?! Европейския съд по правата на човека още ли не е осъдил италианската държава, че не е пуснала този добър човечец да се лекува в къщи?! Аз си мислех, че Италия е европейска държава, а те били съвсем изостанали в сравнение с нас, и нашето хуманно правосъдие!

Е тва беше, ядосахте ме бясно! Ще имате да чакате Косматия да коментира у тая тема га се върне магаре от водопой!

А нашите мафиотски босове почиват по разни острови

Народе български, мафиотите са си мафиоти, но те оставят нещо и за народа си..А при нас ни дерат по седем кожи от гърба , дори и да не им се пречкаме на пътя . Разбойници..

Оставят, оставят - колко да оставят. Някои направо ги оставят на 2 м под земята или в някоя носеща колона та да е по-здрав строежа.

Голям Дон, след Тото Рина, той пое фамилията, Бог да прости греховете му. Почивай в Мир, Булдозер!!!

Предполагам, че не си роднина на някой от хилядите убити по негова заповед.

Уау верно ли са хиляди, аз мислех , че са няколко милиона...

Ами пич те ГРОБ убиха повече от мафията в Италия по разни начини и продължават унищожаването на остатъка от населението...така, че човека си е вършил работата достойно и нека отдадем заслуженото на един велик мафиот , човек на честта и справедливостта.

А нашия водач на мафията от министерски съвет , кога ще го приберат .

Гътнал се е в битов спор за парко място

Нашите мафиоти ни управляват и нямат никакво намерение да почиват в затвора, те си почиват в министерския съвет, парламента и съдебната система.

Ще доживеем ли да прочетем подобно съобшение за български мафиот?

Аве.., как намериха Осама за 1 месец няма, а братя гале*и ...отидоха в небитието. При положение че всеки има телефон и телефона му лесно и без дори да знае може да се подслушва как така в 21-ви век баш мутрите - никой на земята не ги знае къде са?:) Ха ми кажи и не ме лъжи!

Ние българите считаме Италия за мафиотска страна, но като цяло ние сме много по-съглашателски и промафиотски настроени от италианците. Италия има почти вековна борба срещу мафията и много светли и силни личности отдали живота си срещу мафията като се почне от перфекта Мори и се стигне до съдията Фалконе и най-вече непримиримост и наличие на преобладаваща критична маса от италианския народ за борба срещу мафията. В България масата народ се подчинява на мафията без ни най-малко възражение и приема мафиотския диктат за даденост. Не случайно и народните ни мъдрости са такива "Преклонена главица, сабя не сече".

Викам си като чета заглавието - това няма как да се случи в България. И познах!

новини да се чуват и за нашите на подобни длъжности.

Мафиотският бос Бернардо Провенцано почина в затвора На 83 г., от които 30 г. в нелегалност, 10 г. в затвора и накрая да умреш , като куче пак в затвора. Просто човека не е късмет да се роди в България.

Тази "информация" няма никаква информационна стойност. Същественият въпрос е кога нашите мафиотски босове ще умрат в затвора!

Нас какво ни засяга това?

нашите мафиоти ще починат в парламента като политици ...

Хак да му е, като е избрал грешната държава!

Хубаво би било и нашите мафиотски босове да починат в затвора, а не да ги избират с фалшиви избори. Да вземем демократичен пример от братска Италия.

но ако ги бяха вкарвали в затвора повечето щяха да са още живи:)

И сега какво се ораза фамилията Корлеоне е реална , не е художествена измислица а "Кръстникът" е документален филм?!

сега ли се събуди от дълбокия сън, някой хора това го направиха преди 26 години:)

ако беше осъден от български съд, щеше да си умре на свобода в Южна Африка

Ти луд ли си бе? Кой съд у нас щеше да го осъди? По и да го беше осъдил щеше да си живее в палат в Драгалевци и никой нямаше да го бута за нищо.

премиер, кмет на София и ген.секретар на МВР !!!!

А нашиО КОГА?