Българска следа в неаполитанската мафия

Български инженер се е грижел за сигурността на един от най-издирваните босове на мафията в Неапол, който днес бе арестуван от италианската полиция.

Обратно в новината

Коментари - Българска следа в неаполитанската мафия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У наше село скрито покрито нема, епа нема.

и ние сме дали нещо на света

Именията на богаташите в България всички са оборудвани с видеонаблюдение.Няма нищо странно.Всички търчат да вземат записити на камерите,когато се случи някакъв инцидинет.Да не забравяме камерите на държавните оторизирани органи.Да се прави извода,че ако си инженер си мафиот,защото можеж да създаващ и подържъж специализирани мрежи,си е малко нагаждачество съобразно ситуацията в страната.

Мен най ме впечатли израза "много прецизни оръжия". Какво е това, суб-пространствен енергиен лъчево-корпускулен ниско-честотно бластерен снайпер трето поколение ли, или какво? А иначе, инженерчетата са ни на ниво, освен това, не виждам какъв е проблема, човека е наемник, ако си е има редовен договор и си работи легално и с пръст не могат да го пипнат, а ако няма - си е жертва на недобросъвестен работодател... и пак не могат да го пипнат...

А можеше да работи в завода за компютри Правец например или в ДЗУ "Стара Загора"...

Това едва ли ще изненада някого-връзките бг мафията с ималианската. Неприятното е, че такива новини съситват имиджа на българите.

ееееееее bravisimo! Aбе българина е голяма работа.... Yмна i надарена нация "почти" във всичко....

Тези жабари италианците защо не вземат да обяват, че ние бъгарите им създадахме мафия? Те и без това във всяко престъпление извършено в Италия виждат българска следа.

Какво ще рече български инженер? Господа журналистите не знат ли, че годишно техническите университети бълват хиляди посредствени специалисти с титла "инженер".

Заради такива като тебе още дълго ще сме в блатото. По целия свят (вкл. мафията) ценят и наемат наши инженери, само у нас се "ценят" мутри и всякакви други консуматори, но не и тези, които със знанията и труда си могат да ни измъкнат от кризата.

Абе ти имаш ли идея какви хора получават титла "инженер"? Накратко - всеки който кандидатства. Класиката е след дипломиране да не знаят каква е разликата между ток и напрежение, но това е дреболия. Тъй че въпросния нашенец може да е специалист, но това че се води инженер само по себе си нищо не значи. Има разлика между титла инженер и български инженер.

Не само Ворошилов, цяла България е гола поляна, къде и какво да работят българските инженери ? В България са 1-ви цървулковци, напускайки България си намират работа и са ценени като кадри дори и от мафиотските структури.

грамотен е нашият инженер, ама не е оценен в България и трябваше да го оценят и заплатят в друга държава, макар и мафиотска, а къде е нашата държава да вземе да си прибере кадърните кадри и да дръпне напред, а, защо вианкокостовото управление ги изгони по света.....

Какво да прави "българския инженер" , след 20 годишно демократично заличаване на индустрията в БГ? Завод Вороншолов е гола поляна, същото се случи с Шести септември и Бакърена фабрика и с много още.

А вместо индустриалната зона имаме "илиенци". Само там имаше поне 10 големи завода. По прованса да не говоря, от Ямболен до Козлодуй което 45 години беше градено въпреки строя само за 15 години беше съсипано.