Мадуро започна да допуска чуждестранна помощ срещу глада и COVID-19

"Готов съм да вървя смело напред и да подписвам нови проекти", обяви президентът на Венецуела

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз Мадурко що не си държи парите навряни при Путко.

малеййй, ми то във венецуела на комундето мадуро имало глад и ковид?? това не е новина! това е навред дето комундетата са заграбили властта!

Има я ! Има, щото са им присвоили парите ! И в статията пише точно кой !! Заради този кой, бедните венецуелски деца гладуват !

скоро и жужето ще моли за американска царевица

Кое е тва джудже ? А иначе Русия вече за не знам коя си година е световен производител на пшеница номер едно !

С такава фамилия, сигурно е много успешен сред жените :-)

Социализмът винаги започва с приказки за социална справедливост,равенство и благоденствие и винаги завършва с глад,мизерия и катастрофа.

'Социализмът свършва когато свършат чуждите пари.'

Джуджето Путяга да му смуче мъдята на мъдурото.

Типични, празни дрънканици на социалист. Те (социалистите) освен за това, за друго не стават.

Значи вече има официално разрешение за внос на оръжия.

Това остава да пусне краварника и не само ще ги открадат за година но и роби ще станат.Но хубавото е че в латинска Америка множеството не са боклуци като Европа да се надупи на крадливата краварска напаст.

Целият венецуелски народ е изключотелно благодарен на Путин, че го долара до просяшка тояга и с радост ще отдели три милиарда долара от залъка си, за да му построи нов дворец.

Там от години се гласува 100% МАШИННО! И мадурката винаги печели! Братушките ги научиха така, за да е "честно". Скоро и у нас! А честито!

Минималната руска заплата, която получават над 15 милиона души в Русия е 80 евро. Интересно е, че след тази колосална мизерия руските нахалници още имат усти да плямпат. Много помагат санкциите, действително.

И 5000 евро еднкратна помощ за раждане на първо дете, изплащани на майката.

Както тука, така и там, минималната заплата е само за статисика, и да се сключват трудови договори. С други думи заплата над масата 80 евро, под масата - 3000 евро.

Путин открадна всичко и тук. Скоро пак Америка ще трябва да спасява, както спаси и неблагодарната Русия на Елцин. Всички руски приятели биват обирани и изоставяни от руските смукачи.

Ти наистина си идиот,вярваш ли си което пишеш бе олигофрен.Милиарди долари стоите блокирани от твоите мизерни приятели от краварника и това са венецуелски пари.До кога ще се раждат олигофрени и идиоти в тая България.

И тези милиарди ли искаш да натъпчеш в бездънния джоб на Путин? Нов дворец в геленджик ли искаш да му построиш? Не му ли е малко много?

Да го засмукаш до сливиците,слабоумен идиот.

Всичките сте такива бедни и необразовани, та само псувни са ви в мръсните усти От злоба и заявист към богатите и културните :)

Arcadium

Поредния пример как малоумен шофьор и хиените от САЩ могат да съсипят една от най-богатите на петрол дъжави.

САЩ бързо да изпратят 100-200 хил.тона мухлясала ,ГМО царевица.Много ги бива в това упражнение.Разности за получателя

Друго си е когато расийя изпрати няколко тона свежо удобрение казваш ?

Още ли си редник бе педали,виж майора как се издигна в гейските среди с добрата си уста и въртящ задник,а ти кога ще се научиш поне ефрейтор да те направят ама и за перал си зле пък аз мислих че си само идиот.

Американската царевица е съвсем наред. Мухлясалата е на агентурчиците, които спекулативно държат своята на склад и от желание да я продадат по-скъпо, тя взела че мухлясала. Новата стока е идеален шанс да замени старата.

Малоумен шофер

Може, ама тази от САЩ като почне да пристига, нека карат по-внимателно. Да не гръмне.

Как на теб ти изгърмя реотана точно преди да ти връчат жълтата книжка ?

Както на тебе ти се зачервиха бузките като ги напънах. Задните

И като се събуди едни чичковци с бели престилки ти оправят ризката а ти си флацентираш неудържимо?

Болшевик, комунист, социалист....Такива ръководители нанасят най големи щети на държавите си. Отваряйте си очите.

Ми те венецуелците затова не щат изтърсака на социалистическият интернационал, лично подкрепен от Сергей Станишев, Хуан Гуайдо... или сте забравили че точно той е водач на правоверните социалисти. За какво име да се упражняват в скока от трън та на глог.

"Социалистически правителство"! Какво друго да има освен глад и промити мозъци.

Този още ли е жив?

А Гайдьо ?

edni ot diktayorite kliakat a drugi PADAT-- RED E NA NAI-OPASNIA TOVARISHT PUTIN

= хвани ме за куро=счупих си коляното за пети път

"... опозиционният лидер Хуан Гуайдо, признат за законен ръководител на Венецуела от САЩ и още около 60 държави, се съгласи ..." - кой във Венесуела е избирал недоразумението х. гуайдо за държавен ръководител? Или вече държавните ръководители ги избираме отвън?

Участва в избори. В страната си. И загуби с учудващо голяма разлика. Само хората на площада в столицата, които викаха за него бяха повече от гласовете, която отчете комунистическата им сестема.

от там ще вземаме машинките за нашето гласуване. Една друга зачервена, като тоя на снимката, най-много реве за тях. Да се чуди човек защо...

Че какво им е?! Уганда, Замбия, Армения, Белгия, Бразилия, Боливия, Естония, Филипини, Мексико, Колумбия, и дори в САЩ, Щата Юта, използват същите машини с които във Венецуела провеждат изборите.

На машините нищо им няма. Проблема е в човешкия фактор. Зависи кой ще ги ползва. И какво иска да постигне чрез тях.

"Готов съм да вървя смело напред " Този звучи досущ като едни наши познайници. Готов бил, смело напред, ама коя е крайната точка и той не може да се сети.

Тази стъпка беше отлагана, тъй като САЩ и още няколко държави лишиха правителството му от контрол върху чуждестранните му активи на тяхна територия. Ето кой обрекъл децата на глад!

Олигофрен , избърши си лигите.

Ако не го беше направил, във Венецуела под вещото ръководство на Мадуро и с безкористната братска помощ на Кремъл щеле да се осъществи преход от комунизъм към канибализъм. Сега лошите американци и европейски империалисти ще трябва ьа ги спасяват от глад. Брат Путин дава кредити, но само за да се плаща оръжието което Венецуела поюучава 95 Москва, за да брани руските интереси. З ядене пари не дава!

че те винаги тайа правят. окрадат авоарите на дадена страна под птедлог за справедлива намеса, а после с техните пари отиват да ги спасяват. обаче в камионите с храна е пълно и с автомати и муниции. кафа от тез педерасти. със собствената си държава имат проблеми а тръгнали на другите да ср мешат!

Неграмотен, прост и беден ганьо

Блокиране за да те ги харчи за оръжие, Зельо!

Тъпако, това са чужди пари!

Мадуро построи комунизЪма.

Ама този е приятел с Путин.

Му блокирали парите и кой виновен- Мадуро.