Любовник убил от ревност затворника Гривнев край Смолян

24-годишният Венелин и почти двойно по-възрастният от него Георги се сближили, докато лежали зад решетките

Обратно в новината

Коментари - Любовник убил от ревност затворника Гривнев край Смолян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Верно ли смятате, че заради ревност, близки отношения, близки полови хомо сношения и бла-бла е станало убийството? Само те си знаят истината и кой кого е искал да прецака. Според мен тези гейзери заради пари, пари и пак пари са се убили. Нищо чудно убитият гейзер да е обучил в затвора по приятелски на разни номера младия гейзер. Но! Храни куче да те лае. Нищо чудно обаче убитият гейзер да е насилвал, да е прецаквал, да се е гаврил с младите си колеги. Само те си знаят как са стояли нещата.Явно в затворите не се превъзпитават, а се превръщат в още по-големи чудовища и закоравели убийци

Красота един криминално проявен гей по малко!

Един участник на гей парада по малко.

Трима

Гей удушен от любовника си - абе това сега как ще го водят, като престъпление от омраза или като домашно насилие?

Ако не бяхме саботирали Истамбулската конвенция, това нямаше да се случи.

И сега въпросът е, всичките тези цитирани в дописката, растат ли с педи?

А на някой прави ли му впечатление, че в заглавието има правописна грешка и че статията е написана като от седмокласник за училищния вестник.

Така оплетено е описана ситуацията,че няколко пъти трябваше да прочета, за да разбера. Хайде малко да си подредим мисълта преди да пишем.

Любовта е лудост

Пи#араска история.

dofi

Коментаторът "от Смолян" нормален ли е или цялата държава се е сринала тотално?!

Съвсем в крак с новото време. Какво те тревожи?

това се нарича ирония

Уникален любовен триъгълник на който всички ъгли са тъпи.

"... се сближили, докато лежали ..." Интересно казано.

Слушах по Тв преди за едно малко момче, с което някакъв осиновител блудствал и после новата осиновителка го зарязала. Та като се има предвид, че убития е дете на прехода, осиновен, представям си какво е преживяло това дете, за да стане гей и да умре по този начин. За мен за пореден път държавата е виновна, заради глупавата система на отглеждане на изоставени деца и заради това, че допусна да има толкова примитивни и необразовани хора, които освен да се размножават и да създават гейове и проститутки от децата си, за друго не стават. Това раждане на деца като жимотните, без да могат да ги гледат, трябва да се спре. Деца трябва да раждат нормалните хора, които ще се грижат за тях

Кой от двамата е булката? :)

на ротационен принцип

Измет не нужна на обществото....

Направо настръхнах от жестокостта на този Венелин! Аз познавах Георги, ходеше отначало с братовчед ми, а после мина на вуйчо ми. Да убиещ така жестоко най-близкия си любовник, с когото си търкал наровете и твърдите кревати по затворите. Георги му е подал на този неблагодарник ръка в затвора, сигурно го е взел под свое покровителство. Като по-голям не е давал на никокого друг да го минава или с други думи използува сексуално. Това е било голяма любов, направо настръхнах. Ама човешкото същество е много неблагодарно.Венелин излиза от затвора и вместо да свие семейно гнездо с Георги, си хваща друг млад любовник, с кого мачка неврастенично чаршафите всяка божа нощ. Според мен е по-добре, че Георги вече го няма - нямаще да издърже да гледа отстрани как неговият рицар на сърцето му мърсува най-гладнишки с пропаднали гейове, жадни за мъжка плът. МНого, много жалко за Георги.

Сега и на мен ми стана мъчно. Какви хора само...

И на мен ми стана мъчно... За майка Бъгария. Какви синове е раждала, а ся кво??? Седнал един педал зад компа да се вайка за други двама педали. Че май и повече от двама де, разни вуйчовци и т.н.

Явно се е засегнал педала от Смолян е сложил по един минус на нас, нормалните, които ни е мъчно..

но най-добре изобщо да не съобщават за такива случаи

Ех, затворите са пълни с нежни души!