Коментари - Любомир Аламанов с призив за вота: Не им давайте да ни завлекат в миналото, гласувайте! | Днес.dir.bg

Любомир Аламанов с призив за вота: Не им давайте да ни завлекат в миналото, гласувайте!

Пиар експертът призова към избирателна активност в името на бъдещето на страната

Обратно в новината

Коментари - Любомир Аламанов с призив за вота: Не им давайте да ни завлекат в миналото, гласувайте! | Днес.dir.bg

Коментари

Не знам за кого чурулика Аламанов, но не е интелигентен човек. Има диалектни грешки в писането си, има манталитетни грешки на глупав популизъм в смисъла на писаното - не става. Това са кофти черите на политиците от минаолото. Не може да ме заблуди с говоренето си. Този е част от миналто и именно такива ни връщат там. Освен това миналто не е дамга. Имаше неативи, но и много позитиви, които трябва да си припомним. Правенето на нещата да излеждат черно-бели е свойствено за посредствените хора и за посредствените политици. Така че, Аламанов, не ни пробутвай избелени от невежество и посредственост картинки, защото нюансите са там и ние и виждаме. В днешните предложения на политическата сцена няма подходящ нюанс, който да устройва България. И браво на българите, че не правят компромис всички да се поведат по компромисна оферта. Едно от най-опасните явления в момента е ПП, чийто блок предполагам Аламанов представя. Ако говорим за връщане в миналото, но последнто, което искам, е да се върнем в най-близкото минало, в което посланичката на САЩ беше първа поканена да даде спешно заповедите, за да знаят какво да правят КП и глупавите му юпита. Ние се нуждаем не от посредници между народа и САЩ, а от български политици. Внушението, че сме малка държава и нямаме шрево на суверенитет - е най-долнопробното, което съм чувал някога. Това е клетвата на предателството. А ние имаме нужда от българи (подчертавам - БЪЛГАРИ) с топки и с глава на раменете си. За сеа не виждам такива в предложенията за ласуване.

Кире, гледай си парапета на Лена, хищната хиена и остави политиката на по умните хора.

Приятели

Затова аз и моите приятел подкрепяме в неделя Възраждане

Само ако се очистят от Костя копейкин! Иначе Не!!!

Това бъдеще, в което ни завличат Герб и ПП, е не просто стряскащо но е и убийствено. Няма бъдеще в ЕС. Не след много дълго ще се разпадне ЕС, както всички до сега съюзи. Трябва да внимаваме за кого гласуваме, за да не ни ползват за стръв Великите сили.

Пазете се от Костя копейкин! Дрънка глупости на килограм!!!

Дааа/Ти дрънкаш глупости.Провокатор си

Хубав призив, стига да има кой да го чуе. При ниска избирателна активност ДПС пак ще е трета политическа сила. Българинът си стои вкъщи,а в Истанбул има опашки пред избирателните секции.

Набеден е за „Ден за размисъл“?!? И то точно на ПЪРВИ АПРИЛ! (има нещо много символично) На това отгоре, това е най-тежкият ден за над 80% от поданиците на България! Защото да се занимаваш със силно несвойствена дейност е много изнурителна задача, а и пиячката е забранена официално (поне на обществени места)! После ще са необходими поне 3 дни релакс за възстановяване зачатъците на мисловна дейност, след което изплува класическото прозрение: Да са е@а в …, дето гласувах за тези! или Да са е@а в …, дето НЕ гласувах! Резултатът е един и същ! (и естествено Путин е виновен) Но вече е твърде късно, като мизерното и васално съществуване си продължава в добре познат стил: Ако искаш да папкаш, ще слушкаш! Мислете с това между ушите, а не с другия край на гръбначния си стълб, за да не изпадате в горната ситуация и да не се наложи да стягате мешката! Приятно участие в спектакъла по краварска постановка!

Народе, трябва да се гласува, но сано за тези, които са против войната. Ако не гласуваме, евроатлантиците си имат твърд електорат и купени подлоги, които ще ги изберат. Илюзия е, че ако не гласуваме, няма да ги легитимиране. Те не се интересуват, че ще бъдат избрани от малко хора. Ще ни вкарат във войната без да им мигне окото. Мислете за децата си, за да не ги получавате в ковчези!

Е знам кого визира в миналото , но ГЕРБ са най малкото зло . За толкова години разруха по време на техните мандати се построи нещо . Малко , но нещо . От две и половина години какво позитивно се случи ???????

ПП Парапета съсипаха държавата България, с високи цени! Това продължава все още и сега!

От заглавието разбирам,че този тип на снимката ни зове: В неделя гласувайте за ГЕРБ+СДС с бюлетина 2 !! Така и ще направим !!

Аламанов, сигурен ли си, че не си руски шпионин, или потенциален такъв? Добре си ги научил опорките на Червения ъндърграун, "пачки и чекмеджета", "еднокнижник"... Само че те са фейк и доказано манипулации.

Той не е Костя копейкин! Сигурно е!

Бях решил да не гласувам в неделя, но призива на световно известния Любомир Аламанов ме трогна и реших за благото на децата ни и за да не ни завлекат в миналото, да гласувам за ВЪЗРАЖДАНЕ.

Точно там е тъмното минало, където ни види Костя копейкин

Гледайте филма "Маргарит и Маргарита" и ще разберете какво е в миналото.

Гледайте НВО и може даже и бъдещето да видите.

До сега, не съм изпускал да упражня правото си на глас. Повисял съм доста и по площадите. С всеки вот ставам по-скептичен относно представителноста на изборите. Моят граждански дълг е да не легитимирам подобна пародия пред международната общност.

Към миналото ни завличат ПП,ДБ с Маджо, черепа, Цв.Василев, Прокопиев, Рашков, Нексо, Атанас Атанасов, Христо Буйкикев...и останалата комунистическа гмеж. Децата на комунистите донесоха хаос, корупция и разврат.

Ако ППЛГБД+ ми прати 25 000 евро на сметката, в неделя ще имат +2 гласа от мен. Ама да им гласувам, за да си разцъкат фондовете, платени от моя джоб, на приятелите си е нема да стане. Чакам си парите до събота вечер. Иначе в неделя пускам за антиевропа без да ми мигне окото.

Моля ви, гласувайте за спонсорите ми!

2009-а беше ок да ни завличат в миналото? 2014-а беше ок да ни завличат в миналото? 2017-а пак беше ок да ни завличат в миналото... Защо да вярвам на поредния току-що нахранен мазен льольо?

Са БКП, Израждане, Подмяната

Любо, като гледам какво е бъдещето, благодаря.... може в един момент миналото да се окаже много по-добро.

А да видим сега за кого да гласуваме. Герб - доказани крадци и мафиоти, ПП-ДБ - фашисти и измамници без опит, на наш гръб решили да се учат. ДПС - етническа противоконституционна партия началниците на която се облажиха яко а оставиха българските турци в калта. БСП - нито е социалистическа нито е лява, нито има някаква програма. Както виждате това са партиите от едно време и всички се изредиха да управляват. За 33 год. не постигнаха нищо само рушаха. Е сега няма какво да крадат и рушат и това е проблема. Нашите родители за 30 години от бедна земеделска страна направиха високо развита за своето време държава. Така че с стари урви нов бардак не се прави.

Извинявайте,ама най-добрият PR според мен е бил Гьобелс. Тези нашите взимат пари за нищо. Май се притесняват да не им секне медеца.

ебахти експерта. експер по пр. демек експерт по нищо.

ПП, ДБ БСП и мръсни ка Радев който тези партии избраха

Бюлетина №1 ....това е избора ми !

Най-важното за България сега е да не участва в евроатлантическия неофашистки експеримент в Украина. За това ще гласувам. Всичко друго е на заден план. Бъдещето на децата ни не минава през украински окопи в защита на нацизма по никакъв начин. Нито бъдещето ни минава през фалиращи банкови системи на пропаднали икономики, управлявани от авантюристи. В голяма беля сме се запътили да се вкараме и ще дам гласа си за нормалното, пък било то блато или минало от джендърска гледна точка.

Подкрепям !Трябва да се гласува !

Изборите не променят нищо. Ако го правеха, щяха да ги забранят.

Не се лъжи народе!!! Кампанията за масово негласуване е именно с тази цел, да вземат повече проценти с манипулирания вот!!! ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ!!! Нека им покажем, че тоя път няма да го бъде! “Не подкрепям никого”! Гласувай!

Ако гласуваме за перверзията ще ни пратят някъде към 1923 година с американски фашисти начело. Та за кое минало напомня този джеджер? Преди 5-6 години в България беше най-добре.

Педерунгел. Не гласувайте за такива.

И като гласувах предишните 3334477 пъти , какво? Идваше ми да си ударя звучен шамар. Ще отида на изложение на козметика аз. Поне ще направя нещо за себе си, а не за едни мултифункционални крадци.

Не гласувайта за ПП и ГЕРБ. За другите, всеки сам да си решава!

Че кво им е на ГЕРБ. Откакто други управляват държавата нищо не се прави.

Гласувайте масово за прайда!! Обещавам първокласен, черен, рошав афроамерикански РУК! В изобилие три пъти дневно, на гладно...

експерта, който има над 20-годишен опит това са си обикновени измамници и лъжци. Тази американска простотия това представлява. Как мазно да научиш хората на черното да викат бял. Или това са специалисти по лицемерие. Което е доста тъжно, че се стига това да се е превърнало в професия. Как пък не можаха да вземат от американците нещо читаво ами все простотии. А изборите са точно ден след техният професионален празник.

абсолютно съгласен!

За последната година и половина всеки българин ще ходи за четвърти или пети път пред урните (изгубих вече бройката). На предпоследните избори се излъчи редовен кабинет който беше зает само и единствено с практиката на "уволнение на кадрите от предната партия" и на седмият месец се разпадна. А на последните избори всички само разговаряха и разговаряха и разговаряха и въпреки че стигнаха до извода, че имат обща визия и планове единствено се мъчеха да правят "кабинети на малцинството". Защото всички в НС предпочитат да се държат като малки нацупени деца вместо като представителите на народа! "Според експерта, който има над 20-годишен опит и в обществения пиар, можем да живеем нормално и моментът да изберем това е след два дни." Само дето това ще е петият момент! След като депутатите прецаха предните четири момента. Тъй че какви са гаранциите за хората, че няма да се повтори за поред път депутатската тъпотия? Или просто трябва да се надяваме че тези тъп ще е Момента който ще промени всичко докато не се премести денят за следващите избори и по-следващите избори и по ....... Този пиар ако започне да получава все по-малко и малко за работата си дали ще продължи да бъде на работата с надеждата един ден да дойде момента и това се промени или просто ще си намери друга работа? Е същото е и за народа!

Искате ли бъдеще за Вас и децата Ви идете и гласувайте за ГЕРБ .

Не на партиите на войната - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ! Който не иска да воюва - наказателен вот срещу тях.

е за какво да гласувам за герп , да ме вкара във война ли, щото простака от банкя да не го включат в магнтски? а, затова ли? Какво бъдеще за децата ни, бе, предишния път като минаха изборите тулупа се изтъпани и каза "Отук нататък темата е Украйна!" Ходете в украйна да гласуват за вас,ДЕПМ герберастка!

Само един въпрос: Преди малко, Нюзуик писа, че Орбан е заявил, че в Западна Европа са започнали на високо ниво да обмислят изпращането на войски в Украйна. Което означава ядрена война. Та за какво бъдеще ни говориш г-не?

Говори каквото му каже кремълския бонзай!

Докажи това, което казваш. Щото иначе повтаряш това, което казва повехналия кокаинов бондзай в Киев.

Ге им давайте отново да шарлатанстват.Накажете лъжливата Промяна!

на тези измислени хорица - пиари, анализатори, визионери, инфлуенсъри.................................как измислиха толкова много професии, за да не работят?!?!?

Нито сме изморени,като няма от какво,нито ни е писнало да гледаме един и същ театър.Просто НЯМА за кого да гласуваме.Никой не мисли за народа .

Аман от Аламан ....

Аламан, внук на Шаламан Торбалан ли е

Драг кралици, оръжие за Укрите, скъп петрол, войни - това е бъдещето на Аламанчо ....

Негласувайте за стари крадци и мошеници! Дайте път на новите... още по-гладни и безскрупулни!

Гласувайте и не им давайте да ни завлекат в миналото и във ВОЙНАТА ,като внимаване за кого гласувате.

Ми ето над 30 години хората гласуват за бъдещето си, но нещо не са доволни от бъдещето което получават

Не им давайте да направят децата и внуците си вечни длъжници със 100 милиарда външен дълг! Никога не гласувайте за индивиди, които мразят България и се ненавиждат за това, че са се родили българи, а не английски лордове! ДНК-то не се променя, както си мислят извратените либерали! Всяка агресивна идеология, в която парите са преди морала, е престъпление!

евала!

Светлото джендьрско бъдеще със въглероден данък, месо гледано в епруветка, бургери от насекоми и тотална цензура ?

Този господин Май беше От ЖеHдърските партии Ама те обичат да се представят като независими експерти и пиари. Да им хващат вяра шараните.

Носят се слухове за големияТ салам и любовта към него

Аман от глупостите на разни нищоправци.

Глупостите на разни нищоправци са, "шкафчета" и "парапети". Ако искате да сте и Вие нищоправци, не ходете в неделя да гласувате.

Вашето бъдеще. Ами не ми харесва. А на вас харесва ли ви?

И кое е миналото,и кое е бъдещето.Тия ги видяхме какаво могат и какво искат да направят.Ми те правителство не могата да направят камо ли даржава да управляват.Те същите магарета.Измислени партии.Дайте път на младите .Е дадохме.Какво направиха.Едно голямо нищо.Какво предлагаш. Аз предлагам.Хора бтете.Млади хора ,не позволявайте да ви вавликат във война.Вие ще го отнесете.Гласувайте да партия която гавори за МИР.

Дано да не се получи "само си говори" ! А това ,че трябва да се гласува е така ,защото който не гласува- позволява евтино да се купува !

"Не ме гледай умно, българино!" - Жорж Ганчев ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО!

За кого, бе? За тебе ли? ИДИОТИ!

Не бе "дядо", ЗА НИКОГО гласувай, за да има смисъл че си българин в България.

Споко, ще гласувам. И споко, няма да е за Пипи както ти искаш

Коментари - Любомир Аламанов с призив за вота: Не им давайте да ни завлекат в миналото, гласувайте! | Днес.dir.bg

Любомир Аламанов с призив за вота: Не им давайте да ни завлекат в миналото, гласувайте!

Пиар експертът призова към избирателна активност в името на бъдещето на страната

Обратно в новината

Коментари - Любомир Аламанов с призив за вота: Не им давайте да ни завлекат в миналото, гласувайте! | Днес.dir.bg

Коментари

Не знам за кого чурулика Аламанов, но не е интелигентен човек. Има диалектни грешки в писането си, има манталитетни грешки на глупав популизъм в смисъла на писаното - не става. Това са кофти черите на политиците от минаолото. Не може да ме заблуди с говоренето си. Този е част от миналто и именно такива ни връщат там. Освен това миналто не е дамга. Имаше неативи, но и много позитиви, които трябва да си припомним. Правенето на нещата да излеждат черно-бели е свойствено за посредствените хора и за посредствените политици. Така че, Аламанов, не ни пробутвай избелени от невежество и посредственост картинки, защото нюансите са там и ние и виждаме. В днешните предложения на политическата сцена няма подходящ нюанс, който да устройва България. И браво на българите, че не правят компромис всички да се поведат по компромисна оферта. Едно от най-опасните явления в момента е ПП, чийто блок предполагам Аламанов представя. Ако говорим за връщане в миналото, но последнто, което искам, е да се върнем в най-близкото минало, в което посланичката на САЩ беше първа поканена да даде спешно заповедите, за да знаят какво да правят КП и глупавите му юпита. Ние се нуждаем не от посредници между народа и САЩ, а от български политици. Внушението, че сме малка държава и нямаме шрево на суверенитет - е най-долнопробното, което съм чувал някога. Това е клетвата на предателството. А ние имаме нужда от българи (подчертавам - БЪЛГАРИ) с топки и с глава на раменете си. За сеа не виждам такива в предложенията за ласуване.

Кире, гледай си парапета на Лена, хищната хиена и остави политиката на по умните хора.

Приятели

Затова аз и моите приятел подкрепяме в неделя Възраждане

Само ако се очистят от Костя копейкин! Иначе Не!!!

Това бъдеще, в което ни завличат Герб и ПП, е не просто стряскащо но е и убийствено. Няма бъдеще в ЕС. Не след много дълго ще се разпадне ЕС, както всички до сега съюзи. Трябва да внимаваме за кого гласуваме, за да не ни ползват за стръв Великите сили.

Пазете се от Костя копейкин! Дрънка глупости на килограм!!!

Дааа/Ти дрънкаш глупости.Провокатор си

Хубав призив, стига да има кой да го чуе. При ниска избирателна активност ДПС пак ще е трета политическа сила. Българинът си стои вкъщи,а в Истанбул има опашки пред избирателните секции.

Набеден е за „Ден за размисъл“?!? И то точно на ПЪРВИ АПРИЛ! (има нещо много символично) На това отгоре, това е най-тежкият ден за над 80% от поданиците на България! Защото да се занимаваш със силно несвойствена дейност е много изнурителна задача, а и пиячката е забранена официално (поне на обществени места)! После ще са необходими поне 3 дни релакс за възстановяване зачатъците на мисловна дейност, след което изплува класическото прозрение: Да са е@а в …, дето гласувах за тези! или Да са е@а в …, дето НЕ гласувах! Резултатът е един и същ! (и естествено Путин е виновен) Но вече е твърде късно, като мизерното и васално съществуване си продължава в добре познат стил: Ако искаш да папкаш, ще слушкаш! Мислете с това между ушите, а не с другия край на гръбначния си стълб, за да не изпадате в горната ситуация и да не се наложи да стягате мешката! Приятно участие в спектакъла по краварска постановка!

Народе, трябва да се гласува, но сано за тези, които са против войната. Ако не гласуваме, евроатлантиците си имат твърд електорат и купени подлоги, които ще ги изберат. Илюзия е, че ако не гласуваме, няма да ги легитимиране. Те не се интересуват, че ще бъдат избрани от малко хора. Ще ни вкарат във войната без да им мигне окото. Мислете за децата си, за да не ги получавате в ковчези!

Е знам кого визира в миналото , но ГЕРБ са най малкото зло . За толкова години разруха по време на техните мандати се построи нещо . Малко , но нещо . От две и половина години какво позитивно се случи ???????

ПП Парапета съсипаха държавата България, с високи цени! Това продължава все още и сега!

От заглавието разбирам,че този тип на снимката ни зове: В неделя гласувайте за ГЕРБ+СДС с бюлетина 2 !! Така и ще направим !!

Аламанов, сигурен ли си, че не си руски шпионин, или потенциален такъв? Добре си ги научил опорките на Червения ъндърграун, "пачки и чекмеджета", "еднокнижник"... Само че те са фейк и доказано манипулации.

Той не е Костя копейкин! Сигурно е!

Бях решил да не гласувам в неделя, но призива на световно известния Любомир Аламанов ме трогна и реших за благото на децата ни и за да не ни завлекат в миналото, да гласувам за ВЪЗРАЖДАНЕ.

Точно там е тъмното минало, където ни види Костя копейкин

Гледайте филма "Маргарит и Маргарита" и ще разберете какво е в миналото.

Гледайте НВО и може даже и бъдещето да видите.

До сега, не съм изпускал да упражня правото си на глас. Повисял съм доста и по площадите. С всеки вот ставам по-скептичен относно представителноста на изборите. Моят граждански дълг е да не легитимирам подобна пародия пред международната общност.

Към миналото ни завличат ПП,ДБ с Маджо, черепа, Цв.Василев, Прокопиев, Рашков, Нексо, Атанас Атанасов, Христо Буйкикев...и останалата комунистическа гмеж. Децата на комунистите донесоха хаос, корупция и разврат.

Ако ППЛГБД+ ми прати 25 000 евро на сметката, в неделя ще имат +2 гласа от мен. Ама да им гласувам, за да си разцъкат фондовете, платени от моя джоб, на приятелите си е нема да стане. Чакам си парите до събота вечер. Иначе в неделя пускам за антиевропа без да ми мигне окото.

Моля ви, гласувайте за спонсорите ми!

2009-а беше ок да ни завличат в миналото? 2014-а беше ок да ни завличат в миналото? 2017-а пак беше ок да ни завличат в миналото... Защо да вярвам на поредния току-що нахранен мазен льольо?

Са БКП, Израждане, Подмяната

Любо, като гледам какво е бъдещето, благодаря.... може в един момент миналото да се окаже много по-добро.

А да видим сега за кого да гласуваме. Герб - доказани крадци и мафиоти, ПП-ДБ - фашисти и измамници без опит, на наш гръб решили да се учат. ДПС - етническа противоконституционна партия началниците на която се облажиха яко а оставиха българските турци в калта. БСП - нито е социалистическа нито е лява, нито има някаква програма. Както виждате това са партиите от едно време и всички се изредиха да управляват. За 33 год. не постигнаха нищо само рушаха. Е сега няма какво да крадат и рушат и това е проблема. Нашите родители за 30 години от бедна земеделска страна направиха високо развита за своето време държава. Така че с стари урви нов бардак не се прави.

Извинявайте,ама най-добрият PR според мен е бил Гьобелс. Тези нашите взимат пари за нищо. Май се притесняват да не им секне медеца.

ебахти експерта. експер по пр. демек експерт по нищо.

ПП, ДБ БСП и мръсни ка Радев който тези партии избраха

Бюлетина №1 ....това е избора ми !

Най-важното за България сега е да не участва в евроатлантическия неофашистки експеримент в Украина. За това ще гласувам. Всичко друго е на заден план. Бъдещето на децата ни не минава през украински окопи в защита на нацизма по никакъв начин. Нито бъдещето ни минава през фалиращи банкови системи на пропаднали икономики, управлявани от авантюристи. В голяма беля сме се запътили да се вкараме и ще дам гласа си за нормалното, пък било то блато или минало от джендърска гледна точка.

Подкрепям !Трябва да се гласува !

Изборите не променят нищо. Ако го правеха, щяха да ги забранят.

Не се лъжи народе!!! Кампанията за масово негласуване е именно с тази цел, да вземат повече проценти с манипулирания вот!!! ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ!!! Нека им покажем, че тоя път няма да го бъде! “Не подкрепям никого”! Гласувай!

Ако гласуваме за перверзията ще ни пратят някъде към 1923 година с американски фашисти начело. Та за кое минало напомня този джеджер? Преди 5-6 години в България беше най-добре.

Педерунгел. Не гласувайте за такива.

И като гласувах предишните 3334477 пъти , какво? Идваше ми да си ударя звучен шамар. Ще отида на изложение на козметика аз. Поне ще направя нещо за себе си, а не за едни мултифункционални крадци.

Не гласувайта за ПП и ГЕРБ. За другите, всеки сам да си решава!

Че кво им е на ГЕРБ. Откакто други управляват държавата нищо не се прави.

Гласувайте масово за прайда!! Обещавам първокласен, черен, рошав афроамерикански РУК! В изобилие три пъти дневно, на гладно...

експерта, който има над 20-годишен опит това са си обикновени измамници и лъжци. Тази американска простотия това представлява. Как мазно да научиш хората на черното да викат бял. Или това са специалисти по лицемерие. Което е доста тъжно, че се стига това да се е превърнало в професия. Как пък не можаха да вземат от американците нещо читаво ами все простотии. А изборите са точно ден след техният професионален празник.

абсолютно съгласен!

За последната година и половина всеки българин ще ходи за четвърти или пети път пред урните (изгубих вече бройката). На предпоследните избори се излъчи редовен кабинет който беше зает само и единствено с практиката на "уволнение на кадрите от предната партия" и на седмият месец се разпадна. А на последните избори всички само разговаряха и разговаряха и разговаряха и въпреки че стигнаха до извода, че имат обща визия и планове единствено се мъчеха да правят "кабинети на малцинството". Защото всички в НС предпочитат да се държат като малки нацупени деца вместо като представителите на народа! "Според експерта, който има над 20-годишен опит и в обществения пиар, можем да живеем нормално и моментът да изберем това е след два дни." Само дето това ще е петият момент! След като депутатите прецаха предните четири момента. Тъй че какви са гаранциите за хората, че няма да се повтори за поред път депутатската тъпотия? Или просто трябва да се надяваме че тези тъп ще е Момента който ще промени всичко докато не се премести денят за следващите избори и по-следващите избори и по ....... Този пиар ако започне да получава все по-малко и малко за работата си дали ще продължи да бъде на работата с надеждата един ден да дойде момента и това се промени или просто ще си намери друга работа? Е същото е и за народа!

Искате ли бъдеще за Вас и децата Ви идете и гласувайте за ГЕРБ .

Не на партиите на войната - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ! Който не иска да воюва - наказателен вот срещу тях.

е за какво да гласувам за герп , да ме вкара във война ли, щото простака от банкя да не го включат в магнтски? а, затова ли? Какво бъдеще за децата ни, бе, предишния път като минаха изборите тулупа се изтъпани и каза "Отук нататък темата е Украйна!" Ходете в украйна да гласуват за вас,ДЕПМ герберастка!

Само един въпрос: Преди малко, Нюзуик писа, че Орбан е заявил, че в Западна Европа са започнали на високо ниво да обмислят изпращането на войски в Украйна. Което означава ядрена война. Та за какво бъдеще ни говориш г-не?

Говори каквото му каже кремълския бонзай!

Докажи това, което казваш. Щото иначе повтаряш това, което казва повехналия кокаинов бондзай в Киев.

Ге им давайте отново да шарлатанстват.Накажете лъжливата Промяна!

на тези измислени хорица - пиари, анализатори, визионери, инфлуенсъри.................................как измислиха толкова много професии, за да не работят?!?!?

Нито сме изморени,като няма от какво,нито ни е писнало да гледаме един и същ театър.Просто НЯМА за кого да гласуваме.Никой не мисли за народа .

Аман от Аламан ....

Аламан, внук на Шаламан Торбалан ли е

Драг кралици, оръжие за Укрите, скъп петрол, войни - това е бъдещето на Аламанчо ....

Негласувайте за стари крадци и мошеници! Дайте път на новите... още по-гладни и безскрупулни!

Гласувайте и не им давайте да ни завлекат в миналото и във ВОЙНАТА ,като внимаване за кого гласувате.

Ми ето над 30 години хората гласуват за бъдещето си, но нещо не са доволни от бъдещето което получават

Не им давайте да направят децата и внуците си вечни длъжници със 100 милиарда външен дълг! Никога не гласувайте за индивиди, които мразят България и се ненавиждат за това, че са се родили българи, а не английски лордове! ДНК-то не се променя, както си мислят извратените либерали! Всяка агресивна идеология, в която парите са преди морала, е престъпление!

евала!

Светлото джендьрско бъдеще със въглероден данък, месо гледано в епруветка, бургери от насекоми и тотална цензура ?

Този господин Май беше От ЖеHдърските партии Ама те обичат да се представят като независими експерти и пиари. Да им хващат вяра шараните.

Носят се слухове за големияТ салам и любовта към него

Аман от глупостите на разни нищоправци.

Глупостите на разни нищоправци са, "шкафчета" и "парапети". Ако искате да сте и Вие нищоправци, не ходете в неделя да гласувате.

Вашето бъдеще. Ами не ми харесва. А на вас харесва ли ви?

И кое е миналото,и кое е бъдещето.Тия ги видяхме какаво могат и какво искат да направят.Ми те правителство не могата да направят камо ли даржава да управляват.Те същите магарета.Измислени партии.Дайте път на младите .Е дадохме.Какво направиха.Едно голямо нищо.Какво предлагаш. Аз предлагам.Хора бтете.Млади хора ,не позволявайте да ви вавликат във война.Вие ще го отнесете.Гласувайте да партия която гавори за МИР.

Дано да не се получи "само си говори" ! А това ,че трябва да се гласува е така ,защото който не гласува- позволява евтино да се купува !

"Не ме гледай умно, българино!" - Жорж Ганчев ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО!

За кого, бе? За тебе ли? ИДИОТИ!

Не бе "дядо", ЗА НИКОГО гласувай, за да има смисъл че си българин в България.

Споко, ще гласувам. И споко, няма да е за Пипи както ти искаш