Любен Дилов: Тестостеронът от предишните избори не можа да се оттече и се прехвърли в следващите

Не мисля, че има някакво голямо вълнение по отношение на този служебен кабинет, заяви депутатът от ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

любчо фъфлека, класическа политическа проститутка. Вчера Тошко му го каза право в очите - какво и как е станало с Гергьов ден. Срам за баща си и името, което носи...

Ех Дилов,Дилов, много си зле! Нормален политически разговор може да има между нормални политически формации. Никой не иска да разговаря с формации, които се занимават с изнудване,шантаж и пълнене на шкафчета! Такива формации са вредни и с тях не трябва да се разговаря.Казваш,че Президента не реагирал на шпионския скандал.Правилно е направил! Кой и кога доказа,че има такъв и той е дело на Русия? Май и ти като Гешев раздаваш присъди преди съда. За теб е в реда на нещата служебния премиер на втория ден да се срещне с американския посланик. За да получи инструкции! За мен е обидно! И ти си бил интелектуалец! Какъв интелектуалец си ми ти с тоя първобитен подход! Интелектуалец не би станал мутренски слуга! Човек трябва да уважава малко и себе си!

„Нашето време – това е благословена епоха за мръсници и тузари с неизвестни доходи“ (Мопасан).

"Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма" (Марк Твен).

PEYTSCH

От столетие лозунгът винаги е „ВСИЧКИ СА МАСКАРИ“, но ... някой е чалгар...

Всички директори и началник отдели трябва да се сменат. 12г. ГЕРБ назначава калинка до калинка, роднина - милиционер, не се чисти лесно тази сган от безделници с високи заплати изпълняващи само поръчки на господари. Проверка на свършената работа, проверка на закъснели преписки и следващия. Не става със стари жрици, нова публична администрация да стане.

за ръсене на позьорски простотии с претенция за оригиналност. Със сигурност въпросният тестостерон не е от фъфлещия с плагиатската фризура, който явно прелива от естроген.

и избори до дупка и докато се свърши всичкият тестостерон и почнем да шибаме политиците с дървения на презрамки.

Каза го глупакът, подвластен на мекотелото от Банкя, което в продължение на 10 години се оправдаваше с тригодишното управление на Орешарски и с комунистическият строй, паднал преди 30 години. А сега за всичките изброените от глупакът кризи, не трябвало да се гледа как са дошли и по каква вина, а да сме гледали напред. Много удобна и елементарна логика от елементарен човек, представител на жалка партия, олицетворяваща всичко най-лошо в държавата за последните почти 35 години. Жалка политическа изтривалка и срам за фамилията която носи.

си го лапа сам, щото Слави е зает

Скрий се бре фъфлещ цъкльо!

И Дилката като богинята....изпуснати от психодиспансера на Тиквата, без да си изпият хапчетата.....

Спрете мъжките хормони и белото на Маямата бе!

Любчо, щом сме във всякакви кризи- икономическа, здравна, политическа и морална и да твърдиш, че досега управляващите нямат никаква вина за тях, действително не се иска мислене !

И как точно е произнесъл думата тестостерон, та хората да разберат какво говори тоз новоизлюпен гербаджия. Да си гербаджия означава да си плюеш на всички дипломи и знания и да се продадеш на мафията. Това е то

Дилов е интелигентен човек. Доказал го е. Освен всичко е автор на много книги. 80 % от Плюещите много-незнайковци не знаят, какво е и не са прелиствайки книга, но бълват това което могат - вулкани от безсилна злоба.

Откакто се продаде на Гроб за пари стана тънка сламка.

Като твоя пишок :)

Например писмения паметник на самия себе си - Хуйко!!!

Че е летва си прав,но дали е висока е друг въпрос.

Интелигентен човек няма да бъде член на ГЕРБ и толкова яростно да напада, като говори много и безсмислено, така,че да не се разбира. Ясно защо! Това ли е интелект? Жалкият е просто сноб, заучава фрази от нета два дни и на всеки три дни се " изказва" .

Със сигурност ама от голяма част от герберасите и подлогите им.. Все пак не е бил толкова време с тях във властта за да спадне и летвата му...

Тоя цял живот е бил долен използвач и нагаждач. Нищо друго...

Баси неприятния джендър е този номенклатурчик

Фъфльо, твоят тестостерон е свършил отдавна.

Тоя клоун Дилов газ пикае от яд,че много късно се нацеди на държавната хранилка и няма да може да пооткрадне и той нещо.И за да не е капо почна да ръси тривиалните си простотии! Късно е либе за китка.

Не знам, обаче тоя “Пич”, не съм го чул да каже, нищо смислено.....на някво лекенце ми мяза, май!

Абе педер, защо ще ми казва какъв е Тиквочев Че през цялото време се оплакваше. РекитирШе Крадеше Убиваше Убиждаше Управляваше държавата от Банкя Институциите не работеха Какво изброявам. Дилов, ще ти го начукам от Зад. Няма да ти разреша да ми прави свирка , зоро не мога да те гледам идиот такъв

Никога не е късно да станеш за резил...

Клоун! Жалък клоун!

Славуца ли?

Е, това ли беше “промяната”, смяна на системата, рестарта, новите чисти лица в политиката борци срещу корупцията? Еми, че то по-добре Бойко да беше останал на власт. От ДБ и ИТН мълчат като наакани. Мафията и олигархията, както и предателите в президенството се вихрят. Отстраняват се ключови свидетели и се разчистват сметки и доказателства. Докопаха се и до хазната. Сега ще фалшифицират и софтуера на машините за гласуване. Управляват ни прости генерали, демокрацията е в опасност.

не може да е по-прост от генерала от Банкя!

Този капут се доказа не само като мижитурка сменила сума ти партии, но отскоро и отявлен ибрикчия на корумпираната Тиква която изпокраде държавата в последните години.

Ех Люли, Люли що не си гледаш плеймейтките!

Нищожество с претенции за интелектуалност.

Лакейството е за цял живот! Срам и позор си за баща си!

А, не така Дилов, не така! 10 години мачкахте хората и сега викаш, дай да плеснем с ръце и да се прегърнем, а ?! Всичко е простено, всичко е забравено. Ама тия които умряха в немотия защото им разсипахте бизнесчетата ще ги прегърнете ли??? Ами не Дилов! Не,не и не! Достатъчно животи разсипахте! Наистина трябва да ви изчегъртат до край!!!

Чакамете да се обадиш на нас, ако си един от тези расипани бизнесмени.

Галевците по време на чие правителство удобно успяха да се изпарят яко дим като им припари?

След Томислав Логореята изгря звездата на Любен Логореята. :) А Куция мишкува и полива Магнолията...

Тестостеронът май се е настанил на темето му.

Кога ще е тазгодишния гейпарад? Искам да видя как бай Либен Дилов ще размахва гордо байрака с дъгата...

Размахвате вие с шефа на НАП и батко ти хаджигейчо.

Любен Дилов-син обикаля партиите като продажна жена. Даже го употребиха за мин.на туризма. Ех, някой хора излагат бащите си!

такива като него са много в ГЕРБ - Антон Тодоров, Тома Биков, Вежди Рашидов , Караянчева, Канзирева ... Тулупът ги събира за колекция

Има много голямо значение, кой е на НАП. Защо ги търсят едни хора от Дубай и Сърбия. Тоя, защо мислиш, че е работил цели 10 години онлайн от Дубай. Така, че България е все на дъното. Сега и билети, ще търкаме.

Герб е болест, не политика

Браво кажим им, а ние сме песен. Шат на патоко главата в турски вариант.

ГЕРБ се превръща в свърталище на безхарактерни подмазвачи и калинки. Всички плюят комунизма а в действителност копират най-долните практики на тази пропита от корупция система. Именно заради това няма няма сила която да ме накара да гласувам за коминистите на прехода от ГЕРБ

Божков, стига се пени

Ех .. купи си ти Любчо фабрика на .. или ..приеха в редакционния съвет на Галактика на 11.11.1990

Няма да се оттече скоро гнилоча на ГЕРБ - още тече с Дилов , Тома Биков , Вежди Рашид , Караянчева , сега има и нови цирей - тази новата от ГЕРБ (Слави я Изгони , не и знам името ) , Канзирева .

Къш бе пелтек!!! Аман от изцепките ти!!

Човека "тъпа смешка", същия гъзолизец като баща си..

Тоя Тошко умствено е на нивото на сперматозоид

Ама ума му стигна да ви оплоди!

Този гей за какъв тестостерон говори, като никога не го е имал... Прави се на клоун и си мисли че е интересен

Ако мислиш за много оригинален в тоя смешен костюм, много се лъжеш.

ти луд ли си ? какъв тостерон от тия 'путки заспали' къде видя някой с топки, че да 'лъха тостерон' ? или не си си измил дупето от снощи ?

Bravo! Добре е казал Дилов!

Такова дъно не е било. По-голям простак от тоя Тошко не е имало по тия земи. След тази "Панорама" едва ли ще останат и 4% подкрепа за тия чалгари.

Ако сте ходили в БГ казарма, ще знаете че е възможно да ги харесват.... така е... за съжаление. Простотията и завистта е повсеместна.