Любен Дилов-син: 45-ият парламент задмина по резил националния отбор по футбол

Според него Комисията по ревизия е помогнала на българите да видят как изглеждат политическият елит и икономическият елит: „Не беше добра гледка”

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много съдържателен коментар на Г- н Дилов ,за съжаление чалгаджиите не са на ниво ,за да го разберат.

ГОСПОДИН "НИКОЙ" скрий се защото лошо ти се "ПИШЕ"!!!!

Любен Дилов-син задмина и себе си по резил.

ти задмина по резил всички такова жолямо лайно се оказа

Тоя се е продал на токсичните Герб за 5000 лева.

ФЪФЛИ .

Ей, връзкар, нито един от фъфлещите ти скечове не ме е впечатлил , или разсмял. Тъп и ограничен си като всеки ганьовец, разчитащ на връзките на татко за успех в Татковината. Айде , разкарай се , защото дразниш

Никакво внимание на шамандури,като него!

не беше ли лидер на движението “Гергьовден”? Ами, че в този порно клуб нямаше нищо друго освен мутри, рекетьори и улични отрепки!

На тоя с умрялата катерица на главата и маймуните се смеят.

Дилов, ти си едно от най-срамните петна в историята на българската политика. Колкото по-бързо изчезнеш, барабар с Тиквата, който те опъва с 200, толкова по-голяма услуга ще направиш на българите! Мутри, сбогом :-)

Ей, кьорпе залюхано, беги се снимай у филма "Да затъпея за 5 секунди". Уж с претенции за интелект, за богат ментален и душевен живот, а какво се оказа накрая, обикновен панаирджийски швестер. И ти като оня другия шмульо от герп - Ал. Ненков, си срам и позор за името на баща ти!

Може да си тъп,може и да си малоумен,но тук пишещите са и тъпи и малоумни.И то многоооооооо.Не сте на ума на Дилов,за да го коментирате.Бегом при чалгаря,там ви е мястото.Не забравяйте,че и на чалгаря Дилов му е писал какво да каже,че иначе и шоу нямаше да има

Е, точно тогава нямахме време да го поебем! А, и генът му можеше да сменим. Амааа- работа, бач, нямаше време.

Ама знайш ли как еб...??

Другарчю с титла "СИН", нищо по отвратително от 44-тото НС не е имало и няма да има следващите няколко века. Магарета,м патерици, липса на дебат, сервилничене пред Боса и за капак ПКП.... Така че, не на мене тия. Имам предвид милиционерксите ви номера. Верно, хората имат къса памет. Ама чак толкоз къса не е! Апропо, на 60 години трябваше да си станал с нещо друго известен освен с това да си син на баща си, ама нейсе. Жив и здрав!

И жури на конкурси за плеймейтки.

Любен Дилов- син определено има много по-голям потенциал, ум и чест от оня плешо с болнавото бледо лице Мутрифонов! Дилов като натрупа опит, мога да си го представя като премиер след 5- 8 години!

Любенчо, недей се опитва да ни продаваш фантастиките, дето ги пишеше бака ти. Имаме си Междузвездни войни на Дисни за тая работа

Тоя фъфляк пак взе да оригиналничи! Много му разбира кратуната! А за негово сведение, "националната ни грнитура" е шопска салата с гроздова! А сравняването на националният ни отбор с "гарнитура" е скудоумие!

Ш-Ей я не обаждай националния отбор по футбол.

Така е. ИТН и други дебили. Пълен резил. Даже футболистите могат да направят някакво реми. Обаче Чалгаря и Мая - върха на тъпотията в Парламента.

Мисля си откъде идват педе@расите! И защо освен сред хората на изкуството и полицията , започнаха да стават и толкова много сред политиците. Изглежда вижда всичко обратно, и мислят обрано, Не мога да си представя, че тази гад правила до преди малко дълбоко гърло на Тиквочев, ще може да говори за благоразумие и морал. Представям си засмяната му физиономия изпръскана с бяло сладко.

Аз по-позорно интервю от интервюто на тоя гъзолизец с мутрата в Л'Еуропео не съм виждал през живота си. Палячо..

Резил не резил,ама мютрите са пътници,Любчо! А ти си жалка история щом подкрепяш мютри!

Мутрата Чалгар с 12 души охрана е самата демокрация. Англия. Напълниха Парламента с чалгари. Че и турци ще има повечко виждам.

Скрий се в някоя дупка плюнко фъфлеща. Отрепка, продала се на един доказан престъпник и народоубиец, не е нищо повече от ни-що-же-ство. Язък ти за интелекта, за известния родител, и за целия досегашен жалък животец, на който тегли чертата.

Любенчо. То ти си резил, както и твоите дружки от ГЕРБ. Какво смислено направихте вие за един месец освен да саботирате всичко и да наддавате вой?

Този си мисли, че като баща му беше интелигентен човек, и той ще е такъв.Жалък пелтек със самочувствие без никакво покритие.Щом може да се съгласи да целува мутренски задник не заслужава нищо друго , освен тотално презрение.

Ти нали лапаш от шоуто по Босфор ТВ, какво се оплакваш?

Хора, особено тези дето се мислят за много умни, слушайте Любен Дилов-син! Той е един от малкото българи, който освен че е изключително интелигентен, преживял е много, видял е още повече, чел е, учил е и има право да дава акъл !!! Ох, защо са толкова малко хората като него ?!

И добре . че са "малко"! Защо са ни толкова много педита?!

Жоро Любенов леко го базикна че сега да се съюзи с Герб е все едно да си купи фабрика на осми септември 1944...

съвсем се челоса.

А най-големият резил сте ти и групата, към която ти се присламчи. Ама ти келепира гледай! Дадоха ли ти едно участъче с виличка на брега на морето, да можеш да се далдисваш и да се мислиш за Кусто! Само дето не си. Както и не си син, а лайняно кафяв. Това са рисковете на тези, дето държат ибрика!

Трябва да вярваме, щом го казва Любен Дилов-син. Който беше син, после стана оранжев, а сега син на жълти точки... Докато болшинството от политиците ни са хамелеони все ще е резил...

Любо, не ги слушай, дръж здраво ибрика, па се подмий и ти за всеки случай....

Пелтек,ти да не си много убав бе боклук скапан? Колко партя смени?

И ти, и ти си в големия резил

че и ти си в него е предостатъчен за резила.

Отрепка

Що бе,Любчо! Нямаше време за крадене и ядене ли? Ей, и ти да станеш депутат след онзи провален опит с "Гергьовден" след 20 години грухане в мизерията и да се окажеш на губещата страна. Пфу, ама че късмет!!!

А твоят и този на гербераси и седесари задмина и двата резила дето си споменал..Незнам защо още бая политици се заблуждават че времето е 'спряло'' и могат да си продъжават така както са свикнали и им е удобно.....

Тоя маскиран пелтек е срам ьа баща си,!!! Гербаджийска подлога!!!

Кой е вресливият депутат от ГЕРБ Маноил Манев – Кухия, който с невиждан плам се опитваше да запуши устата на фермера Светослав Илчовски в парламента, за да не разказва страховитите детайли от живота на Бойко Борисов и най-близките до него мафиоти? Маноил Манев – от старшинка, закрилящ ромски престъпления, до депутат в шайката на Баце Вижте разкритията на журналиста от Стара Загора Михаил Михайлов, който лично познава с два пъти изритания от МВР старшинка Маноил Манев, пробил до депутат на хунтата ГЕРБ покрай любовната си връзка с низгвернатата вече Цецка Цачева: Цецка добута сексуалното си завоевание до върха на хунтата ГЕРБ След изказванията на старозагорския депутат от ГЕРБ Маноил Манев в Комисията по ревизия към Народното събрание, журналистът Михаил Михайлов реши в нарочно видео да разкрие кой всъщност е Маноил Манев, известен с прякора „Кухия“. Маноил Манев е завършил специалност „щанги” в старозагорското спортно училище, след което е карал Полицейска школа за старшина (най-вероятно в Казанлък), след което Манев бил назначен за участъков полицай в Стара Загора, като в неговия район попада и автогарата в Стара Загора. Точно от там Михайлов познава Маноил Манев, който по онова време опъвал чадър над мургавите ни съграждани, които в 2000-2001 г. необезпокоявани обираха хората с незаконната игра „Тука има, тука нема“. Няколкократно старшина Манев пречил на Михайлов да заснеме с видеокамера престъпниците, разиграващи хазартната измама. Според Михайлов няколко години по-късно безобразията на автогарата стигнали дотам, че тогавашният директор на ОД МВР – Стара Загора ген. Тончо Михайлов уволнява дисциплинарно старшина Маноил Манев от полицията. Въпреки това обаче, една година по-късно (около 2006 г.) старшина Манев е бил назначен в областното звено „Охрана“ (към Министерство на правосъдието) в Стара Загора, от което също е уволнен дисциплинарно 2-3 години по-късно. Малко по-късно от правителството на ГЕРБ разкриват в България три колежа по охрана и сигурност, като единият е в Стара Загора и за негов директор е назначен бившият старшина Маноил Манев. Преди 6 години Маноил Манев става „редови“ депутат от ГЕРБ след отказ от депутатското място на съпартиеца му Димитър Желев, който стана заместник-кмет на град Раднево. Любовникът на Цецка, освен креватни спортове, е фен и на китайското бойно изкуство ушу Тогавашният зам.-председател на партията Цветан Цветанов го нарича с прякора „Кухия“, вероятно след като е оценил интелектуалния потенциал на старшина Манев. Кухия обаче станал любовник на Цецка Цачева и така се издигнал в партийната йерархия на ГЕРБ, категоричен е Михаил Михайлов.

Умен човек, но се превърна в посмешища за няколко жълтици ! Баща му със сигурност се срамува от него !

Резила на НС е нищо в сравнение с твоя- да станеш ибрикчия на крадливия Тиквун.

Правите добър коментар. Ако Вие не присъствахте в този парламент и други подобни на вас не бяха също там нямаше да е така, както казвате.

Аз по жалкарско и слугинско интервю от това в Л'Еуропео на тоя гъзолизец Дилов с мутрата не съм виждал през живота си..

https://www.youtube.com/watch?v=yUReYx56Z4A

със самочувствие ,че е "каймака" на нацията , а е обикновен глупендър. Питайте жена му.

Никога не е късно човек да стане за резил. Мислех го за по-умен, а той се оказа обикновен хамелеон.

Мислел си го за умен когато си бил наред с умствената дейност, но ако вече имаш проблеми с тази дейност е нормално да ти се вижда накриво...

марчето сега диди ли се казва

Тука има доста идиоти които не СТОПЛЯТ, че впрягайки ги УЖ да "смачкат Герб" всъщност СЦЕНАРИСТИТЕ ги хвърлят да унищожават България. Историята помни много държави унищожени не от злодеи, а от малоумни ИДИОТИ.

Любен Дилов - ЧЕРВЕН.........

Какъвто българския футбол такъв е Президента и неговите партии..ха.ха

Дилов яко си противоречи - хем се била наливала сила у гербавите, хем политическия и икономическия модел ни били калпави, пак същевременно беше депутат от коалиция на герб.... Последно - боли ли го - сърби ли го - драго ли му е?